BeMyEye Tutorial | Câștigă bani PayPal din evaluarea unor magazine

5
(1)

Visați la senzația unui personaj James Bond într-un film de acțiune? Sau poate v-ați gândit cum ar fi să fiți fotograf pentru un ziar celebru? Ei bine, în mod realist, am ceva care ar putea să vă intereseze. Cu ajutorul unui dispozitiv simplu pe care probabil îl aveți deja – telefonul mobil – puteți intra în pielea unui detectiv al zilelor noastre. Vorbim despre aplicația BeMyEye, o platformă care vă permite să câștigați bani prin PayPal prin îndeplinirea unor misiuni care implică o anumită doză de subtilitate.

BeMyEye: Platforma care vă plătește pentru simțul dumneavoastră de observație

Pe BeMyEye, sarcinile dumneavoastră pot varia de la realizarea de fotografii până la evaluarea magazinelor și a persoanelor, cu o serie de alte activități intercalate pentru a menține lucrurile interesante. Puteți câștiga bani PayPal direct de pe telefon, transformându-vă într-un ”cumpărător misterios” eficient.

Nu numai că această activitate poate fi interesantă, dar vă răsplătește cu bani PayPal pentru eforturile dumneavoastră. Devenind un detectiv al zilelor noastre, veți avea ocazia să vă exersați abilitățile de observație și să vă îmbunătățiți acuitatea.

Îmbunătățiți-vă poziția financiară cu bani PayPal prin BeMyEye

Cu BeMyEye, vă puteți folosi telefonul mobil ca pe un instrument pentru a genera bani PayPal. Iată o modalitate eficientă de a vă crește veniturile folosind ceea ce aveți deja la îndemână.

În acest tutorial despre BeMyEye, doresc să vă prezint cum puteți începe această călătorie interesantă. Pregătiți-vă să valorificați potențialul acestei platforme pentru a vă îmbogăți experiența și portofelul digital cu bani PayPal.

Ce este BeMyEye?

BeMyEye este o aplicație pentru mobil care vă răsplătește cu bani PayPal pentru îndeplinirea diferitelor misiuni. Nu este vorba de misiuni de spionaj spectaculoase precum producțiile de la Hollywood, dar vă promit că este la fel de distractiv.

Activitățile dvs. vor include colectarea de informații de la diverse magazine locale.

Cum funcționează BeMyEye?

Locația dumneavoastră geografică joacă un rol important în disponibilitatea misiunilor. În funcție de mărimea orașului dumneavoastră, numărul de misiuni oferite poate varia.

Notă: Aplicația BeMyEye a devenit funcțională începând cu 16 martie 2018.

Care sunt etapele prin care se instalează aplicația BeMyEye?

Aplicația BeMyEye este disponibilă atât pentru utilizatorii de Android, cât și pentru cei de iOS. Așadar, primul pas pentru a beneficia de această aplicație este să o descărcați și să o instalați pe telefon. În funcție de sistemul dumneavoastră de operare, puteți folosi Google Play sau App Store.

Vă recomand Câștigă cripto monede cu FireFaucet, plus dovada de plată

După ce ați instalat aplicația, veți fi direcționat către pagina principală, unde veți crea un cont nou. Crearea unui cont nou se face apăsând butonul ”Conectați-vă”. Pentru a obține cele mai bune rezultate, este necesar ca locația geografică să fie activată.

Vă puteți înscrie pe BeMyEye folosind următoarele metode:

 • Cont Google;
 • O adresă de e-mail și o parolă.

Personal, am folosit o adresă de e-mail pentru a crea un cont nou. Veți fi apoi redirecționat către o pagină unde veți finaliza procesul de înregistrare. Aici veți introduce detalii precum numele și prenumele, țara de origine și data nașterii.

Verificați adresa dvs. de e-mail pentru a găsi un link de confirmare. Fără acest link, nu veți putea beneficia de caracteristicile acestei aplicații.

Ce înseamnă codul de invitație?

În timpul procesului de înregistrare, veți observa o secțiune în care puteți introduce un cod de invitație. Unele aplicații sau site-uri oferă un bonus dacă acest cod este introdus.

Citește Câștigați un bonus de înscriere de 5$ cu aplicația Honeygain

Adăugarea acestui cod este opțională. Prin urmare, dacă nu aveți un cod de invitație, puteți sări peste acest pas.

Ce înseamnă client misterios?

Un mystery shopper (client misterios) este o persoană care face o vizită sub acoperire la un restaurant, supermarket sau altă locație comercială pentru a evalua calitatea serviciilor sau a produselor vândute acolo. Cu alte cuvinte, sunteți plătit pentru a îmbunătăți experiența de cumpărare prin evaluarea acesteia.

Exemple de misiuni de Mystery Shopping

Iată câteva exemple de lucruri pe care le analizează un mystery shopper:

 • Modul în care sunt întâmpinați clienții la intrare.
 • Timpul în care așteaptă la casele de marcat.
 • Nivelul de curățenie din magazine.
 • Disponibilitatea produselor pe rafturi.
 • Atitudinea angajaților față de clienți.

Drept urmare, companiile de top recrutează agenții sau companii de audit pentru a le furniza aceste informații esențiale, ceea ce duce la îmbunătățirea performanțelor financiare.

Cu cât clienții sunt mai mulțumiți, cu atât mai mult vor crește profiturile. Este vorba despre fluxul de numerar. Dar pentru a câștiga mai mulți bani, trebuie să oferi ceva de valoare în schimb, iar aici intervin serviciile, condițiile și produsele de calitate.

Notă: Discreția este o abilitate extrem de importantă pentru un mystery shopper. Angajații nu trebuie să știe că magazinul lor este auditat (verificat).

Cine poate deveni un client misterios?

Oricine poate deveni un client misterios. Persoanele care fac acest lucru o fac adesea pentru un venit suplimentar. Cheltuielile pe care le fac în timpul auditului vor fi compensate integral sau parțial, în funcție de firma de audit.

Pentru a rămâne sub radar, cumpărătorii misterioși trebuie să suporte cheltuieli, adică să se comporte ca niște cumpărători obișnuiți. Nu este suficient să intrați și să observați. Vă pregătiți să câștigați bani PayPal, așa că trebuie să vă comportați ca un client obișnuit.

Faceți bani PayPal cu telefonul mobil cu aplicația BeMyEye

Aplicația BeMyEye vă permite să câștigați un venit suplimentar prin îndeplinirea unor task-uri simple. Aceste activități presupun evaluarea și verificarea serviciilor sau produselor din diferite magazine.

De îndată ce vă înscrieți la BeMyEye, veți avea acces la o misiune introductivă care vă va ghida prin procesul de câștig de bani PayPal. Veți avea la dispoziție două ore pentru a vă familiariza cu această misiune, numită ”școală”.

Citește și Dați click-uri online pe reclame și faceți bani cu Paidverts

Aceasta include nouă pași esențiali pentru a finaliza cu succes misiunile viitoare. După ce o finalizați, veți primi un bonus de 1 euro pentru următoarea misiune pe care o veți finaliza.

Cum să navigați în labirintul misiunilor

În secțiunea ”Misiuni” din partea de jos a ecranului dvs. sunt afișate misiunile disponibile. Dacă sunt disponibile misiuni în orașul în care locuiți, veți vedea o listă cu acestea.

Fiecare misiune vă oferă detalii despre locația magazinului, suma de bani pe care o veți primi și alte instrucțiuni de urmat. Este important să citiți cu atenție aceste instrucțiuni înainte de a accepta orice misiune.

Termene limită

Atunci când selectați o misiune, veți fi informat cu privire la termenul limită de finalizare. Dacă nu sunteți sigur că veți putea respecta acest termen, este preferabil să nu îl acceptați. Nerespectarea termenelor limită nu va genera niciun venit pentru eforturile dumneavoastră.

misiuni pe aplicația BeMyEyePin

Asigurați-vă că toate informațiile sunt trimise pentru verificare înainte de a primi banii prin PayPal.

Notă: Vă vor fi afișate doar misiunile care sunt cele mai apropiate de locația dvs.

Îndeplinirea misiunilor: Reguli și excepții

Ca regulă, un utilizator poate îndeplini doar o singură misiune la un moment dat.

Această regulă se poate schimba însă dacă atingeți un anumit nivel în contul dumneavoastră pe BeMyEye. Mai multe detalii despre acest lucru vor fi discutate mai târziu.

De ce anumite misiuni apar și dispar brusc?

Fiecare misiune este ca o recompensă de care puteți beneficia. Odată ce cineva revendică o misiune, aceasta dispare din listă. Dar nu vă faceți griji! Dacă acea persoană întâmpină dificultăți și nu finalizează misiunea, aceasta reapare în listă, oferindu-vă o nouă șansă de a câștiga bani în contul de PayPal.

Contul dvs: Mai mult decât un simplu document de identitate

Misiunile finalizate cu succes nu vă aduc doar bani PayPal, ci și puncte de experiență. Aceste puncte vă vor ajuta să avansați în rang.

După înregistrare, veți începe la nivelul 1, dar există 20 de niveluri la care puteți aspira, fiecare cu propriile beneficii și avantaje.

nivel de îmbunătățire al contuluiPin
nivel îmbunătățire cont

Aceste avantaje pot include:

 • îmbunătățirea timpilor de finalizare a misiunilor;
 • reducerea timpilor de așteptare pentru plățile prin PayPal;
 • posibilitatea de a rezerva mai multe misiuni deodată.

Altfel spus, mai multe oportunități de a câștiga bani în PayPal.

Promovarea aplicației BeMyEye

Câștigurile dvs. pot proveni din simpla promovare a aplicației BeMyEye.

De fiecare dată când cineva se înregistrează folosind codul dvs. de invitație și finalizează o misiune, veți fi recompensat cu 1 euro. Dar să nu uităm că nu este suficient doar să promovați. Invitații dvs. trebuie să devină, de asemenea, activi în aplicație. Iar activitatea înseamnă, evident, completarea misiunilor de ”spionaj”.

Care sunt metodele de plată?

Vă întrebați cum puteți încasa câștigurile obținute din aplicația BeMyEye? Simplu! Sunt disponibile următoarele modalități:

 • PayPal;
 • Transfer bancar.

Se poate retrage o sumă minimă de 5 $. Informațiile despre PayPal sau codul IBAN pot fi adăugate în secțiunea ”Profil”, accesibilă printr-un simplu click pe poza dvs. de profil din colțul din stânga sus.

Confidențialitatea datelor dumneavoastră

Asigurați-vă că furnizați informații adevărate și exacte. Atunci când solicitați o retragere, vi se va cere să furnizați fotografii ale actului de identitate. În acest fel, veți evita orice inconvenient legat de tranzacții.

Alte modalități de a câștiga bani prin PayPal

Dacă vă interesează și mai multe oportunități de a câștiga bani PayPal, există o serie de alte site-uri și aplicații care funcționează și în România și care plătesc prin PayPal. Pot recomanda câteva dintre acestea, așa că nu ezita să mă întrebați!

Care sunt avantajele și dezavantajele?

Acestea sunt avantajele

 • aplicația se poate utiliza în România;
 • un minim de retragere ușor de realizat;
 • se poate retrage prin PayPal;
 • posibilitatea de îmbunătățire al contului care poate duce la câștiguri mai mari.

Acestea sunt dezavantajele

 • misiunile nu sunt disponibile pentru toate orașele;
 • apariția unor mici probleme atunci când vom fotografia diverse produse sau coduri de bara EAN;
 • anumite costuri cu deplasarea nu vor fi recuperate în totalitate.

Câți bani PayPal puteți câștiga cu BeMyEye?

Suma câștigurilor obținute prin BeMyEye poate varia în funcție de locația dvs. geografică.

Cei din marile orașe au mai multe oportunități de a prinde misiuni, în timp ce cei din zonele rurale pot avea acces limitat la acestea din cauza potențialului limitat de tranzacționare.

Pe scurt, disponibilitatea ofertelor este diferită.

Păreri despre BeMyEye: Recenzii Google Play și AppStore

Este întotdeauna util să aruncați o privire la recenziile altor utilizatori înainte de a încerca o nouă aplicație.

BeMyEye se bucură de un rating impresionant de 4,4 din 5 pe Google Play, cu peste 25.000 de recenzii. Deși multe dintre acestea promovează coduri de invitație pentru a câștiga 1 euro, numărul mare de descărcări (peste 1.000.000) arată popularitatea aplicației.

Google Play recenzii BeMyEyePin
exemple de recenzii

Pe App Store, în schimb, BeMyEye are un rating de 4,3 din 5, cu mai puțin de 600 de recenzii. Acest lucru sugerează că majoritatea utilizatorilor BeMyEye preferă platforma Android.

În cele din urmă, vreau să vă spun că acest articol nu promovează niciun cod de invitație – scopul său este pur informativ, nu de a genera recomandări.

Gânduri finale și cum să câștigați bani în PayPal cu ușurință

Personal, cred că această aplicație ne prezintă o modalitate unică și atractivă de a acumula venituri suplimentare. Cu toate acestea, potențialul de câștig poate varia în funcție de locația dumneavoastră.

Dacă locuiți într-un oraș cosmopolit, șansele de a găsi numeroase oportunități de câștig în schimbul unor beneficii financiare cresc semnificativ. Trebuie să recunosc, este un concept diferit de a câștiga bani PayPal în universul online.

O alternativă incitantă la sondaje pentru a câștiga bani PayPal

Pentru cei care se simt epuizați de monotonia sondajelor, această aplicație poate adăuga un strop de aventură în viața lor prin aceste misiuni de ”spionaj”.

Este esențial să fiți conștienți de faptul că aceste oportunități pot implica anumite cheltuieli din partea dumneavoastră. Acest lucru este cu atât mai relevant dacă sarcinile atribuite se află la o distanță considerabilă de locul de reședință.

În încheiere, vă mulțumesc și vă doresc mult succes în aventura dumneavoastră de a câștiga bani prin PayPal!

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu