Modalități de a face bani online prin Cinchbucks | Merită sau nu?

0
(0)

Tot ceea ce înseamnă site-uri de făcut bani pot fi clasificate fie ca o oportunitate de succes, fie ca o pierdere de timp. De aceea, este bine să ne documentăm înainte de a ne înscrie pentru a ne asigura că promisiunile sunt reale. În acest articol vă voi prezenta un site GPT numit Cinchbucks.

Din câte am putut vedea, site-ul Cinchbucks are unele asemănări cu un alt site de recompense numit SwagBucks.

Fiind un site GPT, nu ar trebui să întâmpinați nicio dificultate în a profita de oportunitățile pe care le oferă. Dar este oare Cinchbucks un site recomandat pentru persoanele care locuiesc în România?

Din experiența mea, nu toate aceste site-uri GPT pot fi folosite cu succes de persoanele care locuiesc în România.

Prin urmare, în această recenzie veți afla tot ce ar trebui să știți, astfel încât să puteți ști dacă Cinchbucks este un site legitim sau un site pe care ar trebui să îl evitați.

Ce este Cinchbucks?

Cinchbucks este unul dintre multele site-uri care ne oferă diverse opțiuni pentru a câștiga bani. Când vorbesc despre opțiuni, mă refer la sondaje, oferte sau vizionarea de videoclipuri. Aș putea adăuga și opțiunea de jocuri, dar aceasta nu se încadrează în categoria acelor modalități care să vă aducă foloase financiare.

Acest site a fost lansat în 2014 și a ajuns în prezent la un număr semnificativ de peste 1 milion de utilizatori. Dar câți dintre aceștia sunt încă activi? De ce această întrebare? Mai multe detalii precum și răspunsul îl veți afla mai târziu, când voi prezenta potențialul de câștig al acestui site.

Dar până atunci, să vedem cum să ne înregistrăm pe Cinchbucks.

înregistrare CinchbucksPin
Formular de înregistrare Cinchbucks

Cum ne înregistrăm pe Cinchbucks?

Înregistrarea pe Cinchbucks implică 2 etape. În prima etapă trebuie doar să introducem o adresă de e-mail și o parolă.

În cea de-a doua etapă se vor adăuga informații cum ar fi:

 • numele și prenumele;
 • data nașterii;
 • țara și limba;
 • codul poștal.

Înregistrarea pe acest site GPT va fi finalizată doar după ce vă veți confirma adresa de e-mail.

Acum trebuie doar să introduceți datele de conectare pentru a începe să utilizați site-ul pentru a face bani online.

Ce metode de a face bani online ne oferă Cinchbucks?

Ceea ce ne oferă pentru a face bani nu se evidențiază cu nimic nou. În general, toate aceste site-uri GPT ne pun la dispoziție modalități precum sondaje, oferte, program de promovare, videoclipuri sau jocuri. Toate acestea ar trebui să contribuie la un venit suplimentar care să nu presupună prea mult efort.

Într-adevăr, există unele site-uri care sunt un pic speciale datorită unei diversități destul de mari în ceea ce privește aceste modalități de a câștiga bani. Aici putem enumera site-uri precum Cointiply, PrizeRebel sau Latium.

Înainte de a trece în revistă fiecare dintre acestea, este important să știți că veți fi recompensat în puncte CB. Când veți ajunge să efectuați o retragere, aceste puncte vor putea fi schimbate în diverse tipuri de premii, fie că este vorba de bani sau de tichete cadou electronice, acolo unde este cazul.

Venituri online din sondaje de opinie

Pentru a face bani din sondaje, trebuie să aveți cu ce. Din păcate, Cinchbucks nu oferă multe opțiuni în acest sens.

La momentul scrierii acestui articol, doar 3 companii erau disponibile pentru persoanele din România, și anume:

 • Your Surveys;
 • PureSpectrum;
 • SSI.

Să spunem că prima este o companie destul de cunoscută, care poate fi găsită pe majoritatea site-urilor care oferă această modalitate de a obține bani online. În ceea ce o privește pe cea de-a doua, trebuie să recunosc că este prima dată când aud de această companie, în condițiile în care folosesc foarte multe site-uri de sondaje.

Același lucru este valabil și pentru ultima companie listată în secțiunea de sondaj.

Faptul că aceste două companii sunt oarecum necunoscute pentru pasionații de sondaje nu înseamnă automat că nu sunt și ele opțiuni serioase care își recompensează participanții în mod corespunzător.

Degeaba oferă sondaje cu nemiluita pentru cei din afară, dacă pentru România vom găsi mereu sondaje ZERO.

În concluzie, Your Surveys rămâne singura care ne poate oferi ceva cu care să ne ocupăm timpul și să câștigăm niște bani. Dar o companie nu este suficientă pentru a atinge suma minimă de retragere înainte de a ajunge la ”pensie”, glumind putin.

Un sondaj oferit prin intermediul site-ului Cinchbucks va cuprinde informații precum titlul, timpul de finalizare și numărul de puncte CB.

Dacă sunteți interesați să încercați site-uri care au și sondaje pentru România, vă pot recomanda câteva precum ySense, Mobrog, TGM Panel sau YouGov.

Faceți bani online prin completarea ofertelor

Aici lucrurile stau un pic mai bine, în sensul că oferă mai multe opțiuni, ceea ce poate duce la posibilitatea de a obține venituri mai frecvente.

Cinchbucks ne oferă următoarele opțiuni cu care să lucrăm, și anume:

 • PeanutLabs;
 • Rapidoreach;
 • Personal;
 • OfferToro;
 • Wannads.

Dintre acestea, Wannads și OfferToro sunt cele mai frecvent utilizate.

Aceste oferte implică activități precum sondaje, descărcarea de aplicații, concursuri, înregistrarea pe anumite site-uri web, videoclipuri și jocuri.

Dintre toate aceste modalități, cred că vă veți axa pe sondaje de opinie, poate cu puțin noroc veți juca un joc pe telefonul mobil care să vă aducă niște recompense financiare, dar nu atât de mari pe cât am spera.

Și cam asta e tot ce ne poate oferi acest site pentru a face bani online. În opinia mea este foarte puțin în comparație cu site-urile mai experimentate care activează în același domeniu de activitate.

bani din jocuri pe telefonPin
Jocuri

Bani din jocuri pe telefon?

Nu degeaba am pus semnul întrebării în titlul de mai sus. Mi se pare un pic ciudat că, deși oferă o mulțime de jocuri, nu vom putea obține nimic de la acestea. Așa că această secțiune este o pierdere de timp pentru cei care speră să facă bani din aceste jocuri.

Au fost persoane care au fost entuziasmate de numărul mare de jocuri. Din păcate, după câteva ore de joc, au observat că nu au obținut nimic pentru timpul petrecut cu ele.

În concluzie, se poate folosi această secțiune doar pentru distracție.

Ce ne oferă programul de promovare?

În cadrul programului de promovare vi se va pune la dispoziție un link special pe care îl puteți promova pe anumite forumuri specializate sau rețele sociale, cum ar fi YouTube, Facebook sau Twitter.

Dacă sunteți suficient de norocos să dați peste o persoană activă, atunci veți putea obține un comision de 30% din toate câștigurile realizate de acea persoană.

Care sunt metodele de plată?

Punctele câștigate pot fi schimbate în diverse premii care pot fi răscumpărate astfel:

 • PayPal, cu o retragere minimă de 10 dolari;
 • tichete cadou, cum ar fi Amazon, Steam, Roblox și așa mai departe. Numărul minim de puncte pentru tichetele cadou electronice pornește de la 1.000 de puncte și poate ajunge până la 5.000 de puncte în unele cazuri.

Punctele sunt convertite după cum urmează: 100 de puncte CB valorează 1 dolar.

Merită sau nu?

Din păcate, Cinchbucks nu este o soluție profitabilă pentru dumneavoastră. Deși suma minimă de retragere nu este mare, tot nu veți putea să o atingeți prin mijloace proprii. Iar pentru a aduce persoane noi pe acest site, este nevoie de multă muncă. Doar cei care sunt activi și care au folosit link-ul dumneavoastră vor putea să vă aducă niște bani.

Pot să vă dau și alte aspecte negative despre acest site GPT, cum ar fi codurile promoționale expirate, compatibilitatea limitată cu programele de browser, serviciul de asistență inexistent sau ofertele care nu funcționează așa cum ar trebui.

Pentru cei care sunt încă la început și vor să facă bani mai ușor, puteți folosi aplicații pasive precum Honeygain sau IPRoyal Pawns sau alte site-uri interesante precum Picoworkers sau FireFaucet.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu