Skip to content
Bitcoin Gratuit Romania

6 Comments

 1. Dalea Robert
  4 mai 2022 @ 13:40

  De aproape o lună le-am scris aproape zilnic, celor de la Yougov, nu mi-a răspuns absolut nimeni, nu există niciu alt mod de contactare a unui reprezentant Yougov, ceea ce denotă o lipsă crasă de seriozitate, pur și simplu nu mai primesc nici eu, nici soția mea, niciun cod de autentificare, iată de ce mi se pare o înșelăciune să aibă acest mod automat de autentificare, în locul procedurii uzuale, cu parolă stabilită de către utilizator!
  Unde și cui să mă mai adresez? Nu există niciun număr de telefon, nicio adresă de poștă electronică(e-mail), absolut nicio informație de contact pentru semnalarea problemelor, așadar, corelat cu lipsa oricărui semn de interes, nu mă pot gândi decât la încă o păcăleală!!
  Aștept un răspuns, dacă are cineva, vreunul.

  Reply

  • Jonas
   4 mai 2022 @ 14:28

   Îmi pare rău că treceți prin aceste situații neplăcute. Ceva s-a întâmplat, având în vedere că ați apelat la serviciul de asistență și nu ați primit niciun răspuns. M-am deconectat din contul meu și am încercat să mă autentific pentru a vedea dacă primesc acel cod. Am primit codul instantaneu și nu am întâmpinat întârzieri sau alte probleme la conectarea în contul meu YouGov.
   Singura modalitate de a intra în contact cu YouGov este prin intermediul serviciului de asistență. Ați încercat să trimiteți un e-mail la ”[email protected]” sau să îi contactați pe pagina lor de Facebook?

   Reply

  • Necula Zânel
   9 iunie 2022 @ 13:38

   Nu merită osteneala. E o țeapă că oricare alta. Veți primi solicitări de sondaje la început și când veți mai avea nevoie de două, trei sute de puncte pentru a atinge baremul de retribuire, nu veți mai primi sondaje de completat. Și uite așa ați pierdut timp pentru că ei să-și facă treaba fara că ei sa mai plătească. Nu că ar fi cine știe ce sumă. Pierzi câteva ore completând chestionare in speranța deșartă că vei primi 50 de lei. Numai că totul e înșelăciune. Nu veți atinge niciodată baremul minim, că așa e conceput sistemul ăsta.

   Reply

   • Jonas
    9 iunie 2022 @ 14:12

    Mulțumesc pentru comentariul dumneavoastră. Mai am încă 200 de puncte până când voi ajunge la suma minimă de retragere. Vă voi anunța dacă îmi vor trimite banii.

    Reply

 2. Soare Elena
  3 septembrie 2021 @ 14:48

  Dacă strâng puncte, acestea pot fi schimbate în tichete de masă?

  Reply

  • jonas
   3 septembrie 2021 @ 16:33

   Din câte am văzut, YouGov nu oferă posibilitatea de a fi recompensat cu tichete cadou electronice. Eu însumi nu am găsit un site de sondaje care să ofere tichete de masă. Cred că v-ați referit la tichete cadou electronice. Sper că v-am fost de ajutor.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Bitcoin Gratuit Romania