BTCSurveys Tutorial | Sondaje Online plătite în moneda bitcoin

0
(0)

Ați văzut ce evoluție surprinzătoare a avut moneda bitcoin? Dacă știam acum câțiva ani buni, cu siguranță cumpăram și îi puneam la ”saltea”. Revenind cu picioarele pe pământ, în acest articol o să vă prezint un site de sondaje care plătește doar în moneda bitcoin. Site-ul se numește BTCSurveys și a fost lansat în ianuarie 2020 de către Marx Tyler.

Citește și: Câștigă cripto monede și tichete cadou (EMAG, Flanco sau H&M) cu Bucksify

Firma, care deține acest site, se numește Belacam Inc., care face parte, la rândul ei, din altă companie, Ambia Fund LLC. Știu că nu sunt atât de importante aceste informații, dar este bine de știut ce companie se află în spatele acestei ”afaceri”. Astfel, veți putea vedea dacă este un site serios sau doar o păcăleală.

Ce este BTCSurveys?

BTCSurveys este o platformă online de sondaje plătite în Bitcoin care oferă posibilitatea de a completa simple chestionare de opinie.

Avantajul principal al site-ului este interfața de utilizator simplă și curată, lipsită de reclame enervante sau alte elemente inutile. Totuși, un design fără complicații nu reprezintă o garanție a succesului în acest domeniu de interes.

Cum se desfășoară procesul de înregistrare?

Înregistrarea unui nou cont pe BTCSurveys este o acțiune rapidă, durează doar câteva minute. Pentru a începe, veți introduce adresa dvs. de e-mail și o parolă. După aceea, vi se va cere să vă furnizați numărul de telefon. Un cod SMS va fi trimis la acest număr pentru a vă verifica identitatea.

Acest proces de verificare este menit să împiedice utilizarea unei rețele private virtuale (VPN) pentru a accesa mai multe sondaje online plătite în bitcoin.

Personal, am optat pentru verificarea contului meu folosind această metodă. Desigur, nu toată lumea va dori să facă același lucru. Verificarea prin intermediul unui număr de telefon poate părea mai puțin atractivă pentru unii din cauza unor probleme de securitate.

Aceasta poate fi o preocupare valabilă, mai ales pentru un site fără experiență în acest domeniu. Cu toate acestea, există posibilitatea ca alte metode de verificare să fie implementate în viitorul apropiat.

În cele din urmă, numai după ce v-ați verificat contul veți putea începe să completați sondaje online cu BTCSurveys.

situația contului pe BTCSurveysPin
contul meu BTCSurveys

Cum puteți câștiga bitcoin gratis cu BTCSurveys?

Pentru a începe să câștigați bitcoin prin intermediul BTCSurveys, este esențial să înțelegeți cum funcționează modalitatea de câștig. Toate eforturile tale pe acest site sunt recompensate în puncte, fiecare punct valorează 0,01 dolari. Conversia acestor puncte în satoshi (BTC) este automată, astfel încât suma se reflectă în contul tău.

Imaginea de mai jos ilustrează starea contului meu la momentul scrierii acestui articol.

sondaje online pe TheoremReachPin
sondaje pe TheoremReach

Din păcate, în România, oferta de sondaje este destul de limitată. TheoremReach este singurul furnizor de sondaje disponibil, ceea ce a fost o surpriză neplăcută pentru mine. Diferența dintre BTCSurveys și alte site-uri precum TimeBucks, PrizeRebel sau ySense este semnificativă.

În țări precum SUA, Germania sau Canada, oferta poate fi mai bogată și mai valoroasă. Dar pentru România, nici măcar nu merită efortul de a da click pe butonul de înscriere.

Câștigurile posibile pe sondaj variază între 0,50 și 0,80 dolari. Ar putea fi o opțiune dacă am avea 2 sau 3 sondaje la fiecare 2 zile, dar șansele sunt mici.

În ce constă programul de promovare?

Programul de promovare pentru acest site de sondaje online plătit în bitcoin vă oferă un comision de 10% din câștigurile obținute de persoanele invitate. Eficacitatea acestui program poate fi pusă la îndoială.

Cu o strategie bine gândită, puteți atrage oameni noi, dar convingerea lor să rămână activi este o provocare. Modalitățile de a câștiga BTC prin intermediul BTCSurveys sunt limitate și, fără oportunități reale, șansele de a obține ceva semnificativ sunt, din păcate, scăzute.

Care sunt metodele de plată?

Specializată în plăți în Bitcoin, singura opțiune pentru a vă retrage ”câștigurile” este prin intermediul unui portofel digital.

Aveți nevoie, cu alte cuvinte, de o adresă de bitcoin pentru a face o retragere. Limita minimă de retragere este de 2.500 de puncte, adică 25 de dolari. Această sumă poate părea destul de mare, având în vedere disponibilitatea limitată a sondajelor online plătite în bitcoin.

Care sunt avantajele și dezavantajele pentru BTCSurveys?

Avantaje

 • Ușurința de a începe: Platforma este ușor de utilizat și de navigat, ceea ce face ca inițierea să fie destul de rapidă și simplă.
 • Plăți Bitcoin: Un mare avantaj este că serviciul plătește în Bitcoin, ceea ce poate fi atractiv pentru cei interesați de criptomonede.
 • Aplicație mobilă: Există o aplicație mobilă pentru a accesa sondajele în deplasare, ceea ce sporește confortul.
 • Parteneriate cu furnizori externi: Există un număr decent de sondaje datorită parteneriatelor cu furnizori externi sau terți.
 • Program de recomandare: Puteți câștiga un comision de 10% pentru prietenii recomandați care se înscriu și completează sondaje.

Dezavantaje

 • Limitări geografice: Numărul de sondaje disponibile depinde de țara în care locuiți, ceea ce poate fi limitativ pentru unii utilizatori.
 • Calificarea pentru sondaje: Poate necesita răbdare pentru a găsi sondaje pentru care sunteți eligibil.
 • Plăți numai în Bitcoin: Plățile sunt disponibile doar în Bitcoin, ceea ce poate fi o problemă pentru cei care preferă alte metode de plată, cum ar fi PayPal.
 • Rata de recompensă: Recompensele nu sunt impresionante și sunt comparativ mai mici decât pe alte site-uri de sondaje.
 • Pragul de retragere: Există un prag minim de retragere (25$), care este prea mare.
 • Suma variabilă în Satoshi: Plata în cea mai mică unitate de Bitcoin, satoshi, necesită un calcul pentru a determina suma reală, iar suma poate varia în funcție de cursul Bitcoin.

Merită sau nu?

Răspunsul este clar: nu. Folosirea acestui site pentru a acumula bitcoin (BTC) nu este o alegere pe care o recomand.

Există alternative mult mai bune și de încredere, cum ar fi FreeBitcoin, CryptoTab, ClickFight sau RedMonkey. Aceste platforme oferă o varietate de opțiuni atractive pentru a câștiga BTC gratuit și, în plus, vin cu dovezi de plată. Aceste dovezi vă pot da siguranța că site-urile în cauză sunt serioase și efectuează plățile la timp.

În concluzie, pentru cei care caută sondaje online plătite în bitcoin, recomandarea mea ar fi să evite utilizarea acestui site și să își îndrepte atenția către opțiuni mai profitabile și mai fiabile, cum ar fi cele enumerate mai sus.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu