FireFaucet Tutorial | Câștigă criptomonede online fără efort și gratuit

Dragi prieteni am onoarea și plăcerea să vă prezint un site web special pe nume FireFaucet, prin care poți câștiga Bitcoin și nu numai, având la dispoziție numeroase modalități de câștig. Acest site este recomandat mai ales celor ce sunt la început în această lume fantastică a criptomonedelor și vor să câștige atât Bitcoin (BTC) precum și alte criptomonede cu un efort minim și gratuit.

Salut, prieteni! Unele linkuri de pe această pagină pot fi linkuri afiliate, ceea ce înseamnă că, dacă alegeți să cumpărați un produs, pot obține un mic comision, fără costuri suplimentare pentru dvs. Vă mulțumesc!

FireFaucet este un robinet de criptomonede lansat în 2018 și se diferențiază foarte mult prin modul în care poți câștiga aceste monede speciale. Aceasta a fost doar o mică introducere în care v-am oferit câteva informații de baza despre acest site web.

Ce este FireFaucet?

Haideți să discutăm acum despre metodele prin care poți câștiga criptomonede. Înainte de toate, ar trebui să știți că FireFaucet este un site prin care puteți obține criptomonede în mod automat. Dar pentru a folosi această funcție, trebuie să ai puncte de revendicare în contul tău. Datorită acestor puncte, tu poți obține Bitcoin sau alte monede.

FireFaucet Monedă Bitcoin Gratuit

Ca să vă faceți o idee cât de importante sunt aceste puncte, putem compara aceste puncte cu combustibilul pentru o mașină. Fără aceste puncte nu puteți obține criptomonede în modul automat.

Puncte de Revendicare

Dar cum poți câștiga aceste puncte?

Sunt mai multe metode prin care vă puteți mări numărul de puncte. Cea mai simplă metodă este bonusul zilnic.

În ce constă acest bonus?

Acest bonus se acordă o singură dată zilnic. Ca să beneficiați de acest bonus, trebuie doar să completați un „progrămel” de securitate denumit și Captcha.

Aveți două opțiuni pe care le puteți alege pentru a obține acest bonus:

 • Recaptcha;
 • Solvemedia.

Dar mai sunt și alte mijloace care să vă ajute să strângeți mai multe puncte, cum ar fi:

 • Short-Links;

Acest mod de a face rost de puncte nu îmi este foarte drag datorită faptului că implică foarte multe „captcha” pe care trebuie să le completez. Dar și pentru că există o mică posibilitate să „prind” ceva periculos pentru sistemul meu, de aceea este recomandat să ai și un antivirus bun.

 • Oferte;

Acesta e un mod plăcut de a obține aceste puncte.Poți descărca aplicații sau alte programe pe telefonul tău mobil, poți vedea reclame PTC sau puteți chiar vizualiza videoclipuri și așa mai departe. Sunt multe companii ca AdGateMedia, Pollfish, MinuteStaff sau Wannads, care vă pun la dispoziție numeroase oferte care să vă ajute să strângeți puncte.

 • Faucet (robinet manual);

Cu acest robinet puteți câștiga puncte la un interval de 30 de minute. Este foarte simplu de lucrat cu acest robinet deoarece este necesar doar să completați o „captcha”.

 • Reclame PTC;

Mare lucru nu pot să vă spun despre aceasta modalitate simpla, trebuie doar să dați click și să vizualizați acea reclamă.

 • Sarcini;

Aceasta este o secțiune mai specială. FireFaucet te va recompensa cu puncte de activitate și/sau satoshi dacă reușiți să îndepliniți anumite „misiuni”. De exemplu, dacă completați 25 „short-link-uri”, obțineți 25 de puncte de activitate sau în cazul în care completați un anume număr de oferte, puteți primi puncte de activitate plus un bonus sub forma de satoshi.

Care sunt nivele și ce recompense poți primi?

FireFaucet te recompensează pentru toată activitatea ta pe site cu puncte de activitate. Punctele de activitate au un scop precis și anume experiență. Cu aceasta experiență, poți ajunge în alte niveluri care iți pot aduce mai multe beneficii.

Puncte de Activitate

Notă: Se poate câștiga enorm dacă reușiți să accedeți în nivelurile superioare dar este destul de greu. Se poate realiza dar necesită un efort mai mare din partea dumneavoastră.

Dovada mea de plată de la FireFaucet | 02 Ianuarie 2021

FireFaucet Plată în FaucetPay

Cum puteți câștiga din programul lor de referință?

Aveți un link special pe care îl puteți promova în diferite rețele de socializare sau în diverse forumuri de specialitate, de exemplu. Când un referal face o retragere, dumneavoastră câștigați 20% comision. Doar când face o retragere, puteți beneficia de acel comision.

Cum vă puteți retrage banii din FireFaucet?

Fiecare criptomoneda are un minim necesar pentru retragere și două opțiuni care să vă faciliteze acest lucru si anume:

 • Bitcoin;

Trebuie să aveți în cont 30000 satoshi pentru a retrage în protofelul tău favorit și 10 000 satoshi dacă alegeți FaucetPay.

 • Ethereum;

Aveți nevoie de 0.02 ETH pentru a retrage în portofel și 0.003 ETH pentru FaucetPay.

 • Dogecoin;

Este mai simplu să retrageți în această monedă pentru că aveți nevoie doar de 200 Doge pentru un portofel de criptomonede sau 100 Doge pentru varianta FaucetPay.

 • Litecoin;

Pentru această monedă, aveți nevoie de 0.014 LTC pentru portofel sau 0.007 LTC daca alegeți FaucetPay.

Mai puteți retrage și alte monede cum ar fi Tron, Dash, ZCash și DigiByte.

Important: Nu uitați să faceți setările necesare cu privire la adresele pentru fiecare criptomoneda în parte. Sunt 8 monede pe care le puteți obține fără un prea mare efort și să le retrageți unde doriți dumneavoastră.

Notă: Nu puteți retrage mai mult de 10$ pe zi. Acesta este maximul care poate fi retras în portofelele dumneavoastră de criptomonede.

Înregistrare FireFaucet

Potențialul acestui site este unul uriaș mai ales dacă sunteți cât de cât activ. Dacă aveți acele puncte de activitate, puteți lăsa FireFaucet să lucreze pentru dumneavoastră. Nu necesită alte eforturi suplimentare sau investiții. Totul este gratuit, toată lumea poate câștiga criptomonede și câștigul nu va fi afectat de locația dumneavoastră.

Vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *