Bani în timpul liber pe internet cu Green Panthera | Merită sau nu?

joburi online gratuite cu SproutGigs
4.8
(6)

Sunteți în căutarea unor site-uri legitime pentru a face bani în timpul liber pe internet fără investiții. Fie că folosiți forumuri specializate sau rețele sociale, numărul acestora este în continuă creștere. Acest lucru face dificilă deosebirea celor de încredere de cele care încearcă să ne păcălească cu oferte nerealiste de câștiguri.

Un alt factor important de care trebuie să ținem cont atunci când intenționăm să folosim astfel de site-uri este poziția geografică. Nu toate site-urile specializate în modalități de a face bani sunt dispuse să accepte membri din România.

De aceea, este indicat ca atunci când dorim să ne înregistrăm pe anumite site-uri pentru a face bani în timpul liber să ne documentăm înainte și astfel să vedem dacă ofertele promovate sunt disponibile și pentru România. Acest lucru poate fi aflat doar citind diverse păreri sau recenzii făcute de alte persoane care au folosit serviciile acestora.

Citește și O modalitate eficientă de a face bani online cu Rotate4All?

Așadar, indiferent de opțiunea pe care o alegeți pentru a face bani în timpul liber pe internet, este foarte important să verificați întotdeauna legitimitatea site-urilor înainte de a începe să lucrați pe acestea.

În acest articol m-am gândit să vă prezint un site numit Green Panthera care, teoretic, ne permite să câștigăm bani prin completarea unor sondaje, dar și prin accesarea unor oferte de cashback atunci când intenționăm să facem cumpărături online.

O sursă constantă de venit cu ajutorul acestor modalități de a face bani pe internet

Dar înainte de a trece la subiectul acestui articol, aș vrea să vă propun 3 site-uri pe care le folosesc pentru a-mi crea o sursă stabilă de venit prin oportunități pe internet.

Așadar, aceste site-uri nu au cum să lipsească din lista dumneavoastră de recomandări pentru a face bani în timpul liber în România:

ySense este unul dintre cele mai cunoscute site-uri recomandate pentru a face bani în timpul liber completând sondaje. Veți beneficia de o retragere minimă de 10 dolari și de un număr decent de sondaje care vă ajută să ajungeți la plată într-un timp foarte rezonabil.

Sunteți o persoană sociabilă care nu are dificultăți în a lucra și a interacționa cu alte persoane. Atunci puteți aplica pentru diverse locuri de muncă temporare în multe domenii.

FireFaucet este un site de încredere unde puteți obține gratuit monede digitale sau criptomonede fără a avea de-a face cu ”captcha” sau reclame enervante. Câștigurile acumulate pot fi retrase într-un portofel digital sau prin intermediul platformei FaucetPay, unde aveți opțiunea de retragere imediată.

De asemenea, merită menționată utilizarea cardurilor cadou de la diverse magazine precum Zalando, Sephora, Amazon, H&M România sau eMag.

Înapoi la site-ul Green Panthera.

Ce este Green Panthera?

Green Panthera oferă o modalitate ușoară și distractivă de a face bani pe internet, folosind diverse metode care presupun să răspundeți la întrebări prin finalizarea unor sondaje sau prin utilizarea ofertelor de cashback dacă sunteți o persoană care face frecvent cumpărături online.

Cum ne putem înregistra pe Green Panthera?

Înregistrarea pe Green Panthera implică parcurgerea unor pași importanți, cum ar fi:

  • Accesarea site-ului Green Panthera prin intermediul unui browser;
  • apăsarea butonului de înregistrare;
  • completarea unui formular de înregistrare.
înregistrare Green PantheraPin
Green Panthera înregistrare

În imaginea de mai sus, sunt prezentate toate informațiile de care aveți nevoie pentru a înțelege cum să vă înregistrați pe Green Panthera.

Bonusul de înregistrare

Bonusul de înregistrare poate fi obținut doar după ce ați completat pagina de profil.

bonus de înregistrarePin
Bonus de înregistrare

Prin urmare, nu este suficient doar să vă confirmați contul după ce ați completat formularul de înregistrare.

Pagina de profil

Majoritatea site-urilor de sondaje recomandă să completați mai întâi pagina de profil. Aceste informații sunt folositoare pentru a ști ce tip de sondaj este potrivit pentru dumneavoastră.

Prin urmare, va trebui să adăugați informații personale care vor fi, de asemenea, solicitate pentru fiecare sondaj trimis, de exemplu, sexul, data nașterii, starea civilă, statutul profesional, numărul de membri ai familiei sau detalii despre venitul anual.

Cum putem face bani în timpul liber cu Green Panthera?

După ce m-am logat în contul meu, am fost oarecum surprins de oferta foarte săracă în ceea ce privește așa-numitele modalități de a face bani în timpul liber.

Abia după ce mi-am completat profilul, a apărut și mult căutatele sondaje în secțiunea ”Câștigă bani”.

bani în timpul liber din sondaje de opiniePin

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, Green Panthera oferă doar 2 modalități de a face bani în timpul liber. Cele mai multe opțiuni se găsesc în secțiunea de sondaje.

Marea majoritate a sondajelor oferă recompense de până la 1$, ceea ce este foarte puțin pentru acest site. Voi explica mai multe atunci când voi prezenta metodele de plată și suma minimă de retragere.

Așadar, tot ce trebuie să faceți este să selectați un furnizor de sondaje din listă și să urmați instrucțiunile pentru a completa sondajul. La final, dacă nu se întâmplă ceva neobișnuit, veți primi o recompensă în bani.

Oferte

Green Panthera oferă 2 oferte prezentate de companii precum Persona.ly sau Adscend, dintre care doar una funcționează. Așadar, singura opțiune validă este cea oferită de Persona.ly, unde veți găsi câteva oferte, majoritatea despre site-uri de jocuri de noroc.

Cu alte cuvinte, nu are sens să vă concentrați atenția asupra acestor așa-zise oferte de câștig.

Cashback de la cumpărături online

După ce am avut o experiență plăcută cu site-urile de cashback din România, precum Tipli sau Bonusway, am fost foarte încântat când am văzut că Green Panthera are o opțiune de cashback.

Din păcate, dezamăgirea a venit foarte repede. Lista de site-uri recomandate pentru cashback numără aproximativ 20 de site-uri, dintre care majoritatea nu sunt foarte cunoscute în România. Prin urmare, posibilitatea de a primi cashback în urma cumpărăturilor online făcute pe acestea este foarte mică.

Care sunt metodele de plată?

Aici vine partea care mi-a dat un gust amar. Pentru a face o plată pe Green Panthera din oportunitățile care vă permit să faceți bani în timpul liber, este nevoie de 30 de dolari.

De aceea am spus că recompensele oferite sunt foarte mici pentru acest site. Pentru alte site-uri de sondaje care au o plată minimă decentă, recompensele sunt OK.

Pentru România, obținerea acestei sume poate varia de la câteva luni la 1 an, dacă primiți sondaje regulate și vă calificați pentru marea majoritate.

Cine știe ce se poate întâmpla peste un an? Imaginați-vă că veți munci aproape un an pentru a ajunge la 30$, iar când veți încerca să faceți o plată, vor apărea diverse situații neplăcute (ex. blocarea contului). De asemenea, nimeni nu poate garanta că site-ul va fi online încă un an. Așadar, probabilitatea de a lucra în folosul comunității este foarte mare.

Merită sau nu?

În concluzie, nu vă recomand utilizarea site-ului Green Panthera. Printre motivele pentru care consider acest lucru se numără: numărul redus de sondaje disponibile, recompensele oferite fiind relativ scăzute, suma mare de plată necesară pentru a retrage banii câștigați, numeroasele opinii negative ale utilizatorilor cu privire la blocarea conturilor fără motive reale și faptul că nu există prea multe magazine cunoscute pentru a beneficia de oferte de cashback.

În aceste condiții, este probabil ca investiția de timp în completarea sondajelor pe acest site să nu fie recompensată corespunzător.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.8 / 5. Număr de voturi: 6

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Curve Card de plată universal
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania