OfferNation Tutorial | Câștigă bani pe net din sondaje de opinie

0
(0)

V-ați gândit vreodată că puteți câștiga bani pe net din sondaje de opinie? Platforme precum Digiopinion, OfferNation, HeyPiggy și ySense oferă oportunități tentante de a câștiga un venit suplimentar online. Există o mulțime de oameni care își petrec timpul navigând pe internet fără nicio recompensă financiară. Deși amuzant, ironia este că majoritatea activităților pe care le facem online ar putea fi monetizate, fie sub formă de bani sau carduri cadou.

Multe companii, cum ar fi OfferNation, sunt gata să ne recompenseze generos în schimbul îndeplinirii unor activități, cum ar fi vizionarea de videoclipuri, completarea de sondaje, citirea de e-mailuri și multe altele.

Deși potențialul de a câștiga bani online din sondaje este atrăgător, identificarea celor mai eficiente modalități de a obține venituri consistente poate părea o sarcină complicată. Problema constă în numărul copleșitor de site-uri de recompense disponibile pe internet.

Investiția de timp și efort în aceste platforme face ca securitatea financiară să fie o problemă crucială atunci când se evaluează randamentul muncii depuse pe aceste site-uri de recompense.

Ce este OfferNation?

OfferNation este definit ca fiind un portal GPT care vă oferă recompense pentru o varietate de activități, cum ar fi completarea de sondaje gratuite, vizionarea de videoclipuri, descărcarea de jocuri sau aplicații pe dispozitivele dvs. mobile și o serie de alte sarcini pe care le vom explora în acest ghid.

Lansată în 2008, această platformă a fost creată de 99 Ventures Ltd, o companie cu sediul în pitorescul oraș Edinburgh din Marea Britanie. Un aspect interesant este că 99 Ventures Ltd deține și alte două site-uri similare cu OfferNation, și anume SuperPay.ME și RewardingWays.

OfferNation: o oportunitate și pentru România?

România se bucură să se numere printre țările care pot beneficia de bani pe net din sondaje de opinie prin intermediul platformei OfferNation. Veți găsi o mulțime de sondaje și oferte la care puteți participa în schimbul unor recompense tentante. Nicio specializare sau experiență anterioară nu vă împiedică să participați pe această platformă.

Este important de reținut că disponibilitatea sondajelor poate varia în comparație cu alte țări, cum ar fi Anglia, Franța, Spania sau Statele Unite.

Cum se face înscrierea pe acest site de sondaje online gratuite?

Procedura de înregistrare pe platforma OfferNation poate părea un pic mai dificilă în comparație cu alte site-uri similare. Când spunem acest lucru, ne referim la faptul că vă veți confrunta cu solicitări de informații suplimentare pentru a finaliza procesul de înregistrare.

Pentru a începe procesul de înscriere, căutați și faceți click pe butonul „Join Free” din colțul din dreapta sus al ecranului. Odată ce interacționați cu acest buton, veți fi ghidat către o nouă pagină unde vi se va cere să introduceți următoarele informații:

 • Numele dvs. complet, ca domn sau doamnă adevărată;
 • o poreclă și o parolă, pentru a vă asigura identitatea secretă;
 • o adresă de e-mail reală, pentru a vă menține în contact cu lumea sondajelor;
 • adresa dvs. de domiciliu, unde vă odihniți după eforturile zilnice;
 • informații despre metodele de plată pe care le preferați, inclusiv adresele de e-mail asociate cu fiecare metodă.

Un mic bonus de înscriere

Vești bune pentru aventurierii care se înscriu cu succes pe OfferNation: veți primi un bonus de înscriere de 0,25 dolari. Acest lucru înseamnă că veți fi cu un pas mai aproape de pragul de retragere, având nevoie de doar 0,75 dolari în plus pentru a face prima retragere.

Cum se poate face bani net cu OfferNation?

Odată ce înregistrarea este completă, veți putea explora o lume nouă în OfferNation. Platforma vă prezintă o varietate de modalități de a câștiga numeroase premii sub formă de bani sau carduri cadou.

Iată câteva dintre posibilitățile oferite:

 • Chestionare online plătite: Exprimați-vă părerea și fiți răsplătit generos!
 • Oferte mobile: Interacționați cu aplicațiile și promoțiile direct pe telefon!
 • Recrutați alți membri: Invitați-vă prietenii să se alăture aventurii și veți fi recompensat!
 • Coduri promoționale și concursuri pentru clienții fideli: Dovediți-vă loialitatea și veți primi premii suplimentare!

Sondajele de opinie – principala sursă de venit pe OfferNation

Banii pe net din sondaje de opinie pot fi câștigați pe OfferNation și reprezintă principala modalitate de a câștiga bani online pe această platformă. Sondajele vă sunt oferite prin intermediul unor companii terțe pe care poate le-ați întâlnit pe alte site-uri de recompense online.

Pentru a ajunge la aceste sondaje, faceți click pe butonul „Surveys” din meniul de navigare. Din păcate, nu toate opțiunile menționate în această secțiune vor fi disponibile pentru România din cauza numărului limitat de sondaje.

offernation sondaje online pe baniPin

Furnizori de sondaje recomandați pentru România:

 • TheoremReach Surveys;
 • Your Surveys;
 • RevenueWall;
 • Wannads Surveys;
 • AdGem Surveys.

În fiecare sondaj, vi se va pune un set de întrebări de calificare de la furnizori terți. În funcție de informațiile furnizate în profilul dvs., veți fi direcționat către sondajele corespunzătoare. Pot exista situații în care nu îndepliniți cerințele profilului și veți fi descalificat.

Despre descalificare – o situație normală

Nu lăsați descalificarea să vă descurajeze! Este o parte normală a procesului în acest domeniu. Prin intermediul întrebărilor de calificare, companiile se asigură că participanții la sondaj sunt cei mai potriviți pentru a furniza analize relevante despre produsele sau serviciile lor.

Găsiți oferte pe dispozitivul dvs. mobil

Această abordare se bazează pe descărcarea și implementarea unei aplicații (în general un joc) pe dispozitivul dumneavoastră mobil.

Dar acest lucru nu este suficient pentru a câștiga bani online.

Unele aplicații sau jocuri au diverse misiuni de îndeplinit, cum ar fi menținerea aplicației pe telefon pentru o anumită durată sau atingerea unui anumit nivel într-un joc pentru a primi o recompensă mult dorită.

Urmăriți videoclipuri scurte

La OfferNation, puteți câștiga un venit online vizionând videoclipuri. Acest lucru se poate face prin diverse platforme, cum ar fi Hideout.TV (unde este necesară înregistrarea unui cont). Din păcate, venitul obținut în acest mod nu este la fel de consistent ca cel obținut prin alte metode disponibile pe site.

Ca să fiu sincer, nu mă aventurez prea mult în acest domeniu. Cu toate acestea, dacă sunteți curioși sau dacă știți deja cum funcționează aceste platforme video, nu ezitați să încercați această modalitate de a vă crește veniturile.

Concursuri de loialitate și coduri promoționale

Ofertele promoționale exclusive se găsesc adesea pe paginile de socializare, cum ar fi Facebook sau Twitter. Așadar, este o idee bună să aruncați o privire regulată pe conturile acestora de pe aceste platforme.

În plus, aveți șansa de a câștiga sume importante de bani dacă participați la concursurile lor.

Participanții activi, cu mult entuziasm, pot obține câștiguri substanțiale din aceste concursuri.

Cu un pic de tristețe în glas, trebuie să menționez că, cel puțin pentru moment, membrilor din România le este greu să ajungă pe poziții care să le aducă premii valoroase în bani.

Cât de mari sunt câștigurile online pe OfferNation?

Câștigurile pe astfel de platforme variază în funcție de locația dumneavoastră și de orele investite. Pe OfferNation, este posibil să câștigați până la 1 dolar pentru un sondaj completat.

Mai mult, puteți acumula sume suplimentare prin intermediul ofertelor speciale disponibile pe dispozitivele mobile. Bineînțeles, pentru a profita de aceste oportunități, va trebui să furnizați datele cardului dvs. bancar.

Acestea vor fi folosite pentru a achiziționa servicii online. Interesant este că aceste servicii oferă perioade de probă, permițându-vă să le încercați (cel puțin în teorie).

Cum să câștigați bani din programul de recomandare

Prin invitarea de noi membri în comunitate, veți primi un comision generos de 25% din câștigurile acestora pe platforma OfferNation. Pentru a beneficia de această recompensă, persoanele pe care le-ați atras trebuie să fie cu adevărat active.

Cum vă puteți retrage banii?

Retragerea banilor dvs. se poate face prin intermediul diferitelor opțiuni de plată de mai jos:

 • PayPal;
 • Skrill;
 • Bitcoin.

Un aspect important de reținut este că o unitate de puncte este echivalentă cu 0,01 dolari.

Pragurile minime de retragere variază în funcție de opțiunea aleasă: pentru PayPal, suma minimă este de 1 dolar, în timp ce pentru Skrill aveți nevoie de 5 dolari.

Dacă sunteți un fan al monedelor virtuale și alegeți Bitcoin ca metodă de retragere, aveți nevoie de 60 de dolari pentru a retrage. Din păcate, tichetele cadou nu sunt acceptate în România.

Merită OfferNation? O privire sinceră

OfferNation este o platformă bine cotată, cu multe recenzii pozitive din partea membrilor săi. Dacă doriți, puteți chiar să verificați pagina cu diverse dovezi de plată. Însă, pentru a obține un venit corespunzător, nu vă puteți baza doar pe această platformă specializată în sondaje online.

Se pare că și pe site-urile de recenzii consacrate, cum ar fi Reviews.io sau TrustPilot, OfferNation se descurcă destul de bine. Pe Reviews.io, platforma a obținut un scor de 4,8, pe baza a peste 480 de recenzii, iar pe TrustPilot, scorul este puțin mai mic – 4,4 – dar tot pozitiv, cu peste 870 de recenzii.

O idee bună ar fi să adăugați OfferNation la lista dumneavoastră de site-uri similare. De aceea, vă sugerez câteva alternative interesante, cum ar fi:

Aceste platforme vă recompensează pentru activitățile pe care probabil că le faceți deja online.

Și dacă sondajele nu sunt pentru dumneavoastră?

S-ar putea să nu vă placă ideea de a completa sondaje în schimbul unor câștiguri. În acest caz, ați putea apela la freelancing, un domeniu în care vă puteți stabili propriul program și vă puteți recompensa pentru eforturile depuse. În acest fel, la sfârșitul zilei, veți câștiga o sumă considerabilă de bani și vă veți bucura de stilul de viață la care visați.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu