Honeygain Tutorial | Câștigă bani și bonusuri în mod pasiv

Honeygain este acea aplicație, care se potrivește că o mănușă, pentru cei ce caută cu adevărat un mijloc serios prin care să obțină venituri pasive. Am încercat de-a lungul timpului multe site-uri sau aplicații, unele m-au dezamăgit, altele și-au făcut treaba dar până la un punct.

Salut, prieteni! Unele linkuri de pe această pagină pot fi linkuri afiliate, ceea ce înseamnă că, dacă alegeți să cumpărați un produs, pot obține un mic comision, fără costuri suplimentare pentru dvs. Vă mulțumesc!

Cu toate acestea, am tot încercat să găsesc metode serioase prin care sa putem câștiga pasiv. Din fericire, Honeygain face parte din acea categorie mai specială, care ne oferă un mod real și pasiv de a obține câștiguri.

Ce este Honeygain?

Honeygain este o aplicație care va plătește pentru internetul dumneavoastră. Adică, să luam un exemplu, dvs. aveți un loc de muncă de 10 ore pe zi. În acele 10 ore, pe care le petreceți la muncă, conexiunea dvs, de internet nu este folosită la adevăratul ei potențial.

Acele 10 ore sunt valorificate de Honeygain și chiar te plătește pentru asta. Mai mult decât atât, chiar dacă sunteți acasă și folosiți într-oarecare măsură internetul, tot rămâne ceva care nu este valorificat la maxim.

Aici intervine salvator Honeygain.

Este sigură aplicația Honeygain?

Pot să vă răspund altfel la întrebarea aceasta. Eu folosesc această aplicație de mai mult de un an de zile. În tot acest timp, nu am avut nici o problemă cu privire la securitatea dispozitivelor folosite (telefon sau calculator) dar nici în privința plăților. Nu se va reține nici o informație personală pe servere. Toate datele dumneavoastră sunt ferite de așa zișii „ochi curioși”.

5$ Bonus de Înregistrare

Acest bonus se poate obține doar dacă se folosește un link de referință. În cazul în care ați folosit un link de referință, primiți un bonus de 5$.
Bonus-ul este dependent de codul de referință. De altfel, în formularul de înregistrare, aveți o secțiune unde puteți adăuga un cod de referință.

Înregistrare Honeygain

Cum vă puteți înregistra pe Honeygain?

Din fericire pentru noi, Honeygain este disponibilă atât pe telefonul mobil (sistemul android) cât și pe calculator sau laptop.
Pentru a vă înregistra, aveți la dispoziție 3 posibilități, și anume:

  • un cont Google;
  • o adresă de email.

Eu am folosit varianta de înregistrare cu o adresă de email, la care am adăugat și o parolă unică pentru securitatea contului meu. Din fericire, eu nu sunt adeptul folosirii contului de Facebook pentru a ma înregistra pe alte site-uri sau aplicații.
După ce ați finalizat înregistrarea, trebuie doar să descarcați și să instalați aplicația pe dispozitivul preferat.

Notă: Este recomandat să instalați pe maxim 2 dispozitive la un IP. Este foarte important acest lucru. În trecut se puteau folosi până la 5 sau chiar 6 dispozitive, pe care se putea instala Honeygain.

Cum se obține un venit pasiv cu Honeygain?

Din momentul în care ați instalat aplicația, Honeygain începe să lucreze în scopul folosirii conexiunea dvs. de internet pentru a face bani. Honeygain nu folosește informații private precum istoricul dvs pe net, parole sau alte detalii personale.

Diferite companii internaționale sunt într-un parteneriat activ cu Honeygain. Conexiunea noastră de internet este folosită de aceste companii pentru diverse cercetări. Aceste cercetări sunt folosite, de exemplu, pentru a stabili prețurile reale pentru serviciile sau produsele lor sau pentru a dezvolta diferite campanii de promovare precum și performantele acestora cu posibilii clienți.

Honeygain ne ajută să profităm de pe urma acestora, oferindu-ne un anumit procent din câștigurile obținute de la aceste companii.

Care sunt avantajele obținute din folosirea acestei aplicații?

În primul rând, Honeygain este în totalitate gratuit. Nu există abonamente sau alte costuri suplimentare pentru a câștiga bani cu Honeygain.
În al doilea rând, este foarte simplu de instalat. Descărcați în calculatorul sau telefonul dvs, și apoi instalați, urmând pașii necesari de instalare.

Un alt avantaj notabil este cu privire la disponibilitatea folosirii pe diferite dispozitive. Cum am mai precizat în rândurile de mai sus, Honeygain se poate folosi atât pe calculator (windows sau mac) cât și pe sistemele android.

Care sunt dezavantajele?

Există riscul să vi se descarce mai repede bateria telefonului. Un alt dezavantaj este că trebuie să fiți cât de cât activ pe dispozitivul unde aveți instalată aplicația.

Cei mai mulți sunt nemulțumiți de pragul ridicat de retragere. Suma de 20$ este destul de măricică pentru marea majoritate dintre noi.
Pentru cei ce au un plan limitat de internet, nu este recomandată folosirea acestei aplicații.

Câștigă mai mult cu Honeygain

Acest lucru se poate realiza prin intermediul programului de referință.

Pentru fiecare membru activ care se înregistrează cu link-ul dvs, câștigați un comision de 10%. Toate persoanele aduse de dvs, vor câștiga, la rândul lor, acel bonus de 5$.

Dovadă de Plată | 18 decembrie 2020

Honeygain Dovadă de Plată

Cât se poate câștiga cu Honeygain?

Potențialul de câștig depinde foarte mult de conexiunea de internet.
Minimul de plată îl realizez cam în jur de 2 luni de zile. Sunt și alte persoane care în 6 luni de zile au obținut venituri de doar 10$.
De fiecare dată, plata mi-a ajuns în contul de PayPal în maxim 48 de ore.

Cum am mai zis, totul depinde de internetul dumneavoastră. Aveți o conexiune bună de internet, câștigați mai mult.

Cum se poate retrage cu Honeygain?

Honeygain folosește doar PayPal că metodă de plată. Dar, ca să folosiți PayPal, trebuie să aveți cont și pe platforma Tipalti. Platforma Tipalti este folosită de Honeygain pentru a vă trimite banii în contul dvs de PayPal.

Aveți aici link-ul de înregistrare pentru platforma Tipalti

Înregistrare Tipalti

Minimul de plată este de 20$.

În condițiile în care aveți deja 5$ în cont, trebuie să mai câștigați cu această aplicație suma de 15$ pentru a cere plata.

Honeygain este o aplicație reală, disponibilă în marea majoritate a țărilor și care te plătește decent pentru internetul dvs. Cu acel bonus de 5$, o să fie mai simplu de ajuns la acel prag de retragere de 20$.

Atâta timp cât nu trebuie să faceți nimic special sau să configurați ceva la această aplicație, consider că este o modalitate simplă de câștig. Nu va afecta performanțele dispozitivelor pe care este instalată aplicația în cazul în care folosiți un calculator, doar în cazul telefoanelor, se poate simți o mică diferență cu privire la baterie.

Vă mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *