Latium – Completați proiecte freelance și câștigați criptomonede sau PayPal

5
(1)

Completați joburi de acasă cu site-uri specializate, precum SproutGigs, Appjobber, Zeerk sau PeoplePerHour. Ce poate fi mai confortabil decât să faceți astfel de joburi în confortul propriei case? Ei bine, în acest articol vă voi prezenta Latium, un site care vă oferă o modalitate simplă de a face bani online din completarea unor joburi de tip micro.

Dar este Latium un site serios, care nu va încerca să vă păcălească? Este o modalitate potrivită de a face bani online de acasă?

Aceste întrebări au nevoie de răspunsuri, care vă vor ajuta să decideți dacă merită sau nu să vă alăturați celor care folosesc în prezent site-ul Latium.

Pentru a vă liniști, Latium este un site serios care vă va recompensa pentru efortul depus și pentru joburile pe care le finalizați în cadrul acestui site.

Această analiză vă va furniza detalii care vă vor oferi o imagine clară a modului de utilizare, precum și categoriile de joburi sau metodele de plată disponibile pe site-ul Latium.

Ce este Latium?

Latium este un site de joburi de tip micro. Cu alte cuvinte, veți fi recompensat pentru efectuarea unor sarcini mărunte, care pot fi realizate cu ușurință din confortul casei dumneavoastră.

Ceea ce este interesant la acest site este varietatea acestor micro locuri de muncă. Nu vă veți plictisi, dar pentru a câștiga un venit acceptabil trebuie să depuneți un pic de efort. Adică vă oferă posibilitatea de a face bani dar trebuie să veniți cu ceva în această ”afacere”.

Pe scurt, Latium este un site serios care vă oferă o modalitate eficientă de a obține venituri suplimentare. Tot ce trebuie să faceți este să îndepliniți diverse task-uri și veți fi recompensat corespunzător pentru aceste activități.

Cum ne înregistrăm pe Latium?

Înregistrarea pe site-ul Latium nu este un proces complicat. Pe pagina oficială, veți observa în partea dreaptă un buton numit ”Sign Up for Free”. Faceți click pe acest buton pentru a începe procesul de înregistrare.

înregistrare Latium adresa de emailPin
Înregistrare Latium – Adresa de email

După ce faceți click pe acest buton, veți fi direcționat către o pagină unde trebuie să vă adăugați adresa de e-mail. Pe această adresă de e-mail veți primi un link de confirmare. Numai după ce ați confirmat adresa de e-mail, puteți trece la etapa în care veți completa un formular de înregistrare.

Completarea rubricilor din acest formular va necesita informații precum:

 • numele și prenumele dumneavoastră;
 • numele de utilizator;
 • parola.
Latium formular de înregistrarePin
Formular de înregistrare

Acum vine partea în care trebuie să decideți ce ați dori să faceți pe acest site de micro joburi. Cu alte cuvinte, va trebui să vă alegeți următoarele opțiuni:

 • angajator sau ”I want to hire”;
 • freelancer sau ”I want to work”.

Cred că v-ați dat seama ce alegere ar trebui să faceți. Da, veți alege opțiunea de a lucra adică ”freelancer”.

Am stabilit că dorim să folosim acest site pentru a munci. Acum să trecem la partea în care trebuie să ne configurăm profilul.

Citește și Cursuri pe internet și bani în PayPal cu SkillShare | Merită sau nu?

Mai întâi vom adăuga o poză de profil. După ce adăugăm poza de profil, următorul pas este adăugarea unor informații în secțiunea ”Biografie”. În această secțiune, veți adăuga câteva detalii despre dumneavoastră, adică cine sunteți, ce așteptați de la acest site sau ce aveți de oferit.

Nu neglijați această secțiune, informațiile pe care le adăugați în Biografie vor stabili că sunteți potrivit pentru a finaliza anumite proiecte. Angajatorii pun mare preț pe aceste informații.

Ce aptitudini aveți?

Ați completat secțiunea ”Biografie”. Acum trebuie să stabilim ce talente sau calități aveți, adică la ce vă pricepeți.

Veți avea mai multe opțiuni din care puteți alege, după cum urmează:

 • descărcarea aplicațiilor;
 • muzică;
 • criptomonede;
 • afaceri;
 • grafică;
 • vânzări;
 • traduceri;
 • crearea de conținut;
 • înregistrări pe site-uri web și așa mai departe.
aptitudini LatiumPin
Latium Servicii

Acum că am stabilit care sunt domeniile de activitate la care vă pricepeți, trebuie să vorbim și despre bani. Cu alte cuvinte, veți decide ce preț puneți pe dumneavoastră, adică pe ce bani vreți sa munciți.

Cum putem face bani online de acasă cu Latium?

Principala modalitate de a face bani cu Latium este prin intermediul proiectelor. Aceste proiecte pot fi găsite în secțiunea ”Freelanceri”. Trebuie să menționez un lucru, și anume, pentru a avea acces la aceste proiecte, trebuie să faceți o mică modificare.

proiecte LatiumPin
Latium Proiecte

În partea dreaptă a ecranului aveți un buton care vă oferă următoarele opțiuni:

 • treceți to employer („munca de angajator”);
 • treceți la freelancer („munca de tip freelance”).

Puteți vedea că, pe măsură ce faceți această modificare, se va schimba și meniul principal. În concluzie, treceți la ”Freelancer” pentru a accesa proiectele și pentru a începe sa faceți bani,

După ce ați făcut această modificare, veți putea vedea o listă de proiecte care pot fi finalizate. În funcție de domeniul de activitate, veți selecta un proiect pentru a vedea ce instrucțiuni sunt necesare pentru finalizarea cu succes a acestuia.

Fiecare proiect va conține următoarele informații:

 • bugetul proiectului;
 • moneda în care veți fi plătit;
 • selectarea salariului dorit;
 • data de finalizare a proiectului.
detalii proiect LatiumPin
Detalii proiect Latium

Fiți foarte atenți la aceste informații. Salariul trebuie să se încadreze în bugetul proiectului. Data de finalizare a proiectului trebuie să fie una realistă, adică nu trebuie să existe întârzieri. În caz contrar, credibilitatea dumneavoastră va fi afectată. Cu o credibilitate scăzută, șansele dvs. de a fi acceptat pentru proiecte viitoare sunt mult reduse.

Gratuit, Verificat sau PRO

Latium vă oferă 3 tipuri de conturi, și anume:

 • gratuit;
 • verificat;
 • cont PRO.

Fiecare dintre aceste conturi are avantaje și dezavantaje care pot influența beneficiile pe care le puteți obține din aceste proiecte.

Ideea este că, pentru a avea acces la mult mai multe proiecte, trebuie să investiți niște bani în acest site. Dar nu este obligatoriu. Veți găsi suficiente proiecte care vă vor oferi diverse recompense bănești.

Citește și Cumpărați tichete cadou electronice cu criptomonede utilizând un site serios numit GiftOff

Contul verificat necesită plata a 12 dolari. Pentru a deveni membru PRO, trebuie să plătiți 9 dolari pe lună. Contul verificat și contul PRO vă oferă acces la mai multe proiecte, care vă vor aduce mai multe recompense. Dacă optați pentru un membru PRO cu abonament lunar, atunci trebuie să vă asigurați că veți finaliza suficiente proiecte pentru a nu ieși în pierdere.

taxa pentru cont verificatPin
Cont verificat – Taxa de 12$

Ca regulă generală, proiectele care oferă cele mai bune câștiguri sunt cele care necesită un cont PRO sau un cont verificat. Acestea vor dura mai mult timp pentru a fi finalizate și nu sunt atât de simplu de realizat. Așadar, trebuie să fiți cât mai bine pregătiți în acele domenii de activitate pe care se concentrează respectivele proiecte.

Care sunt cele mai ușoare proiecte?

Din câte am putut constata, cele mai simple proiecte pot fi găsite în următoarele categorii:

 • descărcarea de aplicații;

Câștigurile pot varia de la 0,10 dolari până la 150 de dolari.

 • sondaje;

Câștigurile pot varia de la 0,80$ până la 100$.

 • înregistrări de site-uri web.

Câștigurile pot varia de la 0.80$ și pot ajunge până la 1 200$.

Acum depinde și de bugetul fiecărui proiect și de concurență. Dar, puteți face bani frumoși cu acest site fără a investi bani din buzunar.

Dar dacă reușiți să accesați proiecte mai complicate, atunci vă puteți aștepta la câștiguri mari, dar depinde și de competențele fiecăruia dintre dumneavoastră.

În ce constă programul de promovare?

Finalizarea acestor proiecte nu este singura modalitate de a face bani cu Latium. Aveți un link de promovare pe care îl puteți folosi pentru a atrage noi persoane pe site-ul Latium.

Obținerea de venituri din promovarea acestui site nu este condiționată de tipul de cont. Așadar, indiferent de contul dvs., oricine folosește link-ul de promovare va deveni referința dvs.

Ce beneficii puteți obține din acest program de promovare?

Recompensele sunt diferite în funcție de activitatea fiecărui referral.

Astfel, veți primi următoarele beneficii:

 • Comision de 50% din utilizarea funcției ”Exchange”;
 • 25% din valoarea comisionului pentru fiecare proiect realizat;
 • 10% din valoarea achiziționării unui abonament;
 • 10% din valoarea reînnoirii unui abonament;
 • un comision de 10% din suma plătită pentru verificarea contului.

Cum veți fi recompensat?

Toate proiectele au ca metode de plată fie criptomonede, fie dolari americani. Fiecare proiect vă va oferi informații despre moneda în care veți urma sa fi plătiți.

retragere PayPalPin
Retragere prin PayPal

Dar să nu uităm de comisionul pe care trebuie să îl plătiți după finalizarea unui proiect. Valoarea acestui comision este influențată de tipul de cont pe care îl aveți.

Pentru retragerea în dolari americani, singura metodă folosită va fi PayPal, cu o retragere minimă de 10$. Dar trebuie să luați în calcul și comisionul de retragere de 5 dolari, care este unul foarte mare. Ca urmare, suma retrasă trebuie să fie una destul de importantă.

În cazul în care preferați să vă retrageți în criptomonede, Latium vă oferă posibilitatea de a primi recompense în diverse criptomonede, cum ar fi BTC, BAT, ETH, LTC și multe altele.

Toate informațiile despre aceste criptomonede (transfer, depunere sau retragere) pot fi accesate în secțiunea ”Wallet”.

Permiteți-mi să vă dau câteva exemple de criptomonede și retragerea minimă:

 • Bitcoin cu un minim de retragere de 0,001 BTC;
 • Ethereum cu o retragere minimă de 0,005 ETH;
 • Litecoin cu o retragere minimă de 0,002 LTC;
 • Dent cu o retragere minimă de 2.000 DENT;
 • Bitcoin Gold cu o retragere minimă de 0,3 BTG;

Rețineți că puteți utiliza funcția ”Exchange” pentru a schimba aceste criptomonede.

La ce câștiguri vă puteți aștepta cu Latium?

Probabil că ați mai auzit acest lucru, totul depinde de implicarea dumneavoastră. Cu cât sunteți mai activ, cu atât mai multe beneficii veți obține cu site-ul Latium. Așa cum am mai spus, nu trebuie să investiți bani.

Există multe proiecte mici care vă pot aduce ceva bănuți. Dar nu veți câștiga foarte mulți bani. Pentru a avea acces la proiecte cu câștiguri mari, trebuie să investiți bani. Dacă nu doriți un abonament lunar, este suficient să plătiți 12 dolari o singură dată pentru a deveni un membru verificat și astfel veți avea acces la mai multe proiecte și mai bine plătite. Iar de îndată ce veți câștiga experiență, puteți opta pentru un abonament lunar.

În concluzie, potențialul de câștig este unul ridicat, dar acest lucru înseamnă că trebuie să depuneți mai mult efort decât în cazul unor site-uri precum PrizeRebel, Foap, HappySurveys sau CoinPayU. Dacă aveți timp liber, atunci Latium merită atenția dumneavoastră.

Mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu