Cointiply te premiază pentru activitatea ta online | Bitcoin și Dogecoin

Sunteți interesați sau căutați diverse modalități de a câștiga bitcoin sau alte cripto-monede. Dar nu știți dacă acele site-uri plătesc sau dacă se merită cu adevărat să lucrezi cu ele. De aceea, în acest tutorial, am să vă prezint Cointiply, un site web unde obținerea monedei bitcoin poate fi făcută cu ușurință și în condiții de siguranță.

Salut, prieteni! Unele linkuri de pe această pagină pot fi linkuri afiliate, ceea ce înseamnă că, dacă alegeți să cumpărați un produs, pot obține un mic comision, fără costuri suplimentare pentru dvs. Vă mulțumesc!

Cointiply a fost lansat în anul 2018, mai exact în luna februarie. În primul an, cu această platformă se putea câștiga foarte bine. Dar, din păcate, nu era rentabil pe termen lung. De aceea s-au făcut „mici” modificări care, într-un final, au dus la stabilitatea acestei platforme.

Înainte să începeți această călătorie în care să aflați cum se poate face bani cu Cointiply, trebuie să vă faceți cont. Acest lucru se poate realiza prin apăsarea butonului „Register„. În momentul în care ați apăsat pe acel buton, o fereastră se va deschide.

În această fereastră, este nevoie să adaugați anumite informații personale, cum ar fi nume, adresa de email și parola. După ce ați adăugat toate informațiile necesare, o să primiți în contul dumneavoastră de email un link de confirmare.

Înregistrează-te cu Cointiply

Este foarte important să vă confirmați contul cu acel link. De asemenea veți primi și un mic bonus de 100 de monede.

Care sunt metodele de a câștiga bitcoin sau dogecoin cu Cointiply?

După confirmarea contului, puteți începe să folosiți Cointiply pentru a obține bitcoin sau dogecoin cu metodele puse la dispoziția dvs.

Drept urmare, acestea sunt mijloacele esențiale prin care se poate obține bitcoin, și anume:

 • robinet (faucet);
 • sondaje online plătite;
 • reclame PTC;
 • oferte;
 • jocuri;
 • videoclipuri.

Câștigă bitcoin cu opțiunea „faucet”

Aceasta este cea mai simplă modalitate de a obține bitcoin dar nu și cea mai rentabilă. Tot ceea ce este nevoie să faceți este să învârtiți roata pentru a primi diferite recompense. Aceste recompense variază în funcție de numărul pe care îl primiți:

 • 1 – 69,999: 11 monede;
 • 70,000 – 89,999: 15 monede;
 • 90,000 – 96,999: 25 monede;
 • 97,999 – 98,999: 48 monede;
 • 99,000 – 99,998: 118 monede.

Aceste valori nu sunt fixe. Ele variază în funcție de evoluția monedei bitcoin.

Câștigă bitcoin gratuit

În cazul în care nimeriți numărul 99,999, atunci veți primi premiul cel mare, care poate ajunge până la o valoare apropiată de 400$.

Recompensele primite în urma folosirii acestui „robinet” pot fi mărite prin așa zisul multiplicator. La început, acest multiplicator va avea o valoare de 1,5. Activitatea dvs pe Cointiply va putea îmbunătăți acel multiplicator, ajungându-se până la valoarea de 2.

Notă: De fiecare dată când o să finalizați o anumită activitate pe Cointiply, dvs veți fi plătit în „coins”. Aceste „coins” sunt niște monede simbolice care pot fi schimbate în bitcoin sau dogecoin, în momentul în care o să retrageți.

Care este valoarea acestor simboluri (coins)?

100 de „coins” valorează în jur de 0.01$, asta ca să vă ajute să vă faceți o mică idee despre cam cât se poate câștiga cu acest robinet.

Completează sondaje de acasă și câștigă bitcoin cu Cointiply

Cu această metodă se poate câștiga bitcoin cu adevărat. Aveți la îndemână numeroși furnizori de sondaje. Acești furnizori te vor plăti pentru modul tău de a gândi sau experiențele pe care le-ai avut cu diferite servicii sau produse.

În această categorie, putem enumera câteva companii de sondaje serioase, și anume:

 • Your Surveys;
 • Adgate Media;
 • Wannads;
 • Poll fish.

Notă: Aceste companii sunt singurele pe care le folosesc și care au un număr decent de chestionare, care să vă ajute să ajungeți la minimul de plata destul de repede.

Mai sunt și alți furnizori dar, momentan, nu au un număr decent de sondaje pentru cei ce locuiesc în România.

La ce câștiguri vă puteți aștepta?

Aceste câștiguri variază în funcție de compania care furnizează sondajul dar și de durata acestuia. Sunt foarte importante și informațiile pe care le oferiți când începeți sondajul. În cazul în care v-ați calificat pentru acel sondaj, câștigul dvs poate ajunge până la 1$ pe sondaj.

Folosește telefonul tău mobil pentru a completa oferte

Și telefonul tău mobil poate fi o sursă de câștig dacă este folosită într-un mod eficient. Cointiply are un parteneriat serios cu numeroase companii care furnizează acest tip de oferte. Folosind telefonul dvs mobil, puteți obține bitcoin fie descărcând diverse aplicații sau programe, fie înregistrându-vă pe diferite platforme mobile sau fie participând la diferite concursuri.

Vizualizarea unor videoclipuri

Câștigurile din vizualizarea de videoclipuri nu vă vor oferi câștiguri însemnate. Ca să profitați de pe urma acestei metode, ar trebui să aveți cont cu anumite platformele care furnizează acele servicii.

Aceste platforme sunt următoarele:

 • VideoFox;

Pentru JungleSurvey nu este nevoie de cont. Îl puteți completa de câte ori doriți dar să nu exagerați. Puteți fi blocat dacă îl faceți de prea multe ori.

 • AceWall.

Jucați-vă pe telefonul mobil și câștigați bitcoin

Aceste jocuri sunt gratuite și pot fi folosite pentru a obține bitcoin. Mare grijă să nu aveți vreo extensie în browser-ul dvs care să blocheze aceste jocuri.

În secțiunea „Jocuri” aveți o bară de activitate. Această bară de activitate va putea fi completată doar jucând aceste jocuri. În momentul în care ați reușit să completați această bară, veți primi o recompensă. Valoarea acestei recompense variază intre 10 și 30 de monede.

Reclame PTC

De asemenea, se poate câștiga bitcoin și din vizualizare de reclame PTC. Într-o zi obișnuită, puteți găsi în jur de 20 de reclame cu o valoare cuprinsă intre 5 și 40 de „coins”.

Notă: Nu vă așteptați la recompense „barosane” doar cu această metodă.

Multiplică-ți monedele pentru profituri mai mari

Înainte să încercați această metodă, trebuie să știți că norocul dvs este cel ce va hotărî dacă câștigați sau nu. Cu alte cuvinte, trebuie să „pariați” anumite sume cuprinse intre 10 și 10 000. Puteți să pariați și mai mult de 10 000, dacă vă place riscul. După ce ați selectat suma dorită pentru parieri, va apărea o noua fereastră cu 11 cerculețe albe.

Cointiply Joc de multiplicare

Aici aveți 2 posibilități și anume:

 • cristal roșu;

Dacă nimeriți un cristal roșu, înseamnă că ați câștigat.

 • cristal negru.

Din păcate, cristalul negru înseamnă că ați pierdut.

Data vă simiți norocos după prima reușită, puteți continua să ghiciți celelalte cristale roșii. Dacă ghiciți cât mai multe cristale roșii, profitul poate fi uriaș, în funcție de suma jucată.

cristalul roșu și negru

Notă: Nu vă recomand acest joc. Poate la început veți ghici cristalul roșu dar într-un final veți pierde. Este doar o chestiune de timp.

Ce este bonusul de activitate și cum îl poți obține?

Pentru a primi acest bonus, este suficient să intrați în contul dvs cel puțin o dată pe zi și să completați un sondaj, o oferta sau orice altceva. Important este să faceți ceva pe site. Dacă pierdeți o zi, totul se va reseta.

Programul de referință

Când persoana recomandată de dvs completează un sondaj sau o ofertă, veți primi un comision de 10% din câștigul acestuia. Dacă va folosi robinetul (faucet), comisionul este de 25%.

Comisioanele primite de la persoanele invitate nu sunt instante. Acestea vor fi adăugate în balanța dvs o dată pe zi.

Dovada mea de plată | Cointiply 30 decembrie 2020

Cum vă puteți retrage monedele?

Aveți 2 opțiuni de retragere:

 • bitcoin;

Pentru a vă retrage balanța într-un portofel de bitcoin, aveți nevoie de 50 000 de monede.

 • dogecoin;

Dacă optați pentru dogecoin, atunci trebuie să aveți în cont suma de 30 000 de monede.

Înregistrare Cointiply

Aveți aici un link pe care îl puteți folosi pentru a vă crea un cont cu Cointiply.

Înregistrare Cointiply

Pentru mine, Cointiply este, cu adevărat, o metodă reală de făcut bani online cu numeroase modalități de câștig. Diversitatea este cheia succesului cu această platformă. Plățile le-am primit în maxim 48 de ore din momentul în care am cerut plata.

Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *