Sondaje plătite instant și plăți via PayPal cu Forthright Surveys | Adevăr sau minciună?

0
(0)

Sondajele plătite instant la finalizare și plățile procesate prin PayPal sunt argumente puternice pentru un site de sondaje. O astfel de abordare întărește încrederea utilizatorilor în capacitatea site-ului de sondaje de a-și respecta promisiunile față de membri. Printre exemplele de astfel de site-uri se numără ySense, Attapoll, Forthright Surveys, MarketAgent, Gift Hunter Club, HeyPiggy și Pagazani, toate oferind utilizatorilor cele mai generoase beneficii posibile.

Forthright Surveys: o platformă încă neexplorată

Dintre toate site-urile menționate, Forthright Surveys este singurul despre care nu am discutat până acum pe blogul meu. Am aflat despre această platformă de pe un forum numit BeerMoneyForum, pe care îl frecventez zilnic pentru a afla noutăți și oportunități noi. Aceste tipuri de forumuri sunt o resursă bogată de informații pentru oricine dorește să facă bani online.

Cu toate acestea, în ceea ce privește Forthright Surveys, parcurgând postările utilizatorilor înregistrați, nu am reușit să găsesc informații detaliate despre modul în care funcționează această platformă.

Principalele aspecte menționate sunt compatibilitatea cu majoritatea țărilor, inclusiv România, și faptul că efectuează plăți, chiar dacă dovezile de plată nu sunt recente.

Descoperă sondajele Forthright Surveys

Acest articol își propune să vă ofere informații despre modalitățile de câștig și metodele de plată oferite de Forthright Surveys, astfel încât să vă puteți forma o părere corectă despre potențialul de câștig. Aceste informații vor fi utile nu doar pentru cei care locuiesc în România, ci și pentru cei care locuiesc în alte țări din Uniunea Europeană și care sunt în căutarea unui viitor mai bun.

Ce este Forthright Surveys?

Forthright Surveys este o companie de cercetare de piață online cu sediul în New York. A avut o evoluție interesantă, care a culminat cu schimbarea numelui din InnoPoll în Forthright Surveys în iulie 2017. În calitate de companie de cercetare de piață online, se concentrează pe realizarea de sondaje pentru clienți internaționali pentru a obține opinii și feedback pe diverse subiecte sociale, produse sau servicii.

Site-urile administrate de aceste companii sunt potrivite pentru cei care doresc să câștige bani din activități care nu necesită competențe speciale. Prin urmare, nu trebuie să aveți așteptări prea mari în ceea ce privește recompensele.

Oferta Forthright Surveys pentru utilizatorii din România

Pentru a evalua atractivitatea ofertei celor de la Forthright Surveys pentru utilizatorii din România, mă voi înscrie pe platformă și voi furniza informații relevante pentru această analiză.

Astfel, vă veți putea forma o părere corectă despre potențialul de câștig, atât pentru cei care locuiesc în România, cât și pentru cei care, din diverse motive, locuiesc în alte țări din UE în căutarea unui viitor mai bun.

Cum ne putem înregistra?

Pe Forthright Surveys, procesul de înregistrare nu urmează un model standard însoțit de un formular specific.

înregistrare Forthright SurveysPin

Pentru a începe, trebuie să vă introduceți adresa de e-mail. După aceea, veți fi întâmpinat cu câteva întrebări de bază necesare pentru a primi invitații la sondaje. Trebuie să menționați, de exemplu, țara dvs. de reședință, anul nașterii și sexul.

selectarea României ca țară pentru înregistrarea pe un site de sondajePin

După ce răspundeți la aceste întrebări, veți primi un link de confirmare.

Dacă ne uităm la procedura de înregistrare, putem deduce că Forthright Surveys este disponibil în toată lumea, inclusiv în România.

Cum funcționează Forthright Surveys?

Orice site de sondaje necesită un profil de utilizator pentru a trimite sondaje relevante, iar Forthright Surveys nu face excepție.

Crearea profilului

Pentru a vă crea profilul, trebuie să mergeți la secțiunea „My Account„. Aici veți găsi întrebările necesare pentru a vă crea profilul.

La momentul redactării acestui articol, erau disponibile 49 de întrebări – 8 despre mașini și 41 despre aspecte generale. Veți furniza informații precum nivelul de educație, statutul profesional, poziția în cadrul companiei, prezența copiilor în gospodărie și originea etnică.

Interesant este că printre aceste întrebări se aflau și întrebări specifice locuitorilor din SUA, cum ar fi permisul de conducere, dreptul de vot, serviciul militar și altele. Acest aspect ridică întrebări.

Am constatat că, chiar dacă am răspuns „nu” la aceste întrebări, ele au continuat să apară, sugerând că nu există nicio problemă. După câteva minute, am reușit să răspund la toate întrebările din secțiunea de profil.

profil completat pentru a primi sondaje de opiniePin

După ce am finalizat acest pas, tot ce a rămas de făcut a fost să verific secțiunea dedicată sondajelor.

Sondaje plătite instant și plăți prin PayPal cu Forthright Surveys: o experiență dezamăgitoare

Căutând sondaje plătite instant și plăți prin PayPal, am explorat meniul principal al unui site și am descoperit două secțiuni dedicate sondajelor:

  • Forthright Surveys;
  • Sondaje partenere.

În fața unor obstacole

În mod neașteptat, secțiunea Forthright Surveys nu oferă niciun sondaj disponibil.

Așa că am decis să încerc rubrica companiilor partenere. Aici, am descoperit că accesul la sondaje este condiționat de verificarea unui număr de telefon, ceea ce părea a fi singura modalitate de a participa la sondaje.

Am încercat să-mi adaug numărul de telefon în secțiunea Contact Info, dar am dat peste o problemă: numărul meu a fost considerat invalid, deși l-am introdus corect.

Așa că am sunat la serviciul de asistență și mi s-a răspuns că sunt acceptate doar numerele de telefon din SUA, cu posibilitatea de a fi extinse și la alte țări în viitor.

Întrebări fără răspuns

Mă întreb de ce site-ul a permis celor care nu locuiesc în Statele Unite să finalizeze procesul de înregistrare. Am încercat și alte site-uri similare, dar în acele cazuri nu mi s-a permis să finalizez înregistrarea.

Pentru mine, a fost o pierdere de timp, deoarece am răspuns la peste 40 de întrebări de calificare doar pentru a afla că serviciul nu este disponibil în România.

Concluzii

Ar fi trebuit să dau mai multe detalii despre site, dar acest lucru nu mai este posibil. Prin urmare, trec direct la concluzii.

După o astfel de experiență, singura concluzie pe care o pot trage este că nu merită să vă înregistrați pe Forthright Surveys.

Site-ul a dat dovadă de nepăsare față de cei care doreau să se înscrie, neglijând să ofere informații importante despre disponibilitatea serviciului la nivel global sau, mai exact, despre indisponibilitatea pentru cei care nu locuiesc în Statele Unite.

În concluzie, vă sfătuiesc să evitați să vă înscrieți pe Forthright Surveys, deoarece nu veți primi nimic în schimb pentru timpul petrecut pe acest site, chiar dacă veți reuși să vă înregistrați.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu