Modalități de a face bani în timpul liber cu Cryptoniters | Merită sau nu?

0
(0)

Este o idee bună să folosiți un site GPT pentru a câștiga bani în timpul liber? Există site-uri GPT, cum ar fi Fruitlab, Cryptoniters, FireFaucet sau Cointiply, care oferă o modalitate ușoară de a câștiga un venit suplimentar lucrând online de la domiciliu cu jumătate de normă.

Cu toate acestea, trebuie să fim atenți la faptul că nu toate site-urile GPT sunt serioase și pot fi folosite pentru a aduce beneficiile financiare dorite. Este important să vă documentați și să aflați informații despre site-ul pe care urmează să îl folosiți înainte de a vă crea un cont.

În acest articol vom analiza Cryptoniters, un site GPT care pare a fi serios și care oferă oportunități de a câștiga bani în timpul liber chiar din confortul casei tale.

Ce este Cryptoniters?

Cryptoniters este un site GPT unde puteți câștiga bani în timpul liber, participând la activități simple, cum ar fi reclame PTC, jocuri, tombole, concursuri sau diverse oferte, inclusiv sondaje, instalarea de aplicații sau vizionarea de videoclipuri.

Aceste modalități de a face bani nu necesită abilități speciale, sunt ușor de făcut și pot fi realizate în timpul liber.

Dar ce beneficii financiare pot aduce aceste locuri de muncă online part-time de acasă? Merită să investiți timp și efort în aceste activități?

Aflați răspunsurile la aceste întrebări citind acest articol.

Cum va puteti inregistra pe Cryptoniters?

Pentru a putea beneficia de serviciile site-ului, trebuie să vă înregistrați.

Aceasta este o procedură simplă, realizată prin completarea unui formular de înregistrare.

Formularul va include următoarele câmpuri:

 • nume de utilizator;
 • adresă de e-mail;
 • parolă;
 • sex (masculin sau feminin);
 • țara de reședință.

Este important să adăugați o adresă de e-mail validă, deoarece veți primi un link de confirmare. În caz contrar, nu veți putea utiliza serviciile oferite de Cryptoniters.

Ce modalități de a face bani în timpul liber sunt oferite de Cryptoniters?

Aceasta este partea preferată de mulți dintre noi atunci când dorim să facem bani în timpul liber prin colaborarea cu site-uri specializate. Dar câți bani putem face cu astfel de site-uri și este nevoie de investiții pentru a retrage banii?

Personal, am folosit multe astfel de site-uri, în special cele cu reclame PTC, dar, din păcate, nu sunt atât de profitabile. Cu toate acestea, nu sunt complicate și veți fi recompensat în funcție de efortul depus.

Există, totuși, câteva site-uri care se apropie de nivelul Cryptoniters și pe care le recomand, cum ar fi Paidverts, Adbtc.TOP, PTCShare sau CoinPayU. Acestea sunt considerate unele dintre cele mai serioase site-uri din acest moment și am investit sume destul de substanțiale în Paidverts și PTCShare.

Revenind la subiectul acestui articol, Cryptoniters ne oferă mai multe modalități de a face bani online de acasă cu jumătate de normă, inclusiv:

 • Secțiunea „FAUCET”;
 • linkuri scurte;
 • anunțuri PTC;
 • joburi simple;
 • mineritul CPU;
 • concursuri;
 • jocuri.

Înainte de a vă oferi detalii despre fiecare metodă, este important de știut că acest site folosește reclame POP-AD, ceea ce înseamnă că atunci când faceți click pe o pagină, se va deschide o altă pagină cu o reclamă.

Este recomandat să aveți activat un program anti-virus pentru a preveni apariția unor situații nedorite.

Obținerea de monede cu secțiunea ”FAUCET”’

Acest joc din secțiunea „FAUCET” vă poate oferi o oportunitate interesantă. Tot ce trebuie să faceți este să dați click pentru a nimeri un număr aleatoriu între 1 și 99.999.

faucet monede Pin
Faucet

Cu cât numărul este mai mare, cu atât mai multe monede veți obține. Dacă reușiți să nimeriți 99.999, veți câștiga 2.000 de monede – o recompensă generoasă.

Dar nu vă faceți planuri prea mari, deoarece probabilitatea de a nimeri acest număr este foarte mică. De obicei, veți obține numere între 1 și 80.000, ceea ce vă va oferi doar 6 monede la fiecare 5 minute.

Teoretic, această metodă vă poate aduce până la 154 de monede sau puncte. În acest moment, Cryptoniters are aproximativ 22 de astfel de legături.

shortlink CryptonitersPin
Linkuri scurte

În imaginea de mai sus, puteți vedea cam cât de mult puteți câștiga de pe urma unui astfel de link.

Atunci când faceți click pe link, va apărea o pagină cu o imagine captcha. După ce o rezolvați, veți fi redirecționat către mai multe pagini cu reclame.

Vă rog să aveți în vedere că aceste pagini conțin publicitate POP AD și va trebui să așteptați 10 secunde înainte de a trece la următoarea pagină cu reclame.

imagine captcha shortlinkPin
Imagine Captcha

În mod normal, veți avea 3 astfel de pagini cu reclame de vizualizat.

Trebuie să aveți răbdare și să le urmăriți pe toate pentru a obține o mică recompensă de 7 monede, adică 0,0007 dolari.

Bani online din reclame PTC

În această secțiune, puteți câștiga bani în timpul liber vizitând site-uri promovate de membrii acestei comunități GPT. Vizualizând aceste reclame PTC, veți primi o recompensă cuprinsă între 3 și 4 monede, adică o sumă de 0,0004 dolari pe fiecare reclamă.

clickuri din reclame PTCPin
Reclame PTC

Aceste reclame sunt scurte și durează doar 10 secunde fiecare. De asemenea, trebuie să le vizualizați una câte una, fără posibilitatea de a deschide mai multe file pentru a economisi timp.

În prezent sunt disponibile 13 reclame, dar numărul acestora poate varia în funcție de cine cumpără spațiul publicitar. Aceste joburi online part-time, care pot fi făcute de acasă, vă pot aduce un venit suplimentar minim în timpul liber.

Completarea de joburi online de acasă

În comparație cu alte modalități de a face bani pe acest site, aceste joburi oferă recompense mult mai mari și sunt perfecte pentru a face bani în timpul liber.

Printre acestea se numără activități precum:

 • Acordarea unui vot de încredere pe forumuri specializate, cum ar fi EarnHub sau FaucetPay;
 • Crearea de subiecte pe forumuri precum eMoneySpace Forum, CariGold Forum, DreamTeamMoney Forum, Foro-PTC, Mmo4me sau BeerMoneyForum;
 • Crearea unui logo pentru un site web;
 • Promovarea criptomonedelor pe Reddit;
 • Realizarea unui videoclip pe Youtube care să prezinte informații despre criptomonede.
job youtube CryptonitersPin
Job Youtube

Toate aceste locuri de muncă au un sistem de recompensă care poate începe de la 100 de monede și poate ajunge până la 5 000 de monede. Pentru a obține recompensa, trebuie să furnizați dovada că ați finalizat cu succes jobul.

Există, de asemenea, posibilitatea de a folosi procesorul pentru a mina, dar nu este recomandat din cauza riscurilor implicate.

Completarea ofertelor, cum ar fi sondaje, videoclipuri sau jocuri

Pe Cryptoniters, puteți câștiga bani în timpul liber, completând oferte precum sondaje, videoclipuri sau jocuri.

Astfel de oferte sunt disponibile și pe alte site-uri, cum ar fi Latium, Paid to Read Email sau Survey Savvy. Dar aici vei lucra doar cu platforme specializate în acest tip de joburi online part-time de la domiciliu, cum ar fi Wannads, AdGem, KiwiWall, CPALead și Personaly.

Acestea oferă oportunități variate de câștig și, în timp, numele acestora se pot schimba prin eliminarea sau adăugarea altora.

Care sunt abonamentele oferite de Cryptoniters?

Puteți să vă îmbunătățiți veniturile cu ajutorul abonamentelor. După crearea unui cont nou, veți primi gratuit abonamentul „BASIC„.

Pentru a vă crește veniturile în timpul liber și pentru a găsi joburi part-time online de acasă, sunt disponibile următoarele opțiuni de abonament:

 • Silver (3,99 USD pe lună);
 • Gold (5,99 dolari pe lună);
 • Diamond (8,99 $ pe lună).

Folosind aceste abonamente, puteți câștiga mai mulți bani și vă puteți îmbunătăți veniturile din activități online.

În ce constă programul de promovare?

Programul de promovare constă în obținerea de bani în timpul liber prin intermediul linkului special pe care îl primiți. Pentru a câștiga comisioane, trebuie să fiți activ și să atrageți noi persoane.

Comisioanele din acest program sunt următoarele:

 • Comision de 10% din câștigurile obținute în secțiunea „Faucet”;
 • 8% comision din ofertele finalizate;
 • 10% comision din câștigurile din linkul scurt.

Câștigurile sunt destul de scăzute, dar se aplică la aproape toate joburile online cu jumătate de normă de la domiciliu oferite de acest site.

Există, de asemenea, opțiunea de a cumpăra referali, dar nu este recomandat să investiți bani în acest sens. Prețul unui referal este de 0,50 dolari și nimeni nu garantează că veți obține profit de pe urma acestora.

Chiar dacă site-ul afirmă că acești referali sunt activi, nu poți fi sigur de activitatea lor. Prin urmare, evitați să investiți bani în acest sistem de recomandare.

Care sunt metodele de plată?

Cryptoniters acceptă mai multe metode de plată, iar retragerea banilor este rapidă și ușoară.

Puteți retrage bani în timpul liber și puteți profita de joburi online cu jumătate de normă de la domiciliu.

Puteți alege dintre următoarele metode de retragere:

 • FaucetPay, cu o retragere minimă de 0,01$;
 • ExpressCrypto, cu o retragere minimă de 0,01 dolari;
 • Payeer, cu o retragere minimă de 0,02 dolari;
 • Coinbase, cu o retragere minimă de 0,20 dolari;
 • BEP20 BSC, cu o retragere minimă de 0,90 dolari.

Merită sau nu?

Cu părere de rău, nu pot da un răspuns pozitiv.

Câștigurile sunt nesemnificative, indiferent de metoda „câștigătoare” pe care o alegeți. Având în vedere că o monedă valorează doar 0,0001 dolari, este clar că nu veți câștiga prea mult. Chiar dacă investiți bani (ceea ce nu este recomandat), nu veți obține mare lucru din această „afacere”.

Acest design a fost observat și pe alte site-uri, care nu au rezistat în timp.

Pentru România, Cryptoniters nu este o soluție bună pentru a câștiga bani în timpul liber sau pentru joburi online part time de la domiciliu.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu