Timebucks Tutorial – Sondaje online plătite, Oferte, Dovezi de Plată

5
(10)

Atunci când căutați modalități de a face bani online, completarea de sondaje plătite poate fi o opțiune de luat în considerare. TimeBucks este un site care oferă această posibilitate, iar în acest tutorial, vă voi arăta cum funcționează acest site și dacă este potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

Să faceți bani pe acest site nu este dificil, dar este important să fiți activi dacă doriți să vedeți venituri din completarea de sondaje. Lucruri precum tipurile de sondaje disponibile, modul de plată și alte detalii importante vor fi luate în considerare pentru a vă ajuta să decideți dacă TimeBucks este o alegere bună pentru dumneavoastră.

Ce este TimeBucks?

TimeBucks este o platformă online unde puteți câștiga bani prin diverse activități, cum ar fi completarea de sondaje, vizionarea de videoclipuri, cumpărături online, înscrierea pe diverse site-uri sau aplicații și multe alte oportunități. Această platformă a fost lansată în 2014 și este deținută de Australian Clearing Pty Ltd, cu sediul central în Australia.

Este asemănătoare cu un alt site popular numit Swagbucks, dar există o diferență importantă între cele două. Pe TimeBucks, plățile se fac doar în bani reali, fără posibilitatea de a folosi tichete cadou sau carduri cadou.

Haideți să începem să explorăm aceste oportunități și să vedem cum puteți începe să câștigați bani cu acest site GPT.

Cum vă puteți înregistra pe Timebucks?

Înregistrarea pe TimeBucks este un proces simplu și accesibil pentru oricine dorește să câștige bani online. Pentru a crea un cont, veți avea nevoie de o adresă de e-mail, de preferință un cont Gmail, și o parolă puternică.

Timebucks formular Pin

După ce completați formularul de înregistrare, veți primi un link de confirmare în contul dvs. de e-mail. Este important să vă confirmați contul pentru a putea folosi platforma TimeBucks.

Dacă preferați să nu folosiți o adresă de e-mail pentru înregistrare, puteți folosi și un cont de social media, cum ar fi Facebook.

Cum puteți face bani de acasă cu TimeBucks?

TimeBucks este o platformă care vă oferă o mulțime de posibilități de a face bani de acasă. Una dintre metodele principale este completarea de sondaje, dar există și alte modalități de a câștiga bani, cum ar fi vizualizarea de reclame, îndeplinirea de task-uri, înregistrarea de conturi noi pe alte site-uri sau aplicații, încărcarea de videoclipuri, oferte și Tik Tok.

Este important de reținut că aceste metode pot varia în funcție de disponibilitate și pot fi adăugate sau eliminate în timp. În plus, suma de bani câștigată poate varia în funcție de metoda selectată.

Vizualizare de reclame

Vizualizarea de reclame poate fi o modalitate simplă de a câștiga bani, dar nu este neapărat cea mai avantajoasă opțiune. În general, veniturile obținute în acest mod nu sunt foarte mari.

Din acest motiv, cel mai bine ar fi să nu vă bazați exclusiv pe vizualizarea reclamelor ca principală sursă de venit. Este important să explorați alte opțiuni disponibile pentru a vă maximiza veniturile online.

Completare de task-uri sau sarcini

Finalizarea activităților sau a task-urilor poate fi o modalitate eficientă de a câștiga bani online, dar este important să înțelegeți că acestea necesită un efort suplimentar din partea dumneavoastră.

taskuri pe bani cu TimebucksPin

În secțiunea „Tasks” (Sarcini) veți găsi o listă de sarcini care vor fi afișate pentru ca utilizatorii să le completeze, fiecare dintre acestea conținând instrucțiuni de finalizare și un timp estimat de finalizare.

Este foarte important să citiți cu atenție instrucțiunile înainte de a începe orice activitate, deoarece acest lucru vă va ajuta să înțelegeți ceea ce este necesar pentru a o finaliza.

Timpul necesar pentru a finaliza aceste sarcini poate varia între 1 minut și 30 de minute. După ce ați finalizat task-ul, vi se va cere să trimiteți o dovadă de finalizare, care va fi verificată în termen de 4 zile.

În cazul în care dovada este acceptată, veți primi o recompensă pentru munca dvs.

După finalizarea cu succes a unui număr de 10 task-uri, veți primi o notă de evaluare.

Este important să acordați o atenție deosebită îndeplinirii acestor sarcini, deoarece un punctaj sub 10% înseamnă că nu veți mai putea utiliza această secțiune.

Recompensele pot varia de la 0,01 dolari la 1,20 dolari sau mai mult, dar nu sunt foarte frecvente.

înregistrarea pe alte site-uri sau aplicații

Există oportunități de a face bani online prin înregistrarea pe alte site-uri. Alți utilizatori sunt dispuși să vă plătească pentru a vă înregistra prin intermediul link-urilor lor de recomandare către aceste site-uri.

Procesul de înregistrare durează până la 30 de minute și trebuie să furnizați o dovadă pentru verificare. Veți primi un răspuns în cel mult 4 zile dacă înregistrarea dvs. a fost aprobată.

Recompensele pot varia între 0,03 și 0,50 dolari, apropiindu-se ca valoare de recompensele oferite pentru îndeplinirea task-urilor sau misiunilor. Este important să citiți cu atenție toate instrucțiunile pentru a evita orice alte probleme.

Încărcare de videoclipuri pe YouTube

Cu Timebucks, puteți câștiga bani prin încărcarea de videoclipuri de promovare pe platforma YouTube. Este o modalitate accesibilă de a vă îmbunătăți abilitățile de creare de conținut și de a câștiga bani în același timp.

După ce vă înscrieți în program, veți primi de la aceștia un fișier video care include toate informațiile de care aveți nevoie pentru a încărca videoclipul dvs. pe YouTube.

Acestea includ etichete, logo-ul companiei și o scurtă descriere. Tot ce trebuie să faceți este să încărcați videoclipul în contul dvs. de YouTube și să vă asigurați că toate informațiile sunt completate corect.

Este important să rețineți că aveți la dispoziție doar 30 de minute pentru a finaliza încărcarea videoclipului, așa că asigurați-vă că sunteți pregătit înainte de a începe procesul.

Oferte

Secțiunea OfferWalls este un loc în care puteți găsi o varietate de oportunități de a face bani prin intermediul telefonului mobil. Aceste oferte pot include instalarea de aplicații sau jocuri pe telefon, completarea de sondaje, vizionarea de videoclipuri sau înregistrarea pe alte site-uri web.

Există o mulțime de companii partenere cu TimeBucks care oferă aceste tipuri de oferte, cum ar fi Persona.ly, AdscendMedia, Hideout.TV, Lootably, Wannads, Adgem și altele. Aceste oferte sunt accesibile doar prin intermediul telefonului mobil, așa că asigurați-vă că aveți un dispozitiv mobil compatibil pentru a beneficia de aceste oferte.

Oferte de cashback prin Ali Express

Pe TimeBucks, puteți obține cashback la cumpărăturile online efectuate pe Ali Express. Nu numai că puteți economisi bani prin acest program, dar puteți câștiga bani și prin promovarea produselor pe Ali Express. Cum funcționează?

promovare produse pe Ali ExpressPin

În primul rând, vi se oferă acces la un link special de promovare a unui produs pe Ali Express, pe care îl puteți distribui prin intermediul rețelelor sociale, cum ar fi Instagram, WhatsApp, Twitter sau Facebook.

Atunci când o persoană face o achiziție folosind acest link, veți câștiga un comision din vânzarea respectivă. Comisioanele variază între 1,5% și 4,5% din valoarea vânzării, astfel încât, cu cât mai multe persoane folosesc link-ul dvs. pentru a cumpăra produse, cu atât mai mult câștigați.

Este important de reținut că această oportunitate se aplică la anumite categorii de produse, cum ar fi telefoane mobile, tablete, accesorii de interior, îmbrăcăminte sau unelte de grădinărit sau accesorii pentru telefoane.

Programul de recomandare

Programul de recomandare al celor de la Timebucks este unul foarte avantajos, oferind recompense pe 5 niveluri diferite. Atunci când o persoană folosește link-ul de recomandare pe care l-ați promovat, veți primi un comision de 15%.

De asemenea, dacă persoana respectivă depune bani în contul Timebucks pentru a cumpăra publicitate, veți primi un comision suplimentar de 10%.

Iată cum arată recompensele pentru fiecare nivel:

 • Nivelul 1: 15%;
 • Nivelul 2: 2%;
 • Nivelul 3: 2%;
 • Nivelul 4: 4%;
 • Nivelul 5: 1%.

Este important de reținut că, atunci când o persoană care s-a înscris prin intermediul linkului dvs. de recomandare își verifică identitatea (să dovedească ca nu este robot), veți primi un bonus suplimentar de 2 dolari.

Cont gratuit sau abonament Premium

Timebucks oferă membrilor săi două opțiuni de abonament: gratuit și premium. În calitate de membru gratuit, aveți acces la toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a face bani online cu Timebucks.

Personal, nu am ales să achiziționez abonamentul premium și nu cred că o voi face în viitorul apropiat.

Cu toate acestea, pentru unii dintre dumneavoastră, calitatea de membru premium ($4.95 pe săptămână) ar putea fi atrăgătoare. Dacă locuiți într-o țară precum America, Anglia, Spania, Franța, Italia sau Germania, poate că această opțiune ar fi mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Dacă vă decideți să cumpărați acest abonament, beneficiul pe care îl obțineți este:

 • o creștere cu 25% a câștigurilor din sondaje, oferte și așa mai departe.

Este important de reținut că această opțiune nu afectează comisioanele pe care le primiți de la referali.

Care sunt metodele de plată oferite de Timebucks?

Sper că ați început deja să faceți bani prin Timebucks și sunteți mulțumit de experiența de până acum. După toate eforturile depuse, este important să știți cum puteți fi plătit pentru eforturile dvs.

Timebucks funcționează cu un sistem de plată automată care se face în fiecare joi a săptămânii. Pentru a fi eligibil pentru plată, trebuie să aveți cel puțin 10 dolari în cont. Este recomandat să ajungeți la această sumă până miercuri pentru a vă asigura că plata va fi efectuată joi.

Există mai multe metode de plată disponibile pentru utilizatorii Timebucks, cum ar fi PayPal, Bitcoin, Neteller, AirTM, Payeer, Skrill și transfer bancar. Personal, îmi place să folosesc Bitcoin, deoarece plata este primită în cel mai scurt timp posibil, de obicei mai puțin de 24 de ore.

Dovada mea de plată | 23 Februarie 2024

Plată din Timebucks efectuată în PayPal și primită pe 23 februarie 2024Pin

Avantaje și dezavantaje

Iată câteva dintre avantajele și dezavantajele utilizării acestui site:

Avantaje

 • Este disponibil pentru utilizatorii din România;
 • Oferta de oportunități este variată și bogată, în comparație cu alte site-uri GPT (Get Paid To);
 • Există un program de recomandare cu potențial mare de câștig, care permite promovarea la 5 niveluri diferite;
 • Plățile sunt procesate rapid și nu necesită un efort suplimentar pentru a fi retrase (de exemplu, un minim de 10 dolari).

Dezavantaje

 • Unele sondaje pot oferi plăți mici;
 • Plata se face automat în fiecare joi, așa că trebuie să țineți cont de acest lucru dacă aveți nevoie de bani mai devreme;
 • Nu este posibil să schimbați banii pe tichete cadou sau alte forme de recompense.

Este important de reținut că acestea sunt doar câteva dintre avantajele și dezavantajele utilizării site-ului TimeBucks și că fiecare utilizator poate avea experiențe diferite.

Informații utile despre munca online în România

Sunt sigur că doriți să vă îmbunătățiți stilul de viață și să câștigați un venit suplimentar, chiar dacă locuiți în România. Sunt aici pentru a vă oferi câteva informații valoroase și modalități eficiente de a face bani pe internet.

Primul articol pe care vi-l recomand este despre cum puteți genera venituri folosind doar un telefon mobil. Aici veți găsi 20 de metode reale și practice care vă vor ajuta să începeți aventura în lumea online.

Al doilea articol este destinat tinerilor care vor să câștige bani în România. În acest articol veți descoperi 15 modalități eficiente de a face bani ca adolescent.

Ultimul articol este despre munca pe cont propriu în România. Aici veți găsi informații utile și sfaturi practice despre cum să vă începeți afacerea de freelancer și cum să o faceți să funcționeze.

Sper ca aceste informații să vă ajute să vă atingeți obiectivele și să vă îmbunătățiți stilul de viață prin munca online.

Mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 10

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu