StreetBees Tutorial | Recompense în bani pentru o viață normală

StreetBees vă oferă un alt mod de a vă expune gândurile și opiniile cu privire la diverse produse sau servicii. Cu această aplicație, veți avea ocazia să completați „sondaje” mai deosebite decât cele cu care ați fost învățat.

Ce este StreetBees?

StreetBees este o platformă de cercetare care a fost lansată în anul 2015, având sediul principal în Marea Britanie. Această aplicație lucrează în parteneriat cu cele mai populare companii din diverse domenii de activitate precum detergenți, băuturi răcoritoare și așa mai departe.

Aici putem enumera câteva nume de companii care folosesc aceasta platformă pentru a-și îmbunătăți serviciile sau produsele pe care le comercializează, și anume:

 • Unilever;
 • Vodafone;
 • Pepsi;
 • BBC;
 • L’Oréal Paris.

Aplicația StreetBees este mai deosebită prin modul în care interacționează cu membrii săi. În cazul în care v-ați saturat să tot completați același model de sondaje, această aplicație vă oferă un alt model de a vă expune gândurile sau experiența din viața de zi cu zi.

Cum putem folosi StreetBees?

StreetBees este disponibilă în aproape 88 de țări și poate fi folosită doar pe dispozitivele mobile precum android sau iPhone.

Cum vă înregistrați?

Pentru a vă înregistra, trebuie să descarcați aplicația fie din Google Play fie din Magazinul Apple (App Store) în funcție de telefonul dvs.

Puteți folosi fie adresa dvs. de email sau contul de Facebook pentru a vă înregistra pe StreetBees. Mai mult decât atât, o să primiți un cod de activare pe telefonul dvs. Pentru a primi acest cod, este necesar să vă adaugați și numărul de telefon.

Pentru mai multe detalii, click aici

După ce ați adăugat acel cod, contul a fost confirmat și puteți începe să completați sondaje online cu StreetBees.

Care este potențialul de câștig al aplicației StreetBees?

Din păcate, locația este un factor determinant care o să afecteze numărul de chestionare pe care îl puteți primi.

Ca și în cazul altor companii de sondaje, trebuie să vă completați profilul cu informații, pe baza cărora veți primi sondaje.
Interacțiunea cu aceste sondaje se face doar prin intermediul aplicației. Nu veți fi nevoit să ajungeți pe alte site-uri pentru a duce la bun sfârșit un chestionar.

Am tot vorbit de aceste sondaje. Aici este diferența față de alte aplicații sau site-uri de același profil.

Cu StreetBees, dumneavoastră veți împărtăși experiențele sau poveștile (povestiri) cu care ați sau veți interacționa în viața de zi cu zi.
Nu veți mai fi nevoit să completați aceleași sondaje plictisitoare, în schimb interacțiunea cu mediul extern va fi mult mai interesant și amuzant.

Haideți să vă prezint câteva exemple de sarcini (povesti), ca să vedeți diferența dintre StreetBeez și celelalte companii de sondaje.

Acestea sunt doar câteva exemple de povești pe care o să le completați, și anume:

 • faceți poze la mâncarea dvs;
 • înregistrați un videoclip despre cum faceți cumpărături;
 • fotografiați anumite articole din casa dumneavoastră;
 • dacă consumați cafea, fotografiați tot ce aveți nevoie pentru a face o cafea;
 • cum spălați vasele;
 • care sunt mărcile de înghețată preferate și de ce, și multe altele.

De exemplu, după ce am instalat StreetBees, am și primit un sondaj în care să îmi expun părerea despre virusul „CoronaVirus„. Acel sondaj a avut o durată de circa 1 minut și a constat într-o mica discuție cu botul „StreetBees” despre virus.

StreetBees pentru România

Un mod deosebit de a completa sondaje online

Aceste sondaje pot apărea, de exemplu, când sunteți la cumpărături într-un supermarket. Dacă va fi disponibil un sondaj despre acel supermarket, veți primi instrucțiunile necesare pentru a completa acel sondaj.

Durata de timp pentru aceste „sondaje” va fi între 1 și 30 de minute.
Pentru fiecare poveste (sarcină), veți primi instrucțiuni despre cum să finalizați cu succes acea sarcină.

Pe scurt, acestea sunt etapele necesare pentru a completa o sarcină cu StreetBees:

 • selectați sarcina;
 • răspundeți la întrebări;
 • fotografiați sau filmați produsul sau evenimentul din descrierea sarcinii;
 • aprobarea sarcinii de către StreetBees;
 • după ce sarcina a fost aprobată, veți primi recompensa.

Care sunt avantajele și dezavantajele acestei aplicații?

În mare parte, StreetBees este o aplicație interesantă care vă oferă un mod diferit de a vă prezenta opiniile. Dar nu este o aplicație perfectă, având atât avantaje cât și dezavantaje cu privire la modul de interacțiune și de recompensare.

Care sunt avantajele?

Folosirea acestei aplicații este gratuită și disponibilă în foarte multe țări. Interfața este destul de interesantă și foarte simplu de navigat.
StreetBees folosește PayPal că metodă principală de plată. Nu este necesar să atingeți un anume prag, în ceea ce privește plata.

Durata de completare nu este prea mare, ajungându-se până la 30 de minute, în cel mai „rău” caz. Recompensele primite variază în funcție de locație, ajungându-se până la o valoare de 1$ pe sondaj. Puteți primi și mai mult dar depinde foarte mult de anumite condiții.

Care sunt dezavantajele?

Principalul dezavantaj este numărul de sondaje pe care îl primiți. Având în vedere faptul că majoritatea sondajelor sunt condiționate de locația dvs, nu veți primi foarte multe sondaje.

Au fost cazuri în care unele persoane au primit cel mult 5 sondaje pe lună.

Din păcate, se mai întâmplă să fiți și descalificați. Ceea ce este și mai dezamăgitor este faptul că poți fi descalificat și după ce ai completat în mare parte acel sondaj.

Un alt dezavantaj este cu privire la notificări. Sunteți obligat să verificați aplicația pentru noi sondaje. Nu veți primi nici o notificare.

Aplicația StreetBees reprezintă un mod unic de a completa și câștiga bani online de pe urma sondajelor. Interacțiunea prin chat cu membrii săi este una deosebită. Tot ceea ce faceți în viață de zi cu zi poate constitui baza unei posibile povești.

Nu necesită un efort deosebit pentru a folosi această aplicație dar, din păcate, nu sunt foarte multe sondaje disponibile pentru România.

Dacă doriți să încercați această aplicație, o puteți face prin descărcarea acesteia fie din Google Play fie din App Store.

Vă mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *