Bani în timpul liber pe internet cu Green Panthera | Merită sau nu?

4.9
(9)

Sunteți în căutarea unor site-uri legitime pentru a face bani în timpul liber pe internet fără investiții. Fie că folosiți forumuri specializate sau rețele sociale, numărul acestora este în continuă creștere. Acest lucru face dificilă deosebirea celor de încredere de cele care încearcă să ne păcălească cu oferte nerealiste de câștiguri.

Un alt factor important de care trebuie să ținem cont atunci când intenționăm să folosim astfel de site-uri este poziția geografică. Nu toate site-urile specializate în modalități de a face bani sunt dispuse să accepte membri din România.

Citește și: Începe să Faci Bani Online cu EarnLab în România: Ghidul Complet pentru Începători

De aceea, este indicat ca atunci când dorim să ne înregistrăm pe anumite site-uri pentru a face bani în timpul liber să ne documentăm înainte și astfel să vedem dacă ofertele promovate sunt disponibile și pentru România. Acest lucru poate fi aflat doar citind diverse păreri sau recenzii făcute de alte persoane care au folosit serviciile acestora.

Așadar, indiferent de opțiunea pe care o alegeți pentru a face bani în timpul liber pe internet, este foarte important să verificați întotdeauna legitimitatea site-urilor înainte de a începe să lucrați pe acestea.

În acest articol m-am gândit să vă prezint un site numit Green Panthera care, teoretic, ne permite să câștigăm bani prin completarea unor sondaje, dar și prin accesarea unor oferte de cashback atunci când intenționăm să facem cumpărături online.

O sursă constantă de venit cu ajutorul acestor modalități de a face bani pe internet

Dar înainte de a trece la subiectul acestui articol, aș vrea să vă propun 3 site-uri pe care le folosesc pentru a-mi crea o sursă stabilă de venit prin oportunități pe internet.

Așadar, aceste site-uri nu au cum să lipsească din lista dumneavoastră de recomandări pentru a face bani în timpul liber în România:

ySense este unul dintre cele mai cunoscute site-uri recomandate pentru a face bani în timpul liber completând sondaje. Veți beneficia de o retragere minimă de 10 dolari și de un număr decent de sondaje care vă ajută să ajungeți la plată într-un timp foarte rezonabil.

Sunteți o persoană sociabilă care nu are dificultăți în a lucra și a interacționa cu alte persoane. Atunci puteți aplica pentru diverse locuri de muncă temporare în multe domenii.

FireFaucet este un site de încredere unde puteți obține gratuit monede digitale sau criptomonede fără a avea de-a face cu ”captcha” sau reclame enervante. Câștigurile acumulate pot fi retrase într-un portofel digital sau prin intermediul platformei FaucetPay, unde aveți opțiunea de retragere imediată.

De asemenea, merită menționată utilizarea cardurilor cadou de la diverse magazine precum Zalando, Sephora, Amazon, H&M România sau eMag.

Înapoi la site-ul Green Panthera.

Ce este Green Panthera?

Green Panthera oferă o modalitate ușoară și distractivă de a face bani pe internet, folosind diverse metode care presupun să răspundeți la întrebări prin finalizarea unor sondaje sau prin utilizarea ofertelor de cashback dacă sunteți o persoană care face frecvent cumpărături online.

Cum ne putem înregistra pe Green Panthera?

Înregistrarea pe Green Panthera implică parcurgerea unor pași importanți, cum ar fi:

 • Accesarea site-ului Green Panthera prin intermediul unui browser;
 • apăsarea butonului de înregistrare;
 • completarea unui formular de înregistrare.
înregistrare Green PantheraPin
Green Panthera înregistrare

În imaginea de mai sus, sunt prezentate toate informațiile de care aveți nevoie pentru a înțelege cum să vă înregistrați pe Green Panthera.

Bonusul de înregistrare

Bonusul de înregistrare poate fi obținut doar după ce ați completat pagina de profil.

bonus de înregistrarePin
Bonus de înregistrare

Prin urmare, nu este suficient doar să vă confirmați contul după ce ați completat formularul de înregistrare.

Pagina de profil

Majoritatea site-urilor de sondaje recomandă să completați mai întâi pagina de profil. Aceste informații sunt folositoare pentru a ști ce tip de sondaj este potrivit pentru dumneavoastră.

Prin urmare, va trebui să adăugați informații personale care vor fi, de asemenea, solicitate pentru fiecare sondaj trimis, de exemplu, sexul, data nașterii, starea civilă, statutul profesional, numărul de membri ai familiei sau detalii despre venitul anual.

Cum putem face bani în timpul liber cu Green Panthera?

După ce m-am logat în contul meu, am fost oarecum surprins de oferta foarte săracă în ceea ce privește așa-numitele modalități de a face bani în timpul liber.

Abia după ce mi-am completat profilul, a apărut și mult căutatele sondaje în secțiunea ”Câștigă bani”.

bani în timpul liber din sondaje de opiniePin

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, Green Panthera oferă doar 2 modalități de a face bani în timpul liber. Cele mai multe opțiuni se găsesc în secțiunea de sondaje.

Marea majoritate a sondajelor oferă recompense de până la 1$, ceea ce este foarte puțin pentru acest site. Voi explica mai multe atunci când voi prezenta metodele de plată și suma minimă de retragere.

Așadar, tot ce trebuie să faceți este să selectați un furnizor de sondaje din listă și să urmați instrucțiunile pentru a completa sondajul. La final, dacă nu se întâmplă ceva neobișnuit, veți primi o recompensă în bani.

Oferte

Green Panthera oferă 2 oferte prezentate de companii precum Persona.ly sau Adscend, dintre care doar una funcționează. Așadar, singura opțiune validă este cea oferită de Persona.ly, unde veți găsi câteva oferte, majoritatea despre site-uri de jocuri de noroc.

Cu alte cuvinte, nu are sens să vă concentrați atenția asupra acestor așa-zise oferte de câștig.

Cashback de la cumpărături online

După ce am avut o experiență plăcută cu site-urile de cashback din România, precum Tipli sau Bonusway, am fost foarte încântat când am văzut că Green Panthera are o opțiune de cashback.

Din păcate, dezamăgirea a venit foarte repede. Lista de site-uri recomandate pentru cashback numără aproximativ 20 de site-uri, dintre care majoritatea nu sunt foarte cunoscute în România. Prin urmare, posibilitatea de a primi cashback în urma cumpărăturilor online făcute pe acestea este foarte mică.

Care sunt metodele de plată?

Aici vine partea care mi-a dat un gust amar. Pentru a face o plată pe Green Panthera din oportunitățile care vă permit să faceți bani în timpul liber, este nevoie de 30 de dolari.

De aceea am spus că recompensele oferite sunt foarte mici pentru acest site. Pentru alte site-uri de sondaje care au o plată minimă decentă, recompensele sunt OK.

Citește și: Adevărul despre Zap Surveys – Îți poți plăti cafeaua de dimineață prin completarea sondajelor?

Pentru România, obținerea acestei sume poate varia de la câteva luni la 1 an, dacă primiți sondaje regulate și vă calificați pentru marea majoritate.

Cine știe ce se poate întâmpla peste un an? Imaginați-vă că veți munci aproape un an pentru a ajunge la 30$, iar când veți încerca să faceți o plată, vor apărea diverse situații neplăcute (ex. blocarea contului). De asemenea, nimeni nu poate garanta că site-ul va fi online încă un an. Așadar, probabilitatea de a lucra în folosul comunității este foarte mare.

Avantajele și Dezavantajele folosirii site-ului Green Panthera

Avantaje 👍

 • Accesibilitatea: Ești dintr-o țară îndepărtată? Nicio problemă! Green Panthera îți deschide porțile, oferind opțiuni internaționale. Așadar, indiferent unde te-ai afla pe glob, ai șansa de a te alătura.
 • Înscrierea gratuită: Îți place să primești lucruri gratis? Cine nu? La înscriere, primești 2 dolari bonus. Nu-i chiar ca înainte, când ofereau 5, dar hei, încă e ceva!
 • Varietatea metodelor de câștig: Pe lângă sondaje, ai la dispoziție peretele de oferte și posibilități de cashback. Diversitatea e cheia, chiar dacă unele opțiuni nu sunt chiar cele mai bune din oraș.
 • Plata prin PayPal: Ești fan PayPal? Este singura opțiune de plată disponibilă, deci sper că răspunsul este da.

Dezavantaje 👎

 • Calificarea pentru sondaje: Aici începe să se complice. Primești o avalanșă de invitații pe email, dar să te califici pentru un sondaj e ca și cum ai încerca să prinzi un pește cu mâinile goale. Adică, e posibil, dar necesită răbdare.
 • Pragul de Plată: Trebuie să strângi 30 de dolari pentru a putea retrage banii. Pentru unii, acest lucru poate părea o eternitate.
 • Ofertele și Cashback-ul: Deși sunt prezente, acestea nu sunt cele mai atractive sau abundente în comparație cu alte site-uri. Dacă sunteți în căutarea unei minuni de ofertă, s-ar putea să fiți dezamăgiți.
 • Timpul necesar pentru a câștiga: Să ajungi la suma de 30 de dolari nu este o plimbare în parc. Necesită timp, răbdare și o bună doză de noroc pentru a te califica pentru sondaje.

Merită sau nu să investești timp în Green Panthera pentru a primi bani în PayPal?

Când vine vorba să câștigi bani pe internet, este esențial să evaluezi opțiunile cu un ochi critic. Green Panthera se prezintă ca o platformă de sondaje online, oferind oportunități de a câștiga bani online. Însă, să fie oare o alegere inspirată?

Sondajele: Număr și recompense

Una dintre provocările majore întâmpinate pe Green Panthera este disponibilitatea limitată a sondajelor. Aceasta înseamnă că șansele de a câștiga bani în PayPal sunt restricționate de numărul redus de sondaje. Pe lângă asta, recompensele oferite sunt, să spunem, modeste. Când punem în balanță timpul investit față de recompensele primite, balanța înclină spre o eficiență discutabilă.

Suma pentru retragere: Un prag înalt

Atingerea sumei necesare pentru a retrage bani poate fi o adevărată încercare. Pragul stabilit de Green Panthera poate părea descurajant, în special când ești la începutul drumului și entuziasmul inițial începe să se estompeze.

Feedback-ul utilizatorilor: Un semnal de alarmă

Nu putem ignora numeroasele opinii negative ale utilizatorilor. De la conturi blocate fără explicații convingătoare până la lipsa unui număr satisfăcător de magazine partenere pentru oferte de cashback, aceste aspecte ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru oricine își dorește să câștige bani în mod eficient.

Concluzie: Evaluarea site-ului Green Panthera

Green Panthera poate fi comparat cu un maraton în lumea sondajelor online. Necesită răbdare, dar și o evaluare realistă a potențialului de câștig.

Dacă te consideri un explorator al sondajelor online, cu o răbdare de fier, atunci această platformă ar putea fi pe măsura ta. Însă, dacă ești în căutarea unei metode rapide și eficiente de a câștiga bani, s-ar putea să descoperi că Green Panthera nu corespunde așteptărilor tale.

Recomandarea finală

Având în vedere toate aceste aspecte, recomandarea mea este să evaluezi cu atenție dacă timpul pe care ești dispus să-l investești pe Green Panthera va fi, într-adevăr, recompensat în mod corespunzător.

Există numeroase alte platforme online care oferă oportunități mai atractive și mai eficiente de a câștiga bani în PayPal. Alegerea, în cele din urmă, îți aparține.

Îți mulțumesc pentru timpul acordat și sper că această analiză îți va fi de folos în luarea unei decizii informate.

3 / 3

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.9 / 5. Număr de voturi: 9

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

2 comentarii la „Bani în timpul liber pe internet cu Green Panthera | Merită sau nu?”

 1. Ar trebui sa va fie rușine ca mințiți oamenii,am completat 10 chestionare și am răspuns la întrebări de sondaj și la sfârșit nici măcar 1 cent,cei mai mari mincinoși!

  Răspunde
  • Îți mulțumesc pentru feedback. Îmi pare rău să aud că experiența cu Green Panthera nu a fost pozitivă. Blogul meu doar prezintă informații despre site-uri, nu le gestionează. Sfatul meu? Să verifici mereu termenii site-urilor înainte de a colabora cu acestea. O zi bună iți doresc.

   Răspunde

Lasă un comentariu