Premii în bani pentru sondaje cu Mobrog | Merită sau nu?

4.4
(10)

Sper că nu v-ați plictisit de site-urile specializate în sondaje de opinie gratuite, pentru că am să vă ”chinui” cu încă un articol. În cadrul acestui articol vă ofer o analiză corectă a unui site serios de sondaje de opinie numit Mobrog, care poate fi folosit cu succes de către persoanele care locuiesc în România.

Există multe astfel de site-uri online care ne oferă aceste modalități de a câștiga variate premii în bani sau tichete cadou. Putem enumera câteva, cum ar fi GG2U Premium, ySense, TimeBucks, PrizeRebel sau OpinionPioneer, cu care lucrez și de care sunt foarte mulțumit.

De aceea este important să lucrăm cu cele mai potrivite site-uri de acest gen, astfel încât să profităm la maxim de timpul petrecut pe acestea și să nu ajungem să ne consumăm timpul liber făcând sondaje pe site-uri înșelătoare.

Este Mobrog un site legitim prin care putem câștiga bani din efectuarea de sondaje?

Răspunsul la această întrebare și nu numai poate fi aflat în urma parcurgerii acestui articol.

Ce este Mobrog?

Mobrog este un site web care ne plătește pentru a răspunde la sondaje, fie folosind calculatorul nostru, fie prin intermediul unei aplicații care poate fi descărcată din Google Play sau AppStore.

Acest site a fost lansat în 2011 de către compania Splendid Research GmbH, având sediul central în Germania. Popularitatea acestui site a crescut, ajungând să fie folosit de persoane din peste 75 de țări din întreaga lume.

Ceea ce îmi place la acest site este că nu ne aglomerează cu reclame sau alte lucruri dăunătoare care pot afecta negativ experiența noastră în timp ce completăm sondaje.

Cum ne înregistrăm pe Mobrog?

Mobrog ne oferă 2 posibilități de a ne crea un cont nou. Fie putem folosi site-ul oficial, fie putem descărca o aplicație din Google Play sau AppStore.

Eu am folosit metoda de înregistrare prin intermediul site-ului oficial, unde a trebuit să completez un formular de înregistrare.

înregistrare MobrogPin
Înregistrare Mobrog

Acest formular de înregistrare este simplu de completat. După ce ați selectat limba română, veți trece la secțiunea în care veți adăuga informații despre dumneavoastră, și anume:

 • adresa de e-mail;
 • data nașterii;
 • parola dumneavoastră;
 • numele de utilizator;
 • educație;
 • locul de muncă;
 • introducerea unui cod de securitate.

Tot acest proces se va finaliza prin confirmarea linkului primit pe adresa de e-mail prin linkul primit pe aceasta.

link de confirmare adresa de emailPin
Confirmarea adresei de email

Foarte important de reținut, atunci când completați acest formular de înregistrare, trebuie să furnizați adresa de e-mail care este asociată cu PayPal sau Skrill.

Au existat cazuri de persoane care au avut probleme atunci când au solicitat o plată. Este posibil să aveți posibilitatea de a schimba acest lucru în contul dvs. de PayPal, unde puteți adăuga o nouă adresă.

Dar, mai simplu, cred că o veți face prin intermediul opțiunii ”Schimbare adresă de e-mail” din meniul principal oferit de Mobrog.

Completați gratuit sondaje de opinie cu Mobrog

Mobrog ne oferă câteva modalități pe care le putem folosi pentru a face bani online. Aici putem enumera sondaje de opinie, programe de promovare sau loterii.

Înainte de a trece la sondaje, trebuie să completăm un profil. Veți răspunde la câteva întrebări în care veți oferi informații personale, cum ar fi:

 • Date demografice;
 • gospodărie;
 • ocupația dumneavoastră;
 • ce mașină dețineți;
 • ce dispozitive electronice aveți în casă;
 • dacă fumați și cât de des;
 • starea dumneavoastră de sănătate;
 • mijloacele utilizate pentru a călători;
 • ultima școală absolvită;
 • alimente;
 • domeniul IT (calculator, jocuri și așa mai departe);
 • cercetare.

Dacă doriți să faceți mici modificări la răspunsurile furnizate pentru acest profil, puteți efectua acest lucru pur și simplu accesând secțiunea ”Profilul meu” din meniul principal.

mobrog sondaje de opiniePin
Exemple de sondaje de opinie

Pe baza informațiilor furnizate în acest profil, veți primi sondaje de opinie. Acestea vor fi afișate în contul dvs. sau veți primi notificări prin e-mail.

Nu amânați completarea sondajelor

Aceste invitații nu sunt permanente, adică trebuie să vă mișcați foarte repede pentru a obține un loc pentru aceste sondaje. Chiar și cu tot acest efort, este posibil să fiți descalificat pentru că a fost atins numărul maxim de participanți, acesta fiind cel mai frecvent motiv care determină descalificarea.

Uneori puteți primi și un mesaj care să vă informeze că nu faceți parte din grupul lor de interes. Diferența dintre acest mesaj și mesajul privind numărul maxim de participanți este că poate apărea în mijlocul sondajului. Acest lucru poate însemna că unele dintre răspunsuri fie nu corespund cu cele pe care le-ați furnizat în profilul dvs., fie v-ați grăbit și nu ați analizat corect întrebările sondajului.

Cu toate acestea, Mobrog este un site de sondaje bune care nu va încerca să vă păcălească, dar va necesita puțină răbdare din partea dumneavoastră. Sondajele nu vor dura prea mult timp pentru a fi completate și sunt relativ simplu de înțeles.

Dar nu vă așteptați la un număr mare de sondaje, pentru că veți fi foarte dezamăgiți. Acum depinde și de profilul pe care l-ați construit. Cu cât profilul este mai atractiv, cu atât numărul de sondaje va fi mai mare. Așadar, acordați atenție informațiilor furnizate în profil.

În ce constă programul de promovare?

Pentru a participa la programul lor de promovare, trebuie să generați link-ul de promovare.

Aveți la dispoziție 2 modalități de promovare:

 • adresa de e-mail;
 • link de promovare.

Bineînțeles că am ales modalitatea cu link de promovare.

Veți primi un link mai lung pe care îl veți promova pe diverse forumuri, rețele de socializare sau alte metode de promovare.

O persoană care va folosi linkul dumneavoastră de promovare va fi considerată activă doar dacă va completa 3 sondaje. O persoană activă vă poate aduce un bonus de promovare de 0,50$.

invitație prin emailPin
Invitație prin adresa de email

Modul de trimitere prin e-mail este simplu de utilizat. În imaginea de mai sus, puteți vedea în ce constă această metodă. Pur și simplu adăugați adresa de e-mail și faceți click pe butonul „Trimite„.

Persoana respectivă va primi un mesaj de invitație pe site-ul Mobrog. Acum depinde și de cât de interesată este persoana respectivă să lucreze cu un site de sondaje.

Ce sunt loteriile?

Loteria este o modalitate de recompensare a persoanelor cărora le este greu să completeze un sondaj.

Cu alte cuvinte, fiecare sondaj pe care nu îl completați vă aduce un bilet de loterie.

Vor fi selectați doi câștigători pe lună.

Aceste bilete trebuie să fie activate pentru a participa la loterie.

Marele premiu al unui astfel de concurs este un voucher online cu o valoare de 100 de euro.

Care sunt metodele de plată?

Mobrog oferă mai multe modalități de retragere a banilor.

Acestea sunt următoarele:

 • PayPal;
 • Skrill;
 • plantarea unui copac.

Suma minimă de plată este de 5€/6,25$.

Așadar, nu ar fi o sumă minimă imposibil de atins. Nu uitați să vă înregistrați cu o adresă de e-mail pe care o aveți atașată fie la PayPal, fie la Skrill.

Nu se întâmplă prea des să vedem o astfel de abordare atunci când vine vorba de valorificarea punctelor sau a creditelor obținute după completarea unui sondaj.

Aici mă refer la plantarea unui copac. Aceasta este o metodă de sponsorizare a unui copac. Tot acest efort se face prin intermediul site-ului EvoMatcher. Este o abordare interesantă și merită luată în considerare.

La ce câștiguri vă puteți aștepta?

În ceea ce privește câștigurile, nu ar trebui să avem așteptări prea mari, mai ales pentru România.

Chiar dacă site-ul ne oferă informații că putem obține până la 5 euro pe sondaj, acest lucru nu se va întâmpla pentru cei care locuiesc în România.

De regulă, veți câștiga între 0,30 și 0,90 euro pentru un sondaj care poate dura până la 10 minute pentru a fi completat.

Un aspect pozitiv este faptul că puteți utiliza serviciile site-ului Mobrog și de pe telefonul mobil, ceea ce duce la un timp de acces mult mai rapid la sondaj, indiferent unde vă aflați.

Merită sau nu?

Mobrog este un site de sondaje online unde puteți completa sondaje gratuite și câștiga bani prin PayPal sau Skrill. Cu toate acestea, trebuie să știți că nu veți fi eligibil pentru toate sondajele la care sunteți invitat, ceea ce poate duce la un timp mai lung pentru a ajunge la suma minimă de retragere de 5 euro.

Pe internet există atât păreri pozitive, cât și negative despre Mobrog, așa că este important să citiți mai multe despre acest site înainte de a decide dacă îl veți folosi sau nu. În general, Mobrog este un site de sondaje legitim, dar nu oferă multe oportunități pentru cei care locuiesc în România.

Așadar, utilizarea Mobrog poate fi recomandată, dar trebuie să știți că nu este o modalitate foarte eficientă de a face bani online. Dacă doriți să vă petreceți timpul completând sondaje pe acest site, este posibil să nu obțineți rezultatele dorite.

Vă mulțumesc

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.4 / 5. Număr de voturi: 10

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

4 comentarii la „Premii în bani pentru sondaje cu Mobrog | Merită sau nu?”

  • Singura modalitate de a nu mai primi sondaje de la Mobrog este prin utilizarea funcției de ștergere a contului. Această funcție poate fi accesată în secțiunea „Setări” din profilul dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să bifați căsuța în care vi se cere dacă sunteți sigur că doriți să vă anulați contul. Bifați această căsuță și faceți clic pe butonul „Anulare cont”. La final veți primi un mesaj standard în care vi se va spune că le pare rău că ați plecat.

   Răspunde
 1. Ce se întâmplă? De ce nu pot retrage cei 15 euro câștigați? de ce tot măriți plafonul de retragere ? Acești bani sunt câștigați din sondaje, pana acuma am putut retrage 5 euro și acum nu pot retrage 15 euro DE CE ?

  Răspunde
  • Mulțumesc pentru comentariul dumneavoastră. În primul rând, site-ul Mobrog nu este al meu. Acest articol este doar o trecere în revistă a ceea ce are de oferit acest site de sondaje.
   În ceea ce privește problema dumneavoastră, ați încercat să contactați serviciul de asistență?
   Suma minimă de retragere este în continuare de 5 euro, din ce se poate vedea pe pagina oficială a site-ului.

   Răspunde

Lasă un comentariu