Cum să faceți bani online din sondaje plătite cu SurveyLama?

4
(2)

Sunt un mare pasionat de sondaje și îmi place să descopăr site-uri serioase care oferă un număr satisfăcător de sondaje, astfel încât să ating suma minimă necesară pentru a retrage bani. Printre aceste site-uri de elită se numără ySense, Pagazani, HeyPiggy, MarketAgent, Mintalise sau GG2U. Aceste platforme îi tratează cu respect pe cetățenii români și de aceea oferta de sondaje este atractivă pentru cei care vor să câștige bani online din sondaje plătite. Astăzi, ne îndreptăm atenția către platforma SurveyLama.

Când am interacționat pentru prima dată cu acest site, mintea mi-a zburat la cel mai venerat lider spiritual al budismului tibetan, Dalai Lama. Evident, nu există nicio legătură între titlul acordat de poporul tibetan și acest site de sondaje. Dar așa funcționează mintea noastră, nu-i așa?

Cum să câștigați bani online din sondaje plătite cu SurveyLama

Dacă aveți timp liber și doriți să câștigați bani în plus, participarea la sondaje poate fi o opțiune demnă de luat în considerare. În acest fel, veți oferi feedback cu privire la noi idei, produse sau servicii din diferite domenii înainte ca acestea să fie lansate pe piață, contribuind astfel la îmbunătățirea lor.

Ce este SurveyLama?

Numele acestui site dezvăluie deja principala activitate pe care o vom desfășura: completarea de sondaje, indiferent de locația noastră. Așadar, și România se află pe lista țărilor care pot accesa fără dificultate acest site.

Un aspect interesant în ceea ce privește sondajele disponibile este faptul că putem obține până la 10 dolari pe sondaj, ceea ce ar putea duce la un câștig lunar de până la 300 de dolari. Acest lucru este prezentat chiar pe pagina oficială.

potențial de câștiguri pentru SurveyLama în RomâniaPin

În lunga mea experiență de completare a sondajelor, nu am întâlnit niciun site care să ofere recompense atât de generoase. Sunt oarecum sceptic în legătură cu aceste sume pe care, în teorie, le-am putea obține doar participând la sondaje. Poate că SurveyLama a descoperit modalitatea perfectă de a oferi astfel de recompense.

Impresii și păreri despre SurveyLama

Într-o lume digitală, a face bani online din sondaje plătite a devenit o modalitate din ce în ce mai mare de a suplimenta veniturile. Așadar, pentru a cerceta cât de reale sunt datele prezentate în legătură cu platforma SurveyLama, este esențial să se creeze un cont pe site. Înainte de a îmbrățișa această inițiativă, haideți să analizăm opiniile altor utilizatori cu privire la fiabilitatea platformei.

Astfel, vom apela la TrustPilot, un site care găzduiește recenzii online. Aici, SurveyLama a obținut un scor de 4,3 din peste 1.100 de evaluări, majoritatea fiind pozitive și dezvăluind entuziasmul utilizatorilor cu privire la cantitatea de sondaje. Din păcate, nu am dat peste o recenzie în limba română sau un articol amplu care să facă lumină asupra posibilităților de câștig pentru cei care locuiesc în România.

Prin urmare, acest articol vine să umple acest gol și sper că informațiile pe care le oferă vor fi suficient de valoroase pentru a vă satisface întrebările și curiozitățile.

Cum ne putem înregistra pe SurveyLama?

Cu câteva click-uri și câteva informații de bază, înregistrarea pe SurveyLama poate fi un proces extrem de simplu și rapid. Furnizarea unor detalii precum numele, prenumele și adresa de e-mail vă vor permite să începeți procesul de înregistrare.

Nu este nevoie să navigați prin numeroase pagini pentru a ajunge la formularul de înregistrare, simpla vizitare a paginii oficiale va fi suficientă.

Înregistrarea pe SurveyLama implică 4 pași esențiali:

  • Introducerea numelui, prenumelui și adresei de e-mail;
  • Crearea unei parole, de preferință complexă și unică, de până la 20 de caractere;
  • Alegerea unui nume de utilizator, sexul și data nașterii;
  • Citirea și înțelegerea secțiunii Politica de confidențialitate.

În cele din urmă, veți primi un e-mail de confirmare a contului, care vă va aduce un mic bonus de înregistrare de 20 LP – punctele cu care veți fi recompensat pe acest site.

Desigur, aceste puncte pot fi convertite în bani sau tichete cadou digitale, lucru pe care îl vom explora în acest articol.

Crearea unui profil

Odată ce ați obținut acel bonus de pornire de 20 LP, veți fi introdus în universul SurveyLama și veți afla despre recompensele pe care le puteți primi, în funcție de nivelul de implicare.

Punctul cheie este construirea unui profil solid, pe baza căruia vei fi selectat pentru sondaje. Prin urmare, vi se va cere să răspundeți la întrebări care vizează:

  • numărul de copii din gospodărie și vârsta acestora;
  • diagnosticul de cancer (o întrebare neașteptată, rar pusă pe alte platforme de sondaj).

Veți avea posibilitatea de a alege dintr-o listă lungă de tipuri de cancer, dar puteți alege și opțiunea ”Prefer să nu răspund”;

  • tipul de magazin în care vă faceți cumpărăturile de obicei;
  • ocupația dumneavoastră.

Completând acest profil, veți câștiga 25 de puncte LP suplimentare. Astfel, veți începe aventura dvs. pe SurveyLama cu un bonus total de 50 LP, adică 0,50 dolari.

Cum funcționează SurveyLama?

În cazul României, SurveyLama oferă inițial 5 sondaje, oferite de compania CPX Research. Numărul de sondaje depinde de informațiile completate în profil.

De exemplu, eu am primit 5 sondaje (cu o durată între 12 și 26 de minute) și recompense între 6 și 25 de puncte LP, unde 1 LP valorează 0,01 dolari.

sondaje de opinie pe SurveyLamaPin

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, pentru a participa la un sondaj, trebuie să faceți click pe butonul corespunzător.

Dacă veți reuși să completați cu succes un număr mai mare de sondaje, veți primi diverse bonusuri. Un exemplu de bonus ar fi acordarea a 20 LP suplimentari atunci când finalizați 3 sondaje.

Care sunt metodele de plată?

Atunci când discutăm despre bani online din sondaje plătite, SurveyLama pare a fi un subiect care merită abordat. Platforma începe prin a vă oferi 50 LP (echivalentul a 0,50 dolari), iar apoi veți fi invitat să participați la diverse sondaje. Odată ce ați acumulat 2.000 de puncte LP (20 de dolari), veți putea accesa opțiunea de plată PayPal.

conversie puncte în bani reali prin PayPalPin

Deși s-a menționat anterior că punctele pot fi convertite și în tichete cadou, se pare că această opțiune nu este disponibilă în România.

Câștigurile – adevăr sau iluzie?

În ceea ce privește România, cifre precum 10 dolari pe sondaj sau 300 de dolari pe lună par greu de atins. Într-adevăr, există sondaje, dar nu la sumele menționate pe pagina oficială.

Probabil că în alte țări, cum ar fi SUA, Anglia, Spania sau Canada, există șanse mai mari de a atinge aceste sume, dar nu și în România.

Așadar, SurveyLama are avantaje precum numărul de sondaje, bonusurile și opțiunea de a plăti prin PayPal. Dar în ceea ce privește potențialul de câștig, așteptările nu se potrivesc.

Concluzie

În concluzie, utilizarea platformei SurveyLama nu pare a fi recomandată pentru cei care locuiesc în România, din cauza sumelor mici oferite pentru completarea sondajelor.

Este surprinzător faptul că nu există un program de promovare, deoarece prin promovarea în alte țări mai atractive am fi putut ajunge mai repede la suma minimă de plată de 20$. În lipsa acestuia, atingerea pragului minim de plată se dovedește a fi un efort dificil.

Din punctul meu de vedere, 20 de dolari este destul de mare, având în vedere că pentru un sondaj se oferă maximum 25 de puncte LP.

Opțiunea de ștergere a contului

Funcționalitatea esențială pe care o așteptăm în secțiunea de setări a oricărui site care se ocupă de bani online din sondaje plătite este prezența opțiunii de ștergere a contului. Este o satisfacție de a vedea că SurveyLama îndeplinește această cerință, oferindu-ne opțiunea de a ne șterge definitiv contul.

opțiunea de ștergere contPin

Pentru aceia dintre dumneavoastră care se pot simți nemulțumiți de potențialul de câștig obținut prin acest sistem, sentiment pe care îl împărtășesc, vă îndemn să luați în considerare folosirea acestei opțiuni pentru a șterge irevocabil contul creat (recomandare pe care o fac cu sinceritate).

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu