BeMyEye Tutorial | Câștigă bani PayPal din evaluarea unor magazine

5
(1)

Vă plac filmele cu James Bond? Visați să deveniți un ”spion” sau un fotograf la un ziar celebru? Acum, fără să exagerăm, puteți completa misiuni care necesită o anumită discreție în modul dumneavoastră de lucru. Tot ce aveți nevoie este un telefon mobil. Acest lucru se poate realiza cu aplicația BeMyEye, unde puteți face poze, puteți evalua magazine sau persoane și multe astfel de misiuni discrete. Totul prin intermediul acestei aplicații foarte interesante.

Practic sunteți un client misterios.

Ce este BeMyEye?

BeMyEye este o aplicație mobilă care vă răsplătește în bani pentru a completa diverse misiuni. Nu vă gândiți că sunt misiuni similare cu cele pe care le vedeți în filmele americane de spionaj, glumind puțin. Misiunile vor duce la strângerea de informații din diferite magazine comerciale. Acum depinde și de orașul în care locuiți. În funcție de dimensiunea acestuia, numărul de misiuni va fi diferit.

Notă: Aplicația a fost lansată pe data de 16 martie 2018.

Care sunt etapele prin care se instalează aplicația BeMyEye?

Aplicația BeMyEye este disponibilă atât pe telefoanele android cât și pe telefoanele iOS. Așadar, pentru a folosi această aplicație, este necesară descărcarea și instalarea acesteia pe telefonul dvs. Selectați magazinul online de aplicații Google Play sau Appstore, în funcție de sistemul de operare al telefonului dvs.

Vă recomand Câștigă cripto monede cu FireFaucet, plus dovada de plată

După ce ați instalat aplicația, veți accesa pagina de start, unde vă veți crea un cont nou. Contul nou va fi realizat prin folosirea butonului ”Conectați-vă”. Pentru rezultate cât mai bune, locația geografică trebuie să fie activată. Înscrierea pe BeMyEye se poate face prin următoarele metode, și anume:

 • contul de Google;
 • o adresă de email și o parolă.

Eu am folosit o adresă de email pentru a-mi crea un cont nou. După aceea, veți fi direcționat către o pagină unde veți finaliza procesul de înregistrare. Pe această pagină veți adăuga anumite detalii precum numele, numele de familie, țara de origine și data nașterii. Verificați adresa de email pentru link-ul de confirmare. Fără acest link, nu puteți face mare lucru cu această aplicație.

Ce este codul de invitație?

În formularul de înregistrare veți observa o rubrică unde puteți adăuga un cod de invitație. Anumite aplicații sau site-uri oferă un mic bonus dacă se adaugă acel cod de invitație. Adăugarea acestui cod de invitație este opțională. Drept urmare, dacă nu aveți nici un cod de invitație, puteți trece peste.

Citește Câștigați un bonus de înscriere de 5$ cu aplicația Honeygain

Ce înseamnă client misterios?

Un client misterios este o persoană care face a vizită ”amicală” unui restaurant, supermarket sau orice altă locație comercială. Această vizită are ca scop principal evaluarea calității serviciilor sau produselor care sunt vândute în acele locații. Evaluarea calității serviciilor sau produselor vă duce la asigurarea unei experiențe sănătoase pentru cumpărători.

Haideți să vă dau câteva exemple de lucruri care sunt analizate de clientul misterios:

 • felul în care sunt întâmpinați clienții în magazine;
 • timpul de așteptare la casele de marcat;
 • curățenia în magazine;
 • disponibilitatea produselor pe rafturi;
 • comportamentul angajaților față de clienți.

De aceea, marile companii angajează agenții sau firme de audit pentru a le oferi aceste informații vitale, care pot duce la o performanță financiară mare. Cu cât clienții sunt mai mulțumiți, cu atât vor crește profiturile. Totul se învârte în jurul banilor. Dar pentru a primi mai mulți bani, trebuie să oferi și ceva în schimb. În cazul acesta, vorbim despre servicii, condiții și produse de calitate.

Notă: Discreția este foarte importantă pentru un client misterios. Angajații nu trebuie să știe că magazinul lor este supus unui audit.

Clienții misterioși sunt niște persoane normale care realizează această activitate pentru un venit suplimentar. Cheltuielile realizate de aceștia în timpul auditului vor fi recuperate parțial sau în totalitate, în funcție de firma de audit.

Pentru a nu trezi suspiciuni, acești clienți misterioși trebuie să cheltuie bani. Nu este suficient doar să intre și să facă o analiză. Trebuie să se comporte ca un client normal.

Faceți bani cu telefonul mobil cu aplicația BeMyEye

Pentru a obține venituri suplimentare cu aplicația BeMyEye, dumneavoastră trebuie să completați misiuni simple. Aceste misiuni constă în verificarea și evaluarea unor servicii sau produse din cadrul unor magazine.

Imediat cum v-ați înregistrat pe aplicația BeMyEye, veți primi o misiune test, în care vi se vă explica cum funcționează această metodă de a face bani cu telefonul mobil. Veți avea doar 2 ore pentru a completa această misiune ”școală”.

Aceasta va cuprinde 9 etape necesare pentru realizarea cu succes al misiunii. Veți primi un bonus de 1 euro la următoarea misiune pe care o veți completa.

Citește și Dați click-uri online pe reclame și faceți bani cu Paidverts

Misiunile sunt afișate în secțiunea ”Misiuni”, care este situată în partea de jos a ecranului dvs. În cazul în care vor fi disponibile oferte de lucru pentru orașul în care locuiți, veți vedea o listă cu acestea. Fiecare misiune vă oferă informații despre locația magazinului, suma de bani pe care o veți primi precum și alte instrucțiuni de realizare. Nu neglijați aceste instrucțiuni. Verificați atent înainte să acceptați misiunea respectivă.

misiuni pe aplicația BeMyEyePin

Atunci când selectați o misiune, veți primi și un termen limită. Dacă nu sunteți sigur că veți respecta acel termen, este mai bine să renunțați. Nerespectarea termenului limită nu va genera niciun venit pentru efortul depus. Toate informațiile vor fi trimise pentru verificare înainte de a primi banii.

Notă: Doar misiunile cele mai apropiate de zona dumneavoastră vor fi afișate.

O persoană poate completa doar o singură misiune. Acest lucru se poate schimba doar dacă ajungeți la un anumit nivel în contul dumneavoastră. Mai multe detalii vom discuta mai târziu.

De ce anumite misiuni apar și dispar brusc?

Înainte să completeze o misiune, o persoană trebuie să-și rezerve dreptul de a o completa. Cu alte cuvinte, acesta va avea prioritate pentru acea oferta de audit. În momentul în care cineva rezervă o misiune, aceasta va dispărea din listă. Dar, dacă acea persoană întâmpină diverse obstacole și nu reușește să o îndeplinească, aceasta va apărea din nou în lista cu misiuni.

Opțiunea de îmbunătățire al contului

Fiecare misiune completată cu succes vă oferă și puncte de experiență. Cu aceste puncte de experiență, veți putea urca în nivel. După ce v-ați creat contul, veți avea nivelul 1. Sunt 20 de nivele cu diferite beneficii și avantaje.

Aceste beneficii pot să ducă la îmbunătățirea timpului de completare, reducerea perioadei dintre plăți sau rezervarea mai multor misiuni (5 misiuni) și așa mai departe.

nivel de îmbunătățire al contuluiPin
nivel îmbunătățire cont

Promovarea aplicației BeMyEye

Pentru fiecare persoană care folosește codul de invitație din contul dumneavoastră, veți primi suma de 1 euro. Dar, persoana respectivă trebuie să finalizeze o misiune pentru a putea primi acel bonus de înscriere.

De aceea, nu este suficient doar să promovăm. Persoanele invitate trebuiesc să fie și active pe aplicație. Și cum poate o persoană să fie activă? Desigur, prin completare de misiuni de ”spionaj”…

Care sunt metodele de plată?

Banii obținuți din aplicația BeMyEye vor putea fi retrași prin următoarele modalități:

 • PayPal;
 • transfer bancar.

Minimul de retragere este de 5$. Informațiile cu privire la PayPal sau codul IBAN le veți putea adăuga în secțiunea ”Profil” situată lângă poza dvs, din colțul din stânga sus.

Important: Aveți grijă ce detalii oferiți despre dumneavoastră. Când veți face a cerere de retragere, o să vi se solicite poze după actul de identitate. De aceea, încercați să oferiți date reale, pentru a nu întâmpina probleme cu privire la plăți.

Dacă sunteți interesat sa lucrați și cu alte site-uri sau aplicații care folosesc PayPal ca metodă de retragere, atunci eu vă pot recomanda câteva site-uri care au oferte de lucru și pentru România și care plătesc prin PayPal.

Care sunt avantajele și dezavantajele?

Acestea sunt avantajele

 • aplicația se poate utiliza în România;
 • un minim de retragere ușor de realizat;
 • se poate retrage prin PayPal;
 • posibilitatea de îmbunătățire al contului care poate duce la câștiguri mai mari.

Acestea sunt dezavantajele

 • misiunile nu sunt disponibile pentru toate orașele;
 • apariția unor mici probleme atunci când vom fotografia diverse produse sau coduri de bara EAN;
 • anumite costuri cu deplasarea nu vor fi recuperate în totalitate.

Câți bani puteți face cu aplicația BeMyEye?

Depinde de locația geografică a fiecărui membru. Cei care locuiesc în marile orașe vor avea mult mai multe șanse să prindă misiuni pentru completare. Cei din mediul rural nu vor beneficia de asemenea oferte datorită potențialului comercial foarte scăzut. Cu alte cuvinte, nu vor fi disponibile pentru aceștia.

Cum este evaluată de utilizatori pe cele 2 magazine online de aplicații?

Întotdeauna este recomandat să se verifice și părerea altor persoane cu privire la utilizarea acestei aplicații. Nota de evaluare pe Google Play este de 4.4 din 5 posibile cu un număr de peste 25 000 de recenzii. O mare parte din aceste recenzii sunt din partea celor care vă ”promit” că vă dau 1 euro pentru folosirea codului lor de invitație. La numărul de descărcări stă destul de bine, cu peste 1 000 000 de descărcări.

Google Play recenzii BeMyEyePin
exemple de recenzii

În magazinul ApStore, aplicația are o notă de evaluare de 4.3 din 5 posibile, cu peste 570 de recenzii. Numărul mic de recenzii pe AppStore ne arată faptul că BeMyEye este utilizată în mare parte pe telefoanele android.

Notă: Eu nu o să vă dau nici un cod de invitație. Acest articol nu are scopul de a face rost de referali, în nici un caz.

Câteva gânduri de încheiere

Eu, personal, cred că această aplicație ne oferă o modalitate interesantă de a obține câțiva bani de buzunar. Dar, va depinde și de zona în care locuiți. Dar dacă locuiți într-un oraș mare, atunci vor crește și șansele de a prinde destul de multe oportunități în schimbul unor beneficii bănești. Trebuie să recunosc că este o idee diferită de a face bani în mediul online.

Pentru cei care s-au saturat de sondaje, pot să folosească această aplicație pentru mai multă aventură prin aceste misiuni de ”spionaj”. Trebuie să fiți conștienți că aceste oferte de muncă necesită și anumite cheltuieli din partea dumneavoastră. Mai ales dacă aveți misiuni situate la o distanță destul de măricică fața de domiciliul dvs.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania