Attapoll Tutorial | Sondaje Plătite în bani pe telefonul tău mobil

În ziua de azi toți căutăm metode reale de făcut bani online fără prea mult efort sau experiență. De aceea, în acest tutorial am să vă prezint o aplicație specializată în sondaje plătite în bani numită Attapoll, prin care poți face bani pe telefonul dumneavoastră, oricând și oriunde.

Salut, prieteni! Unele linkuri de pe această pagină pot fi linkuri afiliate, ceea ce înseamnă că, dacă alegeți să cumpărați un produs, pot obține un mic comision, fără costuri suplimentare pentru dvs. Vă mulțumesc!

Attapoll este puțin diferită față de celelalte aplicații sau site-uri web. În ce sens?

În momentul în care apare un sondaj disponibil pentru profilul dumneavoastră, veți primi o notificare pe telefon. Cu alte cuvinte, dumneavoastră o să interacționați cu această aplicație doar în momentul în care o să primiți acea notificare.

În rândurile următoare, o să vă prezint câteva beneficii și părți mai puțin bune despre Attapoll.

În primul rând, aplicația Attapoll nu poate fi folosită pe un laptop sau pe calculatorul dumneavoastră personal. Este nevoie să dețineți un telefon inteligent pentru a putea instala această aplicație. Din fericire, Attapoll poate fi folosită atât pe sistemul android cât și pe sistemul iOS.

De ce este nevoie pentru a vă crea cont pe Attapoll?

Cel mai important lucru este să aveți un telefon inteligent datorita faptului că va fi nevoie să instalați această aplicație, pe care o puteți găsi atât pe Google Play (pentru telefoanele android) cât și pe App Store (pentru telefoanele iOS).

După instalarea aplicației Attapoll pe telefonul dumneavoastră, urmează următoarea etapă prin care vă puteți crea un cont pe Attapoll. Pentru a finaliza operațiunea de înregistrare, este nevoie să aveți un cont de email, de preferință un cont de Google (gmail). Adaugați contul de Google și o parolă.

Attapoll Telefon Android Instalare

Important: Nu folosiți aceeași parolă care o aveți și pe alte site-uri sau aplicații. Încercați ca parola dumneavoastră să fie unică și să conțină caractere speciale.

Cu alte cuvinte, etapele necesare pentru a începe să faci bani cu Attapoll sunt următoarele:

  • instalarea aplicației;
  • creare cont (email, nume, număr de telefon).

Cum se poate face bani cu Attapoll?

Datorită faptului că Attapoll este o aplicație specializată în sondaje, completarea acestor chestionare este principala metodă prin care se pot obține sume decente de bani.

Înainte de a începe să completezi sondaje, este necesar să vă completați profilul. Această etapă este foarte importantă pentru că, pe baza acestui profil, veți primi chestionare.

Care sunt setările recomandate pentru a primi sondaje bune pe Attapoll?

Înainte să răspundeți la întrebările din profilul dumneavoastră, trebuie să configurați următorii parametri de funcționare ai acestei aplicații.

Aveți 2 opțiuni pe care ar trebui să le modificați pentru a vă îmbunătăți rata de succes cu privire la sondaje, și anume:

  • Setări pentru sondaje („Survey Settings);

Aici aveți 4 opțiuni și anume: cât de multe sondaje posibil; un sondaj sau 2 pe zi; 1 sau 2 sondaje la câteva zile sau câteva sondaje pe săptămână.

Selectați opțiunea „As many as possible” adică, nu va exista o limită în ceea ce privește numărul sondajelor.

  • Durata sondajelor (Maximum Length);

În această secțiune, dumneavoastră trebuie să selectați durata preferată a unui sondaj. Aveți 4 preferințe, și anume: 5 minute; 10 minute; 15 minute sau orice interval de timp.

Desigur că trebuie selectată opțiunea „orice interval de timp” (Any length).

Notă: Asigurați-vă că locația este activată pe telefonul dumneavoastră.

Personalizați-vă profilul pentru a primi sondaje bune

Acum urmează partea cea mai importantă și anume personalizarea profilului. Personalizarea profilului se va face în rubrica „Profilul Dumneavoastră” (Your Profile).

Completarea profilului va dura ceva timp deoarece aveți de răspuns la destul de multe întrebări din domenii precum sănătate, educație, preferințe de cumpărături, locație sau, de exemplu, cum iți petreci timpul liber, ce hobby-uri și interese ai, dacă iți place să călătorești și așa mai departe.

Important: Răspundeți sincer la toate întrebările, nu încercați să furnizați informații false despre dumneavoastră. Altfel, șansa de a primi sondaje va scădea foarte mult și vă veți pierde contul.

Care este valoarea sondajelor?

Valoarea sondajelor depinde foarte mult de dificultatea și durata acestora. Attapoll vă oferă informații despre sondajele pe care o sa le primiți, cum are fi valoarea, durata și cota sondajului. Cu cât rata de apreciere a sondajului este mai mare (4 sau 5 stele), cu atât șansa de completare crește.

De exemplu, un sondaj cu o durată de 20 sau 25 de minute, iți poate aduce un câștig care poate ajunge până la 50 sau 60 de credite, adică în jur de 0,50$ sau 0,60$.

Mai sunt și sondaje cu o durată de timp foarte mica (până în 5 minute) cu o valoare destul de mare (30-50 de credite), dar șansa de finalizare este foarte redusă. Eu, unul, nu am avut noroc să completez un asemenea sondaj pentru că, din păcate, m-a descalificat.

Programul de referință al aplicației Attapoll

Și cu această aplicație, puteți beneficia de anumite bonusuri dacă veți invita persoane noi să se înregistreze pe Attapoll. Pentru fiecare persoana invitată puteți primi un bonus în valoare de 0,57$.

Notă: Pentru a primi acest bonus, persoana invitată trebuie să îndeplinească o condiție și anume, să completeze cu succes 5 sondaje.

Din păcate, programul lor de referință nu este destul de atractiv ca alte platforme similare. Totuși se poate câștiga ceva bani din promovarea acestei aplicații. Decât nimic este bine și așa.

Dovada mea de plată | Attapoll 20 Noiembrie 2020

attapoll dovada de plată

Cum vă puteți retrage banii?

Attapoll vă pune la dispoziție 2 posibilități de retragere, și anume:

  • PayPal;

În momentul în care ați reușit să strângeți în contul dumneavoastră 300 de credite pentru varianta PayPal sau 250 de credite, în cazul în care alegeți Revolut, puteți cere retragerea banilor în una din cele 2 opțiuni.

Banii vor intra în contul dumneavoastră în cel mult 48 de ore din momentul în care ați dat retragere.

Înregistrare Attapoll

Ca o concluzie, Attapoll este o aplicație legitimă și sigură care vă oferă posibilitatea de a completa sondaje plătite online de pe telefonul dumneavoastră. Nu o să vă îmbogățiți cu această aplicație dar cu siguranță puteți câștiga destul de decent, suficient pentru a vă acoperi diverse cheltuieli din viață de zi cu zi. Mai mult de atât, plătește prin PayPal, ceea ce este un mare avantaj, pentru că vă oferă o anumită siguranță financiara.

Vă mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *