BitcoinGet – Sondaje de opinie online, Oferte | Merită sau nu?

0
(0)

Ultima actualizare pe 9 octombrie 2022 de Jonas

Ce site-uri am putea folosi pentru a câștiga Bitcoin gratuit? Există atât de multe site-uri online care oferă această oportunitate, așa că este important să fim atenți atunci când le folosim serviciile. Deși toate aceste site-uri promit modalități ușoare de a obține bitcoin, nu toate sunt serioase în ceea ce privește recompensarea celor care le folosesc. În acest articol vă voi face cunoștință cu BitcoinGet, un site care ne atrage atenția prin modul ușor de a obține bitcoin, cel puțin așa pretinde.

Dar înainte de a vă înregistra pe acest site, vă recomand să citiți această recenzie, care vă va oferi detalii importante despre cum funcționează și cum puteți obține bitcoin gratuit. Astfel, la finalul acestui articol, veți ști cu siguranță dacă merită sau nu să folosiți acest site pentru a câștiga bitcoin.

Ce este BitcoinGet?

BitcoinGet este un site GPT care folosește moneda bitcoin pentru a-și recompensa membrii pentru activități simple care pot fi finalizate online. Când vorbesc despre activități, mă refer la sondaje, videoclipuri și alte oferte care sunt disponibile prin intermediul unor platforme specializate.

Așadar, nu ar trebui să fie complicat să lucrați pe acest site, mai ales pentru cei care sunt deja obișnuiți cu astfel de site-uri.

Acum că am stabilit cu ce se ocupă acest site, ar trebui să ne facem un cont nou.

Cum ne înregistrăm pe BitcoinGet?

Înregistrarea pe BitcoinGet nu implică completarea acelui formular de înregistrare în care adăugați informații precum numele, adresa de e-mail și parola. Înregistrarea este mult mai simplă, adică trebuie doar să adăugați o adresă Bitcoin.

De unde puteți obține o astfel de adresă?

Această adresă poate fi obținută de la portofele compatibile cu bitcoin, cum ar fi Electrum, Ledger Nano X, Blockchain, Trezor, Coinbase sau Exodus. Bineînțeles, există mult mai multe opțiuni pe care le puteți folosi pentru a colecta în siguranță câștigurile de pe aceste site-uri de recompensare.

Faptul că nu sunt necesare informații suplimentare pentru înregistrare poate fi considerat un mare avantaj. Dar acest lucru nu garantează că vom obține și câștiguri notabile de pe urma acestui site. Pentru a vedea ce oportunități ne oferă site-ul BitcoinGet, vom discuta în rândurile următoare.

Cum puteți câștiga Bitcoin gratuit cu BitcoinGet?

Folosesc deja site-uri serioase de recompensare a Bitcoin, cum ar fi Cointiply, AdBTC.TOP, CoinPayU sau FireFaucet, care mi-au oferit multe satisfacții în ceea ce privește câștigurile. De aceea am fost puțin entuziasmat când am descoperit acest site. Din păcate, BitcoinGet nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor mele. Nici măcar nu se poate compara cu site-urile pe care le folosesc deja și pe care le-am enumerat în rândurile de mai sus.

Principala modalitate de a face rost de bitcoin este prin sondaje și videoclipuri. Dar oferta este foarte redusă. Acum nu știu care este motivul, poate că nu au oferte compatibile pentru România. Dar nici acesta nu cred că este un motiv real, mai ales dacă fac o comparație cu alte site-uri de sondaje precum TimeBucks, ySense, YouGov sau GG2U. Pe aceste site-uri nu am nicio dificultate de a ajunge la retragerea minimă.

Pentru a accesa aceste sondaje sau videoclipuri, o puteți face prin intermediul unui meniu care va conține următoarele informații:

  • Sondaje de opinie sau ”Complete Surveys”;
  • Oferte sau ”Explore Offers”;
  • Videoclipuri sau ”Watch Videos”.

Am fost foarte surprins când am selectat secțiunea Sondaje. Am găsit doar o singură platformă de sondaje, care se numește CPX RESEARCH. Nici măcar nu este una cunoscută printre pasionații de sondaje de opinie.

Sondaje de opinie gratuite | Merită sau nu?

Această platformă de sondaje de opinie ne oferă aproximativ 12 sondaje, care ne oferă detalii despre recompensă, durata de timp pentru a le completa și o evaluare din partea celor care au completat deja acele sondaje. Doar uitându-ne la aceste evaluări (ratinguri), ne putem da seama cât de căutat este acest site în rândul celor care doresc să facă bani online.

joburi sondaje de opinie cu BitcoinGetPin
Sondaje de opinie BitcoinGet

Dar haideți să trecem peste asta și să vă explic cum să completați un sondaj pe BitcoinGet.

Aveți o listă de sondaje care vă vor oferi diferite recompense în bitcoin. După ce veți selecta un sondaj, va trebui să treceți printr-o serie de întrebări de calificare. Dacă răspunsurile dumneavoastră sunt satisfăcătoare, atunci veți putea completa acel sondaj. După ce ați parcurs întregul sondaj și l-ați finalizat, veți primi o recompensă. Dar veți avea nevoie de multă răbdare cu acest site dacă vă decideți să îl încercați. Sper să nu ajungeți în această situație. Din acest punct de vedere, BitcoinGet are aceeași soartă cu un alt site similar numit BTCSurveys. Ambele site-uri stau foarte prost la capitolul ”sondaje”, chiar dacă susțin că este principala lor metodă de câștig.

Ce oferte sunt disponibile pe BitcoinGet?

În ceea ce privește ofertele, BitcoinGet se prezintă și mai rău. România nu se numără printre țările norocoase care să primească un număr suficient de oferte. Aceasta este realitatea, din păcate. În mod normal, aceste oferte vă permit să completați sondaje, să descărcați aplicații sau jocuri, precum și să vizionați videoclipuri. Toate acestea vor conține anumite instrucțiuni care trebuie urmate. Iată cum puteți completa aceste oferte, asta în cazul în care veți primi astfel de oferte. Cine știe, poate pe viitor lucrurile se vor îmbunătăți și pentru noi.

oferte in bitcoin Pin
Oferte BitcoinGet

Același lucru se poate spune și despre vizionarea de videoclipuri. Pentru a viziona videoclipuri, trebuie să aveți un cont pe HideoutTV. Recompensele sunt foarte mici. Acest lucru este valabil pentru majoritatea site-urilor GPT, nu este ceva specific site-ului BitcoinGet.

Dacă sunteți în căutarea unor site-uri care vă oferă posibilitatea de a viziona videoclipuri, aș putea să vă dau câteva exemple:

În ce constă programul de promovare?

Nu știu cât de profitabil poate fi să promovezi un site care nu oferă prea multe oportunități de venit. Să spunem că poate, printr-un noroc chior, reușim să atragem câteva persoane pe acest site. Problema cu un program de promovare este că nu veți câștiga de pe urma persoanelor invitate decât dacă acestea sunt active. În acest caz, este foarte greu pentru o persoană din România să rămână activă pe BitcoinGet. Situația se poate schimba doar dacă reușiți să convingeți persoane din afara României.

Așadar, programul de promovare vă oferă următoarele beneficii:

  • un comision de 10% din câștigurile obținute din completarea sondajelor;
  • un comision de 5% din câștigurile obținute din oferte sau alte joburi (jocuri, videoclipuri și așa mai departe).

Care sunt metodele de plată?

BitcoinGet vă oferă o singură modalitate de retragere, și anume prin Bitcoin. Ca urmare, veți avea nevoie de o adresă bitcoin. Retragerea minimă este de 1 000 de biți. Valoarea în dolari este dificil de evaluat din cauza evoluției surprinzătoare a bitcoinului pe piața criptomonedelor.

La ce câștiguri vă puteți aștepta?

În teorie, totul depinde de activitatea dumneavoastră. Cu cât sunteți mai activ pe BitcoinGet, cu atât veți câștiga mai mult. Dar este greu să rămâneți activ pe acest site. Cea mai mare recompensă pe care o puteți obține în urma unui sondaj este de 21 de biți, iar acesta este singurul de acest fel. Restul vă oferă câștiguri de până la 10 biți. Deci, până la 1 000 de biți, este nevoie de multă muncă și răbdare.

Așadar, vă puteți aștepta la câștiguri modeste (și acum sunt optimist) din cauza numărului mic de oportunități. Nici măcar nu putem face o comparație cu un alt site GPT numit PrizeRebel. Acolo puteți vedea câte oportunități sunt disponibile mai ales pentru cei care locuiesc în România.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania