Câștigă bitcoin și ethereum gratis cu aplicația TV-TWO

5
(6)

Ultima actualizare pe 17 octombrie 2022 de Jonas

Vizionați videoclipuri de pe Youtube cu aplicația TV-TWO. Eu, personal, petrec foarte mult timp pe Youtube. Și m-am gândit, ce-ar fi dacă aș obține și alte beneficii din această activitate. După un număr suficient de căutări, am dat peste această aplicație. Am fost foarte entuziasmat cu privire la potențialul acestei aplicații. Drept urmare, m-am decis să o instalez și să văd dacă într-adevăr sunt plătit pentru a vedea videoclipuri de pe Youtube.

Și așa am ajuns să realizez acest articol despre TV-TWO. Tot ce am scris în acest articol este din propria experiență. Sper că toate aceste detalii să vă ajute pentru a vă decide dacă merită sa instalați sau nu această aplicație.

Cum instalăm aplicația TV-TWO?

Înainte să folosim această aplicație, trebuie să știm dacă sunt probleme de compatibilitate. Din fericire, aplicația TV-TWO se poate instala fără nici o dificultate atât pe telefoanele iOS cât și pe cele android. Drept urmare, în acest articol vom instala aplicația din magazinul online Google Play.

Citește și Criptomonede gratuite pentru începători cu AutoFaucet

Procesul de instalare pe celelalte dispozitive mobile este asemănător. Deci, nu veți întâmpina vreo problemă care să întrerupă procesul de descărcare și instalare al acestei aplicații pe alte dispozitive decât cele android.

Cu alte cuvinte, pentru a instala această aplicație trebuie să parcurgem următorii pași, și anume:

 • accesarea magazinul online Google Play pentru a căuta aplicația TV-TWO;
 • instalarea aplicației pe telefonul mobil;

Notă: Dimensiunea fișierului este de 27.45 MB.

După ce ați instalat aplicația pe telefonul dumneavoastră, veți putea accesa pagina principală. Cu alte cuvinte, nu este nevoie să vă înregistrați. Toată activitatea desfășurată pe această aplicație va fi salvată pe telefonul dumneavoastră și va fi conectata la adresa de email. Adresa de email o veți adăuga în momentul în care veți face o retragere.

Ce se întâmplă dacă reinstalați aplicația?

Stați fără grijă. Chiar dacă o să reinstalați aplicația, nu veți pierde punctele sau creditele câștigate. Dar, o să fie nevoie să le trimiteți un email pentru a primi înapoi punctele. După ce au verificat situația, veți primi un email cu toate informațiile legate de contul dvs.

căutare canal YouTubePin

Pagina principală este împărțită în 3 mari secțiuni, și anume:

 • secțiunea de căutare care vă oferă posibilitatea de a căuta canalele favorite de pe Youtube;

Trebuie doar să scrieți numele canalului de Youtube în căsuța de căutare și veți putea câștiga puncte din vizionarea acelor videoclipuri.

 • secțiunea de vizionare al videoclipurilor.

Aici veți putea viziona videoclipurile din canalul de YouTube pe care l-ați găsit în secțiunea de căutare. Cu alte cuvinte, în această secțiune vor fi afișate toate videoclipurile din canalul de Youtube respectiv. În urma vizionarii acestor videoclipuri veți câștiga puncte sau credite.

Citește și Ce sfaturi sunt recomandate pentru a viziona videoclipuri gratuite în România

De exemplu, eu am vizionat un videoclip de 5 minute. După ce l-am vizionat 100% am primit 300 de puncte. Aceste puncte pot fi câștigate doar dacă vizionați tot videoclipul. Nu încercați să treceți repede prin acel videoclip ca să ajungeți mai repede la final.

 • contul dumneavoastră

Contul dumneavoastră este cea de-a treia secțiune unde sunt afișate toate informațiile relevante despre situația contului dumneavoastră, de la numărul de puncte câștigate, donații, conectare la TV, întrebări până la metode de plată disponibile.

Vizionează videoclipuri gratis pe YouTube cu TV-TWO

Trebuie să recunosc faptul că la început mi s-a părut puțin haotică interfața de utilizare. În mare, tot ceea ce trebuie să facem este să vizionăm videoclipuri din diferite canale Youtube. Vizionarea acestor videoclipuri trebuie realizată în totalitate pentru a câștiga puncte. Cum am precizat și mai sus, nu încercați să păcăliți sistemul pentru că veți fi blocat.

videoclipuri gratis cu TV-TWOPin

În prima secțiune aveți deja o listă de canale Youtube pe care le puteți viziona. Dar nu este obligatoriu să le vizionați pe acelea. Dacă aveți canale favorite de Youtube, le puteți căuta în prima secțiune pentru a le viziona în secțiunea de videoclipuri.

Completează sondaje online gratis

În secțiunea unde vizionați videoclipurile din canalele de Youtube selectate, aveți un buton galben pe care scrie ”Câștigă mai mult”. Acest buton vă oferă posibilitatea de a realiza și alte activități pentru a câștiga puncte.

Puteți completa sondaje de opinie prin intermediul unor platforme precum SurveyTime sau YunoSurveys sau să instalați și să vă jucați diverse jocuri pe telefonul mobil. Cu siguranță, ați observat numărul foarte mare de puncte pe care, teoretic, îl puteți câștiga. Din păcate, nu este atât de simplu.

sondaje online pe telefon mobilPin

Fiecare joc trebuie să îl instalați pe telefonul mobil pentru a câștiga puncte. Toate jocurile conțin anumite instrucțiuni pe care trebuie să le îndepliniți. Doar după ce ați îndeplinit acele cerințe, veți putea intra în posesia punctelor.

Notă: Este interzis folosirea unor programe de tip VPN.

Câștigați bonusul zilnic

Pentru a câștiga acest bonus de 500 de puncte, este necesar să accesați aplicația TV-TWO în fiecare zi. Trebuie doar să apăsați butonul galben ”Câștigă mai mult” pentru a obține recompensa zilnică.

Câte dispozitive puteți folosi pentru a instala TV-TWO?

Un singur telefon și un singur televizor poate fi utilizat pentru a instala aplicația TV-TWO. Nu încercați să folosiți mai multe dispozitive pe o adresa de IP. Când veți cere plata, veți fi descoperiți și conturile dumneavoastră vor fi banate.

Cât valorează 1 token TTV?

Dumneavoastră veți fi plătit în puncte sau credite. Pentru a obține 1 token TTV, aveți nevoie de 1 000 de credite sau puncte. Punctele vor fi schimbate în tokeni TTV în momentul în care veți retrage câștigurile. Valoarea unui token TTV depinde de evoluția pieței. Mai multe detalii le puteți găsi pe platforma CoinMarketCap.

În momentul când am realizat acest articol, 1 token TTV avea o valoare de 0.00176057 USD pe CoinMarketCap.

Câți bani puteți realiza cu aplicația TV-TWO?

Este foarte greu de apreciat deoarece depinde foarte mult de activitatea dumneavoastră. Cu cât sunteți mai activ, cu atât veți câștiga mai mult. Și chiar dacă o să fiți foarte activ, potențialul de câștig nu este atât de mare. Într-adevăr aveți multe videoclipuri pe care le puteți viziona în timp ce faceți alte activități, puteți completa sondaje de opinie sau vă puteți juca pe telefonul mobil.

Chiar și așa, nu veți obține foarte mult. Poate vă gândiți că veți câștiga din referali dar totuși, 200 000 de credite nu înseamnă foarte mult…aproape 0.3$ sau 0.4$, în funcție de evoluția pieței.

Atrageți noi membri și câștigați credite

Aducerea de noi membri care să folosească link-ul dumneavoastră de referință vă oferă următoarele beneficii, și anume:

 • 200 000 de credite pentru fiecare persoană care instalează aplicația;
 • 50 000 credite pentru completarea unor oferte.

Care sunt metodele de plată?

Când veți ajunge la 50 000 de credite (50 TTV), veți putea retrage. Creditele vor fi schimbate în tokeni TTV în momentul în care veți cere o plată. Pentru a schimba tokeni în bani, veți avea nevoie de un portofel de ethereum care suporta tokenii TTV. Această aplicație recomandă folosirea portofelului NEXO. Dar cu siguranță puteți utiliza și alte portofele digitale de Ethereum cum ar fi MyEtherWallet (tokeni ERC 20 Ethereum).

Din nefericire, nu sunt disponibile și alte metode de plată. Nici nu se pune problema introducerii metodei de plată PayPal, având în vedere faptul că această aplicație se bazează pe tehnologia Blockchain. Dar sunt alte modalități ca banii să ajungă într-un cont PayPal, dar este puțin mai complicat.

Care sunt avantajele și dezavantajele aplicației TV-TWO?

Acestea sunt avantajele

 • o modalitate interesantă de a câștiga monede cripto;
 • aplicația este prietenoasă și poate fi instalată și pe televizoarele SMART LG sau Samsung;
 • acces gratuit la numeroase creații video de pe Youtube;
 • minim de retragere accesibil (50 000 de credite);
 • un serviciu de asistență de încredere (prin email);

Acestea sunt dezavantajele

 • PayPal nu este folosit pentru retragere;
 • câștiguri mici care necesită un timp destul de lung pentru a le realiza;
 • durata de procesare a plății poate ajunge și la o săptămână;
 • sunt persoane care se plâng că nu au fost plătiți;

Concluzia mea

Aplicația TV-TWO avea un potențial foarte mare. Dar, din câte se pare, au întâmpinat anumite probleme. Mi-aș fi dorit foarte mult că această aplicație să funcționeze 100%. Eu nu spun că nu veți fi plătiți, dar câștigurile realizate prin această aplicație nu merită efortul de a o instala. Știu cât de frustrant poate să fie atunci când folosiți o aplicație și apoi să nu primiți plata pentru activitatea desfășurată.

Într-adevăr, sunt și persoane care au numai cuvinte de laudă cu privire la această aplicație. Poate TV-TWO vă va aduce multe beneficii financiare. Știu cât de atrăgătoare poate să fie ideea de a fi plătiți pentru a viziona videoclipuri de pe Youtube în timp ce facem altceva. Pentru a ști cu siguranță, ar trebui să o instalați și să-i acordați o șansă. Poate vă va surprinde în mod plăcut, cine știe…

Aceasta este prima aplicație pe care am folosit-o prin intermediul căreia am putut câștiga ceva din vizionarea de videoclipuri de pe Youtube. Mai sunt și alte site-uri precum PrizerebelSwagbucks, and Timebucks care ne răsplătesc pentru a viziona diverse videoclipuri, deși se concentrează foarte mult pe sondaje de opinie sau alte oferte online.

Dacă ați folosit această aplicație, v-aș fi foarte recunoscător să ne împărtășiți din gândurile dumneavoastră cu privire la experiența avută cu TV-TWO în secțiunea de comentarii.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 6

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania