Uhive Tutorial | Socializare online, schimburi interculturale și tokeni

0
(0)

Știu că mulți dintre dumneavoastră sunteți ca mine, cu telefonul mereu în mână sau cu o filă deschisă pe o rețea de socializare. Se pare că toată lumea este acolo: de la cel mai vechi prieten până la colegul de birou. Ne cunoaștem viețile, mâncărurile preferate și chiar ultimele meme-uri datorită unor platforme precum Tsu Social, Facebook, Uhive, Instagram, PunkPanda sau Twitter. Dar v-ați întrebat vreodată dacă ați putea face bani din social media? Nu doar din postări și influenceri, ci pur și simplu din faptul că sunteți acolo?

Uhive: Social Media care plătește

Intrați în Uhive! Nu este doar o altă aplicație pe care o adăugați pe telefon și pe care o uitați după o săptămână. Uhive recompensează utilizatorii pentru timpul lor și pentru datele pe care le împărtășesc.

Cum ar fi dacă, în loc să plătiți cu datele dvs. confidențiale, ați fi plătit pentru acestea? Simplu, nu-i așa?

Bani din social media? Adevărul despre date

Da, ați citit bine! Chiar dacă intrați gratuit pe majoritatea platformelor, dați în schimb ceva foarte valoros: datele dvs. personale. Și credeți-mă, aceste rețele fac o mulțime de bani din asta. Pariați pe un număr? Încercați miliarde!

Ce este Uhive?

Uhive este diferit. Nu este doar o rețea socială. Este o rețea care își recompensează membrii. Într-o perioadă în care utilizatorii apreciază o platformă prin conținut și interacțiune, Uhive a ales să recompenseze acest lucru. O persoană obișnuită ar putea spune: ”Bani din social media? Sună prea bine ca să fie adevărat”.

Dar stați puțin, ce a schimbat jocul? Criptomonedele! Această evoluție a adus cu ea oportunitatea de a combina distracția din social media cu posibilitatea de a face bani.

Cea mai nouă monedă digitală de pe piață

Uhive nu s-a oprit doar la ideea de a oferi bani din social media. Ei au lansat propria monedă digitală, construită pe blockchain-ul solid Ethereum (ERC-20). Așadar, nu doar socializați, ci faceți parte dintr-o mișcare financiară mai mare.

Caracteristici unice

Uhive nu se referă doar la banii din social media. Este o platformă care aduce inovație și valoare. Și da, puteți importa conturile dvs. de Facebook sau Instagram. În continuare, vreau să vă arăt câteva caracteristici care vă vor face să apreciați această aplicație.

Cum vă creați un cont nou pe Uhive?

În funcție de telefonul mobil, veți accesa magazinul online potrivit sau site-ul oficial ”uhive.com” unde aveți opțiunea de a descărca aplicația.

Notă: Dimensiunea fișierului este de 82.52 MB.

După ce ați instalat aplicația, veți apăsa pe butonul albastru ”Get Started”. O să vi se explice cam cu se mănâncă această aplicație. După ce ați citit aceste informații, apăsați butonul ”Start” din colțul din dreapta jos. Acum, dumneavoastră trebuie să adaugați câteva detalii precum nume și numărul de telefon.

formular de înregistrare UhivePin
formular de înscriere

Există o opțiune de a adăuga adresa de email, în cazul în care nu doriți să folosiți numărul de telefon. Eu am folosit adresa de email. Acum, avem nevoie de o parolă care trebuie să conțină peste 6 caractere. Cei care au folosit numărul de telefon vor primi un cod SMS pentru verificare.

Pe adresa de email, o să primiți un link pentru a vă confirma adresa cu care v-ați înscris. Și astfel, v-ați creat un cont nou pe aplicația de socializare online Uhive.

exemple de interese UhivePin
interese pe Uhive

Care sunt caracterisiticile aplicației de socializare online Uhive?

Uhive este mai mult decât o simplă platformă de socializare. Aici, pasiunile și interesele dumneavoastră contează cu adevărat. Printr-un algoritm sofisticat, veți fi expus doar la conținutul care vă interesează cu adevărat.

Adio informații irelevante!

Acest lucru înseamnă că, în timp ce interacționați cu conținutul preferat, puteți face bani din social media.

Hobby-uri și activități preferate

Dacă sunteți un pasionat de tehnologie, muzică sau chiar fitness, Uhive este locul dvs. Gândiți-vă la această platformă ca la o piață vastă, unde fiecare tarabă vă poate oferi informații despre pasiunile dumneavoastră.

De exemplu, există peste 26 de categorii de interese, de la film și religie la modă și sport. Alegeți-le pe cele care vă reprezintă, apăsați ”follow” și lăsați magia să se întâmple. Vedeți? Este atât de ușor să vă transformați timpul petrecut online în bani din social media!

Iată cum arată aceste categorii de interese:

 • tehnologie;
 • muzică;
 • sport;
 • animale;
 • comedie;
 • fotografie;
 • fitness sau sănătate;
 • mâncare, băutură;
 • modă;
 • cărți și literatură;
 • afaceri;
 • industria de filme;
 • religie.

Ce înseamnă cu adevărat să faci bani din social media cu Uhive?

Prin personalizarea experienței dvs., nu mai pierdeți timp filtrând informații irelevante. Atunci când sunteți conectat cu ceea ce vă place, interacțiunea devine organică și oamenii observă. Iar asta se traduce în mai multe oportunități de a face bani din social media.

Spații de personalizare

Pe majoritatea rețelelor de socializare, nu există posibilitatea de a avea mai multe profiluri personale. Pe Uhive, puteți avea mai multe profiluri, în funcție de interesele sau hobby-urile selectate.

Faptul că nu suntem limitați la un singur profil personal, oferă un mare avantaj acestei rețele de socializare în comparație cu altele din același domeniu de activitate. De exemplu, dacă vă place sportul, puteți face în așa fel încât să primiți DOAR materiale cu subiecte care au legătură cu sportul.

Ce sunt tokenii Uhive?

În primul rând, să clarificăm: ce naiba sunt aceste token-uri Uhive? Simplu, ele sunt moneda digitală a platformei Uhive. La momentul scrierii acestui articol, un token Uhive valorează 0,000774 dolari. Este adevărat, a avut o scădere de la 0,002 dolari, dar mă aștept ca valoarea să explodeze pe măsură ce tot mai mulți oameni se vor alătura. Pentru că, să recunoaștem, dacă platforma crește, la fel va crește și moneda.

Transformați interacțiunile în monedă

Acum, marea întrebare: cum transformăm acești bani din social media în profit real?

Nu vă temeți, nu vi se cere să descifrați o ghicitoare. Interacționați la fel ca pe orice altă platformă: like-uri, share-uri, comentarii.

Uhive vă răsplătește activitatea cu token-uri. Promovați-vă conținutul, invitați alte persoane și veți fi recompensat.

Citește Conversații interesante și inteligente cu aplicația Clubhouse

Deoarece Uhive este nou-nouț, banii pe care îi puteți câștiga acum sunt surprinzător de buni. S-ar putea să se schimbe în viitor, dar până atunci, aș spune să vă distrați și să profitați la maxim.

Cum să cheltuiți token-urile Uhive

În funcție de cât de activ sunteți, puteți acumula până la 50.000 de token-uri. Și, bineînțeles, acești bani din social media nu sunt doar pentru aspect.

Cheltuiți-i pe personalizări, reclame, servicii și multe altele. Visați la posibilități de token-uri și în lumea reală? Uhive are deja asta în vizor. Puteți folosi token-urile pe platformele de schimb online.

Sunt nerăbdător să văd unde va ajunge această inițiativă.

Anonimat sau la vedere?

Din ceea ce am observat pe această aplicație, există 2 realități:

 • Civilized World (la vedere);
 • Free World (anonimat).

O realitate în care ne expunem convingerile la vedere prin realizarea de profiluri, prietenii sau alte activități sociale zilnice. Cealaltă realitate oferindu-ne posibilitatea de a ne expune punctul de vedere într-un mod anonim, fără să ne afișăm locația sau identitatea.

Astfel, nu veți avea nici o ezitare în expunerea unor convingeri mai puțin ortodoxe sau care ies din tiparele societății în care trăim. Marele avantaj este că puteți trece cu ușurință între aceste 2 realități. Drept urmare, nu sunteți limitat la una singură.

O interfață funcțională și simplu de utilizat

Uhive, spre deosebire de alte rețele, vă surprinde prin simplitatea și familiaritatea sa.

Din momentul în care vă creați contul, vă veți simți ca acasă. S-ar putea chiar să zâmbiți și să vă gândiți: ”Am mai fost aici?”. Și nu este vorba doar despre postări și comentarii. Veți fi notificat cu privire la conținut nou în domeniile dvs. de interes și veți putea împărtăși rapid ceea ce vă place.

un meniu de utilizare aplicatiePin
meniu de utilizare

Desigur, ca orice aplicație în creștere, Uhive are loc de îmbunătățiri. Așa că, dacă dați peste un mic bug, nu uitați că echipa se ocupă de el și îl va rezolva.

Accesibilitate și mobilitate

Uhive nu face compromisuri când vine vorba de accesibilitate. Fie că sunteți un fan Android sau iOS, găsiți aplicația în magazinul online preferat și vă puteți conecta oricând și oriunde.

Programul de promovare

Fiecare membru adus pe această rețea de socializare vă aduce un bonus de 100 de tokeni. Dar, acea persoană trebuie să introducă codul dumneavoastră de promovare. Puteți trimite și un link cu acest cod pe Instagram, forumuri precum BeerMoneyForum, The BOT, Bizdustry sau ClubPTC, site-uri sau adresă de email.

Transformați-vă timpul în bani pe Social Media!

Uhive vă oferă această oportunitate! Nu numai că garantează siguranța datelor dvs. personale, dar vă răsplătește și pentru activitatea dvs. online. Ideea de a face bani din social media nu este nouă, dar Uhive a ridicat ștacheta.

De ce Uhive? Iată care sunt cifrele!

Succesul online este dictat de câți oameni sunt de partea dumneavoastră. Peste 100.000 de persoane au descărcat aplicația și au generat peste 2.000.000 de postări. Nu credeți? Ei bine, măcar dați-i o șansă și vedeți ce pierdeți – sau mai degrabă, ce câștigați!

Ei bine, ce părere aveți? Cum a fost prima dumneavoastră interacțiune pe Uhive?

Bursa de valută virtuală vă așteaptă!

În prezent, moneda Uhive poate fi găsită pe patru platforme principale:

 • Uniswap;
 • PancakeSwap;
 • Latoken;
 • Probit.

Dar așteptați! Acesta este doar începutul. Se pare că mai multe platforme sunt în vizor, în funcție de feedback-ul utilizatorilor. Există un viitor strălucit în față, așa că haideți să vedem împreună unde ne duce această călătorie!

Citește Câștigă bani PayPal și tichete cadou cu Chequity?

Moneda digitală Uhive și potențialul său

Știați că există aproximativ 80 de miliarde de token-uri Uhive pe piață? Având în vedere că Ripple, o altă monedă digitală de succes, are 100 de miliarde de monede, se pare că Uhive se încadrează în tendința actuală.

Iar faptul că nu vor mai fi emise poate însemna o raritate sporită în viitor. Deși valoarea actuală este de doar 0,000774 dolari, ținta de 1 dolar nu pare atât de îndepărtată, mai ales dacă luăm în considerare o comunitate înfloritoare de 40 sau 50 de milioane de membri activi.

Investiții în criptomonede: este Uhive următorul bitcoin?

Criptomoneda Bitcoin a fost o revelație, iar cei care au înțeles-o de timpuriu au avut mult de câștigat. Ar putea fi Uhive următorul mare succes? Merită cu siguranță să fie analizată.

Dacă aveți ceva economii și sunteți în căutarea unei noi monede promițătoare, să știți că Uhive ar putea fi exact ceea ce căutați.

Întrebarea rămâne: poate depăși popularitatea Facebook? Vom afla în timp!

Haideți să ne împărtășim părerile despre banii din social media

Ce părere aveți despre potențialul lui Uhive în universul social media? Ați investi în această monedă digitală? Aștept cu nerăbdare opiniile dumneavoastră în secțiunea de comentarii.

Este timpul să vă transformați orele pierdute pe social media în bani de social media!

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu