Completați sondaje online gratuite pe bani cu ZenSurveys

0
(0)

Știm cu toții că nu toate site-urile de sondaje de opinie sunt serioase și plătesc fără probleme. În acest tutorial despre ZenSurveys, veți afla mai multe informații care vă vor ajuta să vă decideți dacă merită să lucrați cu acest site sau este doar o risipă de timp. Înainte să lucrați cu un site pentru a face bani online, este recomandat să faceți o analiză mai în detaliu despre acesta. În felul acesta puteți evita să lucrați cu site-uri care nu prezintă încredere.

Sunt sute, chiar mii de site-uri care ne plătesc pentru a participa la diverse sondaje online cu premii în bani sau carduri cadou. Din experiența mea, diferențierea dintre site-urile serioase și cele SCAM poate fi o adevărată provocare.

De aceea, pentru a sări în ajutorul celor care doresc să lucreze cu acest site, m-am decis să caut în mediul online informații despre legitimitatea muncii realizate pe această platformă de sondaje de opinie.

Drept urmare, acest tutorial o să vă ajute în decizia dumneavoastră de a lucra sau nu cu ZenSurveys.

Ce este ZenSurveys?

Diverse companii internaționale doresc să măsoare nivelul de interacțiune al angajaților dar și al persoanelor care folosesc diferite produse sau servicii. Aici intervin site-uri precum ZenSurveys sau alte platforme mai cunoscute precum TimeBucks (bonus de înregistrare de 1$), GetPaidTo sau Paid to Read Email (bonus de înscriere de 3$).

Prin intermediul unor platforme precum ZenSurveys, aceste companii folosesc informațiile primite de la angajați sau alte persoane, pentru a aduce câteva îmbunătățiri în ceea ce privește satisfacția în muncă dar și productivitatea fiecăruia.

Nu contează dacă respectivele companii sunt mici sau mari. ZenSurveys permite acestor companii să monitorizeze toate răspunsurile sau feedback-urile date de angajați sau alte persoane.

Și, în ceea ce privește numărul de sondaje de opinie, ZenSurveys stă destul de bine. Prin intermediul acestui site, veți avea acces la un număr destul de important de sondaje cu o calitate superioară. Din punctul meu de vedere, cu toate avantajele sau dezavantajele utilizării sondajelor pentru a face bani online, chiar merită să participați la aceste sondaje online gratuite.

Cum puteți completa sondaje online gratuite cu ZenSurveys?

ZenSurveys este o platformă de sondaje, similară cu alte site-uri din mediul online. Prin munca realizată pe acest site, veți fi recompensat pentru a oferi răspunsuri la diverse sondaje de opinie. O mică diferență dintre ZenSurveys și alte platforme similare este faptul că nu lucrează în mod direct cu utilizatorii săi. Asta înseamnă că veți lucra cu alte site-uri de sondaje prin intermediul acestei platforme. Dar, acest lucru nu ar trebui să vă reducă din entuziasm.
Pentru a face bani cu ZenSurveys, este necesar să vă înscrieți, să completați sondaje și apoi să fiți recompensați pentru munca depusă.

Cine poate folosi acest site pentru a completa sondaje online gratis?

Din fericire, ZenSurveys nu are o limită cu privire la cei care doresc la se înscrie pe acest site. Fie că sunteți din Statele Unite ale Americii, Anglia, Franța sau România, puteți folosi ZenSurveys pentru a vă expune punctul de vedere cu privire la diverse produse sau servicii pe care le folosiți.

Acest lucru este un avantaj, deoarece foarte multe astfel de site-uri au anumite limite cu privire la locația geografică al fiecărui membru.

Cum vă puteți înscrie?

Procesul de înscriere este foarte simplu. Din păcate, nu veți avea nici un bonus de înscriere, dacă vă decideți să lucrați cu acest site.

Etapele necesare pentru a vă înscrie pe această platformă de sondaje sunt următoarele:

  • folosiți link-ul oficial postat în acest articol;
  • vi se va cere o adresă de email pentru a continua înscrierea;
  • după finalizarea procesului de înscriere, veți răspunde la câteva întrebări de calificare;
  • următoarea etapă constă în prezentarea anumitor informații personale precum vârstă, limba natală, rasă și multe altele.

Este important să oferiți informații reale. Acest lucru vă poate ajuta să primiți acele sondaje de opinie care sunt potrivite profilului dumneavoastră.

Există un bonus de înscriere pe ZenSurveys?

Spre deosebire de alte site-uri de sondaje precum GG2U Premium Surveys sau RewardingWays, care vă oferă anumite bonusuri de înscriere, ZenSurveys nu are aceste bonusuri pentru a motiva utilizatorul în vederea înregistrării.

Cum vă puteți retrage banii cu ZenSurveys?

Ați completat diverse sondaje și ați strâns o sumă frumușică de bani. Care sunt opțiunile de retragere?

În ceea ce privește modalitatea de a retrage, punctele obținute din participarea la aceste sondaje, pot fi schimbate fie în carduri cadou (Amazon) sau în numerar. Pentru a retrage în numerar, puteți folosi PayPal sau Skrill. De asemenea puteți retrage și în Bitcoin, dacă preferați cripto monedele.

Este ZenSurveys un site serios sau doar o pierdere de timp?

Spre deosebire de alte site-uri mai populare cu numeroase analize în mediul online, ZenSurveys nu prezintă un număr suficient de analize din partea membrilor săi. Deși nu este atât de popular, asta nu înseamnă că este un site SCAM. Numărul de sondaje este unul decent pentru cei care locuiesc în România sau alte țări mai puțin „norocoase”. Asta dacă facem o comparație cu cei din State, Canada, Australia, Anglia și așa mai departe.

Este ZenSurveys o metodă sigură de a face bani online?

Așa cum am precizat în acest articol, ZenSurveys ca și alte site-uri asemănătoare, se bazează foarte mult pe informații de natură personală pentru a ne oferi cele mai potrivite sondaje de opinie. De asemenea, aceste informații pot duce la îmbunătățirea serviciilor către dumneavoastră.

Când veți utiliza ZenSurveys pentru a participa la diverse sondaje, vi se va cere prin acele întrebări de calificare anumite detalii în vederea conectării, contactării și identificării dvs. Pentru a vă oferi câteva exemple de detalii necesare, putem enumera de la o adresă banală de email, numele și prenumele dvs, adresa de domiciliu sau chiar și numărul de telefon.

ZenSurveys poate folosi aceste detalii pentru a vă contacta prin intermediul adresei de email, în vederea trimiterii anumitor materiale sau oferte promoționale sau alte tipuri de informații care pot fi relevante pentru dvs.

Dar, toate aceste informații sunt sigure. Nu vor fi transmise altor persoane sau companii, în așa fel încât să vă expună într-un mod neplăcut.

Va mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu