Earnably Tutorial | Sondaje online gratis pentru România

0
(0)

Întrebarea mea este, cui nu i-ar plăcea să facă bani online cu un minim de efort și care să nu necesite anumite „talente” sau experiență? Din fericire, din experiență mea în mediul online, pot să afirm că aceste locuri de muncă online sunt posibile. Acest lucru este realizabil prin intermediul unor site-uri sau platforme precum minare virtuală cu Rollercoin, Earnably, Honeygain, și multe altele.

Unul dintre site-urile care prezintă un potențial de câștig decent, chiar și pentru România, se numește Earnably. Acest site este deținut de către compania Forma Creative Ltd, fiind lansat în anul 2016. Faptul că Earnably încă funcționează la parametri normali după atâta timp, atestă seriozitatea și calitatea serviciilor pe care le oferă această companie.

Un alt punct forte pe care îl deține Earnably este cu privire la interacțiunea de pe rețelele de socializare. Din fericire, pentru noi, Earnably este foarte prezent pe aceste rețele de socializare, ceea ce ne arată încă o dată cât de serioasă este această platformă de sondaje.

Ce este Earnably?

Earnably este un site, care își recompensează membrii cu diverse premii în bani sau bonuri cadou, pentru a completa sondaje online gratis, precum și pentru alte activități cum ar fi vizualizarea de videoclipuri, sarcini de lucru sau oferte pentru telefonul mobil.

Cum vă înregistrați pe Earnably?

Nu cred că mai este nevoie să afirm cât de simplu este procesul de înregistrare. Simplitatea este unul dintre factorii care contribuie la atragerea de cât mai multe persoane. Nimeni nu dorește să piardă timp prețios doar pentru a completa un „amărât” de formular de înregistrare. Aceste companii au înțeles acest lucru și de aceea au ajuns să aibă un asemenea succes în mediul online.

Pentru a vă înregistra pe Earnably, este necesar completați formularul de înregistrare cu informații precum:

 • adresă de email;
 • nume;
 • parolă.

Cum puteți face bani online cu Earnably?

Earnably, ca și celelalte site-uri GPT (get paid to), este folosit de 2 categorii de persoane, și anume:

 • muncitorii (ca mine sau ca dumneavoastră);
 • angajatorii (cei care ne oferă diferite job-uri în schimbul unor sume de bani).

Toată activitatea dumneavoastră va fi recompensată în puncte. Nu vă panicați. Aceste puncte le veți schimba în bani sau bonuri cadou, după preferință. Doar în momentul în care veți ajunge la minimul de plată, punctele dvs. vor fi schimbate în bani.

Acești bani primiți ca recompensă vor fi trimiși în portofelele dvs. digitale, pe care le utilizați pentru diverse tranzacții financiare.

Dumneavoastră o să vă concentrați doar pe secțiunea „Earn” situată în colțul din stânga sus. În această secțiune, veți avea posibilitatea de a utiliza următoarele modalități de câștig, și anume:

 • sondaje zilnice sau „Daily Surveys”;
 • oferte mobile sau Offer Walls;
 • videoclipuri;
 • sarcini de lucru;
 • coduri promoționale.

Completează sondaje online gratis cu Earnably

Probabil, dumneavoastră o să folosiți cel mai des această metodă de a face bani pe Earnably. Tot ceea ce trebuie să faceți este să răspundeți la niște întrebări. Sondajele sunt furnizate de anumite companii specializate în acest sens, cum ar fi:

 • TheoremReach;
 • YourSurveys;
 • PollFish;
 • Peanut Labs.

Maximul de puncte pe care o să îl câștigați cu aceste companii online de sondaje poate ajunge până la 80 de puncte, adică 0.80$. Pentru România, 0.80$ este în mare parte, suma maximă pe care o puteți obține din completarea de chestionare online.

Într-adevăr, au fost și cazuri, dar mult mai rare, în care puteam obține mai mult, dar trebuia să îndeplinesc anumite condiții suplimentare. Teoretic, puteți completa câte sondaje doriți, dar nu veți reuși acest lucru deoarece veți fi limitat de locația dvs.

Completează oferte pe telefonul mobil

O altă modalitate de a câștiga puncte, îl reprezintă ofertele mobile. Aceste oferte sau „Offer Walls” sunt de 2 tipuri, și anume:

 • gratuite;
 • oferte cu bani.

Ofertele gratuite sunt acele oferte care nu necesită cheltuieli din partea dumneavoastră. De regulă, aceste oferte constă în diverse acțiuni precum înregistrarea pe alte site-uri sau vizitarea anumitor platforme din mediul online. Completarea ofertelor gratuite vă vor aduce câștiguri de până la 80 sau chiar 100 de puncte.

Spre deosebire de cele gratuite, ofertele cu bani necesită anumite investiții din partea dumneavoastră pentru a obține puncte. Marea majoritate al acestor oferte constă în cumpărarea de servicii sau produse digitale.

Anumite servicii cu plată vă oferă anumite perioade de probă. Deși aceste perioade de proba sunt gratuite, tot veți fi nevoiți să furnizați anumite detalii financiare personale cum ar fi informațiile privind cardurile dvs.

Desigur că și recompensele în puncte vor fi destul de mari. Acum dumneavoastră trebuie să calculați dacă este rentabil să cumpărați acele servicii sau produse în comparație cu numărul de puncte pe care o să îl primiți, în cazul în care doriți să completați acea ofertă.

Câștigă puncte din vizualizarea de videoclipuri

Din păcate, nu sunt multe platforme de videoclipuri disponibile pentru România pe Earnably. În mod normal, puteți câștiga în jur de 0.7 sau chiar 1 punct pentru vizualizarea a 3 videoclipuri scurte de pana la 30 de secunde. De asemenea, puteți folosi mai multe dispozitive pentru a viziona aceste videoclipuri. Chiar și așa, o să fie destul de dificil să obțineți ceva decent, în România, din aceste videoclipuri.

Instalează diverse aplicații pe telefonul mobil

Aveți un telefon mobil. Aveți și spațiu pe care îl țineți degeaba. Cu Earnably puteți valorifica acest spațiu nefolosit de pe telefonul dvs. Pentru descărcarea de aplicații pe telefonul mobil, puteți obține între 5 și 20 de puncte. Marea majoritate al aplicațiilor vor fi pentru sistemul android.

Se poate câștiga și mai mult, mai ales în cazul jocurilor. Dar pentru a completa acest tip de ofertă, trebuie să ajungeți la un anumit nivel în cadrul jocului. Și pentru a ajunge la acel nivel, trebuie să jucați o anumita perioadă.

Ce sunt codurile promoționale?

Codurile promoționale vă oferă numeroase beneficii, care sunt adăugate la potențialul normal de câștig pe care îl aveți pe Earnably. Aceste coduri se pot obține fie pe adresa de email, fie prin intermediul rețelelor de socializare cum ar fi Facebook sau Twitter.

Haideți să vă dau un exemplu de bonus pe care îl puteți primi. Când m-am înregistrat pe Earnably, am primit un cod care mi-a oferit un bonus de 10%. Bonusul de 10% s-a adăugat la câștigul normal obținut din completare de sondaje de opinie sau diferite oferte. Mai bine spus, acest bonus se adaugă la tot ceea ce realizați pe Earnably.

În ce constă programul de referință?

Pentru promovarea platformei Earnably, veți obține un comision de 10% din ceea ce câștigă persoanele active care au folosite link-ul dvs. de înregistrare.

Este Earnably disponibil în România?

Da, Earnably este disponibil în România. Cu siguranță, veți avea suficiente oferte sau sondaje bune pentru a câștiga puncte cu Earnably. Există și un mic „dar. Veți avea de lucru dar nu vor fi atât de valoroase precum cele întâlnite în țări precum Statele Unite ale Americii, Canada, Spania sau Anglia.

Cum vă puteți retrage banii din contul de Earnably?

Pentru Earnably, minimul de plată este de 125 de puncte, în condițiile în care 100 de puncte valorează 1$. Punctele obținute pot fi schimbate folosind următoarele opțiuni de retragere:

 • PayPal;
 • bonuri cadou cum ar fi Amazon, Facebook, Google Play, Steam și așa mai departe.

Pentru a folosi bonurile cadou, veți fi nevoiți să aveți în cont mult mai multe puncte decât în cazul în care ați opta pentru PayPal.

O mică precizare trebui să mai fac. Pentru a retrage suma de 1$, aveți nevoie de 125 de puncte. În acest caz, un punct valorează suma de 0.008$. Dar dacă ați retrage 5$ sau chiar 10$, atunci valoarea unui punct ar fi de doar 0.01$, cum e și normal.

Recomandare site-uri asemănătoare cu Earnably

Spre final, aș dori să vă recomand câteva site-uri similare cu Earnably, care vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a completa diferite sondaje online gratis, și anume:

 • GG2U Premium (bonus de înregistrare de 1$, sondaje, jocuri, videoclipuri);
 • Timebucks (bonus de înregistrare de 1$, Tik Tok, Ali Express, reclame PTC);
 • PrizeRebel (bonus de înscriere de 0,20$, recompense in puncte, nivele de loialitate);
 • ySense (extensie browser, sondaje de opinie, oferte, sarcini de lucru);
 • DollarClix (minim de retragere de 1$, coduri promoționale, videoclipuri, sondaje zilnice);
 • SuperPay.ME (bonus de înregistrare de 0,50$, cash back, videoclipuri, concursuri);
 • InstaGC (tichete valorice cu plată imediată, chestionare plătite, cumpărături online).

Sfatul meu este să vă înregistrați pe cat mai multe site-uri pentru a crește potențialul de câștig. Toate aceste site-uri sunt testate de mine și aproape, de la fiecare în parte am primit o plată, cel puțin. Desigur că nu sunteți obligați să folosiți link-ul meu de înregistrare, dar dacă îl folosiți, v-aș fi foarte recunoscător.

Va mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania