OfferNation Tutorial | Câștigă bani pe net din sondaje de opinie

0
(0)

Ultima actualizare pe 24 octombrie 2022 de Jonas

Participarea la sondaje de opinie pe diverse platforme de recompensare, precum OfferNation sau ySense, reprezintă o modalitate populară și des folosită în mediul online pentru a obține venituri decente. Sunt destule persoane care își petrec timpul liber navigând pe internet fără să obțină recompense bănești. Ironia situației vine din faptul că marea majoritate al activităților pe care le realizăm în mod gratuit ar putea fi și valorificate fie prin bani sau fie prin intermediul cardurilor cadou.

Sunt destule companii precum OfferNation care sunt dispuse să ne ofere diverse recompense bănești în schimbul completării anumitor activități precum vizualizare de videoclipuri, completare de sondaje de opinie online, citirea de email-uri și multe altele.

Când vine vorba de aceste site-uri de recompensare, aflarea celor mai bune soluții prin care să obținem venituri decente poate fi destul de dificilă. Aici mă refer la faptul că sunt foarte multe site-uri de recompensare în mediul online.

Și dacă mai punem la socoteală că pe aceste platforme, trebuie să investim atât timp cât și efort fizic, atunci siguranța financiară devine un factor important în vederea stabilirii rentabilității muncii desfășurate pe acele site-uri de recompensare.

Ce este OfferNation?

OfferNation este un site GPT care vă recompensează pentru diverse activități precum completarea de sondaje gratuite, vizualizare de videoclipuri, instalare de jocuri sau alte programe pe telefoanele mobile și multe alte activități pe care le vom discuta în acest tutorial.

Această platformă a fost lansată în anul 2008 de către compania 99 Ventures Ltd, având sediul principal în orașul Edinburgh din Marea Britanie. Ceea ce este interesant este faptul că 99 Ventures Ltd mai deține și alte 2 site-uri similare cu OfferNation. Este vorba de SupePay.ME și RewardingWays.

Este OfferNation disponibil și în România?

Din fericire, România este inclusă în lista țărilor care pot accesa oferta de sondaje de opinie. Deci, veți avea cu siguranță suficiente sondaje sau oferte pe care să le completați în schimbul unor recompense materiale. Nu este necesară deținerea anumitor specializări sau experiență pentru a lucra pe această platformă.

Dar, trebuie menționat faptul că numărul de sondaje va fi diferit față de alte țări precum Anglia, Franța, Spania sau Statele Unite ale Americii.

Cum se face înscrierea pe acest site de sondaje online gratuite?

Înregistrarea pe OfferNation este puțin mai complicată fața de alte site-uri similare. Când spun complicată, mă refer la faptul că sunt necesare mai multe informații pentru a finaliza formularul de înscriere. Pentru a accesa formularul de înscriere, folosiți butonul „Join Free” situat în colțul din dreapta sus. După ce ați folosit acest buton, veți fi direcționat către o altă pagină unde veți adăuga următoarele informații:

 • numele și prenumele dumneavoastră;
 • un nume de identificare și o parolă;
 • o adresă de email reală;
 • adresa de domiciliu;
 • detalii cu privire la metodele de plată (adresa de email pentru fiecare metodă).

Notă: Înscrierea cu succes pe OfferNation vă poate aduce un bonus de înregistrare de 0.25$. Deci, teoretic, ați mai avea nevoie de suma de 0.75$ pentru a face o retragere.

Cum se poate face bani online cu OfferNation?

După ce ați finalizat procesul de înregistrare, puteți începe munca pe această platformă. Veți găsi diferite modalități care să vă aducă diverse recompense în bani sau carduri cadou, precum:

 • sondaje online pe bani;
 • oferte pe telefonul mobil;
 • aducerea de noi membri;
 • coduri promoționale și concursuri de loialitate.

Completează sondaje pe bani cu OfferNation

Sondajele de opinie reprezintă modalitatea principală prin care puteți face bani online pe OfferNation. Aceste sondaje sunt puse la dispoziția dumneavoastră prin intermediul anumitor furnizori terți. Cu siguranță ați mai lucrat cu acești furnizori de sondaje online gratuite și pe alte platforme de recompensare din mediul online.

offernation sondaje online pe baniPin

Accesarea acestor sondaje se realizează prin folosirea butonului „Surveys” din meniul principal. Din păcate, nu veți utiliza toate opțiunile listate în această categorie datorită ofertei destul de limitate de sondaje pentru România.

Pentru România este recomandat folosirea următorilor furnizori de sondaje, și anume:

 • TheoremReach Surveys;
 • Your Surveys;
 • RevenueWall;
 • Wannads Surveys;
 • AdGem Surveys.

Fiecare sondaj realizat prin acești furnizori terți de sondaje va include și un set de întrebări de calificare. Pe baza informațiile adăugate în profilul dumneavoastră, veți primi aceste sondaje de opinie. Din păcate, vor fi și situații în care nu veți corespunde cu profilul căutat și, astfel, veți fi descalificat.

Descalificarea este ceva normal. Nu trebuie să vă afecteze prea mult deoarece cam așa funcționează aceste companii de sondaje. Prin aceste întrebări de calificare, companiile respective vor să se asigure că persoanele care participă la acele sondaje, sunt potrivite pentru a oferi o analiză cât mai exactă cu privire la produsele sau serviciile oferite de acestea.

Completează oferte pe telefonul mobil

Această metodă implică descărcarea și instalarea unei aplicații (de regulă un joc) pe telefonul mobil. Dar nu este suficient pentru a face bani online. Anumite aplicații sau jocuri necesită diverse sarcini de lucru precum păstrarea aplicației pentru o anumită perioadă pe telefonul mobil sau atingerea unui nivel în cazul unui joc pentru a obține recompensa dorită.

Vizualizează scurte videoclipuri

Pe OfferNation, puteți câștiga bani online și din vizualizarea de videoclipuri. Acest lucru se poate realiza prin diverse platforme precum Hideout.TV (crearea unui cont este necesară). Din păcate, câștigurile sunt mici în comparație cu celelalte metode pe care le puteți folosi pe acest site.

Sincer, eu nu folosesc această modalitate. Dacă sunteți curios sau dacă aveți ceva experiență cu privire la folosirea acestor platforme de videoclipuri, puteți folosi și această modalitate prin care să vă îmbunătățiți câștigul.

Concursuri de loialitate și coduri promoționale

Aceste coduri promoționale sunt oferite prin intermediul unor rețele de socializare precum Facebook sau Twitter. Drept urmare, este indicat să verificați periodic contul lor pe aceste rețele de socializare. De asemenea, puteți obține diverse sume de bani și prin intermediul concursurilor.

Doar cei mai activi membri pot obține câștiguri din aceste concursuri. Din păcate, trebuie să recunosc că este destul de dificil (să nu zic imposibil, deocamdată) pentru membrii din România să ajungă pe acele locuri, care le garantează anumite premii în bani.

Câți bani online puteți câștiga pe OfferNation?

Câștigul pe aceste site-uri depinde foarte mult de locația geografică și de timpul alocat de dumneavoastră. Pe OfferNation, puteți ajunge la un câștig de maxim 1$ pe un sondaj completat. Dar se poate câștiga și mai mult prin intermediul anumitor oferte disponibile pentru telefonul mobil. Dar, pentru a accesa aceste oferte, trebuie să adaugați informații despre cardul dvs. Cardul va fi folosit pentru a cumpără anumite servicii din mediul online. Aceste servicii au o perioadă de probă pentru a le testa (teoretic).

Câștiguri în bani prin programul de referință

Prin aducerea de noi membrii, veți câștiga un comision de 25% din ceea ce realizează aceștia pe site-ul OfferNation. Pentru a câștiga acest comision, persoanele invitate trebuie să fie active.

Cum vă puteți retrage banii?

Pentru a vă retrage banii, puteți folosi următoarele variante de plată, și anume:

 • PayPal;
 • Skrill;
 • Bitcoin.

Notă: 1 punct valorează 0.01$.

conversie puncte pentru plataPin

Minimul de plată este de 1$ pentru PayPal și Skrill. Dacă preferați Bitcoin ca metodă de retragere, atunci aveți nevoie de 60$.

OfferNation este un site de încredere cu multe evaluări pozitive din partea membrilor săi. De asemenea, puteți accesa și pagina unde sunt postate diverse dovezi de plată. Cu toate acestea, nu vă puteți baza doar pe această platformă specializată pe sondaje de opinie online pentru a obține un venit decent.

O modalitate recomandată o reprezintă adăugarea în lista dumneavoastră de site-uri similare. De aceea eu vă recomand câteva platforme precum:

Acestea vă plătesc pentru activități pe care deja le realizați în mediul online.

Dar poate nu sunteți interesat să completați sondaje pe bani. De aceea, puteți opta și pentru o muncă de freelancing, unde dumneavoastră vă stabiliți timpul și recompensa pentru efortul depus. Cu alte cuvinte, la sfârșitul fiecărei zi să câștigați sume mai mult decât decente, care să vă ofere traiul pe care îl visați.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania