BitcoinGet – Sondaje de opinie online, Oferte | Merită sau nu?

0
(0)

De unde putem obține Bitcoin gratuit fără a investi bani? După cum știm, există o mulțime de site-uri care promit să ne ofere această oportunitate, dar nu toate sunt la fel de serioase. Așadar, este important să fim atenți atunci când căutăm modalități de a obține Bitcoin fără a investi. Dar nu vă faceți griji, pentru că eu m-am documentat și astăzi vă aduc o recenzie interesantă despre BitcoinGet, un site care ne promite că putem câștiga bitcoin fără prea mult efort.

Este această promisiune prea bună pentru a fi adevărată sau chiar putem face bani cu acest site? Haideți să aflăm împreună!

Înainte de a vă înscrie și de a începe să căutați bitcoin gratuit, citiți cu atenție această recenzie. Vă voi oferi detalii importante despre cum funcționează acest site, cât de ușor sau greu este să câștigați bitcoin și dacă merită sau nu să vă petreceți timpul cu BitcoinGet.

La final, veți ști cu siguranță dacă acest site este o modalitate bună de a obține bitcoin fără investiții sau dacă ar trebui să căutați o altă metodă mai bună.

Ce este BitcoinGet?

BitcoinGet este un site GPT care oferă bitcoin gratuit pentru activități simple care pot fi finalizate online!

Ce fel de activități?

Ei bine, de la sondaje și videoclipuri, până la alte oferte care sunt disponibile prin intermediul platformelor specializate. Iar cel mai bun lucru este că poți câștiga bitcoin fără nicio investiție. De fapt, este atât de ușor încât poți face acest lucru chiar și atunci când vă uitați la emisiunea preferată sau când vă pregătiți micul dejun.

Dar, înainte de a începe, trebuie să vă faceți un cont nou.

Cum ne înregistrăm pe BitcoinGet?

Înregistrarea pe BitcoinGet este simplă și nu presupune completarea unui formular de înregistrare cu informații precum numele, adresa de e-mail și parola. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați o adresă Bitcoin.

Pentru a obține o astfel de adresă, puteți utiliza portofele compatibile cu bitcoin, cum ar fi Electrum, Ledger Nano X, Blockchain, Trezor, Coinbase sau Exodus. Există și alte opțiuni disponibile pentru a vă colecta în siguranță câștigurile de pe site-urile de recompense.

Faptul că nu sunt necesare informații suplimentare pentru înregistrare este un mare avantaj. Cu toate acestea, acest lucru nu garantează că vom obține câștiguri notabile de pe acest site. Pentru a vedea ce oportunități ne oferă BitcoinGet, vom discuta mai multe în rândurile următoare.

Cum puteți câștiga Bitcoin gratuit cu BitcoinGet?

Există multe site-uri care oferă această oportunitate. Dar, să fim sinceri, nu toate sunt la fel de bune. Unele sunt la fel de bune ca și cum ați face bani din nimic, în timp ce altele vă pot lăsa portofelul mai gol decât un pantof de balerină după un maraton.

Personal, am încercat deja unele dintre cele mai bune site-uri de recompense în bitcoin, cum ar fi Free Bitcoin, AdBTC.TOP, CoinPayU și HitBits. Și uite așa am descoperit site-ul BitcoinGet, care promite bitcoin gratuit fără nicio investiție. Dar am avut o surpriză neplăcută când l-am încercat.

Principala modalitate de a obține bitcoin este completarea de sondaje și vizionarea de videoclipuri, dar ofertele sunt extrem de limitate.

Poate că nu au oferte compatibile cu România, dar acesta nu este un motiv real, mai ales dacă ne uităm la alte site-uri de sondaje precum TimeBucks, ySense, Digiopinion sau GG2U, unde se ajunge cu ușurință la retragerea minimă.

Pentru a accesa aceste sondaje sau videoclipuri, trebuie să navigați prin meniul site-ului, care include următoarele opțiuni:

  • Sondaje sau ”Complete Surveys”;
  • Oferte sau ”Explorați ofertele”;
  • Videoclipuri sau ”Urmăriți videoclipuri”.

Dar nu vă așteptați la o mare varietate de oferte, pentru că veți fi la fel de dezamăgiți ca și mine.

Și aici vine partea amuzantă: când am dat click pe secțiunea Surveys, am găsit o singură platformă de sondaje, CPX RESEARCH. Hmm, nu sună prea bine, nu-i așa?

Sondaje de opinie gratuite prin CPX RESEARCH

Ați auzit de platforma de sondaje gratuite CPX RESEARCH?

Această platformă oferă aproximativ 12 sondaje pentru care veți primi recompense în bitcoin. Dar să nu ne grăbim să ne îmbogățim prea repede, mai întâi trebuie să vedem ce spun cei care au completat deja sondajele. Cu ajutorul evaluărilor, putem afla rapid cât de căutat este acest site în rândul celor care vor să câștige gratuit bitcoin din participarea la sondaje.

joburi sondaje de opinie cu BitcoinGetPin
Sondaje de opinie BitcoinGet

Dar dacă chiar vreți să încercați să câștigați niște bitcoin prin sondaje, atunci trebuie să învățați cum să le finalizați pe BitcoinGet. Mai întâi de toate, va trebui să răspundeți la câteva întrebări de calificare și să vă asigurați că puteți completa acel sondaj. Odată ce ați depășit toate aceste obstacole, veți putea să vă bucurați de binemeritata recompensă în bitcoin.

Cu toate acestea, trebuie să aveți multă răbdare și să nu renunțați prea repede. Dacă vă decideți să încercați acest site, s-ar putea să aveți parte de momente mai încordate, la fel ca pe un alt site similar numit BTCSurveys. Din păcate, ambele site-uri sunt foarte slabe la ”sondaje”, chiar dacă pretind că aceasta este principala lor metodă de câștig.

Așadar, dacă vă place să vă luptați cu morile de vânt și să „câștigați” bitcoin fără investiții, poate ar trebui să încercați aceste site-uri.

Ce oferte sunt disponibile pe BitcoinGet?

Ei bine, din păcate, România nu se află pe lista țărilor norocoase să primească o mulțime de oferte de la această platformă. Știți deja că aici puteți completa sondaje, descărca aplicații și jocuri sau viziona videoclipuri, toate cu instrucțiuni specifice. Însă, pentru noi, șansele de a primi astfel de oferte sunt mici. Dar cine știe, poate că în viitor vom fi mai norocoși!

Apropo de vizionarea de videoclipuri, nu uitați că aveți nevoie de un cont pe HideoutTV pentru a primi recompense. Din păcate, recompensele sunt destul de mici, dar acesta este prețul pe care trebuie să îl plătim. Aceasta este o problemă comună pentru majoritatea site-urilor GPT, deci nu este nimic specific pentru BitcoinGet.

oferte in bitcoin Pin
Oferte BitcoinGet

Dacă sunteți în căutarea altor site-uri care vă permit să vizionați videoclipuri pentru a câștiga bitcoin fără investiții, vă pot da câteva exemple:

În ce constă programul de promovare?

Programul de promovare oferit de BitcoinGet este o oportunitate interesantă de a câștiga comisioane de la persoanele invitate pe site. Cu toate acestea, eficiența acestui program depinde de nivelul de activitate al persoanelor invitate.

Dacă site-ul nu oferă multe oportunități de venit, este posibil ca invitații să nu genereze câștiguri semnificative. La fel, dacă persoanele invitate nu sunt active, nu veți câștiga nimic din recomandarea acestora.

Această situație se poate schimba doar dacă reușiți să convingeți persoane din afara României să se înscrie pe site.

În acest caz, programul de promovare vă poate oferi beneficii considerabile.

Prin intermediul acestuia, puteți câștiga un comision de 10% din câștigurile obținute de invitații dvs. în urma completării sondajelor și un comision de 5% din câștigurile obținute de aceștia din oferte sau alte activități, cum ar fi jucarea de jocuri sau vizionarea de videoclipuri.

Care sunt metodele de plată?

BitcoinGet vă oferă o singură modalitate de retragere, și anume prin Bitcoin. Ca urmare, veți avea nevoie de o adresă bitcoin. Retragerea minimă este de 1 000 de biți. Valoarea în dolari este dificil de evaluat din cauza evoluției surprinzătoare a bitcoinului pe piața criptomonedelor.

La ce câștiguri vă puteți aștepta?

Probabil că vă întrebați cât de mult Bitcoin gratuit puteți obține cu BitcoinGet. Ei bine, în teorie, totul depinde de cât de activ sunteți pe site. Dar, așa cum se spune, „este mai ușor să începi să mergeți pe jos decât să alergați imediat un maraton„. Și acest lucru este valabil și pentru BitcoinGet – este dificil să rămâneți activ și să câștigați o mulțime de biți.

Dacă sunteți foarte norocos, puteți obține 21 de biți pentru un singur sondaj – dar asta este o raritate. Majoritatea ofertelor vă pot aduce între 1 și 10 biți. Într-un fel, ar trebui să munciți din greu și să aveți răbdare pentru a câștiga 1.000 de biți.

În concluzie, nu vă așteptați la câștiguri mari – și acum sunt optimist – din cauza numărului limitat de oportunități. Dar cine știe, poate că veți avea mai mult noroc decât mine și veți obține mai mulți biți fără să investiți folosind BitcoinGet.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu