Chequity Tutorial | Câștigă bani PayPal și tichete cadou?

0
(0)

Bani PayPal gratis – aceste cuvinte sună ca o fantezie, nu-i așa? Dar dacă v-aș spune că există o modalitate reală și eficientă de a face acest lucru să se întâmple? Bine ați venit în comunitatea Chequity, locul unde visele dumneavoastră de a acumula câștiguri în contul dumneavoastră PayPal devin realitate.

Cuprins Ascundeți

Înțelegerea sistemului de recompensare din Chequity

Chequity se bazează pe un sistem inovator de recompense care transformă activitatea dumneavoastră în puncte de experiență. În funcție de cât de mult vă implicați în realizarea diverselor activități, cum ar fi completarea ofertelor plătite și participarea la sondaje, puteți obține diverse beneficii, inclusiv opțiunea de a câștiga bani PayPal gratis.

Să analizăm mai îndeaproape modul în care punctele de experiență pot duce la generarea de venituri online prin Chequity.

Rolul punctelor de experiență în generarea de bani PayPal gratis prin Chequity

Punctele de experiență sunt moneda digitală pe platforma Chequity. Numărul lor crește pe măsură ce deveniți mai activ și finalizați mai multe activități pe platformă. În continuare, voi detalia modul în care se acumulează aceste puncte și cum pot fi convertite în bani PayPal gratuiți prin completarea ofertelor și sondajelor plătite.

Cum ne înregistrăm pe Chequity?

Pentru a beneficia de toate avantajele oferite de acest site, primul pas este înscrierea.

Înregistrarea pe Chequity nu este doar necesară, ci și ușoară. Fără a fi nevoit să vă dezvăluiți întregul dosar personal, acest proces simplu vă va apropia de banii PayPal gratis.

Înscrierea pe Chequity implică doar trei alternative:

 • Google;
 • Discord;
 • Twitter.

În cazul meu, am ales să mă înscriu folosind contul Google. Poate că preferați să folosiți un cont de rețea socială sau Discord. Alegeți opțiunea care vi se potrivește cel mai bine pentru a vă configura contul Chequity și pentru a fi cu un pas mai aproape de a obține bani PayPal gratis.

Chequity – o alternativă excelentă la alte site-uri GPT

Un aspect care merită menționat este faptul că Chequity diferă de alte platforme GPT, cum ar fi TimeBucks, PrizeRebel sau SproutGigs prin faptul că nu necesită verificarea adresei de e-mail.

Imediat ce v-ați înscris, vă puteți apuca de treabă, având posibilitatea de a câștiga bani PayPal gratuit prin efectuarea de diverse activități și completarea de sondaje plătite din gama largă de opțiuni pe care Chequity le oferă.

Bucurați-vă de bonusul de înscriere Chequity

Un alt element definitoriu al platformei Chequity este bonusul pe care îl oferă la înregistrare. Prin simpla înscriere la Chequity, primiți imediat un bonus de 500 de puncte, care este echivalentul a 0,50 dolari.

Din păcate, nu toate platformele GPT adoptă această strategie de atragere de noi membri. În cazul nostru, acest mic cadou este un mare stimulent care ne ajută să atingem mai repede pragul minim de retragere și, prin urmare, să obținem mai ușor bani PayPal în mod gratuit.

Site-uri web și aplicații cu oferte de înscriere atractive

În lumea digitală, multe alte platforme vă deschid brațele cu bonusuri de înscriere atractive în bani sau puncte pentru a vă stimula să vă înscrieți.

Honeygain, de exemplu, vă întâmpină cu un bonus generos de înscriere de 5 dolari. Deși pragul de retragere este de 20 de dolari, acest cadou de început este cu siguranță de o valoare excepțională.

Frumusețea aplicației Honeygain constă în simplitatea sa: instalați-o pe dispozitivul dvs. mobil și lăsați-o să lucreze în fundal pentru a vă genera bani online.

Câștigați bani online cu ajutorul sondajelor plătite

O altă opțiune pentru a câștiga bani online pentru începători este GG2U Premium. Acest site s-a dovedit a fi extrem de serios, reușind să se distingă prin plățile prompte.

Modalitatea de a vă crește veniturile cu GG2U este simplă: dedicați-vă timp pentru a răspunde la sondaje. Având în vedere multitudinea de sondaje disponibile pentru România, pragul de retragere de 7$ poate fi atins rapid.

Un aspect impresionant al acestui site este viteza de procesare a plăților, majoritatea plăților PayPal fiind procesate într-un timp record de maxim 2 ore.

Explorarea alternativelor pentru a câștiga criptomonede

Există, de asemenea, opțiuni precum Attapoll sau SwagBucks, precum și site-uri precum HitBits, Cointiply sau chiar FireFaucet (un site mult mai sofisticat decât un site standard de criptomonede).

Acestea vă oferă posibilitatea de a efectua o varietate de activități pentru a fi recompensat în criptomonede. Dacă vă îndreptați atenția către aceste opțiuni, veți descoperi o altă modalitate pentru începători de a câștiga bani online.

Așadar, dacă sunteți un începător care caută modalități de a face bani online, lumea digitală este plină de oportunități. Fie că sunteți atras de sondajele plătite, de aplicațiile mobile sau de câștigarea de criptomonede, există ceva pentru toată lumea. Având în vedere aceste posibilități, nu a fost niciodată mai ușor să începi să câștigi bani online.

Ce este Chequity?

Am menționat mai sus că Chequity este un site GPT. Acest lucru înseamnă că vă răsplătește cu bani sau cu tichete cadou în schimbul finalizării anumitor activități – cum ar fi sondaje, oferte speciale, concursuri sau vizionarea de videoclipuri.

Pentru a vă oferi o perspectivă mai clară, să analizăm potențialul de câștig al fiecărei metode de a genera bani online pentru începători.

Cum puteți face bani online cu Chequity

În colțul din stânga al paginii principale, veți găsi un meniu care enumeră toate metodele de a face bani online pe Chequity.

Așadar, pentru a începe să faceți bani online cu Chequity, puteți explora următoarele opțiuni:

 • Oferte speciale;
 • Sondaje de opinie;
 • Micro-tasking-uri;
 • Concursuri;
 • Faucet (robinete de criptomonede);
 • Program de recomandare.

Completarea de sondaje de opinie plătite în bani sau tichete cadou

Adevărul este că nu este deloc complicat să completați sondaje plătite în bani sau în carduri cadou. Ce presupune procesul? Fiecare sondaj constă în câteva întrebări preliminare de calificare și, pe baza răspunsurilor dumneavoastră, se decide dacă vă încadrați în profilul căutat de sondaj.

Dacă profilul dvs. nu corespunde cerințelor sondajului, veți fi direcționat către alte sondaje. Este important să fiți perseverent și să aveți răbdare pentru a finaliza complet sondajele plătite. Recompensa dvs. va fi asigurată atunci când veți completa 100% din sondajul care v-a fost dat.

Oferte suplimentare pe Chequity: Nu doar sondaje plătite în numerar sau cu tichete cadou

Desigur, nu este vorba doar de sondaje plătite în numerar sau de tichete cadou. Chequity vă oferă o serie de alte oportunități. Acestea pot consta în acțiuni precum instalarea unei aplicații, cumpărături online, jocuri pe smartphone sau înregistrarea pe un alt site.

Pentru fiecare ofertă, există instrucțiuni clare pe care trebuie să le urmați cu atenție pentru a vă asigura că obțineți recompensele promise.

Ce sunt micro joburile și cum vă pot aduce bani?

Micro joburile, după cum sugerează și numele, sunt activități pe termen scurt care se desfășoară online. Dar ce înseamnă acest lucru pentru dumneavoastră?

micro joburi online cu ChequityPin
micro joburi simple

Ce oferă Chequity în ceea ce privește micro locuri de muncă?

Din experiența proprie, majoritatea micro joburilor nu durează mai mult de 30 de minute. De fapt, multe dintre acestea pot fi finalizate în câteva minute. Pe Chequity, aveți acces la diverse astfel de joburi, de exemplu:

 • Crearea unui videoclip despre Chequity;
 • Scrierea unui post despre beneficiile platformei.

Simplu, nu-i așa? Acesta este doar vârful icebergului în ceea ce privește oportunitățile de a obține bani PayPal gratuit.

Cum să câștigați prin recomandarea platformei Chequity?

Recomandările sunt o altă modalitate atractivă de a vă crește veniturile. Dar cum funcționează?

Veniți cu noi membri și profitați!

Pe Chequity, atunci când aduceți un nou membru și acesta devine activ, vă bucurați de un comision de 5% din suma pe care o retrage. Important este ca persoanele pe care le aduceți să participe activ la sondaje sau să îndeplinească ofertele.

Cu toate acestea, există opinia că un comision de 5% poate părea mic în raport cu efortul de a atrage noi persoane. Este esențial să cântăriți oportunitatea în raport cu efortul pe care sunteți dispus să îl depuneți.

Ce sunt cupoanele sau coduri promoționale?

Ați avut vreodată sentimentul că un cod promoțional vă poate aduce mai aproape de o recompensă dorită? Ei bine, Chequity folosește această strategie pentru a-și recompensa cei mai activi utilizatori.

Vreți să știți cum puteți profita de acest sistem? Este simplu: urmăriți paginile lor de socializare, cum ar fi Facebook sau Twitter. Din când în când, veți descoperi coduri unice, pe care le puteți introduce apoi în secțiunea ”Cupoane”. Și ca un mic bonus: introduceți codul și bucurați-vă de micile cadouri oferite.

Totuși, un sfat prietenesc: fiți vigilenți! Activitatea acestora pe rețelele de socializare poate fluctua uneori, așa că ritmul în care apar codurile promoționale poate varia.

Știați că?

Un cod promoțional nu poate fi folosit decât o singură dată. Dar asta nu înseamnă că oportunitățile se termină aici!

O comunitate generoasă

În plus, utilizatorii Chequity au puterea de a dărui. Dacă doriți să oferiți ceva înapoi comunității, aveți opțiunea de a vă crea propriul cupon promoțional. În acest fel, contribuiți la activitatea altora și împărtășiți puncte și experiență.

Câți bani online se pot face cu Chequity?

Deși rezultatele pot varia, cu o strategie corectă, câștigurile sunt la îndemână. Nu vă așteptați să deveniți milionar peste noapte, dar o sumă frumușică de bani gratis în PayPal este posibilă.

Fiecare sondaj sau ofertă completată vă poate recompensa cu până la 1 dolar! Acum, dacă obiectivul este de a atinge pragul de retragere de 10 dolari prin PayPal, răbdarea și perseverența vor fi aliații dumneavoastră.

Trucuri pentru a atinge pragul de retragere

Bineînțeles, este nevoie de o implicare activă. Dar, cu puțin noroc și o strategie bine gândită, puteți atinge pragul de retragere în doar o lună. Și chiar dacă drumul pare lung, Chequity oferă nenumărate modalități de a acumula fonduri într-un ritm constant.

Concursurile Chequity: o șansă în plus

Nu uitați de concursurile lunare! Acestea oferă oportunități suplimentare de a câștiga, transformând punctele acumulate în premii valoroase. Deși competiția este strânsă și premiile sunt limitate la primele trei locuri, participarea activează spiritul competitiv și aduce entuziasm în joc.

Câștigă puncte și experiență prin intermediul unui faucet

Într-adevăr, se poate obține un număr mic de puncte și experiență prin folosirea acestui faucet. La fiecare 6 ore. trebuie să completați o imagine de securitate pentru a câștiga puncte și experiență.

Să nu vă așteptați la recompense mari pentru că veți fi dezamăgiți. Cu cât veți utiliza mai des acest mijloc de câștig, cu atât veți primi mai multe beneficii, după cum puteți observa în imaginea de mai jos.

faucet în puncte și experiențăPin
faucet cu beneficii în puncte

Nivelele pentru motivarea și recompensarea membrilor

Se spune adesea că experiența este cel mai bun profesor. La Chequity, experiența nu numai că vă educă, dar vă și răsplătește. Cu fiecare activitate finalizată pe platformă, sunteți mai aproape de niveluri superioare. Și, după cum ați putea bănui, nivelurile superioare echivalează cu recompense mai mari.

Recompensele care vă aduc experiență variază de la simpla conectare zilnică la utilizarea unui cupon promoțional. Dar fiecare pas pe care îl faceți în cadrul Chequity vă aduce mai aproape de bani PayPal gratis.

Beneficiile unui nivel superior

Gândiți-vă la Chequity ca la un joc. Cu fiecare nivel pe care îl depășiți, obțineți acces la misiuni mai profitabile. Unele oferte sau sondaje sunt exclusive pentru cei cu niveluri avansate. Și nu numai că aduc câștiguri mai mari, dar oferă și bonusuri speciale.

De aceea, angajamentul și activitatea constantă sunt esențiale. Nu numai că vă creșteți șansele de a obține bani PayPal gratis, dar vă dezvoltați, învățând mai multe despre dinamica platformei.

De exemplu, în cazul ofertelor sau sondajelor, puteți primi experiență, astfel:

 • 0 experiență pentru sondajele cu câștiguri între 0 și 30 de puncte;
 • 5 experiență pentru sondajele cu câștiguri între 30 și 100 de puncte;
 • 15 experiență pentru sondajele cu câștiguri între 100 și 5 000 de puncte;
 • 20 experiență pentru sondajele cu câștiguri de peste 5 000 de puncte.

Care sunt metodele de plată?

Modalitățile de plată sunt afișate în 5 categorii, după cum urmează:

 • jocuri (gaming);

Această categorie cuprinde Steam, Roblox, Xbox și PlayStation Store.

 • cumpărături online (shopping);

Această categorie curpinde Amazon, eBay și Best Buy.

 • mâncare (food);

Această categorie cuprinde Taco Bell, DoorDash și Domino.

 • cripto monede (crypto);

Această categorie curpinde bitcoin, litecoin, EOS, ehtereum și USDC.

 • altele (other).

Această categorie cuprinde PayPal, Google Play, iTunes și Discord Nitro.

Notă: La 1 000 de puncte, veți primi suma de 1$.

Aceste opțiuni le-am oferit doar informativ. Dumneavoastră veți utiliza doar PayPal sau cripto monede. Este posibil ca varianta tichetelor cadou să fie una atractivă pentru anumite persoane. Din păcate nu sunt disponibile pentru România.

Care este minimul de plată?

Minimul de plată pentru Chequity este de 5$, dacă optați pentru tichete cadou electronice. Pentru PayPal, veți avea nevoie de suma de 10$. Pentru cei care preferă cripto monede, atunci trebuie să strângeți 10$ pentru bitcoin sau 5$ pentru litecoin.

Ideea este că fiecare modalitate de plată are un minim de retragere diferit. Pentru România, veți putea retrage doar prin PayPal sau cripto monede.

Care sunt avantajele și dezavantajele?

Acestea sunt avantajele

 • minimul de retragere este unul decent (5$ în cripto monede);
 • o ofertă variată de a face bani online;
 • se poate retrage prin PayPal sau cripto monede;
 • site-ul este disponibil în România.

Acestea sunt dezavantajele

 • un potențial redus de câștig;
 • disponibilitatea unor oferte depind de locația geografică;
 • tichetele cadou electronice nu sunt disponibile pentru România;
 • grafica acestui site necesită mici ajustări, pentru a fi ”user-friendly”;
 • promovarea site-ului Chequity nu este atractivă.

Merită să vă înscrieți pe Chequity?

Comparând Chequity cu alte platforme, cum ar fi GrabPoints sau GetPaidTo, se observă că numărul de oportunități poate fi mai mic. Cu toate acestea, nu este exclus ca viitorul să aducă noi oportunități pe Chequity, crescând șansele de a obține bani Paypal gratis.

O evaluare onestă: Este Chequity o sursă viabilă de venit?

Da și nu. Chequity poate fi o soluție bună pentru cei care doresc să câștige bani rapid, dar nu neapărat în sume mari. Dacă obiectivul dumneavoastră este de a obține un venit semnificativ pe termen lung, există alte opțiuni mai potrivite.

Concluzie

Chequity poate fi o opțiune pentru cei care caută câștiguri ocazionale. Deși s-ar putea să nu fie cea mai profitabilă soluție pe termen lung, pentru un venit suplimentar din când în când, ar putea fi exact ceea ce aveți nevoie.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu