Joburi online plătite de acasă în România | PicoWorkers

0
(0)

Ultima actualizare pe 9 octombrie 2022 de Jonas

Munca de acasă a devenit o modalitate populară de a face bani, deoarece nu necesită să fiți calificați în anumite domenii de activitate. Șansa de a obține un venit decent și de a descoperi noi joburi online plătite în România a crescut considerabil.

Dacă sunteți în căutarea unor posibilități de a lucra de acasă, atunci acest tutorial este pentru dumneavoastră. Sunt deosebit de încântat să vă prezint o platformă numită PicoWorkers, care se încadrează cu succes în categoria muncii de acasă.

Ce este PicoWorkers?

PicoWorkers este o platformă americană, care a fost lansată în 2012 și este deținută de Picoworkers Marketing LLC ( fosta OctoBrain). Aceasta este specializată în oferte de joburi de tip micro, având ca principal obiectiv realizarea unei conexiuni durabile și eficiente între persoanele care caută oportunitatea de a lucra de acasă și angajatori.

Citește și Obțineți venituri din activități independente cu SquadHelp

În cadrul site-ului PicoWorkers se găsesc 2 categorii de persoane care lucrează pentru a avea un viitor financiar îmbunătățit.

Acestea sunt următoarele:

 • muncitorii;

Muncitorii sunt acele persoane, ca mine și ca dumneavoastră, care doresc să câștige un trai cinstit realizând diverse activități în mediul online..

 • Angajatorii.

Angajatorii sunt aceia care au nevoie de persoane care să ducă la bun sfârșit activitățile care le sunt oferite. Marele avantaj este ca puteți fi angajator și muncitor în același timp, folosindu-vă de un singur cont. În acest sens, nu există nici o restricție.

Cum vă înregistrați cu PicoWorkers?

Procesul de înregistrare este foarte simplu de completat. Informațiile necesare pentru a vă crea un cont pe Picoworkers sunt următoarele:

 • nume și prenumele dumneavoastră;
 • adresa de email;
 • porecla sau numele pe care o să-l folosiți în interacțiunea cu posibili angajatori;
 • o parolă;
 • țara de proveniență.
Picoworkers ÎnregistrarePin

Notă: În momentul în care veți solicita plata, contul dumneavoastră va fi verificat. Prin urmare, este recomandat să furnizați numai informații reale.

Înregistrarea și obținerea unui bonus

Pentru a vă înregistra pe această platformă veți fi recompensat cu suma de 0,50$. Nu este o sumă uriașă, dar merită. Alte site-uri, din păcate, nu folosesc această politică de recompensare. Deci, haideți să fim mulțumiți și pentru acordarea acestui beneficiu financiar.

Ce ofertă de joburi online plătite este disponibilă pe PicoWorkers?

Din fericire, oferta de joburi online plătite este una variată. Atâta timp cât sunteți activ și determinat, nu veți întâmpina dificultăți în ceea ce privește accesarea acestor oferte de muncă.

În cele ce urmează, vă voi prezenta câteva exemple de locuri de muncă care pot fi accesate pe această platformă. Partea bună este că deja le realizați în timpul pe care îl petreceți pe internet.

Aceste locuri de muncă presupun activități precum:

 • înregistrare pe diverse site-uri;
 • vizionare de videoclipuri pe YouTube;
 • interacțiunea pe anumite rețele de socializare precum Facebook, Twitter sau Instagram;
 • realizare de conturi Gmail;
 • descărcarea și instalarea unor aplicații mobile.

În imaginea de mai jos puteți vedea câteva joburi existente pe PicoWorkers.

exemple de joburi online plătitePin

Ce fel de joburi online puteți completa?

Sunt 2 tipuri de joburi disponibile pe PicoWorkers, și anume:

 • joburi simple;

Joburile simple sunt acele locuri de muncă care nu implică nicio specializare suplimentară pentru a fi îndeplinite. Exemple în acest caz sunt joburi precum postarea de comentarii sau alte activități sociale (like, share, follow) pe diverse rețele de socializare, instalarea de software și așa mai departe.

 • Proiecte.

Acestea sunt mult mai complexe decât cele normale. Pentru a duce la bun sfârșit aceste proiecte cu succes, sunt necesare anumite specializări în domenii precum designul de bannere, optimizarea site-ului sau chiar crearea de conținut pentru diferite site-uri web.

Notă: Pentru fiecare activitate, trebuie să citiți cu mare atenție instrucțiunile.

Care este rata de succes?

Pentru asigurarea unei calități în ceea ce privește completarea acestor sarcini, este recomandat să aveți această rată de succes peste 75%. Dacă va coborî sub 75%, nu veți mai avea suficiente joburi pentru a câștiga bani. Deci, încercați pe cât posibil să mențineți acel prag de 75% pentru a evita orice eveniment nedorit.

La început, veți completa doar joburile simple. Cu timpul veți primi calificative pozitive, ceea ce va facilita tranziția de la câștiguri decente la câștiguri mult mai mari de bani. Construiți-vă reputația pentru a avea acces la aceste oferte mai bine plătite.

La ce câștiguri vă puteți aștepta?

Câștigurile obținute din realizarea unor sarcini simple pot fi cuprinse între 0,02 și 0,30 dolari sau chiar 0,40 dolari.

Dacă vi se pare că recompensele sunt prea scăzute, atunci puteți încerca să finalizați proiectele. Acestea sunt mult mai bine recompensate, dar, din păcate, sunt necesare anumite abilități pentru a finaliza cu succes respectivele proiecte. Proiectele necesită un timp mai îndelungat pentru a fi finalizate, care se poate întinde chiar și pe mai multe luni. Totul depinde de cine a creionat jobul.

Citește și Merită să folosiți aplicația Cash’em Al pentru a face bani de pe telefonul mobil?

Câștigurile pentru aceste proiecte se pot ridica la câteva sute de dolari. Dar fiți cu băgare de seamă atunci când încercați să finalizați aceste proiecte. Asigurați-vă 100% că le puteți finaliza cu succes.

Important: Dacă nu sunteți convins că puteți duce la bun sfârșit o sarcină, fie că este vorba de o sarcină simplă sau de un proiect, atunci nu vă implicați în acea sarcină. De asemenea, nu trimiteți dovezi dacă lucrarea nu este pe deplin finalizată.

Completează joburi online plătite | Avantaje și Dezavantaje

Haideți să începem cu avantajele:

 • înregistrarea este gratuită, fiind disponibilă și pentru România;
 • joburile sunt accesibile atât pentru cei ce nu dețin vreo calificare, cât și pentru cei cu pretenții;
 • oferta de joburi online plătite este foarte variată;
 • plata se face imediat după ce munca dumneavoastră a fost verificată;

Cât despre dezavantaje:

 • lăsați visele la „ușă”. Nu vă veți îmbogăți completând joburi de acasă pe PicoWorkers;
 • există o concurenta puternică. Timpul este vital pentru a completa cu succes o sarcină. Dacă munca pe care o prestați nu este de calitate, nu veți reuși câștigați bani aici.
 • Pentru a fi plătit, va fi nevoie să furnizați dovezi că sunteți o persoană reală;
 • comisioane ridicate pentru retrageri.

Promovarea și aducerea de noi persoane pentru a completa joburi online plătite

Pentru fiecare sarcină finalizată de către persoana care a folosit linkul de înregistrare veți primi un comision de 5%. În plus, beneficiați și de un procent de 5% pentru fiecare depunere realizată de persoana care a fost invitată de dumneavoastră.

Citește și Este Free Shiba Limited un site serios pentru a obține criptomonede?

Notă: Să nu uitați de bonusul de înregistrare. Aceste beneficii nu pot fi retrase. În schimb, aveți posibilitatea de a-l folosi pentru a realiza un task.

Cum vă puteți retrage banii?

Înainte de a efectua o primă retragere, trebuie să prezentați o dovadă care să confirme identitatea dvs.

Minimul de plată este de 5.45$ și poate fi realizat prin următoarele metode:

 • PayPal;
 • bonuri cadou (Amazon);
 • Litecoin;
 • Skrill.

Toate metodele de plată au comisioane de retragere diferite. Verificați înainte de retragere aceste comisioane pentru a nu avea vreo surpriză. Plata se face în termen de 10 zile din momentul în care ați făcut retragerea.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania