Timebucks Tutorial – Sondaje online plătite, Oferte, Dovezi de Plată

Ce este TimeBucks?

Timebucks este o platformă de sondaje (și nu numai) prin care ești recompensat pentru activitatea ta pe internet.

Salut, prieteni! Unele linkuri de pe această pagină pot fi linkuri afiliate, ceea ce înseamnă că, dacă alegeți să cumpărați un produs, pot obține un mic comision, fără costuri suplimentare pentru dvs. Vă mulțumesc!

Nu este foarte complicat să faci bani cu acest site dar este necesar să fii activ dacă vrei să faci ceva cu TimeBucks.

Bonus de Înregistrare

Primești 1$ bonus când te înregistrezi cu Timebucks.

Cum te înregistrezi?

Nu este foarte complicat să iți faci cont cu TimeBucks. Ai nevoie de un cont gmail (este recomandat) și de o parolă puternică. După ce ai completat formularul de înscriere, vei primi un link de confirmare în contul tău de email.

Timebucks formular

Este necesară confirmarea contului tău de Timebucks pentru a putea folosi această platformă.

Notă: Dacă nu vrei să folosești un cont de email pentru înscriere, poți folosi și un cont de socializare cum ar fi Facebook.

Cum poți face bani cu TimeBucks?

Spre deosebire de alte platforme specializate în sondaje, Timebucks vă pune la dispoziție mai multe opțiuni de câștig. Deși completarea sondajelor este una din principalele metode de a face bani, mai sunt și alte modalități de câștig, cum ar fi:

 • Vizualizare de reclame;

Vizualizarea de reclame este una din cele mai simple metode de câștig dar nu este foarte rentabilă. Câștigurile pe care le poți obține nu sunt foarte mari. De aceea nu te poți baza doar pe aceste reclame.

 • Completare de sarcini;

Această metodă este puțin mai complicată în sensul că marea majoritate a sarcinilor listate în secțiunea „Tasks” necesită mai mult efort din partea dumneavoastră.

Fiecare sarcină conține instrucțiuni și un timp necesar pentru a-l completa.

Notă: Înainte de a începe o sarcină, este foarte important să citești toate instrucțiunile necesare pentru completarea sarcinii respective.

Timpul necesar de finalizare este de 30 de minute. După finalizarea sarcinii, este nevoie să prezinți o dovadă cum că tu ai completat acea sarcină. Dovada ta va fi verificată în termen de 4 zile.

Dacă totul este ok, o să primești recompensa pentru munca depusă.

După ce vei completa cu succes 10 sarcini vei primi un calificativ. Dacă acest calificativ scade sub 10% nu vei mai putea folosi această secțiune. De aceea este imperativ să acorzi multă atenție când completezi aceste sarcini.

Aveți grijă să nu vă scadă calificativul

În ceea ce privește câștigurile, acestea pot varia între $0.01 și $0.10.

 • Înregistrare de conturi;

Alți membri te vor plăti să te înregistrezi pe link-urile lor de referal pentru alte site-uri. Ca și în cazul sarcinilor, ai 30 de minute să finalizezi procesul de înregistrare. După care o să trimiți dovada pentru verificare și în timp de 4 zile vei primi un răspuns dacă a fost aprobată.

Câștigurile posibile sunt mai mari decât în cazul sarcinilor. Acestea pot varia între $0.03 și $0.50.

Notă: Citește toate instrucțiunile pentru a evita alte neplăceri.

 • Încărcare de videoclipuri;

Într-adevăr, Timebucks te plătește pentru a încărca videoclipuri pe Youtube. Vei avea la dispoziție toate informațiile necesare pentru a duce la bun sfârșit această sarcină. Iți vor da un fișier video pe care îl vei încărca pe youtube, inclusiv informații că etichete, logo, descriere, etc.

Vei avea la dispoziție 30 de minute să finalizezi încărcarea videoclipului.

 • Oferte;

Aceste oferte pot fi accesate doar de pe telefonul tău mobil. Instalare de programe sau jocuri pe telefon, completare de sondaje, vizualizare de videoclipuri sau înregistrare pe alte site-uri, acestea sunt doar niște exemple de oferte pe care le poți completa pe telefonul tău personal.

 • Tik Tok;

Având peste 1 miliard de utilizatori, această aplicație a devenit una din cele mai apreciate metode de socializare. Din fericire se poate câștiga bani frumoși din folosirea aplicație în Timebucks.

Citește instrucțiunile

Într-adevăr se poate face bani dar nu trebuie să abuzezi. Timebucks te plătește pentru vocea ta. Cu alte cuvinte, iți înregistrezi vocea pe muzica altei persoane.

Mai sunt și alte aspecte pe care trebuie să le pui la punct că să fii plătit. Dar nu este complicat. Vei primi link-ul cu melodia respectivă și apoi iți vei începe noua ta carieră muzicală.

Câștigul pe care îl poți obține depinde foarte mult de cei care îl vizionează, de calitatea videoclipului sau de reclamele atribuite acelui videoclip.

Notă: Acest mod de a câștiga bani poate fi realizat doar de pe telefonul mobil.

Programul special de recompensare

Programul lor de referință este foarte atractiv în sensul că poți primi recompense de la referali pe 5 nivele. În mod normal, vei primi 15% comision pentru cei care folosesc link-ul tău de referința.

De asemenea, poți primi și 10% comision dacă un referal de al tău depune bani în contul lui de Timebucks și cumpăra reclamă, de exemplu.

Cam așa arată tabloul de referința pentru cele 5 nivele

 • Primul nivel: 15%;
 • Nivelul 2: 2%;
 • Al treilea nivel: 2%;
 • Al patrulea nivel: 4%;
 • Ultimul nivel: 1%.

Calitatea de membru și beneficiile sale

Timebucks pune la dispoziția membrilor săi 2 abonamente:

 • Gratuit;
 • Premium.

Recunosc că nu am cumpărat abonamentul Premium și nici nu cred că voi face această mișcare în viitorul apropiat. Abonamentul gratuit este tot ce ai nevoie că să faci bani online cu Timebucks.

Dacă eram cetățean într-o țară cum este America, Anglia, Germania etc, poate făceam acest pas. Deci nu este recomandat să plătești aproape $5 că să devii Premium.

În cazul în care te-ai decis să cumperi acest abonament, acestea sunt beneficiile:

 • primești 3$ că bonus când iți cumperi abonamentul Premium;
 • mărește câștigurile cu 25%.

Notă: Această opțiune nu afectează comisioanele primite de la referali.

Timebucks | Metode de Plată

După toată munca depusă, vei vrea să fii și plătit, nu-i așa?

Există o mică diferența în modul în care Timebucks te plătește. Plățile nu se pot cere manual de către membri. Plata se face automat în fiecare joi din săptămână.

Ca să fii eligibil pentru plată, trebuie să ai în cont $10.

Notă: Este recomandat că minimul necesar pentru plată să îl obții până miercuri. În felul acesta, iți vor trimite banii joi.

Dovada mea de plată | 25 noiembrie 2020

Timebucks plata în portofel

Acestea sunt metodele de plată:

După ce ai obținut $10 în contul tău, vei putea folosi aceste metode pentru a fi plătit:

 • Neteller;
 • Payeer;
 • Transfer Bancar.

Metodă mea preferată este bitcoin-ul. De regulă plata o primesc în cel mult 24 de ore din momentul în care este trimisă. Dacă folosești Payeer sau Skrill, plata o să o primești mai rapid. Acum depinde ce preferințe ai.

Important este că plătește și că sunt foarte multe opțiuni prin care poți ajunge rapid la minimul de plată.

Notă: Cât poți câștiga depinde foarte mult cât de activ ești pe Timebucks.

Înregistrare TimeBucks

Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *