Câștigați până la $200 în bitcoin pe internet cu FreeBitcoin | Merită sau nu?

4.5
(2)

Vă puteți imagina un site specializat în modalități de a obține bitcoin gratuit care să atragă peste 50 de milioane de utilizatori? Ei bine, un astfel de site supraviețuiește pe internet încă din anul 2013 și se numește FreeBitcoin.

Acesta este unul dintre cele mai vechi site-uri care și-a făcut simțită prezența pe această scenă misterioasă a criptomonedelor.

Dacă, din curiozitate, fac o mică căutare pe Google sau Youtube cu privire la modalități gratuite de a obține bitcoin, sunt sigur că voi găsi numeroase rezultate despre acest site.

Pe internet găsim nenumărate site-uri sau pagini web care oferă o mulțime de informații despre cum să câștigați gratuit bitcoin cu site-ul FreeBitcoin.

Dar oare aceste informații mai sunt relevante? Cel puțin eu am găsit multe site-uri care nu și-au îmbunătățit conținutul, astfel că informațiile care au ajuns la utilizator au încetat să mai fie utile.

Ce este FreeBitcoin?

În mod normal, s-ar putea crede că FreeBitcoin este un site de tip Faucet, dar, din fericire, oferă și alte modalități de câștig, dintre care unele implică un anumit risc, iar altele nu necesită nicio experiență sau cunoștințe în domeniul criptomonedelor.

Acest site și-a început activitatea în 2013 și în prezent este considerat în continuare unul dintre cele mai bune site-uri care vă permite să obțineți bitcoin gratuit.

Citește și: Câștigă bani online cu Earnut – Ghidul complet pentru începători în România

Pe pagina oficială suntem informați că este posibil să câștigăm până la 200 de dolari pe oră folosind ofertele afișate pe site. Cu siguranță nu veți ajunge la aceste performanțe indiferent de modul în care accesați modalitățile de câștig sau de locația geografică. Nici măcar nu știu dacă norocul poate avea un cuvânt de spus referitor la câștigarea unui câștig de până la 200 de dolari pe oră.

Chiar și așa, FreeBitcoin este totuși un site care merită încercat. Nu degeaba a ajuns să aibă o comunitate de peste 50 de milioane de membri. Nu cred că mai există vreun alt site pe internet care să aibă asemenea cifre.

FreeBitcoin Dovadă de plată în portofel digital- 08 mai 2023

FreeBitcoin Dovadă de plată - 08 mai 2023Pin

Cum ne putem înregistra pe FreeBitcoin?

Pentru a ajunge la formularul de înregistrare pentru FreeBitcoin nu trebuie să faceți clic sau să selectați anumite părți ale site-ului. De îndată ce selectați linkul de pe pagina oficială, veți vedea un formular simplu în partea dreaptă, unde trebuie să adăugați câteva mici informații precum o adresă de e-mail și o parolă.

Asta îmi place la FreeBitcoin, simplitatea va fi întotdeauna percepută ca un lucru bun de către cei care doresc să se implice într-un proiect, indiferent de domeniul de activitate.

Utilizarea acestui site este posibilă numai după ce v-ați confirmat adresa de e-mail prin intermediul unui link trimis de FreeBitcoin.

Haideți să nu mai lungim vorba de pomană și să trecem la cele mai importante elemente ale modalităților prin care FreeBitcoin vă poate aduce bitcoin gratuit.

Cum puteți obține bitcoin gratuit și alte premii atractive cu FreeBitcoin?

Înainte de a explica fiecare modalitate de câștig oferită de site-ul FreeBitcoin, vă voi arăta o imagine în care puteți vedea cum arată meniul principal al site-ului.

meniu principal cu opțiuni de câștig în BTC cu FreeBitcoinPin
Meniul principal pe FreeBitcoin

În imaginea de mai sus, se poate observa modul în care sunt afișate toate metodele de câștig.

Vom începe cu cel mai simplu mijloc de a obține bitcoin.

FAUCET sau Robinet

Această primă opțiune de câștig necesită o singură acțiune din partea dumneavoastră, și anume să apăsați butonul ”ROLL”. Cu alte cuvinte, veți învârti un număr pentru a obține o anumită sumă de bitcoin (satoshi).

câștiguri în BTC cu Faucet sau robinetPin
Faucet sau Robinet

Din nefericire, deși este o modalitate care nu necesită prea mult efort din partea dumneavoastră, câștigurile sunt foarte mici.

Această opțiune de câștig poate fi folosită la fiecare 60 de minute. În mod normal, cele mai multe câștiguri se vor încadra în prima categorie, adică între 0 și 9885, pentru care veți primi doar 3 satoshi. Veți primi, de asemenea, puncte de recompensă și tichete pentru a participa la diverse concursuri.

Exemplu de recompensă pe FreeBitcoinPin
Exemplu de recompensă pe FreeBitcoin

Un exemplu de recompensă îl puteți vedea în imaginea de mai sus.

Eu am reușit cel mai mult să obțin o recompensă din a treia categorie, și anume între 9986 și 9993, unde am primit o sumă de 1.007 satoshi.

De asemenea, au existat persoane pe internet care au reușit să câștige jackpot-ul, adică au învârtit numerele și au câștigat premiul cel mare de aproape 200 de dolari, obținând numărul 10 000. Aceste cazuri sunt foarte rare, dar sunt posibile dacă sunteți suficient de norocoși sau perseverenți.

Notă: Valoarea câștigurilor în BTC este influențată de evoluția Bitcoin. Atunci când moneda Bitcoin va scădea, atunci câștigurile in ”FAUCET” vor crește. Dacă valoarea Bitcoin va crește în dolari, atunci și câștigurile în BTC pentru ”FAUCET” vor scădea.

Sunteți interesat de alte site-uri de tip faucet (robinet) care sunt oarecum similare cu FreeBitcoin și plătesc fără întârziere?

Ei bine, aceste site-uri pe care le voi enumera sunt testate de mine și în momentul de față nu există probleme cu plățile efectuate către membrii acestora, și anume:

Jocul HI-LO

Puteți juca acest joc imediat ce v-ați înregistrat pe FreeBitcoin, dar trebuie să țineți cont de un aspect important în ceea ce privește riscurile sale.

jocul HIGH - LOW de tip pariuPin
Jocul HI-LO

Deși oferă posibilitatea de a multiplica de până la 5 ori pariul dumneavoastră, riscul de a pierde tot ce aveți în balanță este foarte mare.

Pe internet există nenumărate strategii care arată diverse modalități de a învinge acest sistem.

Permiteți-mi să vă dau propriul meu exemplu. Nu am avut și nu am experiență în acest sistem de pariuri, dar motivat de aceste așa-zise ”strategii”, am aplicat una dintre aceste metode de pariere ”populare”, ceea ce a dus la pierderea a tot ce aveam în balanță.

Prin urmare, fiți foarte atenți cu sistemul de pariuri de pe FreeBitcoin. Deși se face reclamă că se poate obține până la 20 de bitcoini, șansele de a eșua sunt foarte mari.

Pariuri sportive

În mod surprinzător pentru un site ca FreeBitcoin, puteți plasa pariuri pe diverse evenimente sportive.

realizarea de pariu sportiv pe FreeBitcoinPin
Pariuri sportive

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, există posibilitatea de a paria pe evenimente sportive precum fotbal, rugby, fotbal american sau evenimente de predicție a prețurilor pentru anumite criptomonede și așa mai departe.

Suma minimă a pariului este de 1 satoshi, dar puteți paria orice sumă doriți. De asemenea, puteți primi premii suplimentare, cum ar fi puncte de recompensă sau tichete pentru fiecare 500 de satoshi pe care îi pariați la aceste evenimente pe FreeBitcoin.

exemplu de pariu sportiv pe fotbal în BTCPin
Exemplu de pariu sportiv

Iată cum arată un pariu sportiv pentru un meci de fotbal între Borussia Dortmund și Schalke.

Tichete de aur și o super-mașină Lamborghini Huracan

Posibilitatea de a câștiga un Lamborghini este rezultatul unor concursuri speciale.

Aceste concursuri speciale necesită achiziționarea cu bitcoin a unor bilete pentru participare.

Bineînțeles, aceste așa numite ”GOLDEN TICKETS” pot fi obținute și din activitatea desfășurată pe site-ul FreeBitcoin, mai bine zis, din utilizarea celor 2 secțiuni de pariuri, jocul HI-LO și pariurile sportive.

În cazul excepțional în care veți câștiga acest premiu, puteți opta pentru plata în numerar, în cazul în care nu doriți să primiți mașina. Această sumă de bani se ridică la 200.000 de dolari.

Premiul trebuie să fie revendicat în termen de 180 de zile de la anunțarea câștigătorului.

Sincer, nici măcar nu știu dacă cineva a reușit să obțină această mașină sau echivalentul acesteia în dolari. Mi se pare un premiu prea mare pentru un site cum este FreeBitcoin.

Cât costă un GOLDEN TICKET?

Conform informațiilor de pe site, prețul unui astfel de bilet este de 0,00025 BTC.

Un aspect important al acestor tichete este perioada lor de valabilitate, ele fiind valabile timp de 6 luni.

Concursuri în fiecare lună pe FreeBitcoin

Aceste concursuri au loc în fiecare lună și se vor concentra pe cele 2 secțiuni de pariuri accesate de dumneavoastră sau de persoanele invitate de dumneavoastră.

lista cu câștigători și sumele pariatePin
Lista cu câștigători

În imaginea de mai sus, puteți vedea cei 10 câștigători și sumele în Bitcoin care au fost pariate în cadrul site-ului.

Program de promovare

Atragerea de noi persoane pe FreeBitcoin vă poate aduce mai multe avantaje, cum ar fi:

  • un comision de 50% din valoarea câștigului obținut la FAUCET, plus 1 tichet și 4 puncte de recompensă;
  • 0,40% din suma pariată în cele 2 secțiuni de pariuri (HI-LO și pariuri sportive);
  • 25% din valoarea dobânzii primite de persoanele invitate care au în balanță cel puțin 30 000 satoshi.

Puncte de recompensă și premii în produse

Punctele de recompensă necesare pentru a obține aceste premii în produse pot fi obținute după cum urmează:

  • FAUCET sau Robinet;

Fiecare ROLL va genera 8 puncte de recompensă și 4 puncte de recompensă pentru persoanele invitate.

  • Joc HI-LO;

Pentru fiecare 500 de satoshi pariați, veți obține 4 puncte de recompensă.

Aceste puncte pot fi schimbate în Bitcoin atunci când veți acumula 100.000 de puncte de experiență, în cazul în care nu doriți să le schimbați pe produse.

premii în produse electronice pe FreeBitcoinPin
Premii în produse

Acestea sunt recompensele în produse care pot fi dobândite cu aceste puncte de experiență.

În ceea ce privește tipul de produse, acestea pot fi telefoane mobile precum SAMSUNG GALAXY S10+, APPLE IPHONE 11 PRO MAX sau articole precum SAMSUNG GEAR VR, FITBIT CHARGE HR WIRELESS ACTIVITY WRISTBAND, portofele digitale cum ar fi Ledger Nano S, Trezor sau KeepKey.

Care sunt metodele de plată oferite de FreeBitcoin?

Metoda de plată oferită de FreeBitcoin este una mai aparte și oferă următoarele opțiuni de retragere bitcoin:

  • Retragere automată în fiecare duminică, cu condiția să aveți 30 000 satoshi în sold;
  • o retragere normală sau ”SLOW”, care durează între 6 și 24 de ore pentru a procesa plata dvs. cu o taxă de retragere de 125 satoshi.
  • retragere imediată sau ”INSTANT”, care oferă un timp de procesare de 15 minute și o taxă de retragere de 490 satoshi.

Dacă nu doriți să efectuați vreo retragere din FreeBitcoin, atunci puteți opta pentru un venit pasiv sub forma unei rate anuale a dobânzii de 4,08%, cu condiția să aveți 30 000 de satoshi în balanța contului dumneavoastră.

Merită sau nu?

FreeBitcoin este un site complex, dar și o soluție interesantă, cu multe modalități de câștig care vă poate aduce numeroase beneficii în bitcoin. Dar implică și anumite riscuri, mai ales dacă alegeți să folosiți secțiunile de pariuri. Riscurile sunt într-adevăr mari, dar și recompensele sunt pe măsură.

Un alt aspect pozitiv este utilizarea pe telefonul mobil. Acest lucru înseamnă că puteți obține bitcoin gratuit chiar și atunci când nu vă aflați în fața unui calculator sau laptop.

De asemenea, FreeBitcoin nu vă va ”ataca” cu pop-up-uri și redirecționări sau orice alt tip de reclamă care vă poate afecta negativ experiența de utilizare.

În concluzie, FreeBitcoin este un site care merită încercat. Acum depinde de tipul de strategie pe care o alegeți pentru a vă îmbunătăți rezultatele privind câștigurile în BITCOIN.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu