Câștigă bani de acasă completând sondaje online plătite cu GrabPoints

4
(2)

Ultima actualizare pe 24 octombrie 2022 de Jonas

Sunt șanse foarte ridicate ca dumneavoastră ca și mine de altfel, să vă petreceți mult timp în mediul online pentru a desfășura diverse activități precum jocuri online, interacțiunea pe rețelele de socializare, cumpărături online și multe alte activități. Dar știați că puteți face și bani doar realizând aceste activități în mediul online? În ziua de azi, pe internet putem găsi foarte multe site-uri care își recompensează membrii pentru a participa la sondaje de opinie, pentru a viziona videoclipuri sau filmulețe scurte sau chiar să navigăm pur și simplu pe internet. În acest articol, mă voi concentra pe un site serios de recompensare care se numește GrabPoints. Veți afla cum vă puteți înscrie și, cel mai important, cum puteți face bani pe acest site și cum vă puteți retrage câștigurile.

Ce este GrabPoints?

GrabPoints este unul din numeroasele site-uri de recompensare online. Acest site este descris în mare parte ca fiind un site specializat pe sondaje de opinie. Din fericire, GrabPoints vă oferă mult mai mult decât să completați sondaje online. Dar, cele mai multe puncte le veți obține doar prin intermediul acestor sondaje de opinie.

După cum, cu siguranță, o să aflați mai târziu, oferta este mult mai variată și conține multiple oportunități pe care le puteți realiza pe acest site. De aceea, GrabPoints nu este doar un simplu site de sondaje, ci poate fi considerat mai mult un site GPT (get paid to sau plătit pentru a face ceva…)

Cum ne putem înscrie pe GrabPoints?

Înregistrarea pe GrabPoints se poate realiza prin intermediul unui cont de Facebook sau al unui cont de Google. În cazul în care nu doriți să folosiți aceste conturi pentru a vă înregistra pe acest site, puteți folosi și o altă adresă de email împreună cu o parolă.

După ce ați introdus adresa de email și o parolă, o să fiți direcționați către o altă pagină unde trebuie să completați cu informații personale diverse câmpuri obligatorii precum data nașterii, adresa de domiciliu, oraș, județ sau codul poștal.

După completarea și finalizarea formularului de înregistrare, veți ajunge pe pagina principală al contului dvs. Nu uitați să vă activați contul. Activarea contului se face doar prin confirmarea adresei de email cu care v-ați înregistrat.

Așadar, pe adresa de email veți primi un email cu un link prin intermediul căruia veți putea să vă activați contul. Dacă nu vă activați contul, nu veți putea utiliza acest site.

informații reale în profilPin

Notă: Toate informațiile din profilul dumneavoastră trebuie să corespundă cu realitatea. Informațiile false vă poate afecta numărul de sondaje pe care le puteți realiza dar pot crea și anumite întârzieri cu privire la procesarea plăților prin PayPal sau carduri cadou.

Pentru a verifica sau corecta anumite informații din profil, o puteți face doar accesând secțiunea ”Profile” pe care o puteți găsi pe coloana din partea stângă al contului dvs.

Câștigă bani gratis fără depunere cu GrabPoints

Principalele modalități pe care le puteți utiliza pe GrabPoints pentru a câștiga puncte sunt următoarele:

 • sondaje de opinie;
 • videoclipuri;
 • oferte;
 • comisioane din promovare.

Sondaje de Opinie plătite în puncte

Numărul de sondaje depinde de locația geografică al fiecărui membru care utilizează GrabPoints. Așadar, pentru România veți putea lucra cu următoarele platforme de sondaje de opinie, și anume:

 • CINT;
 • Yuno;
 • Dynata;
 • Your Surveys;
 • CPX Research;
 • Revenue Wall.
simple sondaje online pe baniPin

Numărul de puncte pe care îl puteți câștiga cu aceste sondaje de opinie variază între 600 de puncte și 1 000 de puncte, adică între 0.60$ și 1$ (echivalentul în bani). Aceste companii de sondaje le-ați folosit și pe alte site-uri GPT precum ySense sau GPTBox și nu ar trebui să întâlniți dificultăți cu privire la modul de completare al acestor sondaje.

7 Site-uri prin care se pot genera venituri suplimentare online

Dacă sunteți în căutarea altor site-uri cu care să puteți face bani în mediul online, atunci sunteți la locul potrivit. În rândurile următoare, o să descoperiți 7 site-uri prin intermediul cărora oricine poate genera un câștig online. Acestea sunt următoarele:

Paidverts este un site care activează în mediul online din anul 2014. Deși a trecut prin câteva momente mai delicate, Paidverts este unul din site-urile serioase pe care le puteți utiliza pentru a face bani online dar și pentru a vă sprijini site-urile personale, folosind numeroase metode de promovare.

GG2U Sondaje Premium este, cu siguranță, cel mai serios site de sondaje online pe care îl folosesc. Am foarte multe plăți efectuate aproape instantaneu în contul meu de PayPal.

Cointiply este un site mai deosebit cu multiple oportunități care vă oferă ocazia de a câștiga cripto monede (Bitcoin sau Dogecoin) pentru completarea unor simple dar eficiente activități online.

Honeygain este o aplicație care nu necesită vreun efort din partea dvs. Trebuie DOAR să o instalați pe telefonul mobil și atât. Și nu uitați de acel bonus de înregistrare de 5$.

Attapoll vă oferă sondaje mai diferite decât cele cu care sunteți obișnuit și se poate folosi doar pe telefonul mobil, având plăți în Revolut sau PayPal.

Timebucks este un site GPT complet, care vă oferă un bonus de înscriere de 1$, având numeroase opțiuni pe care le puteți folosi pentru a face bani online.

SwagBucks are o vechime de peste 10 ani în mediul online. Puteți completa sondaje de opinie, puteți juca jocuri pe telefonul mobil sau puteți face cumpărături online și multe alte oportunități. Toate acestea fiind posibile doar cu această serioasă aplicație mobilă.

Vizionează reclame sau filmulețe și câștigă bani

Aceste filmulețe se pot viziona prin intermediul unui site special, care poartă numele de HideoutTV. Pentru accesarea cu succes al acestor filmulețe, trebuie să aveți un cont separat pe această platformă. Cu privire la punctele pe care le puteți obține din vizualizarea de filmulețe, să nu vă așteptați la câștiguri mari.

Pentru vizionarea a 3 videoclipuri, veți obține doar 7 puncte. Dacă am fi avut mai multe opțiuni, poate merita cât de cât vizionarea acestor videoclipuri. În condițiile în care avem doar o singură opțiune de a câștiga puncte, vă recomand să treceți mai departe.

Completează diverse oferte pe telefonul mobil

Puteți obține anumite recompense pentru activități precum vizionarea de reclame, descărcarea de aplicații, înscrierea pe diverse site-uri pentru a le încerca serviciile sau produsele (perioadă de probă) sau obținerea de ”cashback” din cumpărături online.

Aceste activități le puteți realiza pe platforme online precum:

 • AdGateMedia;
 • AdGem;
 • OfferToro;
 • AdscendMedia;
 • Revenue Universe.

Câștigă bani suplimentar cu programul de referință (promovare)

Ca orice alt site GPT care se respectă, aveți posibilitatea de a promova și a câștiga comisioane din aducerea de noi persoane pe GrabPoints. Fiecare înregistrare realizată cu link-ul dumneavoastră de promovare vă poate aduce un număr de până la 500 de puncte.

Acest număr de puncte diferă în funcție de țara de proveniență al referalului dumneavoastră. Haideți să vă dau niște exemple pentru a înțelege mai bine câte puncte puteți obține în funcție de țara fiecărei persoane care se înregistrează pe GrabPoints.

Sunt 3 categorii de țări cu comisioane diferite, astfel:

 • prima categorie cuprinde 3 țări precum Statele Unite al Americii, Canada și Anglia și vă oferă un comision de 250 de puncte;
 • a doua categorie cuprinde marea majoritate al țărilor din Vestul Europei plus câteva țări din Asia, Orientul Mijlociu sau Oceania și vă oferă un comision de 150 de puncte;
 • ultima categorie cuprinde toate țările care nu sunt în cea de a doua categorie. Cu aceste persoane, veți obține doar 25 de puncte.

Notă: Pentru a putea obține aceste puncte din comisioane, referalul dumneavoastră trebuie să câștige cel puțin 1 000 de puncte pentru a putea fi considerat un membru activ. Ambele părți implicate vor putea câștiga puncte, nu doar cel care promovează acest site.

Cum ne putem retrage câștigurile?

Aveți 2 opțiuni pentru a vă retrage banii, și anume:

 • PayPal;
 • Carduri cadou (Steam, Minecraft, Rixty și multe altele);
metode de retragere GrabPointsPin

Minimul de retragere pentru PayPal este de 5$ sau 5 150 de puncte. În cazul în care doriți să așteptați și să retrageți când aveți mai mulți bani în cont, o puteți face cu următoarele variante de plată, și anume:

 • 10$ sau 10 300 de puncte;
 • 15$ sau 14 450 de puncte;
 • 20$ sau 20 600 de puncte;
 • 25$ sau 25 750 de puncte;
 • 50$ sau 51 500 de puncte;
 • 100$ sau 103 000 de puncte.

În ceea ce privește retragerea prin carduri cadou, o să vă prezint doar varianta Steam. Minimul de retragere pentru Steam este de 100$ sau 101 230 de puncte. Mă îndoiesc că veți folosi celelalte opțiuni de carduri cadou, de aceea am prezentat doar Steam-ul.

În cazul în care doriți să folosiți și celelalte carduri cadou, dați click pe fiecare dintre acestea pentru a vedea opțiunile prin care vă puteți schimba punctele.

Care sunt avantajele și dezavantajele?

Acestea sunt avantajele

 • înscrierea pe GrabPoints este gratuită și disponibilă în România;
 • câștigă un bonus de înscriere în valoare de 500 de puncte;
 • multiple modalități de a face rost de puncte precum sondaje, videoclipuri, jocuri sau alte oferte interesante;
 • un minim de retragere de 5$ care poate fi destul de simplu de atins;
 • multiple opțiuni de retragere (PayPal sau carduri cadou);
 • procesarea plăților se face destul de repede (maxim 48 de ore);
 • un serviciu de asistență foarte serios (răspunsuri în maxim 24 de ore).

Acestea sunt dezavantajele

 • serviciu de chat și telefonie pentru asistență nu sunt încă implementate;
 • dacă nu sunteți atent, conturile vă pot fi blocate din diverse motive;
 • comisioanele primite din promovarea acestui site depind de locația fiecărei persoane invitate;
 • deși se poate folosi pe dispozitivele mobile, GrabPoints nu are o aplicație specială pentru android sau iOS.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania