Cointiply te premiază pentru activitatea ta online | Bitcoin și Dogecoin

5
(2)

Sunteți interesați sau căutați diverse modalități de a câștiga bitcoin sau alte cripto-monede. Dar nu știți dacă acele site-uri plătesc sau dacă se merită cu adevărat să lucrezi cu ele. Tocmai de aceea, în acest tutorial, vă voi prezenta Cointiply, un site web care permite obținerea de bitcoin în condiții de siguranță și simplitate.

Cointiply a fost lansat în anul 2018, mai precis în luna februarie. În primul an, cu această platformă se putea câștiga destul de bine. Dar, din păcate, pe termen lung nu era profitabil. Din acest motiv s-au făcut „mici” ajustări care, în cele din urmă, au condus la o stabilitate sporită a acestei platforme.

Citește și Oportunitatea de a obține BITCOIN din minare cu programul de navigare (browser) CryptoTab

Înainte de a începe această călătorie prin care să aflați cum să faceți bani cu Cointiply, este necesar să vă faceți un cont. Acest lucru se poate efectua prin apăsarea butonului „Register„.

De îndată ce veți face click pe acest buton, o fereastră se va deschide.

În această fereastră, va trebui să introduceți câteva informații personale, precum numele, adresa de e-mail și o parolă. După ce ați adăugat toate informațiile obligatorii, veți primi un link de confirmare în contul dvs. de e-mail.

Înregistrează-te cu CointiplyPin

Este foarte important să vă confirmați contul cu acel link. De asemenea veți primi și un mic bonus de 100 de monede.

Care sunt metodele de a câștiga bitcoin sau dogecoin cu Cointiply?

După confirmarea contului, puteți începe să folosiți Cointiply pentru a obține bitcoin sau dogecoin cu metodele puse la dispoziția dvs.

Drept urmare, acestea sunt mijloacele esențiale prin care se poate obține bitcoin, și anume:

 • robinet (faucet);
 • sondaje online plătite;
 • reclame PTC;
 • oferte;
 • jocuri;
 • videoclipuri.

Câștigă bitcoin cu opțiunea „faucet”

Această metodă reprezintă cea mai accesibilă pentru a face rost de bitcoin, însă nu și cea mai rentabilă. Trebuie doar să învârtiți o roată pentru a primi diverse recompense. Aceste recompense sunt diferite în funcție de numărul pe care îl primiți:

 • 1 – 69,999: 11 monede;
 • 70,000 – 89,999: 15 monede;
 • 90,000 – 96,999: 25 monede;
 • 97,999 – 98,999: 48 monede;
 • 99,000 – 99,998: 118 monede.

Aceste valori nu sunt fixe. Ele variază în funcție de evoluția monedei bitcoin.

Câștigă bitcoin gratuitPin

În cazul în care nimeriți numărul 99,999, atunci veți primi premiul cel mare, care poate ajunge până la o valoare apropiată de 400$.

Recompensele obținute prin folosirea acestui „robinet” pot fi sporite prin așa-numitul multiplicator. În primă fază, acest multiplicator va avea o valoare de 1,5. Activitatea dumneavoastră pe Cointiply poate să îmbunătățească acest multiplicator până la valoarea de 2.

Citește și Obțineți Bitcoin gratuit cu GraBTC în România | Merită sau nu?

Notă: De fiecare dată când completați o anumită activitate pe Cointiply, sunteți răsplătit în „monede” sau ”coins”. Aceste „monede” sunt monede simbolice care pot fi schimbate în bitcoin sau dogecoin atunci când efectuați o retragere.

Care este valoarea acestor monede (coins)?

100 de „monede” au o valoare de aproximativ 0,01 dolari, doar ca să vă faceți o idee despre cât de mult puteți câștiga cu acest ”faucet”.

Completează sondaje de acasă și câștigă bitcoin cu Cointiply

Prin intermediul acestei modalități puteți să câștigați Bitcoin în mod eficient. Aveți la dispoziție numeroși furnizori de sondaje. Acești furnizori vă vor răsplăti pentru părerea dumneavoastră sau pentru experiențele pe care le-ați avut cu diferite servicii sau produse.

În această categorie, putem enumera câteva companii de sondaje serioase, și anume:

 • Your Surveys;
 • Adgate Media;
 • Wannads;
 • Poll fish.

Notă: Acestea sunt singurele companii pe care le folosesc care au un număr decent de chestionare care să vă ajute la atingerea sumei minime de plată într-un timp destul de scurt.

Ar mai fi și alți furnizori, dar în acest moment nu dispun de un număr rezonabil de sondaje destinate persoanelor care locuiesc în România.

La ce câștiguri vă puteți aștepta?

Aceste câștiguri variază în funcție de compania care furnizează sondajul dar și de durata acestuia. Sunt foarte importante și informațiile pe care le oferiți când începeți sondajul. În cazul în care v-ați calificat pentru acel sondaj, câștigul dvs poate ajunge până la 1$ pe sondaj.

Utilizați telefonul mobil pentru a completa oferte

Telefonul mobil poate fi, de asemenea, o sursă de venit, în cazul unei utilizări corecte. Cointiply derulează un parteneriat serios cu multe companii care oferă acest tip de oferte. Folosind telefonul mobil, puteți obține bitcoin fie descărcând diverse aplicații sau programe, fie înregistrându-vă pe diferite platforme mobile sau participând la diverse concursuri.

Vizualizarea unor videoclipuri

Câștigurile din vizualizarea de videoclipuri nu vă vor oferi câștiguri însemnate. Ca să profitați de pe urma acestei metode, ar trebui să aveți cont cu anumite platformele care furnizează acele servicii.

Aceste platforme sunt următoarele:

 • VideoFox;
 • JungleSurvey;

Pentru JungleSurvey nu este nevoie de cont. Îl puteți completa de câte ori doriți dar să nu exagerați. Puteți fi blocat dacă îl faceți de prea multe ori.

 • AceWall.

Jucați-vă pe telefonul mobil și câștigați bitcoin

Aceste jocuri sunt gratuite și pot fi folosite pentru a obține bitcoin. Mare grijă să nu aveți vreo extensie în browser-ul dvs care să blocheze aceste jocuri.

Citește și Obțineți criptomonede gratuite cu DogeMate | Merită sau nu?

În secțiunea „Jocuri” aveți o bară de activitate. Această bară de activitate va putea fi completată doar jucând aceste jocuri. În momentul în care ați reușit să completați această bară, veți primi o recompensă. Valoarea acestei recompense variază intre 10 și 30 de monede.

Reclame PTC

De asemenea, se poate câștiga bitcoin și din vizualizare de reclame PTC. Într-o zi obișnuită, puteți găsi în jur de 20 de reclame cu o valoare cuprinsă intre 5 și 40 de „coins”.

Notă: Nu vă așteptați la recompense „barosane” doar cu această metodă.

Multiplică-ți monedele pentru profituri mai mari

Înainte să încercați această metodă, trebuie să știți că norocul dvs este cel ce va hotărî dacă câștigați sau nu. Cu alte cuvinte, trebuie să „pariați” anumite sume cuprinse intre 10 și 10 000. Puteți să pariați și mai mult de 10 000, dacă vă place riscul. După ce ați selectat suma dorită pentru parieri, va apărea o noua fereastră cu 11 cerculețe albe.

Cointiply Joc de multiplicarePin

Aici aveți 2 posibilități și anume:

 • cristal roșu;

Dacă nimeriți un cristal roșu, înseamnă că ați câștigat.

 • cristal negru.

Din păcate, cristalul negru înseamnă că ați pierdut.

Data vă simiți norocos după prima reușită, puteți continua să ghiciți celelalte cristale roșii. Dacă ghiciți cât mai multe cristale roșii, profitul poate fi uriaș, în funcție de suma jucată.

cristalul roșu și negruPin

Notă: Nu vă recomand acest joc. Poate la început veți ghici cristalul roșu dar într-un final veți pierde. Este doar o chestiune de timp.

Ce este bonusul de activitate și cum îl poți obține?

Pentru a primi acest bonus, este suficient să intrați în contul dvs cel puțin o dată pe zi și să completați un sondaj, o oferta sau orice altceva. Important este să faceți ceva pe site. Dacă pierdeți o zi, totul se va reseta.

Ce vă oferă programul de promovare?

Atunci când persoana recomandată de dvs. completează un sondaj sau o ofertă, veți primi un comision de 10% din câștiguri.

Dacă aceștia folosesc faucet-ul, acest comisionul va fi de 25%.

. Comisioanele primite de la persoane invitate nu sunt procesate imediat. Acestea se vor adăuga la balanța dumneavoastră în fiecare zi.

Cointiply – Dovada mea de plată | 12 Martie 2024

Cointiply dovadă de plată primită pe 12 martie 2024 în RomâniaPin
Retragere în bitcoin | Martie 2024

Cum vă puteți retrage monedele?

Aveți 2 opțiuni de retragere:

 • bitcoin;

Pentru a vă retrage balanța într-un portofel de bitcoin, aveți nevoie de 50 000 de monede.

 • dogecoin;

Dacă optați pentru dogecoin, atunci trebuie să aveți în cont suma de 30 000 de monede.

Înregistrare Cointiply

Aveți aici un link pe care îl puteți folosi pentru a vă crea un cont cu Cointiply.

Pentru mine, Cointiply este, cu adevărat, o metodă reală de făcut bani online cu numeroase modalități de câștig. Diversitatea este cheia succesului cu această platformă. Plățile le-am primit în maxim 48 de ore din momentul în care am cerut plata.

Mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu