Cum să câștigați criptomonede gratis în România ca începător

0
(0)

În lumea vastă a internetului, există multe opțiuni atractive și gratuite pentru a câștiga criptomonede gratis, de la jocuri, airdrops, recompense, browsere, robinete cripto (faucets), minerit, creare de conținut până la oferte de cashback.

Acest domeniu misterios și plin de suspans al criptomonedelor devine din ce în ce mai popular, atrăgând atenția mulțimii.

Cele mai bune platforme/site pentru a câștiga criptomonede gratis în România

Pentru a vă ajuta în această călătorie fascinantă, vă ofer o listă de site-uri recomandate pentru a obține criptomonede gratis ca începător.

FreeCash

FreeCash se evidențiază ca un site GPT popular în rândul internauților, care și-a deschis porțile pentru public în 2019, oferind o gamă largă de modalități de câștig, cum ar fi completarea de oferte, sarcini precum înscrierea, jocuri, aplicații, chestionare, completarea de sondaje cu platforme precum BitLabs, PollFish, Tap Research sau InBrain, precum și recomandarea prietenilor (comisioane între 5% și 30%).

criptomonede gratis cu FreeCash RomâniaPin

Puteți retrage câștigurile obținute în urma activităților de mai sus în criptomonede, în portofele compatibile cu monedele, precum Bitcoin, Litecoin sau Dogecoin.

Alternativ, puteți folosi unul dintre cele mai populare microportofele, numit FaucetPay, pentru a vă retrage cu ușurință câștigurile.

Lootgain

Lootgain este o platformă GPT interesantă datorită diversității de oferte care aduc venituri suplimentare fără investiții bănești. Puteți completa sondaje și oferte, primind puncte bonus pentru simpla navigare pe site.

oferte pentru a face bani online prin LootGainPin

Nivelul de implicare în activități va fi răsplătit printr-un sistem de niveluri care aduce recompense sporite în funcție de efortul depus. Participând la concursuri, puteți câștiga premii valoroase de până la 20 de dolari pe zi, dar veți avea de înfruntat o concurență acerbă între utilizatori.

LootGain vă permite să vă retrageți câștigurile în criptomonede precum Bitcoin, Litecoin sau Dogecoin, pornind de la un prag minim de 1 $. În plus, există alternative de plată precum PayPal, Steam, Roblox, Amazon și altele.

FireFaucet

FireFaucet este preferatul multor utilizatori, fiind vizitat zilnic. Procedura simplă de înregistrare se face cu o adresă de e-mail, un nume de utilizator și o parolă.

Principala atracție a site-ului o reprezintă cele 13 criptomonede gratis disponibile, printre care Bitcoin, Binance BEP20, Tether TRC20, Ethereum, Dogecoin, Litecoin, DashCoin, Tron, Nano, DigiByte și altele.

colectarea automată a criptomonedelor prin FireFaucetPin

Metodele de colectare includ sondaje, oferte, logări, reclame PTC și multe altele. Prin promovarea FireFaucet, veți primi comisioane de 20% din recompensele obținute de persoanele invitate.

Suma minimă de retragere depinde de moneda virtuală aleasă; pentru Bitcoin, sunt disponibile două opțiuni de plată: către un portofel digital (10 $) și către FaucetPay (5 $). Alte monede virtuale necesită sume minime mai mici, începând de la 2 dolari.

De asemenea, vă puteți retrage câștigurile prin PayPal sau folosind tichete cadou pentru Sephora, Decathlon, eMag, Kaufland, Altex etc.

ClickFight

ClickFight este un joc de browser bitcoin în care se pot câștiga criptomonede gratis luptând împotriva unor jucători reali sau a unor NPC-uri (non-player characters) într-o arenă virtuală.

Criptomonede gratis în Arenă cu jocul ClickfightPin

Universul jocului vă așteaptă cu abilități, obiecte meșteșugite, inventar, provocări reale, misiuni, concursuri și competiții săptămânale, cu mult diferite de ceea ce ați putea găsi pe un site obișnuit de criptomonede.

Punctele câștigate în bătăliile din arenă vă permit să achiziționați arme, sisteme de protecție, obiecte speciale, cum ar fi MediPacks, și alte echipamente care îmbunătățesc apărarea, experiența sau șansele de lovituri critice.

ClickFight oferă două opțiuni de plată: o plată directă către un portofel digital (40.000 satoshi) și una mai tentantă prin FaucetPay (suma minimă este de 10 satoshi).

HitBits

Descoperiți HitBits, un joc captivant în care vă veți confrunta cu jucători reali în bătălii memorabile cu monștrii! Învingeți-vă adversarii și primiți recompense sub formă de token-uri, experiență, credite, mâncare și aur. Explorați magazinul unde veți găsi poțiuni (energie, sănătate) și cărți de cunoștințe care să vă sprijine în luptele cu creaturi de temut.

premii în puncte din bătăliile digitale cu monștriPin

HitBits vă oferă numeroase modalități de a câștiga, cum ar fi faucet (unde puteți obține între 1 și 10 token-uri la fiecare 30 de minute), reclame PTC, oferte și sondaje prin intermediul unor site-uri precum Theorem Reach, CPX Research, AdGem, AdscendMedia, Offertoro, AdGateMedia și multe altele.

În plus, veți fi încurajați să creați o armată de mercenari care vă vor aduce venituri suplimentare sub formă de credite, care pot fi apoi schimbate în criptomonede gratis.

HitBits suportă două opțiuni de plată cu monede, precum Bitcoin sau Litecoin, atunci când acumulați 300.000 de credite, echivalentul a 3 dolari.

FreeBitcoin

Deși, la prima vedere, FreeBitcoin pare un simplu site de tip faucet cu premii între 0,000548 dolari și 200 de dolari, în realitate, este mult mai complex.

Pe lângă secțiunea obișnuită de faucet, veți găsi concursuri cu premii generoase (între 100 și 10.000 de dolari), dobândă compusă zilnică (4,08%), posibilitatea de a schimba puncte pentru premii precum telefoane, portofele hardware, carduri cadou sau alte bonusuri.

Pentru pasionații de jocuri de noroc, există jocuri cu multiplicatori (manual sau automat) și pariuri sportive legate de Formula 1, prețul Bitcoin, prețul Ethereum și multe altele.

Programul de recomandare vă poate aduce câștiguri semnificative, oferind între 25% și 50%, în funcție de activitatea persoanei pe care o recomandați.

Auto-Faucet

La Auto-Faucet, aveți posibilitatea de a obține până la 30 de criptomonede gratis în mod automat, între 2 și 10 minute. Bineînțeles, există și opțiunea de a revendica monedele manual, selectând moneda preferată, rezolvând un captcha și apăsând „claim”.

Chiar dacă este un site de tip faucet, veți descoperi și alte modalități de a câștiga, cum ar fi shortlink-uri, sondaje, oferte, reclame PTC, program de recomandare (comision de 20%), oferte video, minerit și bonusuri zilnice.

Pentru a vă retrage criptomonedele câștigate, veți avea nevoie de un cont pe FaucetPay. Așa cum era de așteptat de la un site de criptomonede gratisa, puteți opta, de asemenea, pentru a retrage direct într-un portofel digital, dar va trebui să adăugați o adresă.

Pentru FaucetPay, este suficientă simpla introducere a unei adrese de e-mail asociate cu acest microportofel.

Cointiply

Când discutăm despre criptomonede gratis, nu putem trece cu vederea remarcabilul site Cointiply. Din februarie 2018, această platformă a atras numeroși utilizatori, oferind o gamă largă de oportunități de câștig.

o gamă largă de oportunități de câștig cu CointiplyPin

Printre acestea se numără: faucet, reclame PTC (în valoare de 6 până la 14 puncte), jocuri interesante (cum ar fi Mahjongg, Crossword, Solitaire etc.), multiplicator, program de promovare (cu un comision între 10% și 25%), coduri promoționale, sondaje și diverse oferte (în intervalul 50 – 50 000 de puncte). Nu în ultimul rând, utilizatorii pot viziona videoclipuri pentru a primi puncte.

Punctele acumulate pot fi convertite în Bitcoin, Dogecoin, Dashcoin sau Litecoin atunci când se strâng 50 000 de puncte pentru bitcoin și 30 000 de puncte pentru celelalte 3 criptomonede.

Ripple, Tron, Shiba Inu, Cardano, Ethereum

O serie de site-uri de criptomonede gratis aparțin aceleiași companii și oferă oportunități similare de a obține criptomonede fără costuri.

Printre acestea se numără șansa de a obține până la 300 de dolari în criptomonede gratis, programul de recomandare (prin care se câștigă 50% din câștigurile celor invitați) și accesul la nu mai puțin de 5 oferte de la companii partenere precum TheoremReach, TimeWall, Lootably, AdGate, BitLabs și CPXResearch.

Diferența dintre aceste site-uri se manifestă la retragerea criptomonedelor obținute, după cum urmează:

  • Coin Faucet (Ripple) – suma minimă de plată este de 5 XRP;
  • Ethereum – suma minimă de plată este de 0,00200000 ETH;
  • Free Shiba Inu (Shiba Inu) – suma minimă de plată este de 250 000 SHIB;
  • Free Cardano (Cardano) – suma minimă de plată este de 5 ADA;
  • Free TRX (Tron) – plata minimă este de 30 TRX.

Criptomonede gratis în România – Merită sau nu? Iată care sunt concluziile mele

În lumea fascinantă a criptomonedelor, există o mulțime de resurse pentru cei care fac primii pași. În acest articol, am prezentat o selecție de site-uri care îi pot ajuta pe cei care vor să se inițieze în acest domeniu fără să investească bani.

Înțelegerea acestor platforme nu necesită nicio experiență prealabilă, dar este important de reținut că succesul în acest univers necesită răbdare și investiții de timp.

Este esențial să aveți așteptări realiste de la aceste site-uri. Ele nu reprezintă o cale rapidă spre bogăție, ci mai degrabă un mijloc de a obține un venit suplimentar. Prin urmare, încercați să vă bucurați de acest proces, învățând pe măsură ce experimentați cu diferite platforme.

Pași pentru a obține criptomonede gratis

Alegeți un site care se potrivește nevoilor dumneavoastră, completați formularul de înregistrare și porniți într-o călătorie în lumea criptomonedelor gratuite. Cel mai important aspect este să vă bucurați de experiență și să vă distrați în timp ce explorați acest nou teritoriu.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu