HitBits vă cheamă la luptă | Bătălii legendare pentru Bitcoin și Glorie

0
(0)

Vreți să câștigați bitcoin sau alte criptomonede dar v-ați cam săturat de așa zisele „robinete” sau faucet-uri. Acestea vă oferă recompense foarte mici pentru un efort foarte mare. De aceea am să vă prezint HitBits, care este un fel de „robinet” dar mult mai complex și mai interesant decât aceste „robinetele” normale.

Hitbits este un site web, lansat în decembrie 2019, care și-a propus să vină cu o idee mai interesantă pentru a obține bitcoin, acest lucru realizându-se prin diferite metode precum reclame PTC, sondaje de făcut bani online, oferte, jocuri sau confruntări (lupte) cu personaje legendare și așa mai departe.

Ce sunt aceste personaje legendare și cum puteți lupta împotriva lor?

Dumneavoastră aveți un personaj, un caracter sau un erou, cum doriți să-l numiți. Cu acest personaj vă veți lupta cu acești „monștri”.
Nu vă gândiți că aceste lupte au o animație deosebită. Dar, trebuie să recunosc că îmi place foarte mult această concepție de a juca, chiar dacă nu oferă aceeași satisfacție ca în cazul unui joc normal.

Citește și Se poate obține DOGECOIN gratuit cu Freedoge City?

Așa zisele lupte se desfășoară în operațiuni numite și raiduri și le poți găsi în secțiunea „Raids„.

În ce constă aceste lupte?

În secțiunea „Raids” veți găsi 28 de monștri, fiecare cu nivelul lui de dificultate. Selectați monstrul cu care doriți să „luptați” și apoi dați click pe butoane verzi. De fiecare dată când apăsați acele butoane, viața monstrului va scădea.

Acționați butoanele verziPin

Notă: Aceste raiduri trebuiesc desfășurate treptat. Puteți să luptați cu un monstru de nivel superior dar există posibilitatea ca personajul dvs să piardă sănătate și în cel mai rău caz să moară. Dacă o veți lua treptat, singura îngrijorare o să fie în legătură cu energia pe care o pierdeți când aplicați acele lovituri monstrului (butoanele verzi).

HitBits RaiduriPin

Pentru fiecare monstru există o limită la care eroul dvs trebuie să se încadreze. În momentul în care o să fiți prea puternic pentru acel monstru, nu o să mai puteți lupta în acea categorie. Drept urmare o să treceți la un nivel superior.

Cum puteți câștiga bitcoin gratuit cu HitBits?

Înainte să vă prezint metodele reale de făcut bani cu această platformă, este necesar să vă explic care sunt monede virtuale și cum le puteți obține.
În imaginea de mai jos puteți observa că sunt 4 „monede” și anume:

 • Aur;
 • Tokeni;
 • Credite;
 • Hrană.

O să vă explic pe scurt care este scopul pentru fiecare „monedă” în parte.

HitBits monede disponibilePin

Aurul este o monedă care este folosită pentru a cumpăra diverse produse precum poțiuni magice sau alte obiecte speciale. Tokenii pot fi folosiți fie pentru a cumpăra din secțiunea „Piață” diferite produse, fie pentru angajarea unor mercenari. Creditul este monedă folosită, în principal, pentru retragere. Necesarul de retragere este calculat în credite. Hrana este o monedă mai specială, având un singur scop, acela de a hrăni mercenarii.

Citește și Tron gratuit pentru fiecare oră până la 300 de dolari cu Free-Tron

În rândurile următoare am să vă ofer mai multe detalii despre aceste monede și cum pot fi obținute.

Cum puteți obține aur?

Aurul poate fi obținut prin 2 mijloace și anume:

 • raiduri;

Loviturile pe care le aplicați monstrului vă vor aduce printre altele și aur. Cantitatea de aur, care poate fi obținută din aceste raiduri, depinde de îmbunătățirile aduse eroului dvs.

 • schimb de monede.

Cum puteți obține tokeni?

Sunt 4 metode prin care puteți primi tokeni, și anume:

 • robinet;

La un interval de 15 de minute, puteți folosi acest robinet pentru a primi tokeni. O să primiți în jur de 30 de tokeni când folosiți acest robinet.

 • Sondaje;

Eu folosesc 3 furnizori de sondaje care pot fi găsiți în „AdGate Media„. Aceștia sunt YourSurveys, Yuno și Survey Time. De pe urma acestor sondaje primesc în mod normal în jur de 6800 de tokeni.

 • Raiduri;
 • realizări pe site.

Cum puteți obține credite?

Creditele se pot obține prin 2 moduri, și anume:

 • schimb de monedă;
 • mercenari.
Câștigă bitcoin cu mercenariPin

Contractul mercenarului se poate face pe perioade, începând de la 30 de zile și ajungându-se până la 120 de zile. Mercenarul, pentru a-ți produce credite, are nevoie de hrană.

Cum se poate obține hrană?

Hrana este foarte importantă pentru mercenari. Fără hrană, nu iți vor produce nici un credit. De aceea, când veți angaja mercenari, trebuie să cumpărați și hrană.

Hrana poate fi obținută doar prin schimb de monedă. Pentru 54 de unități de hrană, veți plăti un token. Aceste valori se pot schimba în timp.
Un mercenar consumă, în mod normal, 2 unități de hrană pe oră. Cam într-o zi, va consuma în jur de 48 de unități. Asta, ca să vă faceți o idee cam câtă hrană este nevoie pentru a întreține un mercenar.

Cum vă puteți îmbunătăți eroul?

Eroul dvs are 5 caracteristici care pot fi îmbunătățite. Aceste îmbunătățiri te pot ajuta în lupta cu monștrii de nivel superior.

Cele 5 caracteristici sunt următoarele:

 • putere;

Puterea vă afectează nivelul de distrugere pe care îl aplicați monstrului. Cu cât este mai mare această caracteristică, cu atât mai mult veți produce daune.

 • Apărare;

Apărarea este cea care micșorează daunele provocate de monștrii cu care te lupți.

 • Dexteritate;

Dexteritatea crește șansa de a lovi cu maxim de putere dar și cantitatea de experiență pe care o vei primi din acele lupte.

 • Energie;

Ca să lupți ai nevoie de energie. La un interval de 2 minute, energia și sănătatea se vor regenera. Energia se va regenera cu 2 puncte și sănătatea cu 5 puncte. Energia pierdută mai poate fi recuperată cu poțiuni de energie.

 • Sănătate.

Eu vă recomand să vă îmbunătățiți doar caracteristicile de energie, putere și dexteritate. Celelalte 2 trăsături (apărare și sănătate) nu sunt necesare pentru a vă îmbunătăți eroul. Deci, ignorați-le, nu vă irosiți punctele pe ele.

Citește și CARDANO gratis cu FreeCardano | Merită sau nu?

Pe lângă aceste 5 trăsături, mai aveți și abilitățile. Când veți înainta în nivel, veți primi anumite puncte cu care puteți adăuga anumite abilități. Aceste abilități va afecta, de exemplu, recompensele primite în raiduri sau robinete, experiență, energie și așa mai departe.

Ce este bonusul zilnic și cum îl puteți primi?

Pentru activitatea dvs zilnică, veți fi recompensat cu diferite articole. Acest bonus poate ajunge la 30%, acesta fiind și maximul la care puteți ajunge. Cel mai dese produse primite vor fi poțiuni și cărți pentru îmbunătățirea eroului dvs.

HitBits va oferă și șansa de a paria cu credite

HitBits vă oferă o metodă riscantă unde puteți paria credite. Suma minimă de pariere este de 10 credite. Puteți paria și mai mult, maximul ajungându-se până la 10 000 de credite.

Pariază cu Hitbits și câștigă creditePin

Notă: Aceasta este o metodă foarte riscantă. Puteți câștiga foarte repede dar puteți pierde tot la fel de repede. Gândiți-vă bine dacă vreți să folosiți acest sistem.

Care este programul de referință?

Persoanele invitate și active, vă pot aduce un comision de 25% în ceea ce privește câștigul potențial obținut din „robinet” și 10% pentru fiecare ofertă completată.

HitBits Dovadă de Plată | 04 iulie 2021

HitBits Dovada de PlataPin
retragere în BTC

Cum vă puteți retrage profitul din HitBits?

Minimul pentru retragere este de 300 000 de credite.

Acum o să vă întrebați, cam cât valorează aceste credite. Aceasta este conversia pentru credite:

 • 1000 Credite valorează 0.01$.

Ce metode de plată puteți folosi cu HitBits?

 • Portofel bitcoin;
 • Express Crypto.

Pe viitor, este posibil să se adauge și Dogecoin pentru retragere.

Numai dvs puteți decide dacă merită să investești timp cu HitBits. Eu sunt mulțumit de ceea ce îmi poate oferi această platformă. Toate plățile le-am primit în maxim 3 zile din momentul în care am cerut plata. Aceste câștiguri le-am făcut fie din oferte, fie din mercenari (venit pasiv).

Mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu