Honeygain Tutorial | Câștigă bani și bonusuri în mod pasiv

4.4
(14)

Honeygain este acea aplicație, care se potrivește ca o mănușă, pentru aceia care caută cu adevărat un mijloc serios de a obține venituri pasive. De-a lungul anilor am încercat multe site-uri sau aplicații, unele m-au dezamăgit, altele și-au făcut treaba, dar până la un punct.

În categoria aplicațiilor similare mai pot aminti câteva, cum ar fi IPRoyal Pawns, EarnApp, GetGrass, Mysterium Node, Repocket sau PacketStream.

Cu toate acestea, am tot încercat să găsesc metode serioase prin care sa putem câștiga pasiv. Din fericire, Honeygain face parte din acea categorie mai specială, care ne oferă un mod real și pasiv de a obține câștiguri.

Ce este Honeygain?

Honeygain este o aplicație care vă plătește pentru internetul dumneavoastră. Adică, ca să luăm un exemplu, aveți un serviciu care vă ocupă 10 ore pe zi. În acele 10 ore pe care le petreceți la serviciu, conexiunea dvs. de internet nu este folosită la adevăratul său potențial.

Cele 10 ore sunt folosite de aplicația Honeygain, care vă plătește pentru ele. Mai mult, chiar dacă sunteți acasă și folosiți internetul într-o oarecare măsură, acesta tot nu este folosit la întregul său potențial.

Aici intervine Honeygain pentru a vă salva.

Este sigură aplicația Honeygain?

Pot să vă răspund altfel la întrebarea aceasta. Eu folosesc această aplicație de mai mult de un an de zile. În tot acest timp, nu am avut nici o problemă cu privire la securitatea dispozitivelor folosite (telefon sau calculator) dar nici în privința plăților. Nu se va reține nici o informație personală pe servere. Toate datele dumneavoastră sunt ferite de așa zișii „ochi curioși”.

5$ Bonus de Înregistrare

Acest bonus se poate obține doar dacă se folosește un link de referință. În cazul în care ați folosit un link de referință, primiți un bonus de 5$. Bonusul depinde de codul de referință. De fapt, în formularul de înregistrare, aveți o secțiune în care puteți adăuga un cod de referință.

Cum vă puteți înregistra pe Honeygain?

Din fericire pentru noi, Honeygain este disponibilă atât pe telefonul mobil (sistemul android) cât și pe calculator sau laptop.
Pentru a vă înregistra, aveți la dispoziție 3 posibilități, și anume:

 • un cont Google;
 • Facebook;
 • o adresă de email.

Eu am folosit varianta de înregistrare cu o adresă de email, la care am adăugat și o parolă unică pentru securitatea contului meu. Din fericire, eu nu sunt adeptul folosirii contului de Facebook pentru a ma înregistra pe alte site-uri sau aplicații. După ce ați finalizat înregistrarea, trebuie doar să descarcați și să instalați aplicația pe dispozitivul preferat.

Notă: Este recomandat să instalați pe maxim 2 dispozitive la un IP. Este foarte important acest lucru. În trecut se puteau folosi până la 5 sau chiar 6 dispozitive, pe care se putea instala Honeygain.

Cum se obține un venit pasiv cu Honeygain?

Din momentul în care ați instalat aplicația, Honeygain începe să lucreze în scopul folosirii conexiunea dvs. de internet pentru a face bani. Honeygain nu folosește informații private precum istoricul dvs pe net, parole sau alte detalii personale.

Citește și: Beneficiile integrării ChatGPT în rutina dvs. zilnică

Diferite companii internaționale sunt într-un parteneriat activ cu Honeygain. Conexiunea noastră de internet este folosită de aceste companii pentru diverse cercetări. Aceste cercetări sunt folosite, de exemplu, pentru a stabili prețurile reale pentru serviciile sau produsele lor sau pentru a dezvolta diferite campanii de promovare precum și performantele acestora cu posibilii clienți.

Honeygain ne ajută să profităm de pe urma acestora, oferindu-ne un anumit procent din câștigurile obținute de la aceste companii.

Care sunt avantajele obținute din folosirea acestei aplicații?

 • instalarea se realizează într-un mod foarte simplu;

Această aplicație se poate instala pe mai multe dispozitive mobile. Nu necesită prea mult timp sau plata unei sume de bani pentru a o utiliza. Mai mult decât atât, Honeygain este compatibilă cu toate dispozitive mobile în așa fel încât să vă maximizați câștigurile.

 • O interfață prietenoasă și simplificată;

Succesul unei aplicații mobile depinde de o interfață flexibilă și funcțională. Aceasta trebuie să fie cât mai prietenoasă mai ales cu cei care nu au o experiență mare cu privire la procesul de instalare al unor programe. Chiar dacă nu ați mai folosit vreo aplicație de făcut bani online pe telefonul mobil, sunt sigur că nu veți întâmpina nici o dificultate în instalarea aplicației Honeygain.

 • Siguranța utilizării aplicației

Acest avantaj nu trebuie trecut cu vederea mai ales dacă ne uităm la câte pericole întâmpinăm când folosim site-uri de făcut bani în mediul online. De aceea, siguranța ar trebuie să fie un factor foarte important atunci când ne decidem să utilizăm un site sau o aplicație pentru a câștiga bani.

Citește și: Obțineți gratuit SHIBA INU cu site-ul FreeShibaInu | Merită sau nu?

Din acest punct de vedere, Honeygain nu încearcă să vă spioneze sau să vă vândă datele personale. Activitatea dumneavoastră pe telefonul mobil sau pe alt dispozitiv mobil nu va fi întreruptă sau perturbată în nici un fel.

Care sunt dezavantajele?

Există riscul să vi se descarce mai repede bateria telefonului. Un alt dezavantaj este că trebuie să fiți cât de cât activ pe dispozitivul unde aveți instalată aplicația.

Cei mai mulți sunt nemulțumiți de pragul ridicat de retragere. Suma de 20$ este destul de măricică pentru marea majoritate dintre noi. Pentru cei ce au un plan limitat de internet, nu este recomandată folosirea acestei aplicații.

HoneyGain și JumpTask

Spre bucuria noastră, Honeygain a adăugat acum o nouă funcție care ne oferă o altă modalitate de retragere mult mai rapidă, dar aceasta se va face în token-ul JUMP. La care se va adăuga posibilitatea de a crește considerabil veniturile generate de Honeygain.

activare JumpTask pe HoneygainPin
Activare JumpTask

Puteți vedea în imaginea de mai sus cum arată acel buton care vă permite să activați opțiunea JumpTask.

Un alt mare avantaj este reprezentat de suma minimă de retragere, precum și de comisioanele de tranzacție. Dacă veți opta pentru o retragere JMPT (token), veți putea retrage orice sumă de bani și cu comisioane de retragere minime.

Cu toate acestea, pentru a retrage în JMPT, trebuie să aveți un cont MetaMask sau WalletConnect pentru a vă conecta cu JumpTask.

Atunci când activați această funcție, veți primi un bonus de 50% în portofelul dvs., dar acesta va fi valabil doar pentru o perioadă limitată de timp.
Apoi va trebui să adăugați cheia publică în portofelul dumneavoastră de criptomonede.

Pentru aceasta va trebui să adăugați o rețea în ”MetaMask” la care veți introduce aceste informații:

 • Network Name: Binance Smart Chain Mainnet
 • New RPC URL: https://bsc-dataseed.binance.org/
 • ChainID: 56
 • Symbol: BNB
 • Block Explorer URL: https://bscscan.com

Și astfel v-ați conectat la Binance Smartchain.

Cheia publică MetaMask pentru JumpTaskPin
Cheia publică MetaMask

În imaginea de mai sus, veți vedea cheia publică care este necesară pentru a activa opțiunea JumpTask.

Iar la final vei confirma procedura de activare cu un cod primit pe adresa dumneavoastră de e-mail.

După aceste modificări, tot ceea ce faceți cu Honeygain va fi transferat în portofelul dvs. conectat la JumpTask.

Ca urmare a adăugării acestei funcții, veți avea 2 secțiuni:

 • Portofelul Honeygain;
 • Portofelul JumpTask.

Atunci când doriți să retrageți bani din Honeygain, veți selecta opțiunea ”JMPT” care vine cu opțiunea ”Taxa de tranzacție GRATUITĂ”.

Veți adăuga adresa la care urmează să primiți echivalentul în token al sumei de bani pe care o retrageți.

Notă: Chiar dacă nu va dura la fel de mult ca în cazul retragerilor prin PayPal sau Bitcoin, timpul de procesare poate fi de până la maxim 5 zile lucrătoare.

Aceste token-uri pot fi schimbate în alte monede prin intermediul opțiunilor de SWAP (schimb) oferite de portofelele de criptomonede.

Câștigați mai mulți bani în PayPal cu ajutorul programului de promovare

Acest lucru se poate realiza prin intermediul programului de referință.

Pentru fiecare membru activ care se înregistrează cu link-ul dvs, câștigați un comision de 10%. Toate persoanele aduse de dvs, vor câștiga, la rândul lor, acel bonus de 5$.

Honeygain – Dovadă de plată primită în PayPal | 25 Iunie 2024

Dovadă de plată primită în PayPal de la Honeygain pe luna iunie 2024Pin
Honeygain Plata în PayPal

Cât se poate câștiga cu Honeygain?

Potențialul de câștig depinde foarte mult de conexiunea de internet.

Minimul de plată îl realizez în aproximativ 2 luni. Sunt și alte persoane care în 6 luni de zile au obținut venituri de doar 10$.

De fiecare dată, plata mi-a ajuns în contul de PayPal în maxim 48 de ore.

Citește și: Timp liber = bani? Cu Earnut, da! Cum să primești plăți în Bitcoin și PayPal

Notă: 1 000 de credite valorează 1$. Pentru a primi 1 000 de credite, este necesar să aveți un trafic de 10 000 MB, adică 10 GB. Altfel spus, 1$ înseamnă 10 GB.

Cum am mai zis, totul depinde de internetul dumneavoastră. Aveți o conexiune bună de internet, câștigați mai mult.

Cum se poate retrage cu Honeygain?

Honeygain folosește doar PayPal că metodă de plată. Dar, ca să folosiți PayPal, trebuie să aveți cont și pe platforma Tipalti. Platforma Tipalti este folosită de Honeygain pentru a vă trimite banii în contul dvs de PayPal.

Aveți aici link-ul de înregistrare pentru platforma Tipalti

Minimul de plată este de 20$.

În condițiile în care aveți deja 5$ în cont, trebuie să mai câștigați cu această aplicație suma de 15$ pentru a cere plata.

Merită să folosiți această aplicație?

Potențialul de câștig al acestei aplicații depinde în cea mai mare măsură de dumneavoastră. Ceea ce vreau să spun este că câștigul pe care îl puteți obține depinde de cât de confortabil vă simțiți să permiteți acestei aplicații să utilizeze conexiunea la internet a telefonului mobil sau a computerului. Încă un lucru important îl reprezintă faptul că dumneavoastră nu veți ști cu siguranță la ce este folosit internetul dvs.

Pe site-ul oficial se precizează cu subiect și predicat la ce se utilizează, dar nu știm 100% dacă este adevărat sau nu. Cu alte cuvinte trebuie să îi credem pe cuvânt.

Procesarea rapidă a plăților în PayPal

Cu toate acestea, toate plățile mele de la Honeygain au fost procesate foarte rapid și nu am avut nici o problemă cu privire la securitatea dispozitivelor pe care aveam instalată aplicația.

Citește și Câștigați bani în plus în mod pasiv cu Tapestri | Merită sau nu?

Trebuie să vă spun că nu veți câștiga foarte mulți bani, de ordinul sutelor de dolari. Dar, Honeygain reprezintă o modalitate excelentă de a face bani în mod pasiv. Această aplicație nu va reuși să vă înlocuiască locul de muncă, dar într-o combinație cu alte metode de făcut bani în mediul online, veți ajunge să strângeți ceva bani cu care puteți acoperi diverse cheltuieli. Cu alte cuvinte, această aplicație poate deveni o altă sursă de venit care poate aduce o îmbunătățire notabilă a situației dumneavoastră financiare.

Honeygain este o aplicație reală, disponibilă în marea majoritate a țărilor și care te plătește decent pentru internetul dvs. Cu acel bonus de 5$, o să fie mai simplu de ajuns la acel prag de retragere de 20$.

Atâta timp cât nu trebuie să faceți nimic special sau să configurați ceva la această aplicație, consider că este o modalitate simplă de câștig. Nu va afecta performanțele dispozitivelor pe care este instalată aplicația în cazul în care folosiți un calculator, doar în cazul telefoanelor, se poate simți o mică diferență cu privire la baterie.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.4 / 5. Număr de voturi: 14

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

2 comentarii la „Honeygain Tutorial | Câștigă bani și bonusuri în mod pasiv”

 1. Ca persoana fizica din Romania cum fac cont pe tipalti? Că văd că e numai pentru companii din SUA și UK. Eu nu am opțiunea decât să cer un demo.

  Răspunde
  • Atunci când solicitați o plată pe Honeygain, aceștia vă vor trimite o invitație prin e-mail pentru a vă înregistra ca persoană fizică pe Tipalti. Doar atunci veți putea crea un cont pe Tipalti.

   Răspunde

Lasă un comentariu