Timebucks Tutorial – Sondaje online plătite, Oferte, Dovezi de Plată

5
(9)

Ultima actualizare pe 24 noiembrie 2022 de Jonas

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de a face bani online, puteți lua în considerare completarea de sondaje online. Dar, trebuie să faceți și o alegere bună. În acest tutorial despre TimeBucks, o să vă ajut să înțelegeți cum funcționează acest site de sondaje, și astfel vă puteți decide dacă este varianta potrivită pentru dvs.

Nu este foarte dificil de câștigat bani pe acest site, însă trebuie să fiți activi în cazul în care vreți să obțineți venituri de pe urma acestui site.

Ce este TimeBucks?

TimeBucks este un site de tip GPT, prin intermediul căruia puteți face bani online din realizarea de diverse activități precum sondaje de opinie, vizualizare de videoclipuri, cumpărături online, înscrierea pe diverse site-uri sau aplicații și multe alte oportunități. Acest site a fost lansat în anul 2014 și este deținut de către compania Australian Clearing Pty Ltd, avand sediul central în Australia.

Se aseamănă destul de mult cu un alt site popular, care se numește Swagbucks. Spre deosebire de alte site-uri GPT, Timebucks plătește doar în bani reali. Tichetele cadou sau cardurile cadou nu sunt disponibile pe această platformă de sondaje.

Bonus de Înregistrare

Oferta este atractivă, în sensul ca veți primi 1$ bonus pentru a vă înscrie pe Timebucks.

Cum vă puteți înregistra pe Timebucks?

Nu este foarte complicat să vă faceți cont cu TimeBucks. Aveți nevoie de un cont gmail (este recomandat) și de o parolă puternică. După ce ați completat formularul de înscriere, veți primi un link de confirmare în contul dumneavoastră de email.

Timebucks formular Pin

Este necesară confirmarea contului tău de Timebucks pentru a putea folosi această platformă.

Notă: Dacă nu vrei să folosești un cont de email pentru înscriere, poți folosi și un cont de socializare cum ar fi Facebook.

Cum puteți face bani de acasă cu TimeBucks?

Spre deosebire de alte platforme specializate în sondaje, Timebucks vă pune la dispoziție mai multe opțiuni de câștig. Deși completarea sondajelor este una din principalele metode de a face bani, mai sunt și alte modalități de câștig, cum ar fi:

 • Vizualizare de reclame;

Vizionarea reclamelor reprezintă una din cele mai simple modalități prin care puteți obține bani, însă nu este prea avantajoasă sub aspectul costurilor. Veniturile pe care le puteți obține nu sunt chiar atât de ridicate. Din acest motiv, nu vă puteți baza numai pe aceste reclame.

 • Completare de sarcini;

Această metodă este puțin mai complicată în sensul că marea majoritate a sarcinilor listate în secțiunea „Tasks” necesită mai mult efort din partea dumneavoastră.

Fiecare sarcină conține instrucțiuni și un timp necesar pentru a-l completa.

Notă: Înainte de a începe o sarcină, este foarte important să citești toate instrucțiunile necesare pentru completarea sarcinii respective.

Durata necesară pentru finalizarea acestui test va fi de 30 de minute. După ce ați îndeplinit această sarcină, va trebui să trimiteți o dovadă a îndeplinirii acesteia. Această dovadă va fi verificată în termen de 4 zile.

Dacă totul este ok, o să primești recompensa pentru munca depusă.

După finalizarea cu succes a celor 10 sarcini, veți primi o notă de evaluare. În cazul în care această notă coboară sub 10%, atunci nu veți mai putea utiliza această secțiune. Așadar, trebuie neapărat să acordați atenție sporită în momentul în care îndepliniți aceste sarcini.

Aveți grijă să nu vă scadă calificativul

În ceea ce privește câștigurile, acestea pot varia între $0.01 și $0.10.

 • Înregistrare de conturi;

Alte persoane vă vor plăti în schimbul înregistrării prin intermediul link-urilor lor de recomandare pentru alte site-uri. Ca și în cazul task-urilor, aveți la dispoziție aproximativ 30 de minute pentru a încheia procedura de înregistrare. După aceea, veți trimite o dovadă în vederea verificării. În termen de cel mult 4 zile, veți primi un răspuns dacă aceasta a fost aprobată.

Beneficiile potențiale sunt mai ridicate decât cele pentru îndeplinirea de sarcini sau task-uri. Ele pot varia între 0,03$ și 0,50$.

Notă: Citește toate instrucțiunile pentru a evita alte neplăceri.

 • Încărcare de videoclipuri;

De altfel, cu Timebucks sunteți remunerat pentru încărcarea de videoclipuri pe platforma YouTube. Aveți la dispoziție toate informațiile necesare pentru a duce la bun sfârșit această activitate. Aceștia vă vor da un fișier video pe care îl veți urca (încărca) pe YouTube, cu informații precum etichete, logo, descriere etc.

Citește și Cum să vizionați videoclipuri gratuite online – Sfaturi și recomandări

Vei avea la dispoziție 30 de minute să finalizezi încărcarea videoclipului.

 • Oferte;

Ofertele acestea pot fi accesibile doar prin intermediul telefonului mobil. Instalarea de software sau jocuri pe telefon, completarea de sondaje, vizionarea de videoclipuri sau înregistrarea pe alte site-uri web sunt doar câteva exemple ale unor oferte care pot fi realizate cu ajutorul telefonului personal.

 • Tik Tok;

Având peste 1 miliard de utilizatori, aceasta s-a dovedit a fi una dintre cele mai apreciate și răspândite aplicații de socializare. Din fericire, se pot face bani frumoși de pe urma utilizării aplicației în Timebucks.

Citește instrucțiunile

Există, într-adevăr, posibilitatea de a face bani, însă nu ar trebui să abuzați de această posibilitate. Cu Timebucks sunteți plătit pentru vocea dumneavoastră. Adică, vă înregistrați propria voce pe muzica altor persoane.

Citește și Cum să câștigați bani online cu Idle-Empire în România | Merită sau nu?

Mai sunt și alte lucruri care trebuie puse la punct pentru a fi plătiți. Însă nu este deloc complicat. Veți primi link-ul către melodie și veți începe astfel noua dumneavoastră carieră muzicală.

Câștigul obținut variază considerabil în funcție de persoanele care se uită, calitatea videoclipului sau reclamele asociate acestuia.

Notă: Acest mod de a câștiga bani poate fi realizat doar de pe telefonul mobil.

Programul special de recompensare

Programul lor de recomandare este unul foarte atrăgător, întrucât puteți fi recompensat pe 5 niveluri de recomandare. De regulă, veți primi un comision de 15% din partea celor care utilizează link-ul dvs. de recomandare.

Totodată, puteți obține și un comision de 10% dacă unul dintre cei pe care i-ați recomandat depozitează bani în propriul cont Timebucks pentru a cumpăra reclamă.

Cam așa arată tabloul de referința pentru cele 5 nivele

 • Primul nivel: 15%;
 • Nivelul 2: 2%;
 • Al treilea nivel: 2%;
 • Al patrulea nivel: 4%;
 • Ultimul nivel: 1%.

Calitatea de membru și beneficiile sale

Timebucks pune la dispoziția membrilor săi 2 abonamente:

 • Gratuit;
 • Premium.

Recunosc că nu am cumpărat abonamentul Premium și nici nu cred că voi face această mișcare în viitorul apropiat. Abonamentul gratuit este tot ce ai nevoie că să faci bani online cu Timebucks.

Dacă eram un cetățean al unei țări precum America, Anglia, Germania și altele, probabil aș fi făcut și eu acest pas. Nu este așadar recomandat să plătiți aproximativ 5 dolari numai ca să deveniți membru Premium.

În cazul în care te-ai decis să cumperi acest abonament, acestea sunt beneficiile:

 • primești 3$ că bonus când iți cumperi abonamentul Premium;
 • mărește câștigurile cu 25%.

Notă: Această opțiune nu afectează comisioanele primite de la referali.

Care sunt metodele de plată oferite de Timebucks?

După toată munca depusă, vei vrea să fii și plătit, nu-i așa?

Este o ușoară deosebire în ceea ce privește modul în care Timebucks vă răsplătește. Membrii nu pot solicita plățile manual. Efectuarea acestor plăți se realizează în fiecare joi a săptămânii, într-un mod automat.

Ca să fii eligibil pentru plată, trebuie să ai în cont $10.

Notă: Este recomandat să obțineți până miercuri suma minimă necesară pentru efectuarea plății. Astfel, aceștia vă vor putea trimite banii în ziua de joi.

Dovada mea de plată | 23 Noiembrie 2022

Timebucks dovadă de plată 2022Pin

Acestea sunt metodele de plată:

După ce ai obținut $10 în contul tău, vei putea folosi aceste metode pentru a fi plătit:

 • Neteller;
 • AirTM;
 • Payeer;
 • Skrill;
 • Transfer Bancar.

Metodă mea preferată este bitcoin-ul. De regulă plata o primesc în cel mult 24 de ore din momentul în care este trimisă. Dacă folosești Payeer sau Skrill, plata o să o primești mai rapid. Acum depinde ce preferințe ai.

Important este că plătește și că sunt foarte multe opțiuni prin care poți ajunge rapid la minimul de plată.

Notă: Cât poți câștiga depinde foarte mult cât de activ ești pe Timebucks.

Care sunt avantajele și dezavantajele?

Acestea sunt avantajele

 • TimeBucks este disponibil și pentru cei care locuiesc în România;
 • un bonus de înregistrare în valoare de 1$;
 • oferta oportunităților este una foarte bogată în comparație cu alte site-uri GPT;
 • un program de referință cu un potențial de câștig uriaș (5 nivele de promovare);
 • plățile sunt procesate foarte rapid; minimul de retragere nu necesită prea mult efort (10$).

Acestea sunt dezavantajele

 • nu se poate retrage în PayPal;
 • unele sondaje nu oferă câștiguri însemnate;
 • plata se face în mod automat în fiecare zi de joi;
 • banii nu pot fi schimbați în carduri cadou.

Mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 9

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania