Chequity Tutorial | Câștigă bani PayPal și tichete cadou?

0
(0)

Sunteți în căutarea unor noi site-uri serioase, care să vă ofere modalități variate de a face bani în mediul online. Pornind de la această introducere, eu am să vă prezint un site de tip GPT (get paid to) care se numește Chequity. Diferențe prea mari între acest site și alte site-uri similare nu prea sunt. Poate la capitolul de recompensare al activității utilizatorilor acestui site.

Aici mă refer la un sistem de recompensare care se bazează pe puncte de experiență. Cu alte cuvinte, în funcție de activitatea desfășurată veți putea obține diferite beneficii. Despre aceste puncte de experiență vom vorbi puțin mai târziu.

Cum ne înregistrăm pe Chequity?

Pentru a putea utiliza serviciile unui site, indiferent de domeniul de activitate, trebuie să ne înregistrăm. În cazul acestui site, nu trebuie să completăm un formular de înscriere cu datele noastre personale. Drept urmare, realizarea unui cont nou pe Chequity presupune doar să folosiți următoarele 3 modalități, și anume:

 • Google;
 • Discord;
 • Twitter.

Eu am preferat să folosesc contul meu de Google pentru înregistrare. Dumneavoastră poate doriți să utilizați un cont de rețea de socializare sau contul de Discord. În funcție de preferințele dumneavoastră, selectați varianta potrivită pentru a vă crea contul pe Chequity.

Spre deosebire de alte site-uri GPT precum TimeBucks, PrizeRebel sau PicoWorkers, aici nu este necesară verificarea adresei de email. Așadar, imediat cum v-ați creat contul, puteți începe să lucrați pe acest site prin diversele modalități de a face bani online puse la dispoziția dvs.

Bonus de înregistrare

Acest bonus este un lucru pozitiv cu privire la utilizarea acestui site GPT. Înregistrarea pe Chequity vă aduce un bonus de 500 de puncte, adică suma de 0.50$. Din nefericire, nu toate aceste site-uri GPT folosesc această strategie de a atrage noi membri. Dar, în acest caz, ne putem bucura de acest mic cadou, pentru a ne ajuta să ajungem mai repede la minimul de retragere.

Alte site-uri sau aplicații, care oferă un bonus de înregistrare

Eu folosesc și alte site-uri sau aplicații care oferă mici daruri în bani sau puncte pentru atragerea de noi membri. De exemplu, eu vă recomand o aplicație prin care putem obține un bonus de înregistrare de 5$. Este vorba de aplicația Honeygain. Într-adevăr, valoarea acestui cadou este foarte mare dar și minimul de retragere este pe măsură (20$).

Ceea ce îmi place la această aplicație este că nu trebuie să facem nimic pentru a câștiga bani în mediul online. Trebuie doar să o instalăm pe telefonul mobil și să o lăsăm să își facă treaba.

Un alt site, care mi-a oferit foarte multe plăți în contul de PayPal, este GG2U Premium. Acest site este unul foarte serios, și nu exagerez când fac această afirmare. Într-adevăr, pentru a face bani cu GG2U trebuie să completăm sondaje de opinie. Minimul de retragere este de 7$ și poate fi atins foarte repede prin numărul de sondaje disponibile pentru România.

Punctele pot fi schimbate în bani sau tichete cadou electronice. Ceea ce m-a surprins în mod pozitiv, este faptul că majoritatea plăților efectuate prin PayPal s-au procesat într-un ritm foarte rapid, în maxim 2 ore am avut banii în contul meu de PayPal.

Mai putem enumera aplicații ca Attapoll sau SwagBucks sau site-uri precum HitBits, Cointiply sau chiar și FireFaucet (mult mai complex decât un faucet normal), unde putem realiza diverse activități pentru care suntem recompensați în cripto monede.

Ce este Chequity?

Așa cum am precizat în rândurile de mai sus, Chequity este un site GPT care ne oferă posibilitatea de a primi bani sau tichete cadou în vederea completării unor diverse activități precum sondaje, oferte, concursuri sau videoclipuri.

Pentru a avea o imagine cât mai precisă, trebuie să analizăm mai în detaliu potențialul de câștig al fiecărei modalități de a face bani.

În partea din stângă al paginii de start, veți observa un meniu, unde sunt afișate toate modalitățile care pot fi realizate pe Chequity. Așadar, pentru a câștiga bani gratis cu Chequity, aveți la dispoziție următoarele metode, și anume:

 • oferte;
 • sondaje de opinie;
 • micro-joburi;
 • concursuri;
 • faucet;
 • programul de referință.

Completarea de sondaje de opinie plătite în bani sau tichete cadou

Foarte multe lucruri nu vă pot spune despre completarea acestor sondaje, deoarece nu este atât de complicat să răspundeți la niște întrebări. Fiecare sondaj va cuprinde câteva întrebări de calificare. În urma răspunsurilor oferite, se va stabili dacă sunteți potrivit pentru a participa la acele sondaje.

În caz contrar, veți fi eliminat din sondajele respective. Aceste sondaje necesită puțină răbdare din partea dvs. Recompensa o veți primi după ce ați completat 100% sondajul la care v-ați calificat.

Același lucru este valabil și pentru oferte. Dar, pe lângă sondaje, mai aveți și alte opțiuni. Aceste opțiuni constă în activități precum instalarea unei aplicații, cumpărături online, jocuri pe telefonul mobil sau înscrierea pe un alt site.

La fiecare ofertă, sunt afișate niște instrucțiuni. Aceste instrucțiuni trebuie respectate în totalitate, pentru a avea certitudinea că veți primi recompensele promise.

Realizarea unor micro joburi online cu Chequity

Se numesc micro joburi pentru că nu necesită prea mult efort și timp din partea dvs. Acestea se realizează în mare parte în mediul online, fără să fie nevoie de o interacțiune fizică între persoane în viața de zi cu zi. Acum depinde și cât de complex este micro jobul respectiv.

Dar în mod normal, nu ar trebui să dureze mai mult de 30 de minute, în cel mai rău caz. Cele mai multe astfel de joburi pot fi completate în câteva minute.

micro joburi online cu ChequityPin
micro joburi simple

În cazul de față, pe Chequity nu sunt foarte multe astfel de micro joburi. Veți avea, în primă fază, doar 4 astfel de joburi. Acestea le puteți vedea în imaginea de mai sus. După cum puteți observa, aceste joburi nu sunt foarte complicate.

Trebuie doar să creați un videoclip sau o postare în care să prezentați informații despre Chequity. Acestea sunt doar niște exemple de joburi, care pot fi completate pe acest site.

Atragerea de noi membrii

Chequity vă oferă posibilitatea de a câștiga un venit pasiv din atragerea de noi persoane. Pentru a primi acest comision de promovare, persoanele invitate trebuie să fie active. În funcție de activitatea lor, dumneavoastră veți fi recompensat cu un comision de 5% din suma retrasă.

Drept urmare, pentru ca acea persoană să retragă bani, ea trebuie să completeze sondaje sau alte oferte, cu alte cuvinte să fie activă. Deci, nu este doar suficient să aduceți persoane noi.

Din punctul meu de vedere, acest program de promovare nu este unul foarte atractiv. Un comision de 5% este foarte mic în comparație cu efortul pe care îl veți depune pentru a găsi persoane dispuse să lucreze pe acest site.

Un alt lucru negativ este că, acest comision de 5% îl veți primi doar când vor retrage. Era mult mai eficient dacă îl primeam după fiecare sondaj sau ofertă completată.

Ce sunt cupoanele sau coduri promoționale?

Cu siguranță ați auzit și chiar folosit coduri promoționale pentru a primi diverse premii în bani sau puncte. Acesta este considerat un alt mod de a premia pe cei mai activi membrii ai comunității.

Condiția principală de a primi aceste cupoane este de a da ”follow” la paginile lor de Facebook sau Twitter. Aceste coduri vor fi introduse în secțiunea ”Coupons”. Aici aveți o căsuță unde puteți adăuga acele coduri în schimbul unor mici cadouri.

Trebuie doar să fiți atenți la activitatea lor pe acele rețele de socializare. Din păcate, activitatea lor pe aceste rețele nu este una ridicată. De aceea, frecvența de a primi aceste cupoane este una scăzută.

Notă: Codul promoțional poate fi utilizat doar o singură dată.

Aceste cupoane pot fi oferite și de utilizatorii acestui site. Singurul avantaj pe care îl aveți din realizarea unui cupon sau cod promoțional îl reprezintă satisfacția că ați ajutat un membru al comunității. Așadar, veți putea crea un cupon prin care puteți oferi experiență și puncte.

Câți bani online se pot face cu Chequity?

Depinde ce strategie utilizați. Dacă nu vă bazați pe promovarea acestui site, atunci veți obține până la 1$ pe sondaj sau ofertă completată cu succes. Pentru a ajunge la minimul de retragere de 10$ (PayPal), veți avea nevoie de răbdare. Acum depinde și ce activități realizați prin intermediul acestui site.

Cu puțin noroc și răbdare, puteți face într-o lună minimul de retragere. Dar, trebuie să fiți cât de cât activ pentru a realiza acest lucru. Cu toate acestea, veți avea suficiente mijloace de a ajunge la minimul de retragere într-un timp rezonabil.

Participați la concursuri

În fiecare lună, se organizează anumite concursuri cu premii în puncte. Din păcate doar primele trei locuri vor câștiga ceva. Este puțin probabil ca cineva din România să ocupe unul din cele 3 locuri. Doar sondajele sau ofertele sunt contorizate în puncte. Calificarea la aceste concursuri se poate face prin participarea și completarea acestor sondaje de opinie.

Câștigă puncte și experiență prin intermediul unui faucet

Într-adevăr, se poate obține un număr mic de puncte și experiență prin folosirea acestui faucet. La fiecare 6 ore. trebuie să completați o imagine de securitate pentru a câștiga puncte și experiență.

Să nu vă așteptați la recompense mari pentru că veți fi dezamăgiți. Cu cât veți utiliza mai des acest mijloc de câștig, cu atât veți primi mai multe beneficii, după cum puteți observa în imaginea de mai jos.

faucet în puncte și experiențăPin
faucet cu beneficii în puncte

Nivelele pentru motivarea și recompensarea membrilor

Câștigurile realizate pe această platformă pot fi influențate de nivelul contului dvs. Cum puteți accesa nivelele superioare? Desigur prin experiență. Cu cât aveți mai multă experiență, cu atât nivelul dumneavoastră va fi mai ridicat. Experiența poate fi obținută din toate activitățile pe care le realizați pe acest site.

Aici putem enumera câteva activități precum completarea unei oferte, retragerea unei sume de bani, utilizarea unui cupon sau identificarea zilnică în contul dvs.

Dacă nivelul contului este mare, atunci puteți accesa și alte surse de câștig. Sunt anumite oferte sau sondaje care nu pot fi accesate dacă nu aveți nivelul necesar. Un nivel superior vă aduce și diverse beneficii care se adaugă la câștigurile normale.

Așadar, este în interesul dumneavoastră să fiți activ și să câștigați experiență. Fiecare activitate vă furnizează informații despre cantitatea de experiență pe care o puteți obține din completarea acesteia.

De exemplu, în cazul ofertelor sau sondajelor, puteți primi experiență, astfel:

 • 0 experiență pentru sondajele cu câștiguri între 0 și 30 de puncte;
 • 5 experiență pentru sondajele cu câștiguri între 30 și 100 de puncte;
 • 15 experiență pentru sondajele cu câștiguri între 100 și 5 000 de puncte;
 • 20 experiență pentru sondajele cu câștiguri de peste 5 000 de puncte.

Care sunt metodele de plată?

Modalitățile de plată sunt afișate în 5 categorii, după cum urmează:

 • jocuri (gaming);

Această categorie cuprinde Steam, Roblox, Xbox și PlayStation Store.

 • cumpărături online (shopping);

Această categorie curpinde Amazon, eBay și Best Buy.

 • mâncare (food);

Această categorie cuprinde Taco Bell, DoorDash și Domino.

 • cripto monede (crypto);

Această categorie curpinde bitcoin, litecoin, EOS, ehtereum și USDC.

 • altele (other).

Această categorie cuprinde PayPal, Google Play, iTunes și Discord Nitro.

Notă: La 1 000 de puncte, veți primi suma de 1$.

Aceste opțiuni le-am oferit doar informativ. Dumneavoastră veți utiliza doar PayPal sau cripto monede. Este posibil ca varianta tichetelor cadou să fie una atractivă pentru anumite persoane. Din păcate nu sunt disponibile pentru România.

Care este minimul de plată?

Minimul de plată pentru Chequity este de 5$, dacă optați pentru tichete cadou electronice. Pentru PayPal, veți avea nevoie de suma de 10$. Pentru cei care preferă cripto monede, atunci trebuie să strângeți 10$ pentru bitcoin sau 5$ pentru litecoin.

Ideea este că fiecare modalitate de plată are un minim de retragere diferit. Pentru România, veți putea retrage doar prin PayPal sau cripto monede.

Care sunt avantajele și dezavantajele?

Acestea sunt avantajele

 • minimul de retragere este unul decent (5$ în cripto monede);
 • o ofertă variată de a face bani online;
 • se poate retrage prin PayPal sau cripto monede;
 • site-ul este disponibil în România.

Acestea sunt dezavantajele

 • un potențial redus de câștig;
 • disponibilitatea unor oferte depind de locația geografică;
 • tichetele cadou electronice nu sunt disponibile pentru România;
 • grafica acestui site necesită mici ajustări, pentru a fi ”user-friendly”;
 • promovarea site-ului Chequity nu este atractivă.

Merită să vă înscrieți pe Chequity?

Utilizarea acestui site are părți bune dar și părți mai puțin bune. În comparație cu site-uri precum GrabPoints sau GetPaidTo, nu sunt atât de multe oportunități disponibile. Dar, este posibil ca acest lucru să se schimbe în bine în viitorul apropiat.

În mare parte, consider ca este o alegere potrivita de a obține câțiva bani de buzunar. Pe termen lung, nu este profitabil utilizarea acestui site. Aceasta este realitatea, indiferent ce spun alții care încearcă să atragă persoane noi.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania