Prediqt Tutorial | Sondaje plătite de pe telefon în PayPal sau tichete cadou

0
(0)

Doriți să vă folosiți telefonul mobil pentru a face bani online? Sunteți în căutarea unor aplicații care să vă ofere posibilitatea de obține venituri, indiferent de timpul și efortul depus? Atunci vă prezint Prediqt, o aplicație unde vi se oferă posibilitatea de a completa sondaje de opinie sau alte joburi simple.

Ce este Prediqt?

Prediqt este o aplicație de tip GPT în care veți putea completa diferite task-uri sau joburi simple precum sondaje de opinie, oferte, videoclipuri sau chiar să primiți banii înapoi (cash-back) în urma unor cumpărături online. În mediul online sunt numeroase astfel de aplicații, unele sunt serioase și își plătesc membrii fără nici o problemă.

Dar mai sunt și altele care prezintă anumite suspiciuni cu privire la modul de funcționare și recompensare al membrilor acestora. Prin intermediul acestui articol, veți ști cu siguranță ce trebuie să faceți pentru a câștiga câțiva dolari cu telefonul mobil.

În ce constă instalarea aplicației Prediqt?

Ca și în cazul multor aplicații descrise pe acest site, eu am să vă prezint pașii necesari pentru a instala această aplicație. Chiar dacă pentru unele persoane nu este atât de necesar, este important să cunoaștem ce fel de informații sunt necesare pentru înregistrare.

Instalarea unei aplicații pe telefonul mobil nu este dificilă, trebuie doar să urmați câteva etape pentru a finaliza procesul de înscriere. De aceea, pentru a utiliza aplicația Prediqt trebuie să accesați magazinul Google Play, fiind compatibilă doar pe telefoanele android.

După ce ați instalat aplicația, trebuie să vă creați un cont nou. Acest lucru se va realiza prin folosirea butonului ”Sign Up”.

Formularul de înregistrare este unul foarte simplu de completat, fiind necesare următoarele informații, și anume:

 • adresa de email;
 • parolă.

Ceea ce trebuie remarcat este faptul că nu trebuie să vă confirmați contul. În mod normal, după ce v-ați înregistrat pe o aplicație, era necesar să vă confirmați contul printr-un link de verificare.

Acest link era trimis pe adresa de email cu care v-ați înscris. Nu este cazul să faceți acest lucru pe aplicația Prediqt. Imediat după ce v-ați înregistrat, puteți începe să completați sondaje de opinie sau oferte pe telefonul mobil.

Cum puteți face bani cu telefonul mobil pe aplicația Prediqt?

Pentru toate activitățile realizate pe această aplicație, dumneavoastră veți fi recompensat în puncte QT. Aceste puncte vor putea fi schimbate în bani reali prin intermediul unor procesoare sau metode de plată. În rândurile de mai jos, am să vă explic mai în detaliu fiecare modalitate de a face bani, disponibilă pe aplicația Prediqt.

Notă: Logarea în contul dumneavoastră în fiecare zi (cel mult 15 zile) vă aduce un câștig de 10 puncte QT.

Completați oferte pe telefonul mobil

O modalitate simplă de a câștiga puncte QT este prin intermediul secțiunii de oferte. Aceste oferte sunt disponibile în secțiunea ”Offer Wall”. În cazul în care nu știți, aceste oferte sunt niște modalități de reclamă utilizate de anumite platforme online pentru a promova diverse aplicații sau site-uri prin intermediul unor oferte. De aici și numele de Offer Wall.

completează oferte AdGatePin
AdGate Oferte de completat

În această secțiune, aveți la dispoziție doar 3 posibilități de a completa oferte. Acestea sunt următoarele:

 • AdGem;
 • AdGate;
 • Offer Toro.

Notă: Cele mai bune rezultate le-am obținut cu AdGate prin completarea de sondaje.

După cum puteți observa și în poza de mai jos, puteți folosi doar 3 platforme online de oferte. Acum rămâne doar să selectați oferta cu care doriți să lucrați. Aceste oferte sunt doar niște joburi simple care vă vor cere să completați diverse sondaje, să rezolvați jocuri de tip puzzle sau să instalați alte aplicații sau jocuri.

Fiecare ofertă va conține instrucțiuni de completare precum și recompensa în puncte QT pe care le puteți primi în cazul în care o veți finaliza 100%. Aceste instrucțiuni trebuiesc respectate în totalitate pentru a evita apariția unor probleme cu privire la modul de recompensare. Așadar, dacă nu veți respecta acele instrucțiuni, atunci nu veți fi plătit.

Citește Câștigă bani ca client misterios cu aplicația BeMyEye 

După ce ați completat oferta, veți primi numărul de puncte QT în balanța contului dvs. Aceste puncte vor putea fi schimbate în bani PayPal sau în tichete cadou electronice. Mai multe detalii despre modalitățile de plată, le vom discuta puțin mai târziu.

Câștigați bani pe net din sondaje cu aplicația Prediqt

În această secțiune veți obține cele mai multe puncte QT. Pentru a primi sondaje, este necesar să vă completați profilul. Acest profil va conține informații precum nume, prenume, data nașterii, cod poștal sau adresa de email. Aveți grijă ce informații adaugați, deoarece nu va mai fi posibil să modificați. Pe baza acestor informații, veți primi sondaje.

Este important de știut faptul că numărul de sondaje depinde de locația fiecărui membru, Drept urmare, nu vă puteți aștepta să primiți același număr de sondaje cu persoane care locuiesc în țări precum SUA, Australia, Germania sau Anglia.

Procesul de completare al acestor sondaje este același cu alte site-uri sau aplicații precum Attapoll sau ySense. Veți trece printr-o serie de întrebări de calificare. Aceste întrebări vor stabili dacă sunteți potrivit sau nu pentru a completa acel sondaj de opinie.

După ce ați completat acele sondaje, veți primi recompensa în puncte QT în balanța contului dvs. Se mai întâmplă câteodată ca punctele QT obținute să nu fie trimise imediat. Acest lucru se întâmplă atunci când răspunsurile date în sondaje vor fi verificate. Verificarea nu va dura mult timp și în cele din urmă veți fi creditat cu punctele câștigate.

Câștigați bani înapoi la fiecare cumpărătură realizată în mediul online

După cum puteți vedea, Prediqt oferă câte puțin din fiecare. Adică, nu sunteți obligat doar să faceți sondaje sau alte oferte similare pentru a face bani cu această aplicație. De aceea, pentru cei care fac cumpărături online, Prediqt le oferă posibilitatea de a obține banii înapoi la fiecare cumpărătură pe care o realizează.

oferte de cash-back pe PrediqtPin
oferte de cash-back

În această secțiune aveți mai multe opțiuni pe care le puteți utiliza. După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, aveți câteva site-uri care vă pune la dispoziție oportunitatea de a obține puncte QT la cumpărăturile realizate.

Din păcate, nu sunt foarte multe oferte de cash-back disponibile pe Prediqt, dacă face o comparație cu site-uri precum SwagBucks sau GetPaidTo.com.

Pentru a primi banii înapoi pentru banii cheltuiți pe acele site-uri de cashback, condiția principală este ca tranzacția să se realizeze prin intermediul aplicației Prediqt. Astfel, dumneavoastră veți fi recompensat cu numărul de puncte QT echivalent cumpărăturii realizate.

Ce sunt recompensele inactive sau Idle Rewards”?

Vă spun sincer că este pentru prima dată când întâlnesc acest gen de a câștiga ceva pe o aplicație mobilă. La fiecare 60 de secunde, veți primi 2 puncte QT. Drept urmare, atâta timp cât veți lăsa acel cronometru să meargă, veți obține puncte QT.

câștigă simplu puncte QTPin
recompense inactive

Puteți să dezactivați opțiunea ”Power Saving Mode” pentru ca telefonul mobil să nu intre în modul ”Sleep” sau să se închidă ecranul. Și astfel, veți putea obține câte 2 puncte la fiecare 60 de secunde.

Singurul aspect negativ este cu privire la performanțele telefonului mobil. În mod cert, acesta va fi afectat de o utilizare pe un termen mult mai mare decât de obicei.

Faceți bani din vizionarea de videoclipuri online

De asemenea, puteți urmări diverse videoclipuri în schimbul unor puncte QT. Aceste videoclipuri sunt niște reclame la diferite produse, servicii sau jocuri. Videoclipurile sunt afișate în secțiunea ”Watch Videos”. Durata acestor videoclipuri nu este foarte mare, acestea ajungând la maxim 60 de secunde.

Din păcate, nu veți face nimic cu aceste videoclipuri. Recompensa este atât de mică încât nu merită nici să dați click pe această secțiune din curiozitate. În mod normal, un videoclip vă aduce un ”venit” de 1 punct QT. Acum înțelegeți de ce spun că se câștigă foarte puțin cu aceste videoclipuri reclamă.

Promovați Prediqt și câștigați mai multe puncte QT

Pentru a beneficia de avantajele promovării acestei aplicații, trebuie să convingeți alte persoane să instaleze și să utilizeze Prediqt. Dacă aveți un blog sau activați pe un site de tip forum, vă puteți promova link-ul de referință pentru a aduce noi persoane.

În cazul în care sunteți un fan al rețelelor de socializare precum Facebook, Whatsapp sau Twitter, atunci aveți mai multe șanse să obțineți ceva notabil din promovarea acestei aplicații. Depinde de dumneavoastră ce strategie veți folosi pentru a primi aceste beneficii în urma promovării.

Astfel, promovarea aplicației Prediqt vă poate aduce următoarele avantaje, și anume:

 • 2 puncte QT pentru instalarea aplicației;
 • 5 puncte QT pentru fiecare sondaj sau ofertă completată;
 • 10 puncte QT pentru fiecare plată finalizată.

Ce metode de plată online sunt utilizate pentru retragere?

Cum am mai spus, activitățile completate vă aduc puncte QT. Aceste puncte QT se pot schimba în PayPal sau tichete cadou. Acum depinde ce metodă de plată doriți să folosiți. Pentru cei care preferă procesorul online PayPal, ar trebui să aveți în balanța contului 5 000 de puncte QT, adică suma de 5$.

Dar minimul de retragere este de 1$, adică 1 000 de puncte QT și se poate retrage doar prin cripto moneda Litecoin. Desigur că puteți schimba punctele și în tichete electronice cadou dar minimul de retragere se ridică la suma de 10$ (10 000 de puncte). Drept urmare, eu vă recomand să retrageți prin cele 3 metode, și anume:

 • PayPal (5$);
 • Litecoin (1$);
 • Bitcoin (5$).

Câți bani cu telefonul mobil puteți face cu aplicația Prediqt?

Numărul de puncte va depinde de cât de implicat veți fi. Timpul și efortul depus va afecta cu siguranță potențialul de câștig. Dacă veți opta pentru a completa sondaje, vă puteți aștepta la niște câștiguri care pot varia între 300 QT și 800 QT, adică 0.30$ și 0.80$.

Sondajele nu vor avea o durată de completare prea mare, maxim 20 de minute sau chiar și mai puțin. Oportunitățile oferite nu sunt rele, dar, în nici un caz, nu sunt foarte atractive. Spre deosebire de site-uri precum TimeBucks sau GG2U, această aplicație nu oferă prea multe șanse pentru cei care locuiesc în România.

Care sunt avantajele și dezavantajele?

Acestea sunt avantajele

 • aplicația este disponibilă în România;
 • oferă plata prin PayPal;
 • modalități variate de câștig;
 • minimul de retragere este ușor de atins (suma de 1$);

Acestea sunt dezavantajele

 • serviciul de asistență nu este eficient;
 • aplicația se poate folosi DOAR pe telefoanele android;
 • posibilitatea de a întâlni anumite probleme tehnice;
 • câștigurile sunt foarte mici pentru unele modalități de câștig.

Ce notă de evaluare are pe Google Play?

Nota de evaluare în magazinul online Google Play este de 4.4 din 5 posibile, având peste 13 000 de recenzii din peste 100 000 de descărcări. Recenziile sunt împărțite. Veți găsi recenzii pozitive dar și niște opinii negative cu privire la câștigurile realizate cu această aplicație. Dar, cele mai multe sunt pozitive, ceea ce a dus la o notă destul de mare de evaluare din partea acestora.

Prediqt este o aplicație decentă, adică sunt aplicații care oferă și mai puțin. Oferta de joburi este una diversificată, având multiple mijloace de plată. Nu cred că veți întâmpina vreo problemă pentru a atinge minimul de retragere de 1$, dacă luam în calcul posibilitățile de câștig.

În cazul în care v-ați decis să încercați această aplicație, vă rog să utilizați secțiunea de comentarii pentru a vă expune punctul de vedere.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania