Cum să faceți bani online fără experiență cu SproutGigs?

5
(1)

Cum să faceți bani pe internet fără experiență? Aceasta este o întrebare pe care o întâlnim foarte des în mediul online. Multe site-uri de câștiguri pot fi încadrate cu mare succes într-o categorie selectă de instrumente reale care pot fi accesate pentru a obține venituri suplimentare. Aici pot enumera câteva dintre site-urile pe care le-am testat, cum ar fi Paydera, SproutGigs, Mintalise, Fruitlab, TeaserFast și multe altele.

Desigur, numărul acestor site-uri este mult mai mare și în fiecare zi apar altele noi. De aceea, devine mult mai complicat să descoperim site-urile care nu aduc nimic notabil în ceea ce privește câștigurile online, mai ales din perspectiva unei persoane care locuiește în România. Cu alte cuvinte, constatăm, din păcate, că munca pe aceste site-uri a însemnat doar o risipă de timp și, în unele cazuri, pierderea unor sume de bani.

Ca să evitați asemenea situații, cel mai indicat este să vă documentați. Există atât de multe surse de informare pe internet încât nu veți avea nicio problemă în a accesa gratuit aceste informații utile.

În acest articol vă voi prezenta un site care m-a impresionat în ceea ce privește numărul de joburi disponibile pentru o persoană care locuiește în România.

Acest site se numește SproutGigs. Este posibil ca printre dumneavoastră să existe persoane care au auzit de acest site sau poate chiar au avut intenția de a se înscrie pe acesta în scopul de a obține venituri online, pe când avea un alt nume, și anume PicoWorkers.

Ce este SproutGigs?

Site-ul de joburi online SproutGigs a fost lansat pe internet în 2012 de către o companie americană având ca principal obiectiv atragerea persoanelor care nu aveau experiență în a face bani online și care doreau să presteze diverse activități sau joburi simple de tip microtasking.

Un alt aspect benefic al acestei platforme de microtasking este pentru cei care doresc să folosească serviciile oferite de SproutGigs folosind o abordare diferită. Mă refer aici la acele persoane care vor folosi acest site în calitate de angajator. Cu alte cuvinte, aceștia vor crea diverse joburi sau task-uri scurte care pot fi îndeplinite de dumneavoastră în calitate de angajat sau lucrător.

Cum ne putem înregistra pe SproutGigs?

Bineînțeles că veți completa un formular de înregistrare. Pe lângă informațiile obișnuite cerute de un site de câștiguri online, mai este un detaliu important de adăugat despre modul în care doriți să abordați acest site. Aici mă refer la statutul dumneavoastră de lucrător sau angajator.

Această abordare nu este ceva obișnuit care poate fi întâlnit și pe alte site-uri de joburi online.

creare cont pe SproutGigsPin
Înregistrare pe SproutGigs

De obicei, un utilizator normal va alege opțiunea ”lucrător”, așa cum puteți vedea în imaginea de mai sus.

Este foarte important să vă introduceți numele real. Acesta va fi verificat, iar dacă nu treceți de această procedură de verificare internă, nu veți putea retrage bani.

Chiar dacă nu este un lucru obligatoriu, se recomandă să vă înregistrați pe SproutGigs cu adresa de e-mail pe care ați atașat-o la contul PayPal.

Asta în cazul în care doriți să folosiți PayPal ca metodă principală de plată. Cel puțin așa am făcut eu, dar, repet, nu este obligatoriu.

Nu încercați să creați mai multe conturi pe o singură adresă IP. La un moment dat veți fi descoperiți și contul dvs. va fi blocat. Așadar, un singur cont pe o singură adresă IP.

Bonus de înregistrare pe SproutGigs (fost PicoWorkers)

Cel puțin în cazul meu, după ce m-am înregistrat pe SproutGigs (fostul Picoworkers) am primit un bonus de înscriere de 0,50 dolari. Acest bonus va fi adăugat în contul dvs. după ce vă confirmați adresa de e-mail.

Modalități gratuite de a face bani de acasă fără experiență cu SproutGigs

Așa cum am menționat mai sus, SproutGigs oferă 2 modalități diferite de utilizare a acestui site, și anume:

 • lucrător;

Lucrătorul este persoana care va desfășura activitățile prezentate pe SproutGigs.

 • angajator.

Angajatorul este cel care va realiza și va face reclamă la joburile disponibile pe SproutGigs.

Toate joburile sunt afișate în secțiunea ”Micro-Jobs” din meniul principal.

joburi online gratuite de făcut bani Pin
Joburi online pe SproutGigs

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, am putut găsi peste 800 de locuri de muncă disponibile, care pot fi îndeplinite de toți cei care abia s-au înregistrat pe SproutGigs.

În rândurile următoare vă voi prezenta câteva exemple de joburi care pot fi ocupate fără a avea nevoie de experiență în domeniu.

exemple de joburi simple pe internet cu SproutGigsPin
Exemple de joburi online

Cât de complicat poate fi un job care presupune o simplă înregistrare pe un site PTC precum Star-Clicks?

Sau poate doriți să vă înregistrați pe un site de sondaje precum ySense sau SurveyTime care vă poate aduce un câștig de 0,31 sau 0,21 dolari.

Nu ar strica să aveți un alt cont de Gmail. Un job care presupune crearea unui cont Gmail vă poate aduce 0,08 dolari.

Vedeți cât de simple sunt aceste joburi pentru o persoană care locuiește în România și care tocmai s-a înregistrat pe acest site?

Recompensele nu sunt foarte mari, dar veți observa o îmbunătățire atunci când veți completa mai multe joburi. Din cele 800 de joburi, cu siguranță veți găsi ceva de făcut.

La primul job pe care intenționați să îl realizați, va trebui să adăugați unele informații, și anume:

 • sexul;
 • data nașterii;
 • orașul în care locuiți;
 • o întrebare și un răspuns de securitate.

Abia după ce ați adăugat aceste detalii, puteți accesa pagina de descriere a postului. Veți primi un link către respectivul anunț de angajare.

Veți avea nevoie de o captură de ecran pentru a dovedi că ați urmat instrucțiunile din descrierea jobului.

Care sunt nivelurile de încadrare pentru joburile din SproutGigs?

Fiecare utilizator nou pe SproutGigs va putea lucra la joburi gratuite care se încadrează în nivelul de muncă denumit STARTER.

nivel de joburi pe SproutGigsPin
Nivel de job

La momentul redactării acestui articol, sunt disponibile 3 niveluri de muncă pe SproutGigs:

 • starter;
 • avansat;
 • expert.

Cum puteți avansa în nivel?

Singura modalitate de a vă îmbunătăți nivelul este prin joburi finalizate în proporție de 100%.

Așadar, pentru a ajunge la nivelul ”Avansat” trebuie să finalizați cât mai multe joburi online. Odată ce ați atins nivelul ”Avansat”, veți putea accesa atât joburile ”Starter”, cât și cele ”Avansat”.

Același lucru se aplică și atunci când ajungeți la nivelul ”Expert”.

Ce sunt joburile sau activitățile în curs de desfășurare?

Ei bine, această secțiune este dedicată doar celor care posedă anumite abilități sau cunoștințe tehnice care le permit să realizeze lucrări mai complexe în domenii precum:

 • marketing digital;
 • digital writing;
 • web design;
 • fotografie și editare;
 • design grafic etc.

Program de promovare

SproutGigs ne oferă comisioane pentru promovarea acestui site pe diferite rețele sociale, forumuri sau site-uri specializate, după cum urmează:

 • 5% din valoarea fiecărei tranzacții efectuate de către persoana invitată;
 • 5% din valoarea unui job încheiat cu succes.

Aceste comisioane nu sunt spectaculoase, dar vor fi simțite cu adevărat în cazul persoanelor invitate care sunt active și finalizează zilnic zeci de joburi.

Ce modalități de plată oferă SproutGigs?

În ceea ce privește metodele de plată, SproutGigs vă oferă câteva pe care le-ați întâlnit cu siguranță și pe alte site-uri de câștiguri online, și anume:

 • PayPal;

Suma minimă de retragere în PayPal este de 10$ și poate ajunge până la o sumă maximă de 50$.

 • Skrill;

Valoarea minimă de retragere pe Skrill este de 10$ și poate urca până la o sumă maximă de 1.000$.

 • AirTM;
 • Uphold.

Merită sau nu?

Cu siguranță, răspunsul este DA. SproutGigs, cu numeroasele joburi pe care le pune la dispoziția unui utilizator, este fără îndoială o sursă autentică de a face bani pe internet, care poate fi comparată cu site-uri precum Fiverr, Microworkers, Clickworker și multe altele.

Acest site de micro joburi este recomandat celor care vor să facă o carieră ca liber profesionist. Așadar, dacă sunteți la prima experiență când vine vorba de micro joburi, puteți să testați acest site și să completați câteva dintre joburile care sunt gratuite și nu necesită niciun set de abilități pentru a fi îndeplinite.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu