Sondaje de acasă plătite în bani sau puncte cu TGM Panel România

5
(2)

Completarea sondajelor de opinie în România poate fi uneori destul de frustrantă.De aceea, este recomandat să folosiți cele mai eficiente platforme de sondaje bune, cum ar fi ySense, Pagazani, TGM Panel, Mobrog sau OpinionPioneer. Degeaba ne oferă o multitudine de metode de plată dacă nu reușim să atingem suma minimă de retragere și să valorificăm astfel activitatea desfășurată pe acestea.

În acest articol, am decis să vă ofer câteva informații despre un site de sondaje care consideră România ca fiind o țară destul de atractivă pentru companiile de sondaje. Este vorba de TGM Panel.

Ca o primă impresie despre TGM Panel, pot să vă spun că nu este un site problematic care să încerce să vă inducă în eroare prin ofertele disponibile pe acesta. Este o platformă serioasă care cu siguranță vă va plăti pentru timpul petrecut în completarea acestor sondaje.

Ce este TGM Panel?

TGM Panel este un site de sondaje care ne dă posibilitatea să răspundem la întrebări și să fim recompensați pentru această simplă activitate. Partea interesantă este că nu are un site principal.

Asemănător cu Daedalus Online, acest site de sondaje este prezentat în diferite limbi (inclusiv în română), conducând către același site, dar cu extensii diferite.

Care ar fi primul pas pe care îl putem face pentru a avea acces la oportunitățile oferite de TGM Panel?

Într-adevăr, pentru a beneficia de tot ceea ce oferă acest site specializat în sondaje de opinie, trebuie să vă creați un cont nou.

înregistrare formular TGM PanelPin
Formular înregistrare TGM Panel

Cum vă puteți înregistra pe TGM Panel România?

Pentru a vă alătura acestei comunități, este necesar să completați un formular de înregistrare cu o adresă de e-mail, o parolă și câteva informații despre sex (masculin sau feminin) și data nașterii.

La final, veți primi câteva instrucțiuni pe adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat pentru a o confirma. Cu alte cuvinte, veți primi un link de confirmare prin care veți putea finaliza procedura de înregistrare.

Și astfel ați reușit să vă înscrieți la TGM Panel. Utilizarea acestui site presupune consimțământul dvs. pentru utilizarea cookie-urilor sau a informațiilor furnizate în profilul dvs. în scopuri de cercetare de piață.

Participarea la sondaje la domiciliu plătite în numerar sau în puncte

Înainte de a primi sondaje, trebuie să vă actualizați profilul. Acest lucru poate fi făcut prin intermediul butonului roșu ”Actualizare profil” din partea dreaptă a paginii principale.

informații actualizare profilPin
Actualizare profil

Acest profil poate fi modificat numai după ce vă adăugați codul poștal.

În această secțiune veți putea face adăugiri cu privire la următoarele:

  • numele și prenumele dumneavoastră;
  • numărul dumneavoastră de telefon.

Acestea nu vor afecta numărul de sondaje, dar pot fi verificate atunci când solicitați o plată. Prin urmare, vă recomand să furnizați doar informații reale.

Acum vine partea care va influența numărul de sondaje pe care le poate primi contul dumneavoastră.

Această secțiune a profilului dvs. va conține următoarele:

  • cercetare;
  • educație;
  • mass-media;
  • jocuri video;
  • fumat;
  • călătorii și multe alte interese de acest gen.

În total, veți avea de completat 16 rubrici. Așadar, înarmați-vă cu puțină răbdare și completați acest profil 100%.

întrebări cercetare de piațăPin
Cercetare de piață întrebări

De exemplu, iată cum va arăta secțiunea „Cercetare„. După cum puteți vedea, nu este dificil, trebuie doar să fiți atenți la răspunsurile furnizate.

Completarea cu succes a 100% din acest profil vă va aduce 0,50 puncte, în condițiile în care 1 punct valorează 1 euro.

Acum tot ce trebuie să faceți este să așteptați invitațiile la sondaje. În funcție de cât de atractiv este profilul dumneavoastră, veți primi sondaje.

sondaj TGM PanelPin
Exemplu de sondaj

Prin urmare, nu neglijați procesul de actualizare a profilului.

Fiecare sondaj va conține informații despre durata acestuia, limba în care trebuie completat, data la care a fost trimis și butonul de acces la sondaj.

Pentru cei care nu au mai folosit astfel de site-uri, fiecare sondaj va conține anumite întrebări de calificare. Aceste întrebări sunt menite să verifice dacă informațiile pe care le-ați furnizat în profilul dumneavoastră sunt adevărate. Vă rog să nu vă grăbiți atunci când răspundeți la aceste întrebări de calificare. Dacă răspunsurile nu corespund, atunci veți fi descalificat din sondajul respectiv.

După ce veți răspunde la un sondaj, veți primi o recompensă care va fi adăugată în balanța contului dumneavoastră.

Ce program de promovare oferă TGM Panel?

Și aici aveți posibilitatea de a face mai mulți bani din aducerea de noi membri. Dar pentru a avea acces la link-ul de promovare, sunt necesare următoarele condiții:

  • Profil completat în proporție de 80%;
  • completarea a cel puțin 1 sondaj.

Doar după ce îndepliniți aceste 2 condiții, veți putea beneficia de programul lor de promovare.

Comisionul de promovare este de 10% pentru fiecare dată când persoanele invitate primesc suma de bani solicitată după procesarea plății.

Această politică de retragere se regăsește pe un alt site de sondaje recomandat pentru România. Este vorba de GG2U Premium. Dacă aceștia nu vor retrage niciun ban, atunci nici dumneavoastră nu veți avea profit.

Cum ne putem retrage banii?

Pentru a accesa secțiunea de retragere, trebuie doar să dați un simplu click pe soldul contului dumneavoastră sau prin intermediul panoului ”Recompense” din meniul principal.

Aici puteți găsi informații despre metoda de retragere, suma minimă de retragere și alte detalii utile.

Accesând acest panou, veți afla că suma minimă de retragere este de 5 euro și poate fi efectuată prin PayPal.

opțiuni retragere TGM PanelPin
Metoda retragere TGM Panel

Când ați completat profilul ați obținut 0,50 puncte, adică 0,50 euro. Ce putem face cu aceste puncte?


Punctele pot fi, de asemenea, schimbate în euro, așa cum puteți vedea în imaginea de mai sus. Aici, suma minimă de retragere este de 3 euro și poate ajunge până la 20 de euro.

Acum depinde de dumneavoastră ce tip de retragere preferați.

La ce câștiguri vă puteți aștepta?

Depinde de cât de interesant sunteți pentru companiile de sondaje. Dacă aveți un profil atractiv, veți putea completa un număr decent de sondaje. Nici suma minimă de retragere nu este foarte mare. Așadar, veți avea condiții bune pentru a face bani prin intermediul acestui site de sondaje de opinie.

Merită sau nu?

Cum România nu este atât de atractivă pentru aceste platforme de sondaje, trebuie să ne bucurăm atunci când găsim un site care aduce un plus în acest domeniu. Suma minimă de extragere de 5$ și metoda de retragere fac ca acest site să fie recomandat pentru cei care locuiesc în România. Totuși, ca la orice site de sondaje, trebuie să aveți răbdare. Sondajele nu vor apărea instantaneu în contul dvs.

Dar, pentru România, TGM Panel este o soluție care merită explorată pentru a face bani online.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu