YouGov Tutorial | Sondaje online serioase pe bani în Romania

Cu toate că folosesc multe site-uri pentru a completa sondaje online, întotdeauna caut în mediul online și alte oportunități prin care să obțin diverse venituri suplimentare. Am auzit multe lucruri bune despre YouGov, și de aceea m-am decis să mă înscriu pe acest site. Inițial nu am știut că este o platformă specializată pe sondaje de opinie.

Dar, înscrierea nu a fost posibilă, nu înainte să citesc și alte analize făcute de membrii acestei platforme de sondaje. Spre surprinderea mea, nota dată de către membrii siteului YouGov este una excelentă cu un rating de 4.4 din 5 posibile. Această notă este obținută din analizele membrilor care au reușit să retragă destul de rapid banii realizați pe YouGov, dar sunt și acei membrii care au renunțat din diverse motive. Cu toate acestea, nota dată acestui site serios de sondaje este una excelentă, și chiar vă recomand să îi acordați o șansă.

evaluare pozitiva

Înainte să începem tutorialul nostru despre YouGov, aș dori să vă prezint 3 site-uri care mi-au oferit cele mai multe satisfacții din punct de vedere financiar, și anume:

O aplicație mobilă, care se numește Honeygain, vă asigură un venit pasiv și un bonus de înregistrare de 5$. Cu această aplicație nu trebuie să faceți nimic deosebit, este necesară doar instalarea acesteia pe dispozitivele pe care le folosiți (telefon, laptop).

Fii plătit pentru a juca jocuri online Cu Bananatic fără să fie nevoie să investiți vreun ban din buzunarul dumneavoastră. Un lucru trebuie știut. Nu sunt jocuri de noroc. Aceste jocuri, cu siguranță, le-ați mai jucat. Puteți câștiga diverse premii, începând de la produse, carduri cadou sau chiar bani prin intermediul unor metode de plată serioase.

Câștigați bani online din activități simple precum citirea de email-uri, sondaje online sau cumpărături online. Pentru înscrierea pe PaidToReadEmail, veți primi și un bonus de înregistrare de 3$. Într-adevăr, interfața de utilizare necesită anumite modificări vizuale, dar este un serios și care plătește în PayPal. Fiți activ și veți face bani frumoși cu acest site.

Ce este YouGov?

YouGov este o companie internațională de cercetate, cu sediul central în Marea Britanie, care a fost lansată în anul 2003. Datorită seriozității acestei companii de cercetare, s-a ajuns la un număr important de membri, peste 6 milioane de persoane din întreaga lume care folosesc acest site pentru a face bani online.

Folosind toate informațiile colectate din sondajele de opinie trimise membrilor săi pentru completare, YouGov are un rol important în îmbunătățirea deciziilor care afectează diferite organizații, în ceea ce privește apariția unor noi servicii sau produse sau chiar îmbunătățirea acestora. În schimbul participării la aceste sondaje de opinie, veți fi recompensat în puncte, care vor putea fi schimbate în bani.

Cum vă puteți înscrie pe YouGov?

Înscrierea pe YouGov se poate face prin următoarele modalități, și anume:

 • adresa de email;
 • prin contul de Facebook.
înscriere YouGov

Înregistrarea presupune și anumite răspunsuri la diverse întrebări despre dumneavoastră, pentru a vă oferi cele mai bune și potrivite sondaje de opinie plătite. YouGov este disponibilă în foarte multe țări, printre care și România. Finalizarea acestor întrebări vă vor aduce 50 de puncte. Nu uitați și de confirmarea adresei de email. Confirmarea se poate face printr-un cod format din 5 cifre pe care o să îl primiți pe adresa de email cu care v-ați înregistrat.

Înscriere YouGov

După ce ați finalizat cu succes procesul de înregistrare, veți fi direcționat către pagina de start al site-ului YouGov. După cum puteți observa, nu este foarte complicat să vă înscrieți pe acest site de sondaje online.

O interfață foarte simplu de utilizat

Navigarea pe pagina principală este foarte simplă. În colțul din dreapta sus, veți avea numărul de puncte pe care l-ați realizat pe această platformă de sondaje. To în partea dreaptă, veți primi diverse notificări cu privire la sondajele disponibile pentru dumneavoastră.

Din fericire, puteți realiza foarte multe lucruri, în afară de aceste sondaje de opinie. Punctele dvs. de opinie sunt foarte importante. Puteți face analize la diverse filme, scriitori sau persoane celebre și multe alte lucruri care vă vor oferi o experiență plăcută. Este un concept foarte atractiv, care nu se găsește pe foarte multe site-uri similare. Dar, sunt mai rare aceste joburi.

Cum se face bani online de acasă cu YouGov?

Cu ajutorul informațiilor furnizate atunci când ați completat formularul de înregistrare, site-ul vă trimite sondaje online pe bani bazate pe aceste detalii. Frecvența acestor sondaje este puțin mai ridicată decât în cazul celorlalte site-uri pe care le folosesc. Invitațiile la aceste sondaje le veți primi pe adresa de email. În momentul în care ați primit această invitație, o puteți accesa prin link-ul primit pe adresa de email.

Marea majoritate al sondajelor primite sunt relativ scurte, din punct de vedere al timpului de completare. Timpul de completare poate varia între 5 minute și 10 minute. Desigur că veți întâlni și sondaje care necesită un timp de finalizare care poate ajunge până la 30 de minute.

primul sondaj cu întrebări simple

Imediat cum v-ați înregistrat, veți primi deja un sondaj de 3 minute care o să vă ofere o recompensă de 100 de puncte. După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, vor fi niște întrebări simple despre dumneavoastră. Finalizarea acestui mic sondaj vă va aduce 100 de puncte. Deci veți începe activitatea pe acest site cu 150 de puncte obținute foarte simplu.

bonus de înscriere

Numărul de puncte depinde de durata și complexitatea fiecărui sondaj. Sistemul de puncte este diferit pentru fiecare țară. Pentru România, aveți 2 opțiuni, prin care puteți schimba punctele:

 • 2 500 de puncte valorează 100 RON;
 • 1 500 de puncte valorează 50 RON.

Și cu acel bonus de înscriere de 50 de puncte, trebuie să completați un număr important de sondaje pentru a ajunge la acel număr de puncte necesar pentru retragere.

retragere cu YouGov

Care sunt avantajele și dezavantajele?

Acestea sunt avantajele

 • Este disponibil și în România;
 • profilul este simplu de completat;
 • minimul de retragere este decent (50 RON sau 100 RON);
 • o interfață simplă de navigat;
 • bonus de înscriere de 50 de puncte.
 • o rată de descalificare redusă;
 • majoritatea sondajelor au un timp de prelucrare decent.

Acestea sunt dezavantajele

 • sondajele online sunt principalele modalități prin care puteți face bani cu YouGov;
 • momentan, se poate retrage doar prin transfer bancar;
 • serviciul de asistența necesită anumite îmbunătățiri;
 • nu vă așteptați la un număr foarte mare de sondaje.

Concluziile mele cu privire la site-ul YouGov

Eu nu sunt acea persoană care să renunțe așa ușor. De aceea, am mare încredere în această platformă de sondaje online gratuite. Dar, din păcate exista și un „dar”. Nu veți avea parte de foarte multe sondaje. Suma de retragere este una decentă, în condițiile în care deja începeți cu 150 de puncte pentru o muncă de 5 minute. Toate analizele din partea membrilor acestui site sunt realizate pe baza experienței acumulate din activitatea prestată pe YouGov. De aceea, nota de evaluare a ajuns să fie una excelentă.

Vă mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *