Răspunsuri la întrebări și recompense în criptomonede cu Wild Cash | Merită sau nu?

0
(0)

Privind cu înflăcărare universul digital al criptomonedelor, mă aflu într-o căutare nesfârșită de a le acumula. După ce am trecut de vârsta mineritului, în fața mea s-au deschis noi posibilități fascinante de a obține astfel de monede. Site-urile și aplicațiile care promit o modalitate de a dobândi criptomonede fără niciun cost sunt numeroase. În această scriere, îmi propun să vă prezint o aplicație care vă permite să obțineți criptomonede, numită Wild Cash.

Adept înfocat al monedelor digitale, am explorat un număr mare de site-uri și aplicații. FireFaucet, Cointiply, FaucetCrypto și Free Bitcoin mi-au stârnit admirația prin diversitatea modalităților prin care puteți obține gratuit aceste comori digitale.

Dar acestea sunt doar o mică parte din oceanele virtuale pe care am navigat; CryptoWin, Crypto Idle Miner, Audius, JumpTask și Mimir Quiz sunt doar câteva dintre celelalte site-uri pe care le-am întâlnit. Cu toate acestea, nu tot ce strălucește este aur – deși aceste site-uri sunt populare, este nevoie de prudență. Nu toate ne pot oferi recompense consistente și în timp util pentru efortul nostru.

Wild Cash, subiectul acestei recenzii, pare promițător la prima vedere, mai ales dacă ne luăm după recenziile pozitive de pe Google Play. Cât de complexă poate fi o aplicație care recompensează utilizatorii cu criptomonede pentru că răspund la întrebări simple?

Ce este Wild Cash?

Wild Cash este o aplicație destinată exclusiv utilizatorilor Google Play, creată de Hooked Technology. Scopul său este de a ne oferi o modalitate simplă de a obține criptomonede – doar răspunzând la întrebări cu răspunsuri multiple despre lumea cripto.

Practic, veți fi recompensat cu uHGT (Hooked Gold Token) pentru fiecare răspuns pe care îl oferiți. Acest activ digital poate fi convertit în BUSD, o monedă stabilă susținută 1:1 de dolarul american. La momentul scrierii acestui articol, 1 BUSD valora 4,60 RON, conform CoinMarketCap. Mai multe detalii despre metodele de plată vor fi prezentate în continuare.

Deocamdată, ne îndreptăm atenția către procedura de înregistrare propusă de Wild Cash.

Cum ne putem înregistra pe Wild Cash?

Wild Cash poate fi accesat doar de către cei care dețin un dispozitiv Android și poate fi descărcat doar din Google Play.

Pentru înregistrare, Wild Cash ne oferă două opțiuni:

  • Facebook;
  • Google.

Se începe cu selectarea limbii – portugheză, indoneziană sau engleză. A fost o surpriză să găsesc indoneziană și portugheză ca opțiuni de limbă. Evident, vom opta pentru limba engleză. Următorul pas este să ne setăm datele de utilizator. Și gata – veți fi redirecționat către pagina de start a contului dumneavoastră.

Cum funcționează Wild Cash?

Dezvăluirea mecanicii jocului Wild Cash se desfășoară într-un mod intrigant, combinând jocul cu educația financiară. Aici, monedele numite ”Token-uri de aur” sunt câștigate răspunzând la întrebări într-un mod distractiv și provocator.

Întrebări și Răspunsuri cu Wild CashPin

În inima platformei găsim secțiunea numită ”Quiz to Earn”, cea care vă va pune la încercare cunoștințele despre lumea fascinantă a criptomonedelor.

Intrarea în această lume a misterelor se face prin „Gold Mining Training Camp„. Aici, veți fi încurajați să dați răspunsuri la cel puțin 10 întrebări despre criptomonede.

răspunde la întrebări despre criptomonedePin

Sună ușor, nu-i așa? Dar nu vă lăsați păcăliți. În ciuda aparențelor, fiecare set de întrebări poartă un grad ascuns de complexitate.

Fiecare întrebare este ca pendulul unui ceas, oferindu-vă doar 60 de secunde pentru a descoperi răspunsul. Acestea nu sunt întrebări simple.

un exemplu de întrebare despre criptomonede prin intermediul aplicației Wild CashPin

În timpul propriilor mele încercări, chiar și cu o familiaritate cu lumea criptomonedelor, am întâmpinat obstacole în furnizarea răspunsurilor corecte. După răspunsurile corecte la primele două întrebări, greșelile au început să se acumuleze. În ciuda acestor dificultăți, lupta a continuat până când am obținut 10 răspunsuri corecte, ceea ce mi-a adus o recompensă de 415 token-uri de aur.

Mineritul în Wild Cash

Wild Cash vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a mina prin simpla apăsare a unui buton. Cu fiecare click, veți primi token-uri de aur.

minerit de criptomonede cu telefonul mobilPin

Aveți opțiunea de a vă mări recompensa prin achiziționarea de upgrade-uri.

opțiuni de upgrade pentru mineritul prin telefonul mobilPin

Bineînțeles, la început vă veți bucura de fiecare apăsare, dar cu timpul veți descoperi că degetul pe care l-ați apăsat frenetic începe să simtă ceva durere.

Invitați și câștigați

Aduceți persoane cunoscute la Wild Cash și veți primi o recompensă de 5.000 de token-uri de aur. Nu numai atât, vei primi și 8% din câștigurile acestora. Dacă invitați trei persoane, veți primi încă 25.000 de token-uri de aur.

De la token-uri de aur la criptomonede reale

Aici intervine o mică dezamăgire. Pentru a transforma token-urile de aur în criptomonede reale este nevoie de un număr impresionant de 800.000 de token-uri.

rata de schimb token-uri de aur cu un uHGT (Hooked Gold Token)Pin

Odată ce atingeți acest prag, veți putea converti token-urile de aur în uHGT (Hooked Gold Token) și, ulterior, în BUSD (Binance USD) prin schimbul de uHGT.

Notă: La momentul scrierii acestui articol, 1 uHGT (Hooked Gold Token) avea o valoare de $0.00000204166.

Întrebări și Răspunsuri cu Wild Cash

Deși există utilizatori care susțin că au primit plăți, acestea sunt puține și rare, iar plângerile sunt multe.

Imaginați-vă efortul de a acumula 800.000 de token-uri de aur, doar pentru a descoperi că nu sunteți eligibil pentru plată din cauza unor circumstanțe neprevăzute.

Drumul spre 800.000 de token-uri de aur nu este unul ușor. Aveți la îndemână o trilogie de opțiuni pentru a vă atinge obiectivul.

În primul rând, răspundeți la întrebări, o activitate care vă poate aduce până la 500 de token-uri de aur. În al doilea rând, lăsați-vă telefonul să fie o mină de aur gratuită, generând până la 2 token-uri de aur în fiecare secundă (fără upgrade-uri). În cele din urmă, o metodă alternativă ar fi să convingeți alte persoane să se alăture acestei activități.

Pe de altă parte, trebuie să ne punem întrebarea: merită efortul. A ajunge la o concluzie favorabilă cu privire la potențialul de câștig pare a fi o sarcină dificilă. Am observat că aplicația Wild Cash se bucură de o notorietate extraordinară pe Google Play, cu un rating de 4,00 din peste 60.000 de recenzii.

Pentru mulți, inclusiv pentru mine, pare a fi o enigmă: Ce îi determină pe oameni să acorde un rating atât de generos unei aplicații online generatoare de venituri care nu oferă nicio dovadă de plată? Există o diferență semnificativă între a pretinde că ai fost compensat și a oferi dovezi concrete.

Merită sau nu?

Desigur, utilizarea Wild Cash nu vine cu reclame enervante, ceea ce pare a fi un avantaj. Dar, trebuie să ne întrebăm dacă merită să ne pierdem timpul și resursele telefonului mobil. Ne respectăm telefonul și timpul suficient de mult pentru a ne gândi de două ori înainte de a ne implica într-o astfel de activitate?

Aceasta este o întrebare la care fiecare utilizator trebuie să găsească un răspuns.

Timpul nostru este prețios, iar Wild Cash nu pare a fi cel mai bun mod de a-l folosi.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu