OpinionPioneer – Câștigați bani online din sondaje și retrageți prin PayPal

4.8
(4)

Dragi prieteni, în acest articol vă voi face cunoștință cu OpinionPioneer, un site de sondaje online gratuit cu un potențial uriaș de a face bani online, mai ales că nu este atât de cunoscut precum site-uri de genul ySense, PrizeRebel sau GG2U.

Acest articol vă va oferi informații care vă vor determina dacă este o modalitate serioasă de a face bani online din sondaje și la ce să vă așteptați în cazul în care vă decideți să îi oferiți o șansă. Cu alte cuvinte, veți ști cu siguranță dacă este o oportunitate reală care vă poate ajuta să obțineți diverse venituri suplimentare fără investiție sau efort din partea dumneavoastră.

Așadar, haideți să vedem ce este atât de special la acest site încât a primit evaluări atât de bune din partea utilizatorilor de internet și a pasionaților de sondaje de opinie.

Ce este OpinionPioneer?

OpinionPioneer este ”noul copil minune” al acestui domeniu de activitate (sondajele online), care ne oferă o modalitate simplă de a ne face cunoscut punctul de vedere și pentru care suntem recompensați în bani PayPal.

La prima vedere, probabil că nu ați fi impresionați de încă un site care ne răsplătește pentru a completa sondaje de opinie în schimbul unor sume de bani.

În mediul online veți găsi multe site-uri similare, așa că este indicat să căutați informații înainte de a începe să lucrați cu aceste site-uri specializate în sondaje de opinie.

Citește și Câștigați 250$ din studiile de cercetare pe site-ul Respondent | Adevărat sau fals?

Pentru a vă oferi cele mai exacte informații, m-am înregistrat pe acest site și am testat fiecare opțiune disponibilă. În urma acestei testări, am reușit să adun informații relevante care să vă ofere o imagine de ansamblu a ceea ce vă oferă acest site pentru a câștiga bani online fără a investi din confortul casei dumneavoastră.

Pot să vă spun că acesta este un site serios de sondaj de opinie care include anumite caracteristici care nu se găsesc pe alte site-uri similare. Desigur, acest lucru nu înseamnă automat că este metoda potrivită pentru toate persoanele de a face bani online. De aceea, este indicat să citiți acest articol în întregime pentru a ști cu siguranță dacă este potrivit pentru dumneavoastră sau nu.

Cum vă puteți înregistra pe OpinionPioneer?

Înainte de a începe să lucrăm cu OpinionPioneer, trebuie să creăm un cont nou. Cum se poate face acest lucru? Bineînțeles, prin completarea unui formular de înregistrare.

Acest formular poate fi accesat făcând clic pe un simplu buton din dreapta sus.

formular de înregistrare OpinionPioneerPin
Înregistrare pe OpinionPioneer

În acest formular există următoarele câmpuri de completat:

 • adresa de e-mail;
 • numele și prenumele dumneavoastră.

În cazul în care v-ați săturat să completați aceste formulare de înregistrare, există o altă modalitate de a vă înregistra, prin intermediul contului dumneavoastră Google.

Am ales metoda de completare a acelui formular de înregistrare. După ce ați completat acest formular, veți primi un link de confirmare.

În mod normal, după ce ați folosit acest link de confirmare, veți putea trece direct la lucru. Ei bine, confirmarea acelui link de confirmare vă va duce la un alt formular de completat.

OpinionPioneer este primul site care utilizează această metodă de înregistrare puțin mai complexă. Nu știu de ce nu au inclus toate aceste informații într-un singur formular, așa cum se obișnuiește pe majoritatea site-urilor din această industrie. Oricare ar fi motivul, înregistrarea pe acest site nu este dificilă, ci necesită doar ceva mai mult timp și răbdare din partea dumneavoastră.

formular de confirmare cont OpinionPioneer Pin
Confirmarea contului pe OpinionPioneer

Pentru a activa contul nou creat, trebuie să adăugați următoarele informații:

 • data nașterii;
 • țara de origine;
 • adresa de domiciliu;
 • codul poștal;
 • parola.

Acum că v-ați creat un cont pe OpinionPioneer, vă puteți autentifica în contul dvs. pentru a vedea ce trebuie să faceți pe site pentru a câștiga bani.

Completați sondaje online gratuite cu OpinionPioneer

Principala modalitate de a face bani cu OpinionPioneer este prin intermediul sondajelor de opinie. Dar, înainte de a vă oferi mai multe detalii, trebuie să menționez un lucru.

După ce vă creați un cont pe acest site, veți primi imediat un ”mic” sondaj cu 16 întrebări de calificare. Acesta durează 4 minute pentru a fi completat și vă oferă un premiu de 50 de puncte, adică 0,50 dolari.

Dar ce conține acest sondaj?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care va trebui să răspundeți pentru a primi cei 0,50 dolari. Dar este important modul în care răspundeți, deoarece poate afecta numărul de sondaje pe care le puteți primi în contul dvs. în viitor.

Întrebări de calificare – Exemple

Așadar, acestea sunt câteva dintre întrebările la care trebuie să răspundeți cu sinceritate:

 • dacă ați făcut achiziții pe Amazon;
 • ce instituții bancare folosiți în România;
 • care este poziția pe care o ocupați în compania în care lucrați și domeniul de activitate;
 • ce servicii bancare utilizați în prezent;
 • dacă aveți copii;
 • venitul familiei dvs. și așa mai departe.

Astfel, veți primi un ”bonus de înscriere” de 0,50 dolari. Pentru o muncă de 4 minute, eu zic că merită să finalizați acel sondaj.

sondaj de opinie bonusPin
Sondaj în valoare de 0.50$

Ați câștigat această sumă de bani. După ce ați finalizat acest sondaj, veți primi o notificare prin care vi se va spune că trebuie să mai răspundeți la încă 4 întrebări simple pentru a vă completa cu succes profilul.

Citește și Obțineți criptomonede din vizionarea de videoclipuri sau alte oferte plătite cu CoinSpiller | Merită sau nu?

Aceste întrebări se referă la sexul dumneavoastră, regiunea, județul și orașul de origine.

După cum se menționează în rândurile de mai sus, trebuie să completați sondaje de opinie pentru a face bani.

bani online acasă din sondaje de opiniePin
Sondaje de opinie OpinionPioneer

În imaginea de mai sus puteți vedea cum arată aceste sondaje. Fiecare sondaj va conține detalii despre recompensă, probabilitatea de completare și durata de finalizare. Probabilitatea de finalizare este calculată pe baza feedback-ului celor care au completat sondajele respective.

Cum se oferă acest feedback?

Ei bine, după ce ați completat un sondaj, veți avea ocazia să oferiți o notă despre experiența pe care v-a oferit-o acel sondaj de opinie. Cu alte cuvinte, dacă ați întâmpinat probleme în timp ce ați completat acel sondaj.

Acest lucru vă va permite să profitați la maximum de timpul dumneavoastră, completând sondaje care nu vă vor oferi experiențe neplăcute (descalificare, sau alte erori). Cu toate acestea, este bine de știut că nu vă veți califica pentru toate sondajele. Acesta este un aspect normal care se întâlnește pe toate site-urile de sondaje.

Pentru a vă spori șansele, încercați să oferiți cât mai multe informații reale despre dumneavoastră. Acel sondaj de 4 minute pe care l-am menționat în rândurile de mai sus este menit să vă ofere un start mai ușor pe acest site.

O altă caracteristică excelentă oferită de acest site este recompensa oferită în caz de descalificare. Adică, în cazul în care sunteți descalificat, veți beneficia de un premiu de consolare în valoare de 0,03 dolari.

Această opțiune a fost întâlnită și pe TheoremReach, care oferea, de asemenea, astfel de recompense.

Dar cum pot fi primite aceste sondaje?

În mod normal, ar trebui să fiți notificat prin e-mail. Dar au existat cazuri în care sondajele trimise nu au fost anunțate pe adresa dumneavoastră de e-mail. Ca urmare, se recomandă să vă verificați contul zilnic.

Ce este programul de promovare?

Un nou site de sondaje trebuie să conțină și un program de promovare pentru a atrage cât mai mulți utilizatori. Veți primi un comision unic pentru persoanele invitate pe site-ul OpinionPioneer.

Acesta este de 15% din câștigurile pe care aceștia le realizează pe site. Trebuie să recunosc că este un program destul de atractiv, nu veți găsi acest comision de promovare foarte des pe alte site-uri similare. De aceea, poate fi considerat o modalitate reală și simplă de a câștiga niște bani.

Ce metode de plată sunt disponibile pe OpinionPioneer?

Toate sondajele completate pe OpinionPioneer vă vor aduce puncte. Aceste puncte pot fi schimbate în bani. Banii pot fi retrași prin PayPal.

Care este valoarea acestor puncte?

Pentru a vă face o idee despre valoarea acestor puncte, vă pot spune că 100 de puncte valorează 1$, sau valoarea unui punct este de 0,01$.

În acest moment retragerile se fac doar prin PayPal. În viitor, sunt planificate și alte metode, cum ar fi tichetele cadou electronice sau criptomonedele.

Retragerea minimă este de 10 dolari (1 000 de puncte).

La ce câștiguri vă puteți aștepta?

Câștigurile depind de activitate și de localizarea geografică. Din câte am putut vedea, există o ușoară diferență în ceea ce privește câștigurile în comparație cu alte site-uri, cum ar fi AdsRePay, Chequity, GrabPoints sau Branded Surveys. Ca să nu mai vorbim de programul de promovare, care este destul de generos. Dar nu vă veți îmbogăți de pe urma unor astfel de site-uri. Este greu să vă întrețineți doar prin completarea de sondaje, dar poate fi considerată o modalitate ușoară de a câștiga un venit suplimentar.

Care sunt avantajele și dezavantajele site-ului OpinionPioneer?

Iată care sunt avantajele

 • informații detaliate despre fiecare sondaj (rating, durata, recompensă);
 • Retragerea se face prin PayPal (10 $);
 • veți fi recompensat chiar dacă sunteți descalificat din sondaj (0,03 $);
 • un serviciu de asistență rapid, indiferent de problemele ridicate în tichete;
 • un program de promovare atractiv (15% comision).

Iată care sunt dezavantajele

 • numărul de sondaje este influențat de locația geografică, adică veți avea nevoie de răbdare pentru a găsi suficiente sondaje;
 • deocamdată se folosește o singură metodă de retragere, cea prin PayPal.

Merită sau nu?

Dacă ne uităm la toate aspectele acestui site de sondaje, se poate spune că OpinionPioneer este o oportunitate bună care ne oferă o modalitate simplă de a fi recompensați pentru munca pe care o facem pe acest site de sondaje.

La momentul scrierii acestui articol, consider că este un site destul de promițător, cu un potențial ridicat de câștig.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.8 / 5. Număr de voturi: 4

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu