Earnably Tutorial | Sondaje online gratis pentru România

0
(0)

Cine ar refuza oportunitatea de a câștiga un venit suplimentar cu puțin efort, fără a avea nevoie de talente sau experiență specifică? Mă bucur să spun că, din propria mea experiență, am constatat că aceste tipuri de joburi online de la domiciliu sunt într-adevăr posibile. Mulți dintre noi aspiră la ceva diferit de locul de muncă tradițional, unde petrecem opt ore și jumătate executând activități plictisitoare. Din acest motiv, am ales să îmi îndrept atenția către mediul online, unde platforme precum CPALead, Earnably, CPAGrip, Gift Hunter Club, LootGain și FreeCash ne oferă abordări alternative pentru a obține venituri suplimentare.

Earnably – potențial de câștig pentru România

Earnably este una dintre platformele cu un potențial de câștig semnificativ, chiar și pentru România. Deținută de Forma Creative Ltd, acest site a fost lansat în 2015. Longevitatea celor de la Earnably în mediul online demonstrează seriozitatea și calitatea serviciilor oferite de această companie.

Citește și Cum să faceți bani de pe telefonul mobil în România | 20 de modalități avantajoase

Interacțiunea pe rețelele de socializare este un alt punct forte al Earnably. Platforma este foarte activă pe rețelele de socializare, ceea ce reconfirmă seriozitatea și angajamentul său.

Ce este Earnably?

Earnably este un site ușor de utilizat care își recompensează membrii cu premii în bani sau cu tichete cadou pentru completarea sondajelor online gratuite, precum și pentru alte activități, cum ar fi vizionarea de videoclipuri, sarcini de lucru sau oferte pentru mobil. Se pot stabili asemănări între Earnably și alte site-uri GPT, cum ar fi SwagBucks, Mintalise, Yandex Toloka sau LootUP.

Parteneriatele cu diverse companii internaționale au făcut din Earnably una dintre cele mai populare modalități de a câștiga bani online. Pe această platformă veți găsi nenumărate oferte, sondaje și modalități de a câștiga, accesibile atât pe laptop, cât și pe dispozitive mobile (iOS sau Android).

Cum vă înregistrați pe Earnably?

Procesul de înregistrare pe Earnably este extrem de simplu, ceea ce facilitează atragerea unui număr mare de utilizatori. Nimeni nu vrea să petreacă timp prețios completând un formular de înregistrare enervant. Companiile online de succes au înțeles acest lucru și și-au adaptat abordarea în consecință.

Metode de înregistrare: convenabile și diverse

Earnably permite înregistrarea prin intermediul unor conturi precum Google, Facebook sau chiar PayPal. Acesta este, de fapt, unul dintre primele site-uri unde am întâlnit opțiunea de a ne înregistra folosind un cont PayPal.

Earnably înregistrarePin

Totuși, în ciuda popularității sale online, nu v-aș recomanda să vă legați contul PayPal de un site de venituri.

O alternativă potrivită pentru înregistrare

Personal, mi-ar fi plăcut să am opțiunea de a mă înscrie folosind o altă adresă de e-mail și o altă parolă decât cele de la Google, cum ar fi cea de la Yahoo. Din păcate, acest lucru nu este disponibil, așa că am ales să mă înregistrez folosind un cont Google.

Cum puteți face bani online cu Earnably?

Earnably se alătură grupului de site-uri GPT (get paid to), iar aici întâlnim două tipuri de utilizatori:

 • Utilizatorii obișnuiți ca noi, cei care lucrează pentru a câștiga;
 • angajatori care ne oferă o varietate de task-uri, recompensându-ne cu bani.

În Earnably, toate eforturile dumneavoastră vor fi răsplătite în puncte. Nu trebuie să vă faceți griji, aceste puncte vor fi convertite ulterior în bani sau în tichete cadou, în funcție de preferințele dumneavoastră. Când veți atinge pragul minim de plată, punctele acumulate vor fi convertite în bani.

Recompensa financiară pe care o câștigați va fi transferată în portofelul dvs. digital, pe care îl puteți folosi pentru diverse tranzacții financiare.

Explorați secțiunea „Earn” din Earnably

Interesul dumneavoastră se va concentra asupra secțiunii ”Earn”, situată în colțul din stânga sus. Aici, veți descoperi diverse modalități de a câștiga, cum ar fi:

 • Sondaje online gratuite;

Participarea la sondaje zilnice vă oferă posibilitatea de a câștiga puncte în mod regulat.

 • Oferte pentru telefonul mobil;

Căutați „Offer Walls” pentru a găsi activități suplimentare care vă aduc recompense.

 • Videoclipuri;

Vizionarea videoclipurilor vă poate aduce puncte suplimentare.

 • Sarcini de lucru sau task-uri;

Finalizarea diverselor sarcini conform instrucțiunilor primite vă va aduce recompensele dorite.

 • Coduri promoționale.

Folosind coduri promoționale, puteți obține puncte suplimentare în contul dumneavoastră.

Completează sondaje online gratis cu Earnably

Fără îndoială, metoda preferată de a câștiga bani pe Earnably este completarea sondajelor online gratuite. Aceasta presupune furnizarea de răspunsuri la diverse întrebări.

sondaje de opinie cu recompense în punctePin

Cele mai multe sondaje provin de la companii specializate, cum ar fi Pollfish sau CPX Research.

Etapele necesare pentru a participa la sondaje

Pentru a participa la sondaje, selectați unul și începeți să răspundeți la întrebări. Înainte de a primi invitații la sondaje, veți trece printr-un proces care presupune să răspundeți la câteva întrebări de profil.

Acestea acoperă aspecte precum locația dvs., confidențialitatea, data nașterii, vârsta, codul poștal, sexul, limbile vorbite fluent, venitul mediu al gospodăriei și multe altele.

Această descriere se referă la compania de sondaje numită CPX Research. După ce veți completa aceste întrebări, veți primi invitații la sondaje.

Recompense pentru completarea sondajelor

Cu ajutorul acestor companii de sondaje online, puteți câștiga până la 1.500 de puncte. Fiecare sondaj va oferi informații despre timpul estimat de finalizare, numărul de puncte sau rating.

Deși sunt mai rare aceste cazuri, au existat situații în care s-a putut obține recompense mai mari, dar a fost nevoie să se îndeplinească anumite condiții suplimentare. Deși puteți completa oricâte sondaje doriți, trebuie să țineți cont de faptul că numărul de sondaje poate varia în funcție de locația fiecărui utilizator.

Completează oferte pe telefonul mobil

Una dintre modalitățile de a acumula puncte este utilizarea ofertelor pentru mobil. Aceste oferte, denumite și „Offer Walls„, se împart în două categorii:

 • Oferte gratuite;

Aceste oferte nu implică nicio cheltuială din partea utilizatorului. Ele presupun, în general, diverse acțiuni, cum ar fi înregistrarea pe alte site-uri sau navigarea pe anumite platforme online.

 • Oferte plătite.

Spre deosebire de ofertele gratuite, ofertele plătite necesită o investiție financiară pentru a câștiga puncte. Cele mai multe dintre aceste oferte implică achiziționarea de servicii sau produse digitale.

oferte compatibile cu telefonul mobilPin

Unele servicii plătite includ perioade de probă gratuite, dar utilizatorul trebuie să furnizeze informații financiare, cum ar fi datele cardului bancar. Recompensele în puncte sunt adesea generoase, iar utilizatorul trebuie să evalueze dacă investiția merită, în funcție de numărul de puncte primite.

Ofertele sunt organizate în două secțiuni principale, vizibile în meniul din stânga:

 • Oferte;

Aici veți găsi în principal jocuri accesibile de pe dispozitive mobile, indiferent de sistemul de operare. Numărul de jocuri este impresionant, iar recompensele în puncte sunt oferite doar utilizatorilor noi.

exemplu de joc pentru mobilPin
Exemplu de joc pe Earnably
 • Explorați.

Această secțiune este dedicată sarcinilor oferite de platforme precum Adscend Media, AdGateMedia, Wannads, Lootably, YourSurveys și altele. Ofertele includ sondaje, jocuri, videoclipuri, sarcini și oferte de înscriere pe alte site-uri de făcut bani online.

Vizualizați videoclipuri în schimbul unor puncte

Din păcate, Earnably nu oferă multe platforme video disponibile pentru România. În mod obișnuit, puteți câștiga între 80 și 425 de puncte vizionând videoclipuri oferite de site-uri precum HideoutTV sau LootTV.

videoclipuri gratuite pe EarnablyPin

Chiar dacă aveți un cont pe Earnably, se recomandă să vă înregistrați pe cele 2 platforme video pentru a primi recompense pentru vizionarea de videoclipuri. Este important de reținut că recompensele sunt destul de mici, așa că această metodă de câștig nu este recomandată.

Ce sunt codurile promoționale?

Codurile promoționale sunt o modalitate eficientă de a vă maximiza câștigurile pe platforma Earnably. Acestea pot fi obținute fie prin intermediul adresei dvs. de e-mail, fie prin intermediul rețelelor sociale precum Facebook și Twitter.

Permiteți-mi să ilustrez un exemplu de beneficiu obținut prin utilizarea unui astfel de cod. Când m-am înscris pe Earnably, mi s-a oferit un cod care mi-a adus un bonus de 10%. Acest bonus se adaugă la câștigurile obținute în urma completării sondajelor sau a diferitelor oferte. Cu alte cuvinte, acest bonus aduce o valoare adăugată la orice realizare pe platforma Earnably.

Explorați programul de recomandare

Pentru a promova platforma Earnably, veți primi un comision de 10% din câștigurile persoanelor active care s-au înregistrat cu ajutorul linkului dvs. de recomandare. Acest link special poate fi promovat în Social Media (Facebook, Twitter, WhatsApp) sau prin alte canale de promovare (plătite, forumuri etc.).

Este Earnably disponibil în România? Oportunități și provocări

Într-adevăr, Earnably este disponibil în România, oferind suficiente sondaje și oferte care să vă permită să acumulați puncte. Există, totuși, un mic „dar„: nu veți întâlni oportunități la fel de satisfăcătoare ca cele din țări precum Statele Unite, Canada, Spania, Germania sau Anglia.

Cum vă puteți retrage banii din contul de Earnably?

În România, Earnably oferă doar o singură opțiune pentru a vă încasa câștigurile, și anume prin PayPal.

Metoda de plată PayPal

PayPal oferă două opțiuni de retragere, care diferă în funcție de moneda aleasă:

 • Euro și pragul minim de retragere;

Dacă alegeți să vă retrageți câștigurile în euro, trebuie să acumulați cel puțin 15.000 de puncte, echivalentul a 1 euro.

 • Dolari și prag minim de retragere.

Dacă preferați să retrageți în dolari, pragul minim de retragere este de 10.000 de puncte, adică 1 dolar.

suma minimă de plată în PayPal pentru EarnablyPin

V-ați aștepta să fie disponibile și opțiuni de tichete cadou, dar, din păcate, acestea nu sunt disponibile pentru România.

Așadar, pentru a vă retrage banii de la Earnably, cea mai bună metodă este să folosiți serviciul PayPal, care vă permite să vă convertiți punctele în moneda preferată.

Recomandare site-uri asemănătoare cu Earnably

În încheiere, permiteți-mi să vă ofer câteva alternative care merită luate în considerare, site-uri similare cu Earnably, care vă oferă oportunități de a completa diverse sondaje online gratuite, cum ar fi:

Bonus de înscriere: $1
Activități: sondaje, jocuri, videoclipuri.

Bonus de înscriere: $1
Activități: Tik Tok, Ali Express, anunțuri PTC.

Retragere minimă: 10$;
Activități: sondaje, recompense în bani de la 0,07$ la 1,03$, concursuri în fiecare lună, program de recomandare.

Activități: extensie pentru browser, sondaje, oferte, sarcini de lucru.

Retragere minimă: $1;
Activități: coduri promoționale, videoclipuri, sondaje zilnice

Retragere minimă: 5$;
Activități: sondaje de opinie cu recompense între 0,26 USD și 1,22 USD, program de recomandare sau bonusuri de calificare.

Activități: tichete de plată instantanee, sondaje plătite, cumpărături online.

Pentru a vă crește potențialul de câștig, vă sfătuiesc să vă înscrieți pe cât mai multe site-uri.

Bineînțeles, nu aveți nicio obligație de a folosi linkul meu de înregistrare, dar dacă alegeți să îl folosiți, v-aș fi extrem de recunoscător.

Va mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

2 comentarii la „Earnably Tutorial | Sondaje online gratis pentru România”

 1. Pe earnably am văzut ca 1250 puncte înseamnă 10 dolari…dacă 10 000 puncte înseamnă 10 dolari e mult de munca, nu te lasă să te conectezi la sondaje. Cum se fac bani din vizionarea videoclipurilor?

  Răspunde
  • Earnably oferă 2 metode de plată, una în dolari și cealaltă în euro. Pentru a retrage 1 dolar în PayPal ai nevoie de 10 000 de puncte și nu de 1250 de puncte. Dacă preferi moneda euro, atunci vei avea nevoie de 15 000 de puncte.
   Pentru a face bani din vizionare, vei folosi 2 platforme, Hideout.TV și Loot.TV. Reclamele din timpul videoclipului sunt cele care îți vor aduce puncte. Dar nu merită, recompensele sunt foarte mici.

   Răspunde

Lasă un comentariu