Prediqt Tutorial | Sondaje plătite de pe telefon în PayPal sau tichete cadou

0
(0)

Vă întrebați dacă telefonul mobil pe care îl aveți în mână poate fi o sursă de venit online? Ați răscolit fiecare colț al internetului în căutarea unei aplicații care să vă răsplătească, indiferent de cât timp sau efort decideți să investiți? Haideți să aruncăm o privire la Prediqt, o platformă care vă invită să vă exprimați opiniile prin sondaje sau să vă ocupați de activități simple.

Ce este Prediqt?

Prediqt se numără printre aplicațiile GPT (Get-Paid-To), prin care aveți posibilitatea de a aborda diverse task-uri sau misiuni simple, cum ar fi sondaje, oferte, vizionarea de videoclipuri sau chiar obținerea de beneficii financiare (cash-back) în urma unor cumpărături online.

În vastitatea digitală a internetului, o mulțime de astfel de aplicații promit recompense, dintre care unele sunt de încredere și își răsplătesc utilizatorii fără impedimente.

Există însă și aplicații care ridică semne de întrebare cu privire la integritatea și metodele de recompensare a membrilor. Prin intermediul acestui articol, veți descoperi exact pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a strânge câțiva bani cu ajutorul telefonului mobil.

În ce constă instalarea aplicației Prediqt?

Ca și în cazul altor aplicații prezentate pe blogul meu, voi detalia procesul de instalare pentru Prediqt, chiar dacă pentru unii dintre voi poate părea ceva superficial. Este esențial să înțelegem de ce informații avem nevoie pentru a ne înregistra cu succes.

Instalarea aplicației Prediqt pe dispozitivul mobil nu este o sarcină imposibilă, ci mai degrabă un simplu dans între dumneavoastră și ecranul telefonului dumneavoastră. Pentru a utiliza Prediqt, va trebui să navigați în lumea digitală a magazinului Google Play Store, deoarece aplicația este în prezent doar pentru utilizatorii de Android.

Crearea unui cont nou

Odată ce aplicația este gata de instalare, următorul pas este crearea unui cont nou. Acest lucru se poate face cu un simplu click pe butonul intitulat ”Sign Up” (Înscrieți-vă).

Procesul de înregistrare

Deși pare o treabă descurajantă, procesul de înregistrare este, de fapt, floare la ureche. Veți avea nevoie de următoarele:

 • Adresa dumneavoastră de e-mail;
 • O parolă puternică.

Finalizarea procesului de înregistrare

Un aspect inovator al Prediqt este faptul că nu necesită confirmarea contului.

În mod tradițional, după ce vă înregistrați, vi se cere să vă confirmați contul prin intermediul unui link de verificare trimis pe e-mail. În acest caz, puteți sări peste acest pas. Cu Prediqt, sunteți liber să începeți să completați sondaje plătite de pe telefonul dumneavoastră imediat după înregistrare.

Cum puteți face bani cu telefonul mobil pe aplicația Prediqt?

În fiecare activitate desfășurată pe această platformă, recompensa dvs. va fi reprezentată de puncte QT. Aceste puncte pot fi apoi transformate în bani reali prin diverse metode de plată. Haideți să explorăm împreună fiecare metodă de a genera venituri pe aplicația Prediqt.

Notă: Simplul fapt de a vă autentifica zilnic în contul dvs. (pentru o perioadă de 15 zile sau mai puțin) vă va aduce un bonus de 10 puncte QT.

Completarea ofertelor pe mobil

Una dintre cele mai eficiente modalități de a acumula puncte QT este prin intermediul secțiunii de oferte. Acestea pot fi găsite în secțiunea numită ”Offer Walls”.

Pentru cei care nu sunt familiarizați, ofertele sunt metode de publicitate folosite de diverse platforme online pentru a promova o varietate de aplicații sau site-uri web prin intermediul acestor oferte, de unde și termenul de Offer Walls sau Zid de oferte.

În această secțiune, aveți doar trei opțiuni pentru a îndeplini ofertele. Acestea sunt:

 • AdGem;
 • AdGate;
 • Oferta Toro.

Notă: Cele mai notabile rezultate le-am obținut cu AdGate, prin completarea de sondaje.

După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, aveți de ales între doar trei platforme de licitații online. Acum depinde de dumneavoastră să alegeți oferta care vi se potrivește cel mai bine.

completează oferte AdGatePin
AdGate Oferte de completat

Aceste oferte sunt doar niște task-uri simple care vă vor cere să completați diverse sondaje, să jucați jocuri de puzzle sau să instalați alte aplicații sau jocuri.

Fiecare ofertă va include instrucțiuni pe care trebuie să le urmați, precum și recompense în puncte QT pe care le puteți.

Aceste instrucțiuni trebuie respectate cu strictețe pentru a evita orice probleme legate de modul de plată. Prin urmare, dacă nu respectați aceste instrucțiuni, nu veți fi plătit.

După ce ați îndeplinit oferta, veți primi puncte QT în contul dumneavoastră. Aceste puncte pot fi schimbate în bani prin PayPal sau în carduri cadou electronice.

Câștigați bani pe net din sondaje cu aplicația Prediqt

În această secțiune a aplicației veți acumula cele mai valoroase puncte QT. Pentru a fi eligibil pentru a participa la sondaje plătite pe telefon, este esențial să vă completați profilul.

Profilul dvs. va include detalii precum numele, prenumele, data nașterii, codul poștal și adresa de e-mail. Asigurați-vă că informațiile pe care le introduceți sunt corecte și complete, deoarece nu le veți mai putea modifica ulterior. Pe baza acestor informații, veți primi sondajele corespunzătoare.

Trebuie menționat că numărul de sondaje primite poate varia în funcție de locația fiecărui utilizator. Așadar, nu vă așteptați să aveți acces la același număr de sondaje ca utilizatorii din țări precum SUA, Australia, Germania sau Marea Britanie.

Cum funcționează sondajele Prediqt Paid by Phone?

Mecanismul de completare a sondajelor este similar cu cel al altor aplicații și platforme, precum ZoomBucks, Attapoll sau ySense. Va trebui să răspundeți la un set de întrebări preliminare, care vor determina dacă profilul dvs. este potrivit pentru sondajul respectiv.

După ce ați finalizat sondajul, recompensa în puncte QT va fi adăugată la soldul contului dvs. Se poate întâmpla uneori ca punctele QT să nu fie creditate imediat.

Acest lucru se datorează verificării răspunsurilor date în cadrul sondajelor. Această verificare nu durează însă mult și veți primi în cele din urmă punctele pe care le-ați câștigat.

Câștigați bani înapoi la fiecare cumpărătură realizată în mediul online

În plus, Prediqt are un mic cadou pentru toată lumea. Nu sunteți limitat doar la a răspunde la sondaje plătite de pe telefon sau la oferte asemănătoare pentru a câștiga bani cu această aplicație.

Astfel, pentru cei care sunt pasionați de cumpărături online, Prediqt oferă posibilitatea de a primi bani înapoi la fiecare achiziție pe care o faceți.

oferte de cash-back pe PrediqtPin
oferte de cash-back

În acest domeniu, dispuneți de o varietate de opțiuni pe care le puteți exploata. După cum ilustrează imaginea de mai sus, există diverse site-uri care vă oferă posibilitatea de a câștiga puncte QT pentru cumpărăturile efectuate.

Condițiile și limitările programului de cashback Prediqt

Totuși, s-ar putea să constați că numărul de oferte de cashback disponibile pe Prediqt nu este la fel de generos ca pe alte platforme precum SwagBucks,Tipli, GetPaidTo.com sau Bonusway.

Pentru a primi cashback pentru banii cheltuiți pe aceste site-uri, principala condiție este ca tranzacția să fie făcută prin intermediul aplicației Prediqt. În schimb, veți fi recompensat cu un număr echivalent de puncte QT pentru achiziția dumneavoastră.

Recompensele inactive sau „Idle Rewards” – Ce înseamnă și cum funcționează?

Un concept care pare desprins dintr-un basm, nu-i așa? Dar, în realitate, este cât se poate de real în aplicația Prediqt.

În fiecare minut în care aplicația este deschisă, punctele QT încep să se acumuleze în contul dumneavoastră. Nu este nevoie de acțiuni specifice sau de un anumit nivel de implicare. Cronometrul rulează și punctele se acumulează.

câștigă simplu puncte QTPin
recompense inactive

Trebuie doar să fiți atenți la modul în care telefonul dumneavoastră gestionează consumul de energie.

Este posibil să fie necesară dezactivarea opțiunii ”Mod de economisire a energiei” pentru a evita ca telefonul să intre în modul de așteptare sau să stingă ecranul. În acest fel, veți continua să acumulați puncte la fiecare 60 de secunde.

Rețineți, totuși, că acest lucru poate avea un impact asupra performanței dispozitivului dvs.

Câștiguri modeste în schimbul vizionării de videoclipuri online

Câștiguri suplimentare pot fi obținute în Prediqt prin vizionarea de videoclipuri. Fiecare dintre acestea reprezintă, de fapt, reclame pentru diverse produse, servicii sau jocuri. În secțiunea ”Watch Videos”, veți avea ocazia să vizionați aceste videoclipuri, de maximum 60 de secunde fiecare, în schimbul unor puncte QT.

Trebuie remarcat, totuși, că aceste videoclipuri nu vor transforma aplicația într-un flux semnificativ de venituri. Valoarea recompensei pentru vizionarea unui videoclip este, de obicei, de un punct QT.

Promovați Prediqt și câștigați mai multe puncte QT

Promovarea aplicației Prediqt este o modalitate garantată de a obține mai multe puncte QT. Misiunea dumneavoastră? Să încurajați alți utilizatori să descarce și să utilizeze aplicația Prediqt.

Dacă aveți o platformă de blogging sau participați la forumuri online, puteți distribui linkul dvs. de recomandare Prediqt pentru a atrage noi membri.

Iar dacă sunteți un împătimit al rețelelor sociale precum Facebook, Whatsapp sau Twitter, potențialul de a câștiga prin promovarea Prediqt crește exponențial. Modul în care alegeți să utilizați aceste instrumente depinde în întregime de dumneavoastră.

În calitate de promotor al aplicației Prediqt, vă puteți bucura de următoarele beneficii:

 • 2 puncte QT pentru instalarea aplicației;
 • 5 puncte QT pentru fiecare sondaj sau ofertă finalizată;
 • 10 puncte QT pentru fiecare plată efectuată.

Cum să retrageți câștigurile din Prediqt?

Așa cum am menționat mai sus, activitățile finalizate pe Prediqt aduc puncte QT, care pot fi schimbate în bani prin PayPal sau în tichete cadou. Metoda de plată pe care alegeți să o utilizați depinde de dumneavoastră.

Dacă preferați PayPal, va trebui să acumulați 5.000 de puncte QT (echivalentul a 5 dolari) în contul dumneavoastră. Totuși, dacă alegeți să retrageți prin intermediul criptomonedei Litecoin, puteți face acest lucru cu un minim de 1.000 de puncte QT (adică 1 dolar).

Puteți opta, de asemenea, pentru a vă schimba punctele pe tichete cadou electronice, deși retragerea minimă este de 10.000 de puncte (adică 10 dolari).

Recomandarea mea este să încercați să efectuați retrageri prin cele trei metode, și anume:

 • PayPal (5 dolari);
 • Litecoin (1 dolar);
 • Bitcoin (5 dolari).

Câți bani cu telefonul mobil puteți face cu aplicația Prediqt?

Recompensele în puncte vor varia în funcție de nivelul de implicare. Nu este surprinzător faptul că timpul și efortul pe care le investiți vor influența în mod direct câștigurile potențiale.

Dacă alegeți să vă concentrați pe completarea sondajelor, vă puteți aștepta la câștiguri care pot fluctua între 300 QT și 800 QT, sau între 0,30 și 0,80 dolari.

Completarea sondajelor nu vă va lua mult timp, cel mult 20 de minute sau mai puțin. Chiar dacă oportunitățile oferite sunt decente, acestea nu sunt neapărat extrem de atractive. Spre deosebire de platforme precum MarketAgent, TimeBucks, Gift Hunter Club sau GG2U, această aplicație nu oferă multe oportunități pentru utilizatorii români.

Sondaje plătite pe mobil: Oportunități și limitări

Deși sondajele plătite pe telefon prin intermediul aplicației Prediqt pot fi o modalitate interesantă de a genera venituri suplimentare, este important să fim conștienți de limitările acesteia.

În comparație cu alte platforme, Prediqt poate părea mai puțin atractivă pentru utilizatorii din România. Însă, cu un efort adecvat, puteți transforma această aplicație într-o sursă consistentă de venituri suplimentare.

Care sunt avantajele și dezavantajele?

Acestea sunt avantajele

 • aplicația este disponibilă în România;
 • oferă plata prin PayPal;
 • modalități variate de câștig;
 • minimul de retragere este ușor de atins (suma de 1$);

Acestea sunt dezavantajele

 • serviciul de asistență nu este eficient;
 • aplicația se poate folosi DOAR pe telefoanele android;
 • posibilitatea de a întâlni anumite probleme tehnice;
 • câștigurile sunt foarte mici pentru unele modalități de câștig.

Ce notă de evaluare are pe Google Play?

Cum arată aplicația pentru cei care o folosesc? Prediqt se mândrește cu un rating de 4,4 din 5 pe Google Play, acest lucru se bazează pe peste 13.000 de recenzii din peste 100.000 de descărcări.

Părerile sunt variate, veți găsi impresii pozitive, dar și unele mai critice cu privire la câștigurile obținute prin intermediul acestei aplicații. Majoritatea sunt însă pozitive, ceea ce a contribuit la un rating general destul de ridicat.

Valoarea pe care o aduce Prediqt

Prediqt se poziționează decent în spectrul aplicațiilor de acest gen, cu o ofertă de muncă variată și diverse metode de plată. Este puțin probabil să aveți dificultăți în atingerea pragului minim de retragere de 1 $, având în vedere multiplele oportunități de câștig.

Dacă vă tentează să încercați această aplicație, vă încurajez să folosiți secțiunea de comentarii pentru a vă împărtăși experiența. Ne-ar plăcea să vă auzim opiniile.

Vă mulțumesc pentru atenție și vă doresc succes în timp ce navigați prin lumea fascinantă a sondajelor plătite pe telefon!

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu