Faceți bani reali de acasă mai ușor cu LootGain | Merită sau nu?

0
(0)

Căutând noi modalități de a face bani reali de acasă cu ușurință, am testat mai multe site-uri, unele cu potențial de câștig decent, altele mai sărăcăcioase în raport cu utilizatorii români. Astfel, munca online m-a condus spre site-uri precum Tippp, Lootgain, Mintalise, SproutGigs unde am găsit un mediu serios și accesibil care mi-a oferit nenumărate modalități de a face bani reali pe internet.

Noua tendință pe internet în ceea ce privește munca online este utilizarea site-urilor GPT. Acestea au devenit foarte complexe, oferind o gamă largă de oportunități în vederea obținerii unor venituri suplimentare.

Chiar și cu o interfață inteligentă și o ofertă generoasă, aceste site-uri nu au o durată de viață foarte lungă. Însă, în momentul în care se realizează aceste articole, se recomandă să se profite la maximum de acestea și să se ajungă astfel la niște câștiguri acceptabile.

În acest articol, vă voi prezenta un site GPT cu multe recenzii pozitive ale utilizatorilor, ceea ce este rar pe internet. Este vorba de site-ul LootGain.

La o primă evaluare, putem observa multe asemănări cu un alt site GPT important, și anume FreeCash. Desigur, există câteva mici diferențe, dar în esență este similar.

Acesta a fost, de asemenea, primul motiv pentru care am decis să testez acest site GPT. Fiind impresionat de FreeCash, nu am avut nicio îndoială cu privire la seriozitatea lui LootGain (cel puțin în acest moment). Desigur, toate acestea se pot schimba într-o clipă, nu știm ce ne rezervă viitorul în ceea ce privește utilizarea site-urilor de făcut bani de acasă.

Să vedem cât de adevărată este afirmația că LootGain poate oferi câștiguri posibile de până la 20$ pe zi. Sunt sigur că pentru țările mai dezvoltate, atingerea acestei sume de bani nu este ceva complicat. Situația se schimbă atunci când utilizatorii sunt din țări mai puțin norocoase, cum este cazul României. Arată bine pe hârtie, dar să vedem cât de real este.

Ce este LootGain?

LootGain este unul dintre acele site-uri care abundă în modalități de a câștiga bani, precum sondaje, oferte plătite, jocuri, concursuri, etc., toate contribuind la un mod interesant și distractiv de a câștiga un venit suplimentar din confortul casei dumneavoastră.

De ceva timp am început să verific și eu informații despre domeniile acestor site-uri de făcut bani. Cred că este o practică care ne-ar putea ajuta foarte mult în luarea deciziilor privind utilizarea acestor site-uri generatoare de venituri.

În cazul site-ului LootGain, am reușit să aflu că domeniul a fost înregistrat pe Namecheap pe 22 martie 2022, cu o valabilitate de 1 an, adică până pe 22 martie 2023.

Sincer, acest lucru este un pic ciudat, ceea ce duce la incertitudini cu privire la accesibilitatea pe termen lung a acestui site. Prin urmare, este important să nu investiți bani în aceste site-uri, ci să încercați să profitați la maximum de oportunitățile oferite.

Cum ne putem înregistra pe LootGain?

Chiar în formularul de înregistrare se menționează că putem câștiga până la 20$ pe zi din activități pe LootGain.

Pentru a ne înregistra pe LootGain, trebuie doar să introducem o adresă de e-mail, un nume de utilizator și o parolă. Era să uit numele și prenumele, acest lucru este foarte important, în cazul în care la un moment dat există posibilitatea ca contul dumneavoastră să fie verificat pentru a vedea dacă sunteți o persoană reală.

La final veți primi un link de verificare. Dacă nu vedeți niciun mesaj în secțiunea ”INBOX”, atunci verificați la ”SPAM”.

În cazul meu, am primit acest e-mail de verificare în SPAM.

După ce v-ați autentificat cu datele de conectare, veți observa că profilul dvs. este etichetat ”Unverified”. Este posibil ca această etichetă să fie schimbată la un moment dat, atunci când personalul va decide să vă verifice conturile. Verificarea se va face în mod automat, fără ca dumneavoastră să trebuiască să contribuiți cu ceva anume, cel puțin așa se precizează în secțiunea FAQ. Această procedură este identică cu cea aplicată pe celălalt site GPT pe care l-am testat, și anume FreeCash.

Bani reali de la domiciliu câștigați fără probleme prin Lootgain

Pentru a începe să testați oportunitățile oferite de LootGain, o puteți face prin simpla navigare în meniul principal.

Aici veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru a înțelege mai bine acest site GPT, începând de la modalitățile de câștiguri, metodele de retragere sau concursurile.

Înainte de a verifica lista de oferte de câștig, vă recomand să obțineți bonusul zilnic de 10 puncte. Acest bonus poate fi obținut prin selectarea paginii de start din meniul principal.

premiu zilnic cu LootGainPin
LootGain premiu zilnic

În imaginea de mai sus puteți vedea cum este afișată opțiunea care vă permite obținerea acestui mic bonus zilnic de 10 puncte.

Acum să ne întoarcem la modalitățile de câștig oferite de LootGain.

Oferte și sondaje

În secțiunea ”Earn”, veți putea descoperi ce modalități de câștig sunt oferite de acest site GPT.

Fiind un site nou, această secțiune este mai puțin atrăgătoare, în sensul că nu sunt prezente prea multe oferte.

La momentul scrierii acestui articol, oferta prezentată de LootGain includea 8 oferte, și anume:

 • AdGateMedia;
 • Lootably;
 • BitLabs;
 • Monlix;
 • AyetStudios;
 • CPX Research;
 • OfferToro;
 • AdscendMedia.

Pe lângă aceste oferte, mai există și altele mai avantajoase din punct de vedere al numărului de puncte acordate ca recompensă. Dar acestea vor necesita anumite condiții mai speciale pentru a putea fi completate 100%.

jocuri mobile pe LootGainPin
Jocuri pe LootGain

Printre aceste oferte se numără jocuri care pot fi jucate pe telefoanele mobile, și anume:

 • King of Avalon (10.000 de puncte de recompensă);
 • Bingo Blitz (4.800 de puncte de recompensă);
 • State of Survival (35.000 de puncte de recompensă).

Notă: Acum că ați aflat că veți obține puncte ca rezultat al finalizării ofertelor pe LootGain, este important să știți care este valoarea unui punct. Ei bine, 1000 de puncte este echivalentul sumei de 1$.

Se recomandă să accesați aceste oferte de pe telefoanele mobile. Aveți mai multe șanse de a le finaliza în comparație cu accesarea acestora de pe calculator sau laptop.

Procedura de completare a acestor oferte este foarte simplă: selectați oferta, citiți instrucțiunile și apoi, înarmați cu puțină răbdare, treceți la completarea acesteia.

Exemple de oferte ar putea fi jucarea de jocuri pe telefonul mobil, participarea la sondaje, înregistrarea pe site-uri web și așa mai departe. Ceea ce vă rog, însă, este să citiți cu atenție instrucțiunile care însoțesc fiecare ofertă pe care doriți să o finalizați.

Concursuri

Pe un site GPT, nu putea lipsi secțiunea de premii pentru cei mai activi utilizatori. Recompensarea acestora se realizează prin concursuri zilnice, unde cei cu cele mai multe puncte vor câștiga.

De exemplu, primul loc poate primi un premiu de 3 000 de puncte, urmat de locul doi cu un premiu de 2 000 de puncte. Iar locul al treilea va primi o mică atenție de 1 000 de puncte.

Nu doar primele 3 locuri sunt premiate, aceste concursuri oferă premii pentru primii 10 utilizatori care au acumulat cele mai multe puncte în urma completării ofertelor plătite sau a sondajelor.

Program de promovare

O promovare eficientă a site-ului LootGain vă poate aduce câștiguri frumoase datorită comisionului de 5% din activitatea persoanelor invitate.

Nu este un comision imens, dar poate aduce ceva bani dacă acele persoane care s-au înregistrat cu link-ul dvs. vor completa multe oferte sau sondaje.

Care sunt metodele de plată oferite de LootGain?

Pentru a retrage bani de la LootGain, va trebui să mergeți la secțiunea ”Cashout” din meniul principal.

Aici veți putea observa că dispuneți de mai multe opțiuni de retragere, unele prin criptomonede sau altele prin tichete cadou sau cea mai obișnuită.

În acest moment, se lucrează la adăugarea opțiunii de retragere prin PayPal. Acest lucru este de înțeles datorită faptului că LootGain a fost lansat în martie 2022. Aceste proceduri vor dura ceva timp, mai ales în cazul adăugării PayPal ca metodă de retragere.

Suma minimă de retragere diferă în funcție de metoda aleasă.

Astfel, pentru o retragere în Litecoin, veți avea nevoie de 1 dolar pentru a retrage. În cazul criptomonedei Bitcoin, această sumă minimă de retragere va fi de 5$. Această sumă de 5$ este valabilă și în cazul în care doriți să retrageți în Dogecoin.

Prin urmare, pentru a retrage în criptomonede, dispuneți de 3 posibilități:

 • Litecoin;
 • Bitcoin;
 • Dogecoin.

Există și opțiunea de a retrage prin tichete cadou digitale (Amazon), dar nu cred că sunt atât de des folosite de utilizatorii români.

Merită sau nu?

LootGain este în prezent un site cu potențial. Desigur, mai are nevoie de anumite îmbunătățiri, dar în general este o oportunitate care merită încercată.

Cu câștiguri care pot varia de la 400 la 2 000 de puncte, LootGain se clasează decent în lista celor mai bine plătite site-uri GPT.

Câștigurile pot fi, de asemenea, îmbunătățite în funcție de nivelul contului dumneavoastră. Scopul principal al acestui mecanism este de a vă motiva să fiți cât mai activ, adică să completați cât mai multe oferte sau sondaje. Dacă aduceți și alte persoane, atunci puteți lua în considerare un venit pasiv.

Așadar, în funcție de modul în care abordați opțiunile de câștig oferite de LootGain, câștigurile pot atinge valori destul de interesante. Dar trebuie să fiți activi. Dacă nu aveți timp, atunci nu are rost să vă înscrieți pe acest site GPT, decât dacă vă veți concentra 100% pe aducerea de noi membri.

Referitor la afirmația potrivit căreia se pot obține până la 20 de dolari pe zi, pot spune că este foarte greu pentru cineva din România să ajungă la această performanță. Poate că în alte țări precum Anglia, Franța, Italia și așa mai departe, se poate obține un câștig de până la 20$ sau mai mult.

Update Lootgain – Cont banat – 22 Iunie 2023

Din păcate, vin cu vești proaste. Spre surprinderea mea, contul meu pe Lootgain a fost banat. Motivele? Sincer, nu-mi dau seama.

În fiecare zi mă logam, completam un sondaj, primeam un mic bonus în fiecare zi, asta era activitatea mea pe acest site pe care îl credeam serios.

Se pare că au prostul obicei de a bloca conturi fără niciun motiv întemeiat.

Evident că le-am scris un mesaj în care le cer lămuriri despre această situație jenantă.

Așa cum mă așteptam, nu am primit niciun răspuns și sincer, nici nu mai vreau să aud de acest site. Așa cum am spus, sunt foarte dezamăgit. Sper că nu se va ajunge la aceeași situație cu un alt site asemănător numit FreeCash.

La două zile după ce am trimis un mesaj administratorului acestui site, am primit un e-mail în care mi se comunica faptul că contul meu nu mai este banat și că profilul meu a fost verificat. Prin urmare, am putut să mă conectez din nou la contul meu.

Dragi prieteni, aveți grijă cu acest site. Cu siguranță veți avea parte atât de momente plăcute, cât și de surprize neplăcute.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu