BTCSurveys Tutorial | Sondaje Online plătite în moneda bitcoin

0
(0)

Ați văzut ce evoluție surprinzătoare a avut moneda bitcoin? Dacă știam acum câțiva ani buni, cu siguranță cumpăram și îi puneam la ”saltea”. Revenind cu picioarele pe pământ, în acest articol o să vă prezint un site de sondaje care plătește doar în moneda bitcoin. Site-ul se numește BTCSurveys și a fost lansat în ianuarie 2020 de către Marx Tyler.

Citește Câștigă cripto monede și tichete cadou (EMAG, Flanco sau H&M) cu Bucksify

Firma, care deține acest site, se numește Belacam Inc., care face parte, la rândul ei, din altă companie, Ambia Fund LLC. Știu că nu sunt atât de importante aceste informații, dar este bine de știut ce companie se află în spatele acestei ”afaceri”. Astfel, veți putea vedea dacă este un site serios sau doar o păcăleală.

Ce este BTCSurveys?

BTCSurveys este un site care vă plătește în bitcoin pentru a completa simple sondaje de opinie. Interfața de utilizare nu este încărcată cu fel de fel de reclame sau alte prostii de acest gen. Mai simplu de atât chiar nu puteți găsi în mediul online. Cu toate acestea, o interfață de utilizare curată nu garantează succesul în acest domeniu de activitate.

Cum se desfășoară procesul de înregistrare?

Realizarea unui cont nou pe BTCSurveys durează câteva minute. Trebuie doar să introduceți adresa de email și o parolă. După ce ați adăugat aceste informații, vi se va cere numărul de telefon. Pe acest număr de telefon, vi se va trimite un cod SMS pentru verificare.

Prin intermediul acestei verificări, se dorește prevenirea utilizării unei rețele virtuale private sau VPN în vederea accesării unui număr mai mare de sondaje.

Eu mi-am verificat contul prin această metodă. Asta nu înseamnă că și dumneavoastră veți face același lucru. Verificarea printr-un număr de telefon nu este atât de atractivă pentru unele persoane, din motive de securitate.

Mai ales, în cazul unui site care nu are experiență în acest domeniu de activitate. Deși, mă îndoiesc, poate vor implementa o altă modalitate de verificare în viitorul apropiat.

Doar după ce v-ați verificat contul, puteți începe să completați sondaje online cu BTCSurveys.

Cum puteți câștiga bitcoin gratis cu BTCSurveys?

Înainte să începeți să completați sondaje, trebuie să știți în ce monedă sunteți plătit. Tot ceea ce veți realiza pe acest site se va plăti în puncte. Valoarea unui punct este de 0.01$. Conversia acestor puncte în satoshi (BTC) se face în mod automat în balanța contului dvs. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, aceasta este situația conului meu, în momentul realizării acestui articol.

situația contului pe BTCSurveysPin
contul meu BTCSurveys

Din nefericire, oferta de sondaje este foarte săracă. Singurul furnizor de sondaje, care este disponibil pentru România, este TheoremReach. Surprinderea mea a fost uriașa, când am observat acest lucru. Nici nu pot să fac o comparație cu alte site-uri de sondaje precum TimeBucks, PrizeRebel sau ySense. Este o diferență ca de la cer la pământ.

Poate în alte țări precum SUA, Germania sau Canada, oferta este mult mai mare și mai valoroasă. Pentru România, nici nu merită să dați click pe butonul de înscriere. În cazul fericit în care veți avea sondaje, vă puteți aștepta la un câștig între 0.50$ și 0.80$ pe sondaj. Poate ar fi o soluție, dacă măcar la 2 zile am avea vreo 2 sau 3 sondaje, dar nu prea sunt șanse.

sondaje online pe TheoremReachPin
sondaje pe TheoremReach

În ce constă programul de promovare?

Pentru promovarea acestui site de sondaje, veți primi un comision de 10% din câștigurile realizate de persoanele pe care le-ați invitat. Nu știu cât de util este acest program. Să zicem că, printr-o strategie bine pusă la punct, veți aduce persoane noi.

Dar cum îi convingeți să rămână activi? Nu aveți cum, modalitățile de a câștiga BTC sunt foarte mici. Atâta timp cât nu sunt oportunități reale, nu prea aveți șanse să faceți ceva notabil cu BTCSurveys. Din păcate…

Care sunt metodele de plată?

Fiind un site care plătește doar în bitcoin, singura modalitate de a retrage ”câștigurile” este prin intermediul unui portofel digital. Cu alte cuvinte, aveți nevoie de o adresă de bitcoin pentru a face o retragere. Minimul de retragere este de 2 500 de puncte adică 25$. Dacă mă întrebați pe mine, aceasta suma este foarte mare, în condițiile în care nu prea sunt sondaje.

Care sunt avantajele și dezavantajele pentru BTCSurveys?

Acestea sunt avantajele

  • înscrierea este gratuită;
  • o interfață simplă de utilizare;
  • BTCSurveys este disponibil în România.

Acestea sunt dezavantajele

  • lipsa de oportunități;
  • câștiguri reduse;
  • promovarea nu este atractivă.

Merită sau nu?

Răspunsul meu este categoric NU. Utilizarea acestui site pentru a face rost de BTC nu este recomandată. Sunt site-uri precum FireFaucet sau Cointiply care oferă mult mai multe opțiuni interesante pentru a câștiga BTC în mod gratuit. Aveți și dovezi de plată, care vă pot oferi asigurări cum că aceste site-uri sunt serioase și plătesc la timp.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania