GetPaidTo.com Tutorial | Câștigă bani online de acasă fără investiție

0
(0)

Ultima actualizare pe 24 octombrie 2022 de Jonas

Având în vedere denumirea acestui site de GetPaidTo, ne putem da seama ce fel de oportunități putem găsi și în ce domeniu își desfășoară activitatea. Este un site care ne recompensează pentru participarea și completarea anumitor activități atât pe calculator cât și pe telefonul mobil.

Aceste site-uri sunt foarte populare în rândul internauților, având o istorie în spatele lor de mai bine de 20 de ani în mediul online. Când vine vorba de folosirea acestor site-uri de sondaje plătite online, singurele întrebări care apar în mintea noastră este cu privire la metodele disponibile de a face bani și cam cât se poate câștiga.

În acest tutorial, o să încerc pe cât posibil să vă răspund la aceste întrebări și nu numai. Informațiile oferite în această analiză vă poate ajuta să luați cea mai bună decizie în ceea ce privește folosirea platformei GetPaidTo pentru a face bani în mediul online.

Ce este GetPaidTo?

GetPaidTo este un site de recompensare, care vă oferă posibilitatea să câștigați bani din realizarea unor activități precum participarea la diverse sondaje de opinie, completarea de oferte pe dispozitivele mobile sau folosirea anumitor jocuri pentru a obține diferite venituri. Acest site a fost lansat în anul 2000 de către Alan John Bristow și Karim Malcolm Wilkins.

De abia în anul 2015, această platformă de sondaje a început să funcționeze la parametri normali, după ce a „suferit” o îmbunătățire importantă în ceea ce privește interfața acesteia precum și modalitățile de câștig.

Cum puteți face bani online de acasă cu GetPaidTo.com?

Modalitățile prin care puteți face bani online sunt asemănătoare cu cele pe care le găsiți și pe alte site-uri de cu același profil. Drept urmare, aveți la dispoziție următoarele modalități de a face bani online, și anume:

 • sondaje online;
 • videoclipuri;
 • jocuri;
 • concursuri;
 • oferte pe telefonul mobil;
 • programul de referință;
 • oferte de tip „cashback” când faceți cumpărături online.

Haideți să discutăm mai pe larg despre fiecare opțiune în parte.

Completează sondaje online pe bani

Sondajele online reprezintă principala modalitate prin intermediul căreia puteți obține bani pe GetPaidTo.com. Sondajele nu aparțin de acest site. Ele sunt oferite de alte platforme furnizoare de sondaje. În cele mai multe cazuri, o să fiți nevoiți să răspundeți la numite întrebări de calificare înainte să treceți la sondajul propriu zis. Răspunsurile la aceste întrebări vor decide dacă sunteți compatibil sau nu cu respectivul sondaj.

simple sondaje online pe bani

Din fericire, majoritatea acestor sondaje nu sunt foarte complicate. Nu necesită un timp sau un efort prea mare pentru a-l completa. Încă un lucru pozitiv este cu privire la suma de bani pe care o puteți obține. Toate aceste informații vă sunt puse la dispoziție înainte să începeți sondajul respectiv. Acest lucru vă poate ajuta să vă decideți dacă merită să completați acel sondaj sau nu.

Vizionați videoclipuri pe bani

Pentru vizionarea acestor videoclipuri, veți fi recompensați în puncte. În general, nu veți câștiga mare lucru din această activitate. Chiar dacă aveți un număr decent de videoclipuri, nu trebuie să vă așteptați la câștiguri mari. De regulă, videoclipurile au în jur de 5 minute. Pentru a obține puncte, este nevoie să le vizionați de la început până la sfârșit.

Câștigă bani reali din jocuri pe telefon

La această categorie, nu prea am ce să adaug. Pentru a face bani, trebuie să vă jucați anumite jocuri pe telefonul dumneavoastră. Ca și în cazul videoclipurilor, recompensele sunt pe măsură efortului depus. Adică, sunt alte mijloace disponibile pe GetPaidTo.com, mult mai profitabile decât aceste jocuri. Puteți încerca aceste jocuri, numai dacă vă plictisiți sau dacă aveți prea mult timp liber la dispoziție.

bani reali din jocuriPin

Participă la diverse concursuri și câștigă bani online

Dacă sunteți norocos, puteți încerca să participați la aceste concursuri. În mod normal, puteți realiza până la 2$ pe zi. Participarea este condiționată de activitatea pe care o desfășurați în celelalte categorii precum sondajele online sau jocurile pe telefon.

Completează oferte pe telefonul mobil

Veți găsi numeroase oferte disponibile pentru România. Aceste oferte sunt furnizate de către companii precum:

 • AdGateMedia;
 • Offer Toro;
 • Kiwi Wall;
 • AdGem;
 • Adscend Media, și multe altele.

Ofertele furnizate de aceste site-uri sunt foarte variate, începând de la sondaje online, jocuri până la cumpărături de produse sau servicii în mediul online. Eu vă recomand să citiți foarte atent informațiile oferite pentru fiecare ofertă pe care o doriți să o completați.

Promovați și câștigați

Este foarte simplu. Atâta timp cât aduceți noi persoane să se înscrie pe GetPaidTo.com, veți obține un venit pasiv din activitatea desfășurată de aceștia. Veți obține un comision de 15% din câștigurile realizate de persoanele invitate de către dumneavoastră. Drept urmare, nu este suficient doar să aduceți membri. Este important că aceste persoane să fie și active, pentru ca dumneavoastră să obțineți ceva de pe urma lor.

Câștigă puncte în mod gratuit și fără efort

De asemenea puteți câștiga puncte și din activități precum completarea unor imagini de securitate (captcha), navigare pe internet sau finalizarea unor teste simple.

Profită de ofertele de cashback

Cum am mai precizat și în alte tutoriale, eu nu prea folosesc aceste oferte de cashback, atunci când fac cumpărături online. Pentru România, nu veți găsi oferte serioase de cashback. Poate și din această cauză, nu prea am acordat o mare importanță obținerii unui procent de cashback atunci când fac cumpărături online. Doar anumite magazine online sunt recomandate pentru oferta de cashback.

De aceste oferte de cashback, puteți profita și prin intermediul altor site-uri precum:

Câți bani puteți câștiga din GetPaidTo.com?

Este greu de apreciat, deoarece potențialul de câștig depinde de timpul alocat dar și de ofertele disponibile pentru fiecare țară. Chiar dacă veți avea suficiente oferte de completat, să nu vă așteptați la venituri substanțiale de bani. Dacă veți reuși să câștigați 1$ pe zi, atunci va puteți numi norocoși. Știu că este o sumă infimă de bani, dar, credeți-mă, că este destul de dificil să câștigam și 1$ pe zi doar prin realizarea acestor activități (sondaje, jocuri, videoclipuri).

Recomandat pentru citire: Cum faceți bani online prin munca freelance în România sau Alte metode reale de a face bani online pentru începători.

Cum se face înscrierea pe GetPaidTo.com?

GetPaidTo înscrierePin

Înscrierea pe acest site se face prin accesarea link-ului de mai jos. Completați cu atenție toate rubricile din acel formular și apoi folosiți butonul „Complete Registration” pentru a finaliza procesul de înscriere. Să nu uitați de link-ul de verificare pe care o să îl primiți pe adresa dvs. de email.

Cum vă puteți îmbunătăți câștigurile din completarea de sondaje?

În primul rând, țineți minte sau faceți o copie a răspunsurilor pe care le dați în momentul în care vă creați profilul. Aceste răspunsuri sunt înregistrate în baza lor de date. Acestea vor stabili dacă dumneavoastră veți oferi răspunsuri cinstite la viitoarele sondaje de opinie. Dacă nu se vor potrivi, atunci veți fi descalificat și veți pierde încă o ocazie de a obține niște bani în mod gratuit.

Drept urmare, aveți grijă cum vă construiți profilul pentru sondajele online. Informațiile oferite în aceste profile sunt importante în stabilirea numărului de sondaje corespunzător pentru fiecare membru.

O altă metodă de îmbunătățire a veniturilor obținute pe GetPaidTo.com o reprezintă instalarea extensiei în programul dumneavoastră de navigare pe net (Chrome, Mozilla, Opera). Scopul acestei extensii constă în notificarea dumneavoastră atunci când apar noi oportunități de a câștiga bani.

Care sunt metodele de plată?

Și la acest capitol, GetPaidTo.com stă destul de bine. Metodele de plată sunt următoarele:

 • Skrill;
 • Carduri cadou;
 • Monede crypto;
 • Transfer Bancar.

Pentru a vă retrage banii în contul de PayPal sau prin transfer bancar, aveți nevoie de suma de 5$. Pentru schimbarea în carduri cadou, aveți oferte și de 1$.

Care sunt avantajele și dezavantajele siteului GetPaidTo.com?

Acestea sunt avantajele

 • Un site serios cu multe oportunități de a face bani online;
 • o procesare a plaților destul de rapidă.

Toate plățile vor fi procesate în maxim 48 de ore, după ce au fost analizate de către cei din staff.

 • Un minim de retragere decent (1$-5$, în funcție de metoda selectată);
 • este disponibilă în majoritatea țărilor, printre care și România;
 • nu sunteți limitat la o singură metodă de plată. Aveți la dispoziție până la 5 metode diferite de plată.

Acestea sunt dezavantajele

 • Conturi blocate;

Sunt membri care se plâng de faptul că le-au fost blocate conturile. În condițiile în care minimul de retragere este destul de ușor de atins, este important să citiți condițiile în care puteți folosi acest site. Acest lucru vă duce cu siguranță la evitarea blocării contului dvs, din diverse motive.

 • Potențial de câștig redus;

Așa cum am mai precizat în acest tutorial, nu puteți considera o opțiune de muncă full-time. Într-adevăr, veți avea suficiente oferte de completat, dar nu se vor ridica la ceea ce vă doriți dumneavoastră de la munca în mediul online.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania