Postează meme-uri amuzante și câștigă bani cu PicturePunches

0
(0)

Sunt sigur că dumneavoastră ați văzut diverse imagini de tip meme și v-ați bucurat de mesajele amuzante transmise prin intermediul acestora. Știați că există un site care ne recompensează în bani pentru postarea acestor imagini amuzante? Da, este vorba despre site-ul PicturePunches. Nu există nici o limită în ceea ce privește accesul la acest site pentru a posta imagini amuzante de tip meme-uri.

Dacă sunteți atrași de astfel de site-uri unde se fac bani din publicarea de meme-uri, vă recomand să citiți articolul despre o altă aplicație asemănătoare. Este vorba despre aplicația Yepp.

Ce sunt meme-urile?

Înainte să aflăm ce sunt aceste imagini meme-uri, ar trebui să cunoaștem puțină istorie despre acest cuvânt. Acest termen provine din cuvântul grecesc ”mimema”. În cultura grecească, cuvântul ‘mimema” are o însemnătate ce duce către lucruri copiate sau imitate.

Acest termen a fost introdus pentru prima dată în anul 1976 de către Richard Dawkins. Acest biolog a publicat o carte numită ”Gena egoistă” în care definește acest tip de informație care este moștenită și transmisă de diverse persoane.

Pentru o mai bună cunoaștere a istoriei din spatele acestui mijloc de interacțiune între persoane, poate sunteți curioși de faptul că prima imagine de tip meme a fost un graffiti foarte popular în anul 1940. A fost atât de populară această imagine grafitti, încât a produs forme diverse pe plan internațional.

Cu alte cuvinte, meme-ul este un concept care se transmite foarte simplu între diferite persoane. Transmiterea acestor imagine de tip meme-uri poate fi realizată prin intermediul unor canale de comunicare. În categoria acestor canale de comunicare putem enumera blogurile, forumurile, rețele de socializare precum și diverse servicii de videohosting.

Citește și Promovarea clipurilor video în mediul online cu Rumble | Merită sau nu?

Cu siguranță, un meme este mult mai complex decât acele imagini cu pisici, câini sau alte animale care transmit diverse mesaje amuzante. Acum să nu credeți că aceste meme-uri sunt doar despre animale și mesajele transmise prin intermediul acestor imagini.

Meme-urile pot apărea sub forma de faze haioase, glume, imagini din filme celebre dar cu mesaje amuzante și așa mai departe. Mie îmi place să cred că aceste meme-uri au scopul de a ne produce multe zâmbete și de a ne prelungi starea de bine, mai ales în această perioadă foarte grea prin care trecem cu toții.

Ce este PicturePunches?

PicturePunches este un site mai deosebit prin intermediul căruia sunteți plătiți pentru a posta meme-uri. Din păcate, nu sunt foarte multe site-uri care activează în acest domeniu de activitate. De aceea, acest site este o surpriză plăcută care ne oferă un mod interesant prin care putem face bani online.

Cum vă puteți înscrie pe această platformă online?

După cum puteți observa în imaginea de mai jos, informațiile necesare pentru înscriere sunt unele standard. Adică, va fi nevoie să adaugați un nume de utilizator, o adresă de email și o parolă. Nu vă grăbiți deoarece mai există un aspect care trebuie menționat.

PicturePunches formular de înscrierePin

Pentru a vă înscrie pe PicturePunches, aveți nevoie de un cont PayPal pentru a plăti o taxă de înscriere de 0.99$. Recunosc că acest site este primul de acest gen pe care îl folosesc și are această politică cu privire la procesul de înregistrare.

Această taxă de înscriere se plătește o singură dată. Taxa respectivă nu este precum un abonament anual pe care trebuie să îl achitați pentru a utiliza serviciile disponibile pe acest site.

Cu alte cuvinte, această sumă de bani (1$) este plătită o singură dată pentru a preveni anumite acțiuni din partea unor persoane care ar putea folosi acest site pentru SPAM.

Notă: Acești bani nu mai pot fi recuperați după finalizarea tranzacției.

Pentru a vă mai liniști nițel, această taxă de înscriere poate fi recuperată în cel mult 3 zile de activitate pe acest site. În funcție de cât de activ sunteți, vă puteți recupera cu ușurință banii plătiți pentru această taxă.

Postează meme-uri amuzante și câștigă bani în PayPal

După ce v-ați înscris pe PicturePunches, trebuie să postați sau să urcați imagini de tip meme-uri. Pentru a posta aceste imagini, trebuie să vă creați un canal. Pe acest canal, dumneavoastră trebuie să postați meme-urile. Dar, pentru a posta o imagine de tip meme, trebuie să aveți puncte. Punctele le puteți obține din vizualizarea sau votarea altor poze publicate de alte persoane pe PicturePunches.

Notă: Pentru publicarea unei poze, este necesar să aveți 10 puncte.

În cazul în care aveți mai mulți prieteni care activează pe acest site, vă puteți ajuta să faceți bani. Comunicarea este totul. Vă puteți crea un grup pe Whats App unde vă puteți pune la punct strategia prin care să faceți bani cu PicturePunches.

Sunt sigur că aproape nimeni nu este interesat de imaginea la care reacționează cu ”like” sau ”subscribe”. Important este să facem bani și cât mai simplu.

meme-uri amuzante Pin

Toate aceste reacții (like, subscribe) vă oferă posibilitatea de a câștiga bani. Valoarea unui ”like” nu este fixă. De exemplu, 1 like valora la un moment dat 0.0009$. Datorită popularității acestui site, această valoare a scăzut la 0.0001$. După care a revenit la valoarea de 0.0009$. Deci, prețul unui like suferă modificări frecvente, în funcție de bugetul alocat pentru acest site.

Notă: O imagine poate fi postată cel puțin o dată la 10 minute pentru a preveni Spam-ul.

În mod normal, toată activitatea pe care o desfășurați pe acest site nu ar trebui să depășească 30 de minute. Câștigul normal pentru o muncă de maxim 30 de minute se poate ridica la suma de 0.50$ pe zi. Dar, depinde cât de activ sunteți și dacă aveți și alți ”parteneri” care să vă sprijine să atingeți acel prag de câștig.

Câștigă 0.50$ pe zi pentru o muncă de 30 de minute cu PicturePunches

Drept urmare, dumneavoastră vă creați un canal pe care o să publicați diverse imagini de tip meme-uri. Publicarea sau postarea acestor imagini se face în secțiunea ”Upload”. În funcție de reacțiile obținute de imaginile dumneavoastră veți primi bani.

Suma de bani pe care o puteți primi pe 1 000 de reacții are o valoare care oscilează. La un moment dat, valoarea pentru 1 000 de reacții sau impresii a ajuns la suma de 5$. Desigur că nu a ținut mult această minune deoarece a revenit la suma de 1$ pe 1 000 de impresii. Din păcate, poate ajunge și la sume mult mai mici (0.09$) pe 1 000 de reacții.

Notă: Un conținut original va duce la câștiguri mult mai mari decât în cazul în care publicați ceva care a fost deja postat de alte persoane. Este important impactul pe care îl poate avea imaginile postate. Cu cât sunt mai noi cu atât numărul de impresii sau reacții va fi mai mare.

Cate canale puteți crea pe PicturePunches?

Din fericire, dumneavoastră vă puteți crea cel mult 12 canale pe care să vă postați imaginile.

Există un program de referință?

Da, puteți câștiga bani și din promovarea și aducerea de noi persoane pe PicturePunches. Câștigul este de 0.25$ pe fiecare persoane adusă pe acest site.

Notă: Link-ul de referință poate fi găsit în secțiunea ”Edit Account”.

Care este minimul de plată?

Minimul de plată pentru PicturePunches este de 1$ și poate fi retras prin metoda PayPal. Plata va fi procesată în cel mult 24 de ore din momentul retragerii.

Notă: Pe PicturePunches, numărul de reacții pentru care puteți primi bani este limitat. Puteți câștiga bani doar pentru 500 de reacții. Pentru restul reacțiilor veți primi puncte. Este foarte important să cunoașteți acest lucru și astfel, vă puteți pune la punct o strategie cu alți colegi sau prieteni.

5 Site-uri interesante prin care puteți face bani în mediul online

În rândurile următoare, am să vă recomand alte site-uri prin intermediul cărora puteți câștiga bani gratuit de acasă. Acestea sunt următoarele:

Tsu Social – o rețea de socializare care te recompensează pentru a interacționa cu alte persoane;

HoneyGain – câștigă un venit pasiv și un bonus de înregistrare de 5$;

RewardXP – joacă jocuri online, vizionează videoclipuri și completează sondaje pe bani;

Paid to READ emails – citește email-uri, sondaje de opinie și un bonus de înscriere de 3$;

SurfeBe – instalează o extensie în browserul dumneavoastră și vizionează reclame și alte videoclipuri amuzante.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania