Attapoll Tutorial | Sondaje Plătite în bani pe telefonul tău mobil

4.9
(54)

În zilele noastre căutăm cu toții modalități reale de a face bani online fără prea mult efort sau experiență. De aceea, în acest tutorial vă voi prezenta o aplicație specializată în sondaje plătite cu bani, numită Attapoll, prin intermediul căreia puteți face bani pe telefonul dumneavoastră, oricând și oriunde.

Attapoll este puțin diferită față de celelalte aplicații sau site-uri web. În ce sens?

În momentul în care apare un sondaj disponibil pentru profilul dumneavoastră, veți primi o notificare pe telefon. Cu alte cuvinte, dumneavoastră o să interacționați cu această aplicație doar în momentul în care o să primiți acea notificare.

Citește și: Bani, bani, bani: Cum să faci venituri suplimentare cu Earnut transformând timpul liber în Bitcoin și PayPal

În rândurile următoare, vă voi dezvălui detalii despre cum să câștigați bani cu Attapoll, dovadă de plată precum și alte informații care vă vor ajuta cu siguranță să înțelegeți modul în care funcționează.

În primul rând, aplicația Attapoll nu poate fi folosită pe un laptop sau pe calculatorul dumneavoastră personal. Este nevoie să dețineți un telefon inteligent pentru a putea instala această aplicație. Din fericire, Attapoll poate fi folosită atât pe sistemul android cât și pe sistemul iOS.

Ce trebuie să faceți pentru a vă crea un cont pe Attapoll?

Cel mai important lucru este să aveți un telefon inteligent datorita faptului că va fi nevoie să instalați această aplicație, pe care o puteți găsi atât pe Google Play (pentru telefoanele android) cât și pe App Store (pentru telefoanele iOS).

După instalarea aplicației Attapoll pe telefonul dumneavoastră, urmează următoarea etapă prin care vă puteți crea un cont pe Attapoll. Pentru a finaliza operațiunea de înregistrare, este nevoie să aveți un cont de email, de preferință un cont de Google (gmail). Adaugați contul de Google și o parolă.

Attapoll Telefon Android Instalare Pin

Important: Nu folosiți aceeași parolă care o aveți și pe alte site-uri sau aplicații. Încercați ca parola dumneavoastră să fie unică și să conțină caractere speciale.

Cu alte cuvinte, etapele necesare pentru a începe să faci bani cu Attapoll sunt următoarele:

 • instalarea aplicației;
 • creare cont (email, nume, număr de telefon).

Cum se poate face bani online cu Attapoll?

Datorită faptului că Attapoll este o aplicație specializată în sondaje, completarea acestor chestionare este principala metodă prin care se pot obține sume decente de bani.

Înainte de a începe să completezi sondaje, este necesar să vă completați profilul. Această etapă este foarte importantă pentru că, pe baza acestui profil, veți primi chestionare.

Care sunt setările recomandate pentru a primi sondaje bune pe Attapoll?

Înainte să răspundeți la întrebările din profilul dumneavoastră, trebuie să configurați următorii parametri de funcționare ai acestei aplicații.

Citește și: Optimizarea site-ului pentru performanță cu Perfmatters – WORDPRESS

Aveți 2 opțiuni pe care ar trebui să le modificați pentru a vă îmbunătăți rata de succes cu privire la sondaje, și anume:

 • Setări pentru sondaje („Survey Settings);

Aici aveți 4 opțiuni și anume: cât de multe sondaje posibil; un sondaj sau 2 pe zi; 1 sau 2 sondaje la câteva zile sau câteva sondaje pe săptămână.

Selectați opțiunea „As many as possible” adică, nu va exista o limită în ceea ce privește numărul sondajelor.

 • Durata sondajelor (Maximum Length);

În această secțiune, dumneavoastră trebuie să selectați durata preferată a unui sondaj. Aveți 4 preferințe, și anume: 5 minute; 10 minute; 15 minute sau orice interval de timp.

Desigur că trebuie selectată opțiunea „orice interval de timp” (Any length).

Notă: Asigurați-vă că locația este activată pe telefonul dumneavoastră.

Personalizați-vă profilul pentru a primi sondaje bune

Acum urmează partea cea mai importantă și anume personalizarea profilului.

Personalizarea profilului se va face în rubrica „Profilul Dumneavoastră” (Your Profile).

Completarea profilului va dura ceva timp deoarece aveți de răspuns la destul de multe întrebări din domenii precum sănătate, educație, preferințe de cumpărături, locație sau, de exemplu, cum iți petreci timpul liber, ce hobby-uri și interese ai, dacă iți place să călătorești și așa mai departe.

Important: Răspundeți sincer la toate întrebările, nu încercați să furnizați informații false despre dumneavoastră. Altfel, șansa de a primi sondaje va scădea foarte mult și vă veți pierde contul.

Care este valoarea sondajelor?

Valoarea sondajelor depinde foarte mult de dificultatea și durata acestora. Attapoll vă oferă informații despre sondajele pe care o sa le primiți, cum are fi valoarea, durata și cota sondajului. Cu cât rata de apreciere a sondajului este mai mare (4 sau 5 stele), cu atât șansa de completare crește.

Citește și Venituri extra provenite din sondaje online cu OpinionBar

De exemplu, un sondaj cu o durată de 20 sau 25 de minute, iți poate aduce un câștig care poate ajunge până la 50 sau 60 de credite, adică în jur de 0,50$ sau 0,60$.

Mai sunt și sondaje cu o durată de timp foarte mica (până în 5 minute) cu o valoare destul de mare (30-50 de credite), dar șansa de finalizare este foarte redusă. Eu, unul, nu am avut noroc să completez un asemenea sondaj pentru că, din păcate, m-a descalificat.

Care este programul de promovare oferit de Attapoll?

Sunt foarte impresionat de această aplicație de sondaje.

Așa cum mă așteptam, aplicația Attapoll vă propune o modalitate foarte simplă de a beneficia de anumite bonusuri în funcție de țara de origine a persoanei care a folosit codul promoțional.

Attapoll are următoarele avantaje și comisioane în funcție de țara de origine, după cum urmează:

 • România cu un comision de 10% din tot ceea ce va câștiga persoana invitată;
 • Statele Unite ale Americii care beneficiază de un bonus de 0,50 dolari și un comision de 10% din valoarea câștigurilor rezultate în urma finalizării sondajelor;
 • Anglia având un bonus de 0,20 lire sterline plus un comision de 10%;
 • Australia la care se oferă un bonus de 1,00 AU$ și un comision de 10%;
 • Canada unde se oferă un bonus de 0,50 dolari canadieni plus un comision de 10%;
 • Germania care beneficiază de un bonus de 0,20 € și un comision de 10%;
 • Franța la care se acordă un bonus de 0,20 € și un comision de 10%.

Dacă aveți un canal Youtube, un cont pe diverse forumuri de făcut bani, cum ar fi BeerMoneyForum, emoneyspace, Bizdustry și multe alte platforme similare, rețele sociale precum Twitter, Facebook, Zik Talk sau Tik Tok, atunci puteți promova codul de promovare pentru a obține mai mult de la această aplicație de făcut bani pe internet.

Dovada mea de plată | AttaPoll 10 februarie 2024

Attapoll dovada de plată pentru anul 2024 primită în PayPalPin
Attapoll Februarie 2024

Notă: Trebuie să menționez că toate plățile primite de la AttaPoll prin PayPal au fost procesate în 5 minute de la solicitarea plății sau chiar instantaneu.

Cum vă puteți retrage banii?

Attapoll vă pune la dispoziție 2 posibilități de retragere, și anume:

 • PayPal;
 • Revolut.

În momentul în care ați reușit să strângeți în contul dumneavoastră 300 de credite pentru varianta PayPal sau 250 de credite, în cazul în care alegeți Revolut, puteți cere retragerea banilor în una din cele 2 opțiuni.

Banii vă vor fi creditați în cont în termen de 48 de ore de la retragere. Dar în ultima vreme, spre încântarea mea, toate plățile au fost procesate imediat în contul meu de PayPal.

Trebuie să recunosc că acest aspect m-a impresionat cu adevărat. Nu am văzut multe site-uri și aplicații de sondaje care să proceseze atât de rapid plățile către PayPal.

Citește și Sondaje de opinie în mediul online plătite prin intermediul celor de la MarketAgent

Ca o concluzie, Attapoll este o aplicație legitimă și sigură care vă oferă posibilitatea de a completa sondaje plătite online de pe telefonul dumneavoastră. Nu o să vă îmbogățiți cu această aplicație dar cu siguranță puteți câștiga destul de decent, suficient pentru a vă acoperi diverse cheltuieli din viață de zi cu zi.

Mai mult de atât, plătește prin PayPal, ceea ce este un mare avantaj, pentru că vă oferă o anumită siguranță financiara.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.9 / 5. Număr de voturi: 54

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu