FireFaucet Tutorial | Câștigă criptomonede online fără efort și gratuit

5
(3)

Bine ați venit în lumea criptomonedelor! Astăzi, vreau să vă vorbesc despre un site numit FireFaucet, care vă oferă oportunități nelimitate de a câștiga bitcoin și alte criptomonede, fără efort și gratuit.

Dacă sunteți nou în acest domeniu, FireFaucet este locul perfect pentru a începe să învățați despre criptomonede și să vă construiți un portofoliu.

FireFaucet vă oferă o varietate de modalități de a câștiga criptomonede gratuit, cum ar fi îndeplinirea unor activități simple, vizionarea de reclame și participarea la diverse jocuri.

Nu trebuie să investiți niciun ban pentru a începe să câștigați, trebuie doar să vă creați un cont gratuit și să începeți să câștigați criptomonede gratuit.

Ce este FireFaucet?

FireFaucet este un site unde puteți obține criptomonede gratuite fără a fi nevoie să investiți bani. Pe acest site puteți găsi mai multe modalități de a câștiga criptomonede, spre deosebire de alte site-uri care oferă doar o singură metodă.

Creatorul acestui site se numește Ahmad Taha și este cunoscut în comunitatea criptomonedelor pentru cunoștințele sale în domeniu.

Pentru cei care sunt începători în câștigarea de bani online prin intermediul criptomonedelor, FireFaucet este o opțiune excelentă. Nu trebuie să investiți niciun ban pentru a începe să câștigați criptomonede gratuit, trebuie doar să explorați modalitățile disponibile pe acest site.

Cum ne putem înregistra pe FireFaucet?

Înregistrarea pe acest site este foarte simplă și vă va ajuta să obțineți criptomonede gratuite în mod regulat.

înregistrare FireFaucetPin
Formular de înregistrare FireFaucet

Pentru a deveni membru al site-ului, trebuie să completați un formular de înregistrare care conține următoarele câmpuri obligatorii:

 • Adresa dumneavoastră de e-mail;

Acest lucru este important pentru a putea confirma înregistrarea dvs. și pentru a vă asigura că nu pierdeți nicio ofertă sau premiu.

 • Numele dumneavoastră de utilizator;
 • Parola;
 • Imagine de securitate;

Va trebui să completați o imagine de securitate, fie Recaptcha, fie Solvemedia, care să garanteze că sunteți o persoană reală.

 • Acord de conformitate.

Parcurgeți cu atenție regulile interne și acceptați-le pentru a putea începe să câștigați criptomonede online gratuite.

După ce ați completat acest formular, veți primi un e-mail de confirmare la adresa dvs. de e-mail. Verificați adresa de e-mail și confirmați înregistrarea pentru a începe să câștigați criptomonede prin intermediul site-ului FireFaucet.

Cum se pot obține criptomonede gratuite cu FireFaucet?

Doriți să aflați cum puteți obține criptomonede gratuite folosind FireFaucet? Ei bine, aceasta este una dintre caracteristicile care fac ca site-ul FireFaucet să fie atât de deosebit în comparație cu alte site-uri de tip Faucet.

Sigur, se pot obține criptomonede prin Faucet, dar FireFaucet oferă mult mai multe posibilități de a câștiga.

Prima mea impresie când m-am înscris a fost că Faucet-ul era singura modalitate de a obține criptomonede, dar am descoperit că există multe altele.

Iată cum se pot câștiga criptomonede gratis pe FireFaucet:

 • Utilizarea shortlink-urilor;
 • Finalizarea de sondaje;
 • Utilizarea sistemului de tip Faucet;
 • Participarea la oferte;
 • Realizarea de task-uri sau misiuni;
 • Vizionarea de reclame PTC.

Cu fiecare activitate pe care o efectuați, veți câștiga puncte de activitate, care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți nivelul contului. Aceste puncte de activitate se numesc Puncte de Revendicare Automată sau ACP (Automatic Claim Points) și vă vor ajuta să câștigați criptomonede gratuite cu mai multă ușurință.

Ce sunt punctele de activitate?

Punctele de activitate sunt un sistem care recompensează utilizatorii care sunt activi pe acest site de criptomonede. Cu cât sunteți mai implicat și cu cât finalizați mai multe activități, cu atât veți câștiga mai multe puncte de activitate. Aceste puncte determină nivelul contului dumneavoastră și, în consecință, beneficiile pe care le puteți obține.

Există mai multe beneficii pe care le puteți obține prin acumularea de puncte de activitate. Pe lângă accesul la diferite niveluri cu beneficii din ce în ce mai mari, puteți participa, de asemenea, la concursuri periodice în cadrul cărora se oferă premii sub formă de puncte de activitate.

În cadrul acestor competiții, primele 20 de persoane vor fi premiate în funcție de activitatea lor, după cum urmează:

 • Primul loc primește 40 000 de puncte de activitate;
 • locul al doilea va primi un premiu de 30 000 de puncte de activitate;
 • locul al treilea va fi recompensat cu 20 000 de puncte de activitate;
 • Locurile 4-10 vor primi 10 000 de puncte de activitate;
 • Locurile 11-20 vor primi câte 5 000 de puncte de activitate.

Prin activitatea dumneavoastră pe acest site, puteți obține atât beneficii imediate, cât și premii de concurs.

Câte puncte se pot obține pentru fiecare activitate?

Pentru a vă face o idee despre numărul de puncte pe care le puteți obține pentru finalizarea activităților pe FireFaucet, recompensele sunt următoarele:

 • completarea unui short-link vă va aduce 50 de puncte;
 • completarea unei oferte sau a unui sondaj de opinie vă va aduce 10% din valoarea recompensei pentru completarea lor;
 • utilizarea faucetului va aduce 10 puncte pentru fiecare ”CLAIM”;
 • vizualizarea unei reclame PTC vă va aduce 20 de puncte;
 • funcția ”AUTO-CLAIM” va acorda 1 punct pentru fiecare ciclu de revendicare;
 • conversia punctelor în tichete cadou este o altă modalitate de a primi puncte de activitate.

După cum puteți vedea, FireFaucet este un site complex care vă oferă o mulțime de argumente pentru a deveni un membru loial.

Linkurile scurte (Short-links) pot fi o modalitate eficientă de a câștiga puncte de activitate, dar trebuie să știți cum să le folosiți corect. Înainte de a vă lansa în completarea acestor link-uri, să vedem care sunt avantajele și dezavantajele acestei metode.

short-link-uri în criptomonedePin
Short-Link-uri

Avantajele short-link-urilor

Puteți câștiga între 40 și 50 de puncte de activitate pentru fiecare link pe care îl completați.

Fiecare short-link completat vă va aduce, de asemenea, un mic bonus care se va aplica data viitoare când veți completa aceste short-link-uri.

În medie, puteți completa în jur de 55 de short-link-uri pe zi.

Dezavantajele short-link-urilor

Este posibil să apară pop-up-uri (reclame) enervante. Aceste reclame sunt o caracteristică comună a multor site-uri de tip „faucet ” care oferă criptomonede gratuite.

Uneori, linkurile pot fi nefuncționale sau pot expira.

Așadar, dacă sunteți pregătit să faceți față acestor inconveniente, completarea linkurilor scurte poate fi o modalitate decentă de a câștiga puncte de activitate și, prin urmare, criptomonede gratuite.

Încercați să completați cât mai multe short-link-uri pe zi, dar fiți pregătiți pentru apariția enervantă de pop-up-uri.

Completați sondaje gratuite și câștigați puncte de activitate

Completarea sondajelor poate fi o modalitate bună de a acumula puncte de activitate și de a obține criptomonede gratuite. Personal, prefer să completez sondaje pe site-uri specializate, cum ar fi RedMonkey, Idle-Empire, Lootgain sau PrizeRebel.

Acestea oferă o varietate de opțiuni pentru completarea sondajelor și sunt considerate unele dintre cele mai bune platforme în acest scop.

sondaje pe bani cu FireFaucetPin
Sondaje FireFaucet

Cu toate acestea, nu ar trebui să vă limitați la aceste opțiuni. FireFaucet este, de asemenea, o platformă bună pentru completarea de sondaje. În mod normal, veți găsi în jur de 8 sau 10 sondaje disponibile, dar nu toate vor putea fi completate.

De mare importanță sunt răspunsurile pe care le dați la întrebările de calificare. Acestea vă vor ajuta să fiți eligibil pentru sondajele care vi se potrivesc.Țara în care vă aflați poate afecta, de asemenea, opțiunile de sondaj disponibile.

Așadar, este important să țineți cont de acest lucru atunci când decideți să completați sondaje.

Completarea unui sondaj poate dura între 5 și 30 de minute, cu o plată de până la 50.000 de puncte de activitate.

Fiecare sondaj are, de asemenea, un sistem de rating, care vă oferă informații despre șansele dvs. de a completa sondajul respectiv. Acest lucru vă poate ajuta să decideți ce sondaje să completați și pe care să le evitați.

Ce este ACP Faucet?

ACP Faucet este o modalitate ușoară de a câștiga puncte de revendicare și puncte de activitate prin utilizarea acestuia la fiecare 30 de minute. Este important de știut că, în timp ce utilizați acest mod, veți observa multe reclame pop-up.

Pentru a vă proteja împotriva acestor reclame, vă recomandăm să aveți instalat un program antivirus bun. Nu intrați în panică, dar este întotdeauna bine să fiți precaut, indiferent dacă navigați pe internet sau vizualizați aceste tipuri de reclame.

Dacă sunteți interesat să experimentați alte site-uri de tip „faucet” pentru a câștiga criptomonede gratuite, vă pot recomanda câteva opțiuni, cum ar fi:

 • CoinFaucet, unde puteți primi RIPPLE (XRP) gratuit;
 • Free-Tron, care se concentrează pe criptomoneda TRON (TRX);
 • FreeCardano, unde se oferă gratuit criptomoneda CARDANO;

Completarea ofertelor pe FireFaucet în schimbul punctelor de activitate

FireFaucet oferă mai multe variante pentru acumularea de puncte de activitate, printre care se numără platformele de oferte AdGateMedia, CPXResearch, BitLabs, TimeBucks, TheoremReach, EngageHits, JungleOfferwall, OfferToro, Pollfish, AdGem, Wannads, MediumPath, AyetStudios și OfferDaddy. De reținut că, din cauza unor restricții de ordin geografic, este posibil ca unele dintre aceste platforme să fie imposibil de accesat din România.

Un alt aspect important de reținut este că numele acestor companii se pot schimba în timp, dar important este că putem accesa aceste platforme și putem câștiga bani lucrând pe acestea.

Atenție la regulile fiecărei platforme înainte de a începe să completați ofertele, pentru a nu pierde puncte prin nerespectarea acestor cerințe.

Ce fel de task-uri putem face pe FireFaucet?

Pe FireFaucet, există oportunitatea de a câștiga recompense prin îndeplinirea unor activități zilnice. Acestea se concentrează în principal pe linkuri scurte, oferte sau faucet.

task-uri FireFaucetPin
Lista cu task-uri

De exemplu, completarea a 5 linkuri scurte vă va aduce un câștig de 25 de puncte ACP. Dacă completați un sondaj a cărui recompensă este de 3000 de puncte ACP, veți primi atât 500 de puncte ACP, cât și 0,008 dolari în bitcoin.

Rețineți că toate aceste task-uri se resetează la miezul nopții, așa că aveți posibilitatea de a le finaliza în fiecare zi.

Vizionați reclame și câștigați puncte de activitate

Vizionarea reclamelor pe FireFaucet vă va aduce puncte de activitate. Numărul de reclame disponibile depinde de numărul de utilizatori care au cumpărat publicitate pe această platformă.

reclame pe baniPin
Reclame PTC FireFaucet

În medie, veți avea acces la aproximativ 10 reclame și veți câștiga 50 de puncte de activitate pentru fiecare reclamă pe care o vizualizați. Durata unei reclame este de 8 secunde.

Ce sunt punctele ”Auto-Claim”?

Punctele Auto-Claim sunt puncte câștigate în același mod ca și punctele de activitate, prin efectuarea diferitelor activități pe site. Acestea sunt utilizate pentru funcția Auto-Faucet, care permite primirea automată de criptomonede gratuite.

Criptomonedele disponibile pentru Auto-Claim includ Bitcoin (BTC), Binance Coin (BNB), Tether (USDT), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), Litecoin (LTC), Dash (DASH), Tron (TRX), Nano (NANO), Monero (XMR), Zcash (ZEC) și DigiByte (DGB). Aceste monede vor fi trimise în contul dumneavoastră de FaucetPay, care este un microportofel de unde puteți retrage aceste monede în portofelele dumneavoastră digitale.

Citește și Vizualizați videoclipuri și fiți recompensați în bani PayPal sau tichete cadou

Este important să vă asigurați că aveți un cont pe FaucetPay și să adăugați adresa corespunzătoare pentru fiecare criptomonedă pentru a primi monedele virtuale.

De asemenea, nu uitați să adăugați adresa de e-mail cu care sunteți înregistrat în microportofelul FaucetPay pentru a putea retrage monedele.

Ce este bonusul zilnic?

FireFaucet acordă un bonus zilnic utilizatorilor săi, care poate fi accesat direct de pe pagina principală a contului. Bonusul este prezentat sub forma unui cadou, iar pentru a-l primi, trebuie să rezolvați o imagine Recaptcha sau Solvemedia.

bonus zilnicPin
Bonus zilnic

Acest proces este simplu și poate fi finalizat în câteva minute. După ce ați rezolvat imaginea, veți primi un număr de puncte Auto-Claim și un număr mai mic de puncte de activitate.

În ce constă programul de promovare de la FireFaucet?

Fiecare persoană adusă pe site prin intermediul linkului dvs. de recomandare va genera un comision de 20% din câștigurile acelei persoane, indiferent dacă acestea provin din sondaje, short-link-uri, anunțuri PTC, videoclipuri sau faucet.

Dar acesta nu este singurul beneficiu oferit de programul de recomandare al FireFaucet. Dacă persoana pe care o invitați decide să investească în achiziționarea de reclamă pe site, veți primi un comision suplimentar de 5% din suma depusă.

FireFaucet Dovadă de plată | 26 Februarie 2024

Dovadă de plată FireFaucet în portofelul digital primită în februarie 2024Pin
Dovadă de plată FireFaucet

Cum ne putem retrage criptomonedele?

Retragerea de criptomonede gratuite acumulate prin FireFaucet se poate face în 12 monede diferite, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Există două opțiuni de retragere disponibile pentru majoritatea acestor monede:

 • retragere directă într-un portofel digital personal;
 • retragere prin intermediul serviciului FaucetPay.

Pentru Bitcoin, retragerea directă minimă este de 10 dolari, iar retragerea prin FaucetPay este de 5 dolari. Pentru Binance BEP20, retragerea directă minimă este de 4$. Tether TRC20 poate fi retras cu o sumă minimă de 2,5$ direct sau 2$ prin FaucetPay. Retragerile de Ethereum pot fi efectuate cu o sumă minimă de 24$ direct sau 3$ prin FaucetPay.

Dogecoin, Litecoin, Dashcoin, Dashcoin, Tron, Nano, Monero, Monero, Zcash și DigiByte au toate opțiuni de retragere directă cu sume minime de 4 dolari, precum și opțiuni de retragere prin FaucetPay cu sume minime între 2 și 3 dolari.

Retragerea în tichete cadou electronice folosind FireFaucet

FireFaucet ne oferă posibilitatea de a obține tichete cadou digitale, ceea ce reprezintă o opțiune interesantă pentru cei care doresc să își folosească câștigurile online pentru a cumpăra produse sau servicii de la anumite companii.

Este important de menționat că, din câte știu eu, FireFaucet este unul dintre puținele site-uri care oferă această opțiune de răscumpărare a cardurilor cadou digitale.

tichete cadou FireFaucetPin
Tichete cadou electronice FireFaucet

În imaginea de mai sus, puteți vedea câteva dintre opțiunile disponibile pentru achiziționarea de carduri cadou.

Pentru utilizatorii români, există o varietate de companii de unde puteți achiziționa tichete cadou, cum ar fi Emag, Flanco, Ikea, Il Passo, Sephora, Fashion Days și Ozone. Este posibil ca această listă să se schimbe în timp, așa că este important să verificați periodic disponibilitatea opțiunilor.

Merită sau nu?

FireFaucet este un site care oferă oportunități interesante de a câștiga criptomonede fără prea mult efort. Prin utilizarea punctelor Auto-Claim, puteți lăsa site-ul să lucreze pentru dvs. fără a necesita niciun efort sau investiție suplimentară.

În comparație cu alte site-uri de faucet, FireFaucet oferă modalități mai variate și mai interesante de a câștiga criptomonede. De asemenea, nu trebuie să suportați reclame POP AD, care pot fi enervante pe alte site-uri.

Cu toate acestea, este important să rețineți că nu veți obține câștiguri mari prin utilizarea acestui site. Dar dacă sunteți dispus să vă dedicați puțin timp și energie, FireFaucet poate fi o modalitate distractivă și relaxantă de a câștiga criptomonede.

Din acest motiv, recomand utilizarea acestui site, dar nu promit că veți obține câștiguri imense.

Va mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu