StreetBees Tutorial | Recompense în bani pentru o viață normală

4.6
(8)

StreetBees vă invită să descoperiți un nou mod de a vă exprima opiniile și perspectiva asupra produselor și serviciilor. Prin intermediul acestei platforme, veți avea acces la sondaje care sunt mai interactive și mai atractive decât orice alte sondaje.

Dezlănțuiți-vă creativitatea și împărtășiți-vă gândurile cu ceilalți prin intermediul aplicației StreetBees.

Ce este StreetBees?

StreetBees este o platformă de cercetare lansată în 2015 și cu sediul în Marea Britanie, colaborează cu multe companii cunoscute din industrii atât de diverse precum detergenții, băuturile răcoritoare și altele.

Printre partenerii săi se numără :

 • Unilever;
 • Vodafone;
 • Pepsi;
 • BBC;
 • L’Oréal Paris.

Ceea ce face ca StreetBees să fie atât de deosebită este modul în care își conectează membrii. Dacă v-ați săturat de sondajele obișnuite, această aplicație vă oferă o nouă modalitate de a vă exprima opiniile sau de a vă împărtăși experiența zilnică.

Citește și Joburi de la distanță cu FlexJobs

Disponibilă în aproape 88 de țări, StreetBees poate fi accesată doar prin intermediul dispozitivelor mobile, cum ar fi Android sau iPhone.

Cum vă puteți înregistra pe StreetBees?

Pentru a vă înregistra pe StreetBees, începeți prin a descărca aplicația din magazinul de aplicații. Alegeți între Google Play sau App Store, în funcție de tipul de telefon mobil pe care îl dețineți.

Puteți opta fie pentru o adresă de e-mail, fie pentru un cont de Facebook pentru a vă crea un cont pe platforma StreetBees. După aceea, veți primi un cod de activare pe telefonul mobil, pentru care trebuie să vă adăugați numărul de telefon înainte de a începe.

După ce ați introdus codul de activare, contul dvs. va fi verificat și veți fi gata să începeți să participați la sondajele oferite de StreetBees.

Care este potențialul de câștig al aplicației StreetBees?

Potențialul de câștig prin utilizarea aplicației StreetBees este mai mult decât decent, deoarece vă permite să participați la sondaje concepute pentru a reflecta experiențele și întâmplările de zi cu zi.

Citește și Sondaje cu plată pentru mobil cu CitizenMe

Pe lângă faptul că nu trebuie să completați aceleași sondaje monotone, aplicația oferă o experiență mai interesantă și mai captivantă prin activități precum:

 • fotografii cu mâncarea dumneavoastră;
 • videoclipuri cu cumpărături;
 • fotografii cu produsele din casă;
 • fotografii cu procesul de preparare a cafelei;
 • spălatul vaselor;
 • preferințele dumneavoastră în materie de înghețată și multe altele.

În plus, locația geografică joacă un rol important în determinarea numărului de sondaje pe care le veți primi, dar acest lucru este îmbunătățit prin completarea propriului profil cu informații relevante. Interacțiunea cu sondajele se face exclusiv prin intermediul aplicației, așa că nu va fi nevoie să vă conectați la alte site-uri.

Ca exemplu, la scurt timp după ce am instalat aplicația, am primit și un sondaj legat de virusul „CoronaVirus„, care a durat aproximativ 1 minut și a inclus o scurtă conversație cu robotul „StreetBees„.

StreetBees pentru România Pin

Un mod deosebit de a completa sondaje online

Atunci când faceți cumpărături într-un supermarket sau în orice alt loc, este foarte probabil să vi se ceară să completați un sondaj despre experiența respectivă.

StreetBees vă oferă posibilitatea de a face acest lucru și de a fi recompensat pentru asta.

Citește și Cercetare de piață a produselor cu User Interviews | Merită sau nu?

Procesul de completare a unui sondaj cu StreetBees este rapid și ușor, necesitând între 1 și 30 de minute. Veți fi ghidat pas cu pas prin fiecare sarcină, iar recompensa va veni atunci când sarcina este aprobată.

Aceștia sunt pașii simpli de urmat:

 • Alegeți o sarcină;
 • Răspundeți la întrebările sarcinii;
 • Fotografiați sau filmați produsul sau evenimentul descris în sarcină;
 • Așteptați aprobarea din partea StreetBees;
 • Primiți recompensa pentru sarcina îndeplinită cu succes.

Cu StreetBees, completarea sondajelor nu mai este o corvoadă, ci devine o modalitate distractivă și plină de satisfacții de a vă îmbunătăți experiența de cumpărături.

Care sunt avantajele și dezavantajele acestei aplicații?

Aplicația StreetBees oferă utilizatorilor un mod inovator de a-și exprima opiniile, dar are și avantaje și dezavantaje în ceea ce privește modul în care interacționează cu utilizatorii și îi recompensează.

Printre avantajele acestei aplicații se numără faptul că este gratuită și disponibilă în multe țări, cu o interfață ușor de utilizat. De asemenea, StreetBees folosește PayPal ca metodă de plată, iar recompensele primite pot varia în funcție de locație, ajungând până la 1 dolar pe sondaj.

Citește și 6 alternative la Honeygain pentru obținerea unui venit pasiv

Pe de altă parte, unul dintre principalele dezavantaje ale acestei aplicații este limitarea numărului de sondaje disponibile în funcție de locația utilizatorului. De asemenea, utilizatorii pot fi descalificați chiar și după ce au completat o mare parte din sondaj și nu există notificări automate cu privire la disponibilitatea unor noi sondaje.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei aplicații interactive și satisfăcătoare pentru a vă exprima opiniile, StreetBees poate fi o alegere interesantă, însă, fiți atenți la limitările sale și la posibilitatea de a fi descalificat.

Merită sau nu?

Este StreetBees o alegere demnă pentru a câștiga bani în timp ce vă ocupați de activitățile zilnice?

Aplicația inovatoare oferă o modalitate unică de a completa sondaje online și de a câștiga bani. Comunicarea prin chat cu membrii săi este impresionantă și fiecare aspect al vieții dumneavoastră poate fi transformat într-o poveste plină de potențial.

Utilizarea acestei aplicații nu necesită un efort prea mare, dar, din păcate, numărul de sondaje disponibile pentru România este limitat.

Dacă doriți să o încercați, puteți descărca aplicația din Google Play sau App Store.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.6 / 5. Număr de voturi: 8

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu