Joburi online plătite de acasă în România | PicoWorkers

Munca la domiciliu a devenit o metodă de făcut bani foarte populară deoarece nu necesită să fii calificat în anumite domenii de activitate. Șansa de a obține venituri decente și de a descoperi noi joburi online plătite în România a crescut considerabil.

Salut, prieteni! Unele linkuri de pe această pagină pot fi linkuri afiliate, ceea ce înseamnă că, dacă alegeți să cumpărați un produs, pot obține un mic comision, fără costuri suplimentare pentru dvs. Vă mulțumesc!

Dacă sunteți în căutarea unor oportunități care să vă ofere ocazia de munci de acasă, atunci acest tutorial este pentru dumneavoastră.
Im face o deosebită plăcere să vă prezint o platformă numită PicoWorkers, care se încadrează cu succes în categoria muncii la domiciliu.

Ce este PicoWorkers?

PicoWorkers este o platformă americană, lansată în anul 2012 și este deținută de firma Picoworkers Marketing LLC (fostul OctoBrain). Aceasta este specializată în micro-sarcini, având ca scop principal realizarea unei conexiuni durabile și eficiente între persoanele, care caută șansa de a munci de acasă, și angajatori.

Pe PicoWorkers sunt 2 categorii de persoane care lucrează pentru un viitor mai bun din punct de vedere financiar.

Acestea sunt următoarele:

 • muncitorii;

Muncitorii sunt acele persoane, ca mine sau ca dumneavoastră, care doresc să câștige un ban cinstit prin realizarea unor activități în mediul online.

 • Angajatorii.

Angajatorii sunt cei care au nevoie de persoane care să completeze cu succes sarcinile oferite.

Dumneavoastră puteți fi și angajator dar și muncitor în același timp, folosind un singur cont. Nu există nici o restricție cu privire la acest aspect.

Cum vă înregistrați cu PicoWorkers?

Procesul de înregistrare este foarte simplu de completat. Informațiile necesare pentru a vă crea un cont pe Picoworkers sunt următoarele:

 • nume și prenumele dumneavoastră;
 • adresa de email;
 • porecla sau numele pe care o să-l folosiți în interacțiunea cu posibili angajatori;
 • o parolă;
 • țara de proveniență.
Picoworkers Înregistrare

Notă: În momentul în care o să cereți plata, o să vi se verifice contul. De aceea, este recomandat să furnizați informații reale.

Bonus de Înregistrare

Pentru înregistrarea pe această platformă veți fi recompensat cu suma de 0.50$. Nu este o sumă importantă dar contează gestul. Alte site-uri, din păcate, nu folosesc această politică de premiere. Deci, să fim recunoscători și pentru acest bonus.

Ce ofertă de joburi online plătite este disponibilă pe PicoWorkers?

Din fericire, oferta de joburi online plătite este una variată. Atâta timp cât sunteți activ și motivat, nu veți întâmpina probleme cu privire la disponibilitatea acestor oferte de muncă.

În rândurile următoare, o să vă prezint câteva exemple de joburi care pot fi completate pe această platformă. Partea bună este că dumneavoastră deja le realizați în timpul pe care îl petreceți în mediul online.

Aceste joburi constă în acțiuni precum:

 • înregistrare pe diverse site-uri;
 • vizionare de videoclipuri pe YouTube;
 • interacțiunea pe anumite rețele de socializare precum Facebook, Twitter sau Instagram;
 • realizare de conturi Gmail;
 • descărcarea și instalarea unor aplicații mobile.

De altfel puteți observa, în poza de mai jos, câteva joburi disponibile pe PicoWorkers

exemple de joburi online plătite

Ce fel de joburi online plătite puteți completa?

Sunt 2 tipuri de joburi disponibile pe PicoWorkers, și anume:

 • joburi simple;

Joburile simple sunt acele joburi care nu necesită o anume specializare pentru a fi completate. Aici putem exemplifica joburi precum postarea de comentarii sau alte activități sociale (like, share, follow) pe diferite rețele de socializare, instalare de programe și așa mai departe.

 • Proiecte.

Acestea sunt mult mai complicate decât cele normale. Pentru a finaliza cu succes aceste proiecte, este necesară o anumită specializare în domenii precum realizarea de banere, optimizare de site-uri sau chiar și creere de conținut pentru diferite website-uri.

Notă: Citiți cu mare atenție instrucțiunile fiecărui job.

Care este rata de succes?

Pentru asigurarea unei calități în ceea ce privește completarea acestor sarcini, este recomandat să aveți această rată de succes peste 75%. Dacă va coborî sub 75%, nu veți mai avea suficiente joburi pentru a câștiga bani. Deci, încercați pe cât posibil să mențineți acel prag de 75% pentru a evita orice eveniment nedorit.

La început, veți completa doar joburile simple. Cu timpul veți primi calificative pozitive, ceea ce va facilita tranziția de la câștiguri decente la câștiguri mult mai mari de bani. Construiți-vă reputația pentru a avea acces la aceste oferte mai bine plătite.

La ce câștiguri vă puteți aștepta?

Câștigurile obținute din finalizarea joburilor simple pot varia, începând de la 0.02$ și ajungându-se până la 0.30$ sau chiar 0.40$.

În cazul în care considerați ca recompensele sunt prea mici, atunci puteți încerca să completați proiecte. Acestea sunt mult mai bine plătite dar, din păcate, este nevoie de o anumită calificare pentru a finaliza cu succes proiectele respective. Proiectele necesită un timp mai lung de finalizare, care se poate întinde chiar și pe o durată de câteva luni. Totul depinde de cel ce a creat jobul.

Câștigurile pentru aceste proiecte pot ajunge la sume de ordinul sutelor de dolari. Dar aveți mare grijă când încercați să finalizați proiecte. Fiți 100% sigur că puteți finaliza cu succes.

Important: Dacă nu sunteți sigur că puteți duce la bun sfârșit un job, fie că este un job simplu, fie că este un proiect, atunci evitați să lucrați la acea sarcină. Nu trimiteți dovada dacă jobul nu este completat în totalitate.

Care sunt avantajele și dezavantajele pentru finalizarea acestor joburi online plătite?

Haideți să începem cu avantajele:

 • înregistrarea este gratuită, fiind disponibilă și pentru România;
 • joburile sunt accesibile atât pentru cei ce nu dețin vreo calificare, cât și pentru cei cu pretenții;
 • oferta de joburi online plătite este foarte variată;
 • plata se face imediat după ce munca dumneavoastră a fost verificată;

Cât despre dezavantaje:

 • lăsați visele la „ușă”. Nu vă veți îmbogăți completând joburi de acasă pe PicoWorkers;
 • există o concurenta puternică. Timpul este vital pentru a completa cu succes o sarcină. Dacă munca pe care o prestați nu este de calitate, nu veți reuși câștigați bani aici.
 • Pentru a fi plătit, va fi nevoie să furnizați dovezi că sunteți o persoană reală;
 • comisioane ridicate pentru retrageri.

Completarea acestor joburi online plătite de persoanele invitate

Primiți un comision de 5% pentru fiecare sarcină completată de persoana care a folosit link-ul dvs de înregistrare.
Mai mult decât atât, mai primiți și un comision de 5% pentru fiecare depunere de fonduri realizată de persoana invitată.

Notă: Nu uitați de bonusul de înregistrare. Acest bonus nu poate fi retras. În schimb, îl puteți folosi pentru a crea o sarcină.

Cum ca puteți retrage banii?

Înainte să faceți prima retragere, este obligatoriu să furnizați o dovadă prin care sa confirmați identitatea dvs.

Minimul de plată este de 5.40$ și poate fi realizat prin următoarele metode:

 • PayPal;
 • bonuri cadou (Amazon);

Toate metodele de plată au comisioane de retragere diferite. Verificați înainte de retragere aceste comisioane pentru a nu avea vreo surpriză. Plata se face în termen de 10 zile din momentul în care ați făcut retragerea.

Înregistrare PicoWorkers

Vă mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *