Câștigă bitcoin și ethereum gratis cu aplicația TV-TWO

joburi online gratuite cu SproutGigs
5
(8)

Ah, Youtube! Câte ore ne petrecem zilnic navigând prin marea de conținut video. Ați avut vreodată sentimentul că ar fi minunat să primiți ceva în schimb pentru timpul petrecut pe platformă?Ei bine, căutând o soluție, am descoperit TV-TWO, aplicația care vă oferă exact această posibilitate.

Așa cum era de așteptat, entuziasmul meu a crescut instantaneu, așa că am instalat aplicația pentru a vedea dacă toate promisiunile sunt adevărate.

Așa că am pornit în aventura cu TV-TWO, explorându-i posibilitățile. Povestea pe care o împărtășesc aici se bazează exclusiv pe experiența mea personală. Sunt convins că informațiile detaliate de mai jos vă vor ajuta să luați o decizie înțeleaptă cu privire la instalarea sau renunțarea la această aplicație.

Cum instalăm aplicația TV-TWO?

Pentru a utiliza aplicația TV-TWO, este important să verificați compatibilitatea acesteia. Din fericire, aplicația funcționează fără probleme atât pe dispozitivele iOS, cât și pe cele Android. Așadar, în acest articol, ne vom concentra pe instalarea aplicației din Google Play Store.

Citește și Criptomonede gratuite pentru începători cu AutoFaucet

Instalarea pe alte dispozitive mobile este asemănătoare, astfel încât nu veți întâmpina probleme în procesul de descărcare și instalare pe alte gadgeturi decât Android.

Pentru a instala aplicația TV-TWO, urmați pașii de mai jos:

 • Vizitați Google Play Store pentru a găsi aplicația TV-TWO;
 • Instalați aplicația pe telefonul dvs. mobil.

Notă: Fișierul are o dimensiune de 27,45 MB.

După ce aplicația este instalată pe dispozitivul dvs., veți putea naviga pe pagina principală. În mod surprinzător, nu este necesară nicio înregistrare!

Toate informațiile și activitățile din aplicație vor fi salvate pe telefonul dvs. și legate de adresa dvs. de e-mail. Veți introduce această adresă atunci când veți dori să faceți o retragere.

Ce se întâmplă dacă reinstalați aplicația?

Nu vă faceți griji! Chiar dacă reinstalați aplicația, punctele și creditele pe care le-ați acumulat nu vor dispărea. Totuși, va trebui să trimiteți un e-mail pentru a vă recupera punctele. După ce situația a fost verificată, veți primi un e-mail cu toate informațiile despre contul dvs.

căutare canal YouTubePin

Cum este structurată pagina principală pe TV-TWO?

Pagina principală este structurată în 3 secțiuni principale:

 • Secțiunea de căutare;

Aceasta vă oferă posibilitatea de a găsi canalele YouTube preferate. Trebuie doar să introduceți numele canalului în căsuța de căutare, iar apoi puteți acumula puncte vizionând acele videoclipuri.

 • Secțiunea Urmăriți videoclipuri;

În această zonă, veți putea viziona videoclipuri de la canalul YouTube pe care l-ați găsit în secțiunea de căutare. Prin urmare, toate videoclipurile din acel canal vor fi afișate aici. Vizionarea acestor videoclipuri vă va aduce puncte sau credite.

Citește și Ce sfaturi sunt recomandate pentru a viziona videoclipuri gratuite în România

De exemplu, am vizionat un videoclip de 5 minute. La sfârșitul vizionării, am obținut 300 de puncte. Acest tip de puncte se câștigă numai dacă urmăriți întregul videoclip. Nu încercați să săriți peste anumite secțiuni pentru a vă apropia de final.

 • Contul dumneavoastră;

Aceasta este cea de-a treia secțiune, unde veți găsi informații relevante despre starea contului dvs. – de la numărul de puncte acumulate, donații, logări TV, întrebări și chiar metode de plată disponibile.

Urmăriți videoclipuri gratuite pe YouTube cu TV-TWO

Inițial, am găsit interfața aplicației TV-TWO destul de confuză. În esență, tot ce trebuie să faceți este să vizionați videoclipuri de pe diverse canale YouTube. Asigurați-vă că le urmăriți în întregime pentru a acumula puncte. Nu încercați să păcăliți sistemul, altfel riscați să fiți blocat.

videoclipuri gratis cu TV-TWOPin

În prima secțiune, veți găsi o listă de canale YouTube disponibile pentru vizionare. Nu trebuie să vă limitați la acestea. Dacă aveți canale preferate, le puteți căuta și viziona în secțiunea video.

Participați la sondaje online gratuite

În zona în care urmăriți videoclipuri de pe canalele YouTube alese, veți vedea un buton galben „Câștigați mai mult„. Acesta vă oferă opțiunea de a face alte activități pentru a câștiga puncte.

sondaje online pe telefon mobilPin

Aveți posibilitatea de a participa la sondaje prin intermediul unor platforme precum SurveyTime sau YunoSurveys sau de a instala și juca diverse jocuri pe telefonul mobil.

Probabil că ați observat numărul impresionant de puncte pe care le puteți câștiga teoretic. Din păcate, nu este atât de simplu.

Pentru fiecare joc, va trebui să îl instalați pe dispozitivul mobil și să urmați instrucțiunile specifice. Numai după ce ați făcut acest lucru veți putea colecta punctele.

Notă: Utilizarea unui program VPN este strict interzisă.

Obțineți recompensa zilnică

Pentru a vă bucura de bonusul consistent de 500 de puncte, nu uitați să vizitați aplicația TV-TWO în fiecare zi. Rapid și ușor, trebuie doar să apăsați butonul galben „Câștigați mai mult” și veți primi recompensa zilnică.

Numărul de dispozitive pentru TV-TWO

Aveți voie să instalați aplicația TV-TWO doar pe un singur telefon și pe un singur televizor. Evitați să folosiți mai multe dispozitive pe o singură adresă IP. În caz contrar, veți fi urmărit și conturile dvs. vor fi interzise atunci când se va solicita plata.

Valoarea unui token TTV

Plata se va face în puncte sau credite. Pentru a acumula 1 token TTV, veți avea nevoie de 1000 de credite sau puncte. La retragerea câștigurilor, punctele vor fi convertite în token-uri TTV.

Valoarea unui token TTV este influențată de fluctuațiile pieței. Informații suplimentare pot fi găsite pe platforma CoinMarketCap sau Binance.

La momentul redactării acestui articol, 1 token TTV era evaluat la 0,0017606 USD pe Binance sau CoinMarketCap, o valoare care este într-o continuă schimbare.

Cât de mult puteți obține prin intermediul aplicației TV-TWO?

Evaluarea câștigurilor prin intermediul TV-TWO este o sarcină dificilă, deoarece rezultatele variază în funcție de implicarea dumneavoastră. O implicare mai mare înseamnă câștiguri mai mari.

Deși o activitate intensă nu garantează câștiguri fabuloase, aceasta vă oferă posibilitatea de a viziona numeroase videoclipuri în timpul altor activități, de a participa la sondaje sau de a petrece timp jucând jocuri pe dispozitivul dumneavoastră mobil.

Pe de altă parte, nu trebuie să vă așteptați la sume colosale. În ciuda impresiei că veți obține câștiguri însemnate din programul de promovare, 200.000 de credite nu reprezintă o avere – doar aproximativ 0,3 sau 0,4 dolari, cu fluctuații în funcție de piață.

Atrageți noi membri și câștigați credite

Aducerea de noi membri care să folosească link-ul dumneavoastră de referință vă oferă următoarele beneficii, și anume:

 • 200 000 de credite pentru fiecare persoană care instalează aplicația;
 • 50 000 credite pentru completarea unor oferte.

Care sunt metodele de plată?

După ce ați acumulat 50.000 de credite (echivalentul a 50 TTV), veți fi eligibil pentru retragere. Atunci când solicitați retragerea, creditele vor fi convertite în token-uri TTV. Pentru a converti aceste token-uri în bani reali, veți avea nevoie de un portofel Ethereum compatibil cu token-urile TTV.

Aplicația vă sugerează să folosiți portofelul NEXO, dar, desigur, opțiunile alternative, cum ar fi MyEtherWallet (compatibil cu token-urile Ethereum ERC 20) sunt la fel de bune.

Alte opțiuni de plată

Din păcate, alte metode de plată nu sunt disponibile în prezent. Introducerea PayPal ca metodă de plată nu este o opțiune, deoarece aplicația se bazează pe tehnologia Blockchain.

Există, totuși, alte modalități prin care puteți transfera fonduri într-un cont PayPal, dar procesul poate fi un pic mai complex.

Care sunt avantajele și dezavantajele aplicației TV-TWO?

Acestea sunt avantajele

 • o modalitate interesantă de a câștiga monede cripto;
 • aplicația este prietenoasă și poate fi instalată și pe televizoarele SMART LG sau Samsung;
 • acces gratuit la numeroase creații video de pe Youtube;
 • minim de retragere accesibil (50 000 de credite);
 • un serviciu de asistență de încredere (prin email);

Acestea sunt dezavantajele

 • PayPal nu este folosit pentru retragere;
 • câștiguri mici care necesită un timp destul de lung pentru a le realiza;
 • durata de procesare a plății poate ajunge și la o săptămână;
 • sunt persoane care se plâng că nu au fost plătiți;

Concluzie personală

Aplicația TV-TWO părea să aibă un viitor strălucit în față. Cu toate acestea, se pare că s-au lovit de câteva hopuri pe parcurs. Mi-ar fi plăcut foarte mult ca această aplicație să fie 100% eficientă.

Nu susțin că nu veți obține recompense, dar câștigurile obținute de pe urma acesteia nu justifică efortul de a o descărca. Cunosc sentimentul de dezamăgire care vine odată cu utilizarea unei aplicații și nefiind plătit pentru munca depusă.

Sigur, există oameni care laudă această aplicație. Poate că TV-TWO vă va aduce o mulțime de beneficii financiare. Ideea de a fi recompensat pentru că ne uităm la videoclipuri de pe YouTube în timp ce ne ocupăm cu alte lucruri este ispititoare.

Pentru a afla dacă merită, ar trebui să o instalați și să îi acordați o șansă. Cine știe? S-ar putea să aveți parte de o surpriză plăcută.

Aceasta a fost prima aplicație prin care am reușit să obțin beneficii de pe urma vizionării videoclipurilor de pe YouTube. Există și alte platforme, precum Prizerebel, Swagbucks și Timebucks, care ne recompensează pentru vizionarea diferitelor videoclipuri, deși acestea pun accentul pe sondaje sau alte oferte online.

Dacă ați avut ocazia să folosiți această aplicație, v-aș fi profund recunoscător dacă ați putea împărtăși experiența dvs. cu TV-TWO în secțiunea de comentarii.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 8

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Curve Card de plată universal
Bitcoin Gratuit Romania

2 comentarii la „Câștigă bitcoin și ethereum gratis cu aplicația TV-TWO”

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania