Uhive Tutorial | Socializare online, schimburi interculturale și tokeni

0
(0)

În ziua de azi, multă lume își petrece din ce în ce mai mult timp în fața calculatorului sau cu telefonul mobil. Acum, dacă stăm să ne gândim mai bine, de ce nu facă acest lucru. Toți prietenii, rude de familie sau colegi de muncă sunt conectați la diverse rețele de socializare precum Tsu Social, Facebook, PunkPanda, Instagram, Twitter și așa mai departe. Prin intermediul acestor rețele de socializare, aceștia rămân conectați și nu este nevoie să plătească pentru a beneficia de aceste facilitați. Cum ar fi să utilizăm o rețea de socializare care ne recompensează pentru accesul la datele noastre confidențiale dar și pentru conținutul sau timpul petrecut? O astfel de rețea de socializare se numește Uhive. În acest articol, o să vă prezint mai multe informații despre această nouă rețea de socializare.

Cu toate că accesul este gratuit la majoritatea acestor rețele de socializare, totuși plătim cu ceva, acel ceva îl reprezinta datele confidențiale. Accesul la datele noastre confidențiale dar și la conținutul creat, le oferă posibilitatea companiilor din spatele acestor rețele de socializare să câștige foarte mulți bani, de ordinul miliardelor de dolari.

Ce este Uhive?

Uhive este o rețea de socializare care se concentrează pe ideea de a împarți bogăția la membrii săi. Această rețea de socializare a remarcat faptul că utilizatorii sunt cei care oferă valoare prin conținutul creat precum și timpul pe care îl petrece socializând cu alte persoane.

De aceea, ei au înțeles această realitate și doresc să ofere o parte importantă din succesul acestei aplicații de socializare online. Acum ceva vreme, acest mod de a face bani nu era posibil. Ce s-a schimbat? Evoluția surprinzătoare al cripto monedelor a făcut în așa fel încât ca acest concept de a socializa și de a face bani online să devina o realitate.

Și astfel, a apărut rețeaua de socializare Uhive cu propria monedă digitală, care este bazată pe tehnologia Blockchain Ethereum (ERC-20).

Notă: Vă puteți importa contul de Facebook sau Instagram

Cu Uhive, conceptul de socializare a ajuns la un alt nivel, unde sunteți răsplătiți pentru a realiza numeroase activități sociale. În rândurile următoare am să vă prezint câteva caracteristici importante despre această noua aplicație de socializare online.

Cum vă creați un cont nou pe Uhive?

În funcție de telefonul mobil, veți accesa magazinul online potrivit sau site-ul oficial ”uhive.com” unde aveți opțiunea de a descărca aplicația.

Notă: Dimensiunea fișierului este de 82.52 MB.

formular de înregistrare UhivePin
formular de înscriere

După ce ați instalat aplicația, veți apăsa pe butonul albastru ”Get Started”. O să vi se explice cam cu se mănâncă această aplicație. După ce ați citit aceste informații, apăsați butonul ”Start” din colțul din dreapta jos. Acum, dumneavoastră trebuie să adaugați câteva detalii precum nume și numărul de telefon.

Există o opțiune de a adăuga adresa de email, în cazul în care nu doriți să folosiți numărul de telefon. Eu am folosit adresa de email. Acum, avem nevoie de o parolă care trebuie să conțină peste 6 caractere. Cei care au folosit numărul de telefon vor primi un cod SMS pentru verificare.

Pe adresa de email, o să primiți un link pentru a vă confirma adresa cu care v-ați înscris. Și astfel, v-ați creat un cont nou pe aplicația de socializare online Uhive.

Care sunt caracterisiticile aplicației de socializare online Uhive?

Haideți să vedem care sunt principalele trăsături ale acestei rețele de socializare.

Hobby-uri și activități preferate

Conținutul va fi afișat în funcție de interesele sau hobby-urile selectate. Acest lucru este realizat prin intermediul unui algoritm. Folosirea acestui algoritm nu reprezintă un aspect negativ. Acesta face posibilă afișarea conținutului pe baza informațiilor oferite.

Și, astfel, vom primi doar acele materiale de care suntem cu adevărat interesați. Pentru a vă face o idee despre ce hobby=uri sau interese sunt disponibile pe Uhive, am să vă prezint câteva dintre ele.

exemple de interese UhivePin
interese pe Uhive

Drept urmare, pe Uhive sunt disponibile peste 26 de hobby-uri diferite, cum ar fi:

 • tehnologie;
 • muzică;
 • sport;
 • animale;
 • comedie;
 • fotografie;
 • fitness sau sănătate;
 • mâncare, băutură;
 • modă;
 • cărți și literatură;
 • afaceri;
 • industria de filme;
 • religie.

Acestea sunt doar câteva din numeroasele opțiuni pe care le puteți alege și din care veți primi diverse informații sau detalii interesante. Puteți da ”follow” la aceste interese sau activități și veți primi informații (conținut) doar din aceste domenii.

Nu veți fi bombardat cu informații inutile. Această modalitate de a interacționa a dus la o înțelegere mult mai realistă a gusturilor sau intereselor fiecărui membru.

Spații de personalizare

Pe majoritatea rețelelor de socializare, nu există posibilitatea de a avea mai multe profiluri personale. Pe Uhive, puteți avea mai multe profiluri, în funcție de interesele sau hobby-urile selectate.

Faptul că nu suntem limitați la un singur profil personal, oferă un mare avantaj acestei rețele de socializare în comparație cu altele din același domeniu de activitate. De exemplu, dacă vă place sportul, puteți face în așa fel încât să primiți DOAR materiale cu subiecte care au legătură cu sportul.

Ce sunt tokenii Uhive?

Am precizat în rândurile de mai sus că Uhive folosește propria monedă digitală. La momentul realizării acestui articol, moneda Uhive are o valoare de 0.002$. Cu siguranță, valoarea acestei monede vă crește exponențial cu cât vor fi atrase mai multe persoane.

Cu cât este mai utilizată această rețea de socializare, cu atât valoarea monedei va fi mai mare.

Acum, poate vă puneți întrebarea despre cum se poate câștiga această monedă. Să știți că nu este complicat. Trebuie doar să socializați așa cum faceți pe orice rețea de socializare.

Veți citi diverse postări ale altor membrii, dați ”like” sau ”dislike”, vă promovați conținutul creat sau chiar să invitați alte persoane pe această aplicație de socializare online. Toate aceste activități vor fi recompensate în aceste monede.

Citește Conversații interesante și inteligente cu aplicația Clubhouse

Datorită faptului că Uhive este încă la început de drum, veniturile obținute sunt mai mult decât decente. Aceasta este o politică normală prin care vor să atragă din ce în ce mai multe persoane. La un moment dat, o să se ajungă la situația în care vor face ”mici” modificări la aceste valori.

Dar, până atunci, eu vă recomand să profitați cât de mult puteți de caracteristicile acestei aplicații.

În funcție de activitatea dvs, vă puteți aștepta la câștiguri, care pot ajunge și la 50 000 de tokeni. Acești tokeni îi puteți cheltui pe diferite lucruri precum spatii de personalizare, reclamă, efecte speciale, cumpărarea sau vânzarea de servicii și produse sau să primiți un comision din venitul generat de spațiul personalizat.

Sunt foarte multe lucruri care pot fi achiziționate cu acești tokeni. Uhive are în plan ca acești token să poată fi folosiți și în lumea reală. Utilizarea acestor tokeni se poate face prin intermediul unor platforme online de schimb. Are foarte mult potențial și vom vedea dacă se vor materializa aceste idei interesante.

Anonimat sau la vedere?

Din ceea ce am observat pe această aplicație, există 2 realități:

 • Civilized World (la vedere);
 • Free World (anonimat).

O realitate în care ne expunem convingerile la vedere prin realizarea de profiluri, prietenii sau alte activități sociale zilnice. Cealaltă realitate oferindu-ne posibilitatea de a ne expune punctul de vedere într-un mod anonim, fără să ne afișăm locația sau identitatea.

Astfel, nu veți avea nici o ezitare în expunerea unor convingeri mai puțin ortodoxe sau care ies din tiparele societății în care trăim. Marele avantaj este că puteți trece cu ușurință între aceste 2 realități. Drept urmare, nu sunteți limitat la una singură.

O interfață funcțională și simplu de utilizat

Din punct de vedere al funcționalității, Uhive vă oferă un sentiment de familiaritate dacă facem o comparație cu alte rețele de socializare. Chiar din momentul în care vă veți crea cont pe Uhive, nu veți întâmpina nici un fel de disconfort. Poate exagerez, dar este posibil să aveți avea o senzație de deja-vu.

Veți primi notificări cu privire la conținutul publicat pe domeniile preferate, veți face comentarii la diverse postări, sau veți da un ”share” la conținutul creat. Nu vă enervați dacă din când în când veți întâlni anumite bug-uri sau erori. Încă se mai lucrează la această aplicație. Dar, experiența pe care o veți avea pe Uhive va fi una plăcută.

un meniu de utilizare aplicatiePin
meniu de utilizare

Aplicația de socializare online Uhive este disponibila atât pe telefoanele android cât și pe cele iOS. De aceea, puteți utiliza unul dintre cele 2 magazine online pentru instalare.

Programul de promovare

Fiecare membru adus pe această rețea de socializare vă aduce un bonus de 100 de tokeni. Dar, acea persoană trebuie să introducă codul dumneavoastră de promovare. Puteți trimite și un link cu acest cod pe Instagram, forumuri precum BeerMoneyForum, The BOT, Bizdustry sau ClubPTC, site-uri sau adresă de email.

Câștigați bani online într-un mediu sigur și plăcut

Uhive ne oferă un mediu propice pentru a avea o experiență cât mai bogată dar și o siguranță cu privire la datele personale. Cu toate că, această idee de a primi bani pentru activitățile sociale, nu este una inovativă, trebuie să spun că Uhive la dus-o la un alt nivel de competență.

În mediul online, succesul depinde de numărul celor care folosește un produs sau serviciu. În acest caz, aplicația a fost instalată deja de peste 100 000 de persoane care au creat peste 2 000 000 de postări sau conținuturi. Nu aveți nimic de pierdut în cazul în care vă veți decide să încercați aplicația Uhive.

Chiar sunt curios ce părere v-ați făcut și ce fel de experiențe ați trăit prin intermediul acestei rețele de socializare.

Momentan, moneda Uhive este listată pe 2 platforme de schimb online:

 • Latoken;
 • Probit.

În viitorul apropiat se vor mai adăuga și alte site-uri de exchange, în funcție de succesul obținut în rândul utilizatorilor.

Care sunt concluziile mele?

În acest moment, sunt disponibile în jur de 80 de miliarde de tokeni Uhive. Este o cifră acceptabilă dacă facem o comparație cu o altă monedă promițătoare, care se numește Ripple cu 100 de miliarde de monede.

Având în vedere faptul că nu se vor mai crea, chiar merită investit, mai ales în acest moment când încă nu sunt atât de cunoscute. Momentan, nu se pot realiza prea multe cu această monedă. Cum am mai precizat, Uhive are o valoare de 0.002$ dar are potențialul de a ajunge la 1$.

Asta în cazul în care numărul de utilizatori va ajunge la o cifră de 40 sau 50 de milioane de membrii activi.

Citește Câștigă bani PayPal și tichete cadou cu Chequity?

Trebuie să recunosc că nu prea am experiență în domeniul cripto. Am văzut ce evoluție avut moneda bitcoin. Acum, sperăm să fim pe fază la următoarea moneda ”BITCOIN” și să investim ceva bani pentru ca apoi să strângem profiturile.

Dacă aveți ceva bănuți strânși și doriți să investiți într-o monedă nouă, atunci Uhive are potențialul de a ajunge la o valoare care vă poate oferi niște profituri frumușele. Acum întrebarea este, are vreo șansă de a deveni noul Facebook?

Vom vedea în viitorul apropiat care va fi evoluția acestei monede interesante. Merită riscul de a investi în această monedă? Ce părere aveți despre potențialul monedei Uhive?

Vă rog să folosiți secțiunea de comentarii pentru a vă expune punctul de vedere.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania