Câștigă bani de acasă completând sondaje online plătite cu GrabPoints

4.3
(3)

În acest articol, vă voi prezenta un site serios de recompense numit GrabPoints, care oferă joburi online part-time de acasă. Veți afla cum vă puteți înscrie și, cel mai important, cum puteți câștiga bani pe acest site și cum vă puteți retrage câștigurile.

Sunt șanse ca și dumneavoastră, ca și mine, să petreceți mult timp online făcând lucruri precum jocuri online, interacțiuni pe rețelele de socializare, cumpărături online și multe altele. Dar știai că poți face bani online de acasă doar prin aceste activități?

În zilele noastre, pe internet, putem găsi multe site-uri care își recompensează membrii pentru participarea la sondaje, vizionarea de videoclipuri sau filme scurte, sau pur și simplu pentru navigarea pe internet.

Ce este GrabPoints?

GrabPoints este unul dintre multele site-uri care oferă bani de acasă online prin recompensarea utilizatorilor săi pentru activitățile online. Deși este descris în mare parte ca fiind un site specializat în sondaje, acesta oferă mult mai mult decât atât.

Totuși, cele mai multe puncte sunt câștigate prin aceste sondaje, ceea ce îl face o opțiune atractivă pentru munca online part time de acasă.

Cu toate acestea, oferta de pe GrabPoints este mult mai variată și conține mai multe oportunități prin care puteți câștiga bani de acasă online.

Astfel, GrabPoints nu este doar un simplu site de sondaje, ci poate fi considerat mai degrabă un site GPT (get paid to sau plătit pentru a face o activitate simplă).

Cum vă puteți înscrie la GrabPoints?

Înregistrarea pe platforma GrabPoints se poate efectua prin intermediul contului de Facebook sau Google, dar puteți folosi și o altă adresă de e-mail și o altă parolă.

Dacă doriți să câștigați un venit suplimentar online sau să lucrați online cu jumătate de normă de acasă, trebuie să completați formularul de înregistrare și să furnizați informații personale obligatorii, cum ar fi data nașterii, adresa de domiciliu, orașul, județul sau codul poștal.

După ce ați completat formularul de înregistrare, veți fi direcționat către pagina de start a contului dumneavoastră.

Nu uitați să vă activați contul prin confirmarea adresei de e-mail cu care v-ați înregistrat. În caz contrar, nu veți putea utiliza acest site.

informații reale în profilPin

Rețineți că informațiile din profilul dumneavoastră trebuie să fie corecte. Orice informație falsă poate afecta numărul de sondaje la care puteți participa și poate crea întârzieri în procesarea plăților prin PayPal sau tichete cadou digitale.

Pentru a verifica sau corecta informațiile de profil, accesați secțiunea „Profil” din coloana din stânga a contului dvs.

Câștigați bani gratis fără investiții cu GrabPoints

Principalele modalități pe care le puteți utiliza pe GrabPoints pentru a câștiga puncte sunt următoarele:

 • sondaje de opinie;
 • videoclipuri;
 • oferte;
 • comisioane din promovare.

Sondaje de opinie plătite în puncte

Numărul de sondaje depinde de locația geografică al fiecărui membru care utilizează GrabPoints. Așadar, pentru România veți putea lucra cu următoarele platforme de sondaje de opinie, și anume:

 • CINT;
 • Yuno;
 • Dynata;
 • Your Surveys;
 • CPX Research;
 • Revenue Wall.
simple sondaje online pe baniPin

Numărul de puncte pe care îl puteți câștiga cu aceste sondaje de opinie variază între 600 de puncte și 1 000 de puncte, adică între 0.60$ și 1$ (echivalentul în bani). Aceste companii de sondaje le-ați folosit și pe alte site-uri GPT precum ySense sau GPTBox și nu ar trebui să întâlniți dificultăți cu privire la modul de completare al acestor sondaje.

7 site-uri web utile pentru a obține venituri suplimentare online

Dacă sunteți în căutarea altor site-uri cu care să puteți face bani în mediul online, atunci sunteți la locul potrivit. În rândurile următoare, o să descoperiți 7 site-uri prin intermediul cărora oricine poate genera un câștig online.

Acestea sunt următoarele:

Paidverts este un site serios care vă poate ajuta să câștigați bani online și să vă promovați site-urile personale prin numeroase metode de promovare. Acesta funcționează online din 2014 și oferă multiple oportunități de a câștiga bani online.

GG2U Premium este un site de sondaje de încredere pe care îl recomand. Plățile se fac aproape instantaneu în contul de PayPal și se oferă un bonus de înscriere de 1$.

Are diverse modalități de a câștiga bani, cum ar fi bani în plus jucând jocuri, 200 de puncte video pentru vizionarea de videoclipuri sau oferte speciale.

Cointiply este un site foarte reușit care vă oferă posibilitatea de a câștiga criptomonede (Bitcoin sau Dogecoin) pentru a finaliza activități online simple, dar eficiente.

Metodele de a câștiga bani sunt diverse: bitcoin faucet, sondaje, videoclipuri, jocuri, oferte precum descărcarea anumitor aplicații și înscrierea la teste gratuite.

HoneyGain este o aplicație mobilă ușor de utilizat și nu necesită niciun efort din partea dumneavoastră. Trebuie doar să o instalați pe telefonul mobil și să o lăsați să ruleze în fundal. În plus, primiți un bonus de înscriere de 5 dolari pentru o simplă înregistrare.

Attapoll este o aplicație mobilă sigură și legală care vă oferă mai multe sondaje diferite decât de obicei și poate fi folosită doar pe telefonul mobil. Plățile se fac prin Revolut sau PayPal și sunt de obicei trimise instantaneu.

TimeBucks este un site GPT complet care îți oferă mai multe modalități de a face bani online, inclusiv să dați click pe reclame, să invitați prieteni, să descărcați aplicații sau să primiți bonusuri zilnice. Plățile variază de la 0,30$ la 1$, iar opțiunile de plată sunt numeroase.

SwagBucks este o aplicație pentru mobil cu peste 10 ani de experiență online. Oferă mai multe opțiuni de câștig, cum ar fi completarea de sondaje, jocuri mobile sau cumpărături online.

De asemenea, puteți viziona videoclipuri scurte din peste 10 categorii și vă puteți înscrie pentru mostre și oferte gratuite. SwagBucks are un rating de 4,3 pe Trustpilot, cu peste 32.200 de recenzii.

Vizionați reclame sau videoclipuri

Aceste videoclipuri pot fi vizionate prin intermediul site-ului special HideoutTV. Pentru a le vizualiza cu succes, trebuie să aveți un cont separat pe această platformă. Dar dacă doriți să câștigați un venit suplimentar online sau să explorați joburi online part-time de acasă, nu vă așteptați la câștiguri mari din vizionarea videoclipurilor.

De exemplu, pentru vizionarea a doar 3 videoclipuri, veți obține doar 7 puncte. Dacă ar exista mai multe opțiuni de câștig, poate că ar merita efortul. Dar cu o singură opțiune de a câștiga puncte, vă recomand să explorați alte oportunități de venit online.

Completați oferte plătite pe telefonul mobil

Câștigați un venit suplimentar online prin completarea ofertelor plătite direct de pe telefonul mobil. Acestea includ activități precum vizionarea de reclame, descărcarea de aplicații și înscrierea pe diverse site-uri pentru a testa serviciile sau produsele acestora (perioadă de probă). De asemenea, puteți obține cashback din cumpărăturile online.

Aceste joburi online part-time pentru munca de acasă pot fi găsite pe platforme precum AdGateMedia, AdGem, OfferToro, AdscendMedia și Revenue Universe. Aceste platforme oferă o metodă ușoară și convenabilă de a câștiga un venit suplimentar fără a fi nevoie să vă deplasați oriunde sau să faceți investiții semnificative.

Câștigați bani în plus prin programul de recomandare

La fel ca în cazul oricărui site GPT de renume, puteți promova site-ul și puteți câștiga comisioane pentru fiecare persoană pe care o aduceți pe platformă. Fiecare înregistrare făcută cu linkul dvs. de promovare vă poate aduce până la 500 de puncte.

Comisioanele diferă în funcție de țara de origine a persoanei pe care o recomandați.

Există trei categorii de țări cu comisioane diferite.

Prima categorie include SUA, Canada și Anglia și vă oferă un comision de 250 de puncte. A doua categorie include majoritatea țărilor din Europa de Vest, precum și unele țări din Asia, Orientul Mijlociu sau Oceania și vă oferă un comision de 150 de puncte.

Ultima categorie include toate țările care nu fac parte din a doua categorie și primiți doar 25 de puncte cu aceste persoane.

Este important de reținut că persoana pe care o recomandați trebuie să acumuleze cel puțin 1.000 de puncte pentru a fi considerată membru activ. Atât dumneavoastră, cât și persoana pe care o recomandați puteți câștiga puncte, nu doar persoana care promovează site-ul.

Cum vă puteți retrage câștigurile?

Aveți 2 opțiuni pentru a vă retrage banii, și anume:

 • PayPal;
 • Carduri cadou (Steam, Minecraft, Rixty și multe altele);
metode de retragere GrabPointsPin

Minimul de retragere pentru PayPal este de 5$ sau 5 150 de puncte. În cazul în care doriți să așteptați și să retrageți când aveți mai mulți bani în cont, o puteți face cu următoarele variante de plată, și anume:

 • 10$ sau 10 300 de puncte;
 • 15$ sau 14 450 de puncte;
 • 20$ sau 20 600 de puncte;
 • 25$ sau 25 750 de puncte;
 • 50$ sau 51 500 de puncte;
 • 100$ sau 103 000 de puncte.

În ceea ce privește retragerea prin carduri cadou, o să vă prezint doar varianta Steam. Minimul de retragere pentru Steam este de 100$ sau 101 230 de puncte. Mă îndoiesc că veți folosi celelalte opțiuni de carduri cadou, de aceea am prezentat doar Steam-ul.

În cazul în care doriți să folosiți și celelalte carduri cadou, dați click pe fiecare dintre acestea pentru a vedea opțiunile prin care vă puteți schimba punctele.

Care sunt avantajele și dezavantajele?

Avantaje

Iată câteva dintre avantajele pe care le oferă platforma GrabPoints:

 • Înregistrarea este gratuită și este disponibilă în România;
 • Puteți câștiga un bonus de 500 de puncte atunci când vă înscrieți;
 • Există mai multe modalități de a câștiga puncte, cum ar fi sondaje, videoclipuri, jocuri sau alte oferte interesante;
 • Există o retragere minimă de 5 dolari, care poate fi destul de ușor de atins;
 • Sunt mai multe opțiuni de retragere, printre care PayPal sau tichete cadou;
 • Procesarea plăților este destul de rapidă, maxim 48 de ore;
 • Serviciul de suport este foarte serios, cu răspunsuri în maxim 24 de ore.

Dezavantaje

Cu toate acestea, există și câteva dezavantaje ale acestei platforme:

 • Chat-ul și serviciul telefonic pentru asistență nu sunt încă implementate;
 • Dacă nu sunteți atenți, conturile dvs. pot fi blocate din diverse motive;
 • Comisioanele primite din promovarea acestui site depind de locația fiecărui utilizator;
 • Deși poate fi folosit pe dispozitive mobile, GrabPoints nu are o aplicație specială pentru Android sau iOS.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unor joburi online part-time de acasă și doriți să câștigați un venit suplimentar online, GrabPoints poate fi o opțiune interesantă, cu multiple moduri de a câștiga puncte și opțiuni flexibile de retragere.

Totuși, ar trebui să fiți conștienți și de dezavantajele menționate mai sus și să urmați cu atenție politicile platformei pentru a evita blocarea contului.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.3 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu