YouGov Tutorial | Sondaje online serioase pe bani în Romania

4.8
(52)

Munca prin intermediul site-urilor de sondaje reprezintă una dintre cele mai populare modalități de a face bani în mediul online. Aceste site-uri pot oferi celor interesați modalități reale de a câștiga un trai. Am auzit multe lucruri bune despre YouGov și de aceea am decis să mă înscriu pe acest site. Inițial, nu știam că este o platformă specializată în sondaje de opinie.

Citește și Câștigă bani PayPal pentru o muncă de câteva minute în mediul online

Indiferent cât de serios este un site web, este recomandabil să faceți câteva cercetări înainte de a vă înregistra pentru a evita momentele neplăcute. De aceea, am verificat online acest site, pentru a vedea ce cred utilizatorii despre această platformă de sondaje.

Spre surprinderea mea, YouGov are un scor bun, cu o notă de 3,9 din peste 1 700 de recenzii ale utilizatorilor acestui site.

Acest rating a fost realizat la momentul scrierii acestui articol și rezultă din recenziile membrilor care au reușit să își retragă banii câștigați pe YouGov destul de repede, dar există și membri care au renunțat din varii motive.

Cu toate acestea, ratingul acordat acestui site serios de sondaje este unul pozitiv și vă recomand să îi acordați o șansă.

YouGov ratingPin

3 site-uri bune pentru a face bani online

Înainte de a începe prezentarea site-ului YouGov, aș dori să vă prezint 3 site-uri care mi-au oferit cele mai multe satisfacții financiare, și anume:

O aplicație mobilă, care se numește Honeygain, vă oferă un venit pasiv și un bonus de înscriere de 5 dolari. Nu trebuie să faceți nimic special cu această aplicație, trebuie doar să o instalați pe dispozitivele mobile pe care le folosiți (telefon, laptop).

Fiți plătiți pentru a juca jocuri online cu Bananatic fără a fi nevoiți să investiți bani din buzunar. Trebuie să știți un singur lucru. Jocurile disponibile pe această platformă nu sunt jocuri de noroc.

Cu siguranță ați mai jucat aceste jocuri. Puteți câștiga diverse premii, începând de la produse, tichete cadou digitale sau chiar bani prin metode de plată serioase.

FreeCash este un site care se concentrează în principal pe sondaje, dar și pe diverse task-uri sau oferte interesante, special concepute pentru a genera venituri suplimentare.

Cele mai multe dintre oportunitățile oferite de FreeCash sunt gratuite, toate fiind disponibile într-un mediu creat cu multă trudă și imaginație.

O simplă înregistrare pe acest site vă poate aduce șansa de a câștiga un bonus de înscriere de până la 250 de dolari. Chiar dacă șansele sunt mici, ele există și s-ar putea ca dumneavoastră să fiți cel care va da lovitura.

Un alt aspect care m-a impresionat la site-ul FreeCash sunt metodele de plată. Atingerea sumei de 5 dolari din sondaje sau oferte vă oferă posibilitatea de a folosi metode de retragere cum ar fi PayPal, Steam, Amazon, Netflix, CS-GO, Fortnite, Roblox sau criptomonede precum Bitcoin, Ethereum, Litecoin sau Dogecoin.

Așadar, FreeCash rămâne un site care merită atenția dumneavoastră și poate fi folosit în mod gratuit.

Ce este YouGov?

YouGov este o companie internațională de cercetare, cu sediul central în Marea Britanie, care a fost lansată în anul 2000. Nu veți plăti niciun ban, dar veți fi recompensat pentru opiniile dumneavoastră. Deși are sediul în Marea Britanie, YouGov a reușit să convingă peste 6 milioane de persoane să apeleze la serviciile sale, adică să completeze simple sondaje de opinie.

Folosind toate informațiile colectate în urma sondajelor trimise membrilor săi pentru completare, YouGov joacă un rol important în îmbunătățirea deciziilor care afectează diferite organizații, în ceea ce privește serviciile sau produsele noi sau îmbunătățirea acestora. În schimbul participării la aceste sondaje de opinie, veți fi recompensat în puncte, care pot fi schimbate în bani.

Înregistrându-vă pe acest site, veți avea posibilitatea de a completa diverse sondaje care vor dura cel mult 30 de minute. Fiecare sondaj vă va aduce un număr de puncte în funcție de complexitatea acestuia.

Cum vă puteți înscrie pe YouGov?

Înscrierea pe YouGov se poate face prin următoarele modalități, și anume:

 • adresa de email;
 • prin contul de Facebook.
înscriere YouGovPin

În procesul de înregistrare vi se va cere, de asemenea, să răspundeți la anumite întrebări despre dumneavoastră. Scopul principal al acestor întrebări este de a crea un profil, pe baza căruia veți primi cele mai bune și mai potrivite sondaje plătite.

YouGov este un site care este disponibil în multe țări, inclusiv în România.

După ce veți răspunde la toate aceste întrebări, veți primi un bonus de 50 de puncte.

Este important să nu uitați să vă confirmați adresa de e-mail. Confirmarea se va face cu un cod din 5 cifre. Veți adăuga acest cod în căsuța de confirmare. De altfel, la fiecare accesare a contului dumneavoastră veți avea nevoie de un cod din 5 cifre pe care îl veți primi în adresa de e-mail. Prin urmare, adresa dvs. de e-mail trebuie să fie una reală.

După ce ați finalizat cu succes procesul de înregistrare, veți fi direcționat către pagina de start a site-ului YouGov. După cum puteți vedea, nu este foarte complicat să vă înscrieți pe acest site de sondaje online.

O interfață foarte simplu de utilizat

Navigarea pe pagina principală este foarte simplă. Pe pagina principală, veți avea numărul de puncte pe care le-ați câștigat în cadrul acestei platforme de sondaje. De asemenea, în partea dreaptă, veți putea vedea un meniu care conține următoarele secțiuni:

 • Detalii personale (nume, prenume, nume de familie, adresa dumneavoastră, adresa de e-mail, frecvența sondajelor și setările de limbă);
 • permisiuni (aici se cere permisiunea de a utiliza diferite date despre dvs. cu privire la mai multe aspecte ale vieții dvs.);
 • Istoricul activității dvs. pe YouGov (de exemplu, vor fi afișate informații despre numărul de puncte pe care le-ați câștigat în diverse moduri, fie că este vorba de bonusuri sau de completarea de sondaje).
 • Serviciul de asistență;

Prin intermediul acestui serviciu de asistență, vi se oferă informații care, teoretic, vă vor ajuta să rezolvați anumite probleme care pot apărea în timpul activității desfășurate în cadrul site-ului YouGov. Dacă nu găsiți răspunsul pe care îl căutați, aveți opțiunea de a-i contacta prin intermediul unui formular de contact. Acest lucru se poate face făcând click pe butonul ”Contactați-ne” din colțul din dreapta sus.

Citește și Câștiguri din sondaje efectuate pe internet cu SurveyGPT în România

Acest site oferă și alte modalități de a face bani, nu doar sondaje. Puteți face recenzii despre diverse filme, scriitori sau persoane celebre și multe alte lucruri care vă vor oferi o experiență bună. Este un concept foarte atractiv pe care nu îl găsiți pe multe site-uri similare.

Dar, din păcate, nu sunt disponibile pentru cei care locuiesc în România. Deocamdată, pot fi completate doar sondaje. Eu, de exemplu, am prins doar sondaje până în momentul de față. Este posibil ca unele persoane, în funcție de informațiile din profilul lor, să aibă acces la aceste modalități suplimentare de a face bani online. Indiferent dacă le puteți accesa sau nu, aceste joburi sunt destul de rare.

Cum se face bani online de acasă cu YouGov?

Utilizând informațiile pe care le-ați furnizat atunci când ați completat formularul de înregistrare, site-ul vă trimite sondaje online pe bani pe baza acestor detalii. Frecvența acestor sondaje este puțin mai mare decât cea a celorlalte site-uri pe care le folosesc. Invitațiile la aceste sondaje vor fi trimise la adresa dvs. de e-mail.

Odată ce ați primit această invitație, puteți accesa prin intermediul linkului primit pe adresa de e-mail.

Citește și Așteptări, recomandări și sugestii de urmat pentru a finaliza anchetele în cele mai bune condiții

Marea majoritate a sondajelor primite sunt relativ scurte din punct de vedere al timpului de completare. Timpul de completare poate varia între 5 minute și 10 minute. Desigur, veți întâlni și sondaje care durează până la 30 de minute pentru a fi completate.

primul sondaj cu întrebări simplePin

De îndată ce v-ați înregistrat, veți primi un sondaj de 3 minute care vă va oferi o recompensă de 100 de puncte. După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, vor fi câteva întrebări simple despre dumneavoastră.

Completarea acestui scurt sondaj vă va aduce 100 de puncte. Așadar, vă veți începe activitatea pe acest site cu 150 de puncte câștigate foarte simplu.

bonus de înscrierePin

Permiteți-mi să vă dau un exemplu de sondaj pe care l-am primit în contul meu.

Atunci când un sondaj este disponibil, veți fi notificat prin e-mail. Această notificare nu vă oferă prea multe informații. Dacă doriți să aflați mai multe detalii (durata sau numărul de puncte), trebuie să dați click pe aceasta. Acest lucru vă va direcționa către pagina principală unde este afișat sondajul.

sondaj YouGov
Exemplu de sondaj YouGov

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, așa arată un sondaj YouGov.

exemplu sondaj asigurariPin
Un sondaj despre Companiile de Asigurări

După ce ați completat un sondaj, vi se va cere să oferiți feedback cu privire la experiența dumneavoastră în timpul completării sondajului.

feedback completare sondajPin
Feedback după completarea sondajului

Există un program de recomandare pe site-ul YouGov?

Da, YouGov ne oferă, de asemenea, oportunitatea de a obține un venit pasiv din veniturile obținute de persoanele care utilizează link-ul dumneavoastră de recomandare. Veți câștiga acest comision doar dacă persoanele invitate sunt active, adică dacă completează în mod regulat sondajele.

Pentru fiecare persoană invitată care completează cel puțin 6 sondaje, veți primi un comision de 200 de puncte.

Cum vă puteți retrage câștigurile?

Toate sondajele sunt plătite în puncte. Aceste puncte pot fi schimbate în bani.

Numărul de puncte depinde de durata și complexitatea fiecărui sondaj. Sistemul de puncte este diferit pentru fiecare țară. Pentru România, aveți 2 opțiuni, prin care puteți schimba punctele:

 • 2 500 de puncte valorează 100 RON;
 • 1 500 de puncte valorează 50 RON.

Și cu acel bonus de înscriere de 50 de puncte, va trebui să completați un număr semnificativ de sondaje pentru a ajunge la numărul de puncte necesare pentru a face o plată.

retragere cu YouGovPin

Cum este procesată o plată pe YouGov?

După ce ați atins suma minimă de retragere (50 RON sau 100 RON), va trebui să adăugați următoarele detalii într-un formular care va conține 2 secțiuni, și anume:

 • adresa (numele, prenumele, data nașterii, orașul, județul și codul poștal);
 • contul bancar (IBAN și BIC).

Când introduceți numărul contului bancar, asigurați-vă că nu există spații între cifre, altfel nu va fi recunoscut.

După ce ați completat acest formular de procesare a plății, veți primi un e-mail prin care veți fi anunțat că banii vor fi trimiși în termen de 3 zile lucrătoare.

Care sunt avantajele și dezavantajele?

Acestea sunt avantajele

 • Este disponibil și în România;
 • profilul este simplu de completat;
 • minimul de retragere este decent (50 RON sau 100 RON);
 • o interfață simplă de navigat;
 • bonus de înscriere de 50 de puncte.
 • o rată de descalificare redusă;
 • majoritatea sondajelor au un timp de prelucrare decent.

Acestea sunt dezavantajele

 • sondajele online sunt principalele modalități prin care puteți face bani cu YouGov;
 • momentan, se poate retrage doar prin transfer bancar;
 • serviciul de asistența necesită anumite îmbunătățiri;
 • nu vă așteptați la un număr foarte mare de sondaje.

Concluziile mele cu privire la site-ul YouGov

Nu sunt genul de persoană care renunță atât de ușor. De aceea, am mare încredere în această platformă de sondaje online gratuite. Dar, din păcate, există un „dar”. Nu veți primi foarte multe sondaje. Suma de retragere este una decentă, având în vedere că începeți deja cu 150 de puncte pentru un job de 3 minute.

Citește și Întrebări și răspunsuri, Plata în tichete cadou | Merită sau nu?

Să recunoaștem, nu vă veți îmbogăți făcând sondaje pe internet. Aceasta nu este o metodă pe care vă puteți baza pentru a obține venituri care să vă îmbogățească. Cu toate acestea, YouGov vă oferă un mijloc prin care puteți câștiga câțiva bănuți în timpul liber. Acesta este un site legal, unde puteți profita de sondajele de opinie oferite, dar și de programele lor de recomandare.

Actualizare privind detaliile de procesare a plăților prin YouGov

Din păcate, nu vă pot da vești bune.

Să vă povestesc cum am încercat să-mi retrag banii câștigați cu greu de la YouGov.

În ziua în care am reușit să ajung la 1500 de puncte, mi-am adăugat contul bancar pentru a primi 50 RON.

Teoretic, ar fi trebuit să primesc banii în 3 zile lucrătoare. Spre surprinderea mea, am primit un mesaj că plata nu a putut fi procesată din cauza unor probleme tehnice cu datele adăugate în secțiunea de retragere.

Citește și Câștigă bani din sondaje de opinie pe internet plătite folosind JTN Panel

Punctele au fost returnate în contul meu. La scurt timp după ce punctele s-au întors în soldul contului meu, am încercat din nou folosind aceleași date.

Spre deosebire de prima încercare de retragere, punctele nu au fost returnate.

Am încercat să accesez serviciul de asistență, dar nu am primit niciun răspuns. A trecut mai bine de o săptămână și încă nu am primit vreun răspuns de la YouGov cu privire la mesajul pe care l-am trimis.

La 29 iunie 2022, s-a cerut valorificarea punctelor și am ajuns în data de 19 iulie 2022 fără ca vreun ban să fie trimis în contul bancar.

Închiderea contului pe YouGov

Am trimis un alt e-mail subliniind situația mea în care punctele câștigate nu au fost valorificate. Iar la finalul acelui mesaj am scris că, dacă situația mea nu va fi rezolvată, să mi se închidă contul.

Sincer, nu mă așteptam la niciun răspuns din partea serviciului de asistență.

În mod surprinzător, a doua zi am primit un răspuns de la YouGov în care mi se transmitea că contul meu a fost închis și că le pare rău că au pierdut un membru (o mare aberație).

Așadar, la închiderea conturilor, YouGov răspunde fără întârziere, dar când vine vorba de corectitudine, se face că plouă.

În consecință, site-ul YouGov a devenit SCAM datorită faptului că plățile nu au fost procesate, iar serviciul de asistență este inexistent atunci când vine vorba de plata membrilor lor.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.8 / 5. Număr de voturi: 52

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

11 comentarii la „YouGov Tutorial | Sondaje online serioase pe bani în Romania”

 1. După cum se menționează în acest articol, nu mi-am putut retrage câștigurile. Chiar și cu mesaje scrise către cei care administrează acest site de sondaje, nu am reușit să rezolv situația privind punctele necesare pentru o simplă retragere de 50 RON. Prin urmare, site-ul YouGov a devenit SCAM, cel puțin pentru mine.

  Răspunde
 2. De aproape o lună le-am scris aproape zilnic, celor de la Yougov, nu mi-a răspuns absolut nimeni, nu există niciu alt mod de contactare a unui reprezentant Yougov, ceea ce denotă o lipsă crasă de seriozitate, pur și simplu nu mai primesc nici eu, nici soția mea, niciun cod de autentificare, iată de ce mi se pare o înșelăciune să aibă acest mod automat de autentificare, în locul procedurii uzuale, cu parolă stabilită de către utilizator!
  Unde și cui să mă mai adresez? Nu există niciun număr de telefon, nicio adresă de poștă electronică(e-mail), absolut nicio informație de contact pentru semnalarea problemelor, așadar, corelat cu lipsa oricărui semn de interes, nu mă pot gândi decât la încă o păcăleală!!
  Aștept un răspuns, dacă are cineva, vreunul.

  Răspunde
  • Îmi pare rău că treceți prin aceste situații neplăcute. Ceva s-a întâmplat, având în vedere că ați apelat la serviciul de asistență și nu ați primit niciun răspuns. M-am deconectat din contul meu și am încercat să mă autentific pentru a vedea dacă primesc acel cod. Am primit codul instantaneu și nu am întâmpinat întârzieri sau alte probleme la conectarea în contul meu YouGov.
   Singura modalitate de a intra în contact cu YouGov este prin intermediul serviciului de asistență. Ați încercat să trimiteți un e-mail la ”[email protected]” sau să îi contactați pe pagina lor de Facebook?

   Răspunde
   • Am încercat să-i contactez pe toate căile posibile, pur și simplu, de peste un an, își bat joc, sunt doar niște hoți, așadar, dacă mai sunt și alții, interesați, să cerem ce reclamații putem face, chiar și în instanță.

    Răspunde
    • Din păcate, tot ce putem face este să-i informăm corect pe cei care vor să se înregistreze pe YouGov pentru a nu ajunge în situația noastră. Acest site este etichetat pe site-ul meu ca fiind SCAM. Asta este tot ce pot face prin articolul meu. Dacă mai sunt și alții care NU au primit plăți de la acești ”ESCROCI”, îi invit să scrie un comentariu care să arate adevărata față a siteului YouGov.

     Răspunde
  • Nu merită osteneala. E o țeapă că oricare alta. Veți primi solicitări de sondaje la început și când veți mai avea nevoie de două, trei sute de puncte pentru a atinge baremul de retribuire, nu veți mai primi sondaje de completat. Și uite așa ați pierdut timp pentru că ei să-și facă treaba fara că ei sa mai plătească. Nu că ar fi cine știe ce sumă. Pierzi câteva ore completând chestionare in speranța deșartă că vei primi 50 de lei. Numai că totul e înșelăciune. Nu veți atinge niciodată baremul minim, că așa e conceput sistemul ăsta.

   Răspunde
   • Mulțumesc pentru comentariul dumneavoastră. Mai am încă 200 de puncte până când voi ajunge la suma minimă de retragere. Vă voi anunța dacă îmi vor trimite banii.

    Răspunde
  • Din câte am văzut, YouGov nu oferă posibilitatea de a fi recompensat cu tichete cadou electronice. Eu însumi nu am găsit un site de sondaje care să ofere tichete de masă. Cred că v-ați referit la tichete cadou electronice. Sper că v-am fost de ajutor.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania