Modalități de a face bani în timpul liber cu Cryptoniters | Merită sau nu?

0
(0)

Ultima actualizare pe 9 octombrie 2022 de Jonas

Se recomandă utilizarea unui site GPT pentru a câștiga bani online? Site-urile GPT, precum Fruitlab, Cryptoniters, FireFaucet sau Cointiply, oferă o modalitate ușoară de a obține venituri suplimentare.

Dar asta nu înseamnă că toate site-urile GPT constituie un mijloc serios de a ne aduce acele beneficii financiare mult râvnite.

Chiar dacă aceste site-uri ne oferă multe oportunități de câștig, este indicat să ne documentăm bine înainte de a trece la etapa de creare a unui nou cont.

În acest articol vă voi prezenta un site GPT numit Cryptoniters.

La prima vedere, Cryptoniters pare a fi un site serios, cu destule posibilități de a face bani direct din confortul casei dumneavoastră.

Ce este Cryptoniters?

Cryptoniters este un site GPT unde putem obține mici venituri din activități simple, cum ar fi reclame PTC, jocuri, loterii, concursuri sau diverse oferte (sondaje de opinie, instalarea de aplicații sau vizionarea de videoclipuri).

După cum puteți vedea, modalitățile de a face bani nu sunt complicate. Dar cât de profitabile sunt acestea? Merită să ne petrecem timpul liber desfășurând aceste activități?

Răspunsul la aceste întrebări îl veți afla doar citind acest articol.

Cum va puteti inregistra pe Cryptoniters?

Înainte de a vedea ce are de oferit site-ul Cryptoniters, trebuie să ne creăm un cont.

Acest lucru poate fi făcut prin completarea unui formular de înregistrare.

Respectivul formular de înregistrare va conține următoarele rubrici:

 • nume de utilizator;
 • adresa de e-mail;
 • parolă;
 • sexul (masculin sau feminin);
 • țara de reședință.

Este important să adăugați o adresă de e-mail reală, deoarece veți primi un link de confirmare. Dacă nu reușiți să vă confirmați contul, nu veți putea utiliza acest site.

Ce modalități de a face bani în timpul liber sunt oferite de Cryptoniters?

Aceasta este partea pe care cei mai mulți dintre noi o preferă, atunci când ne gândim să colaborăm cu un astfel de site pentru a face bani. Câți bani facem cu asemenea site-uri? Sunt necesare anumite investiții pentru a retrage bani?

Eu, de exemplu, am folosit multe astfel de site-uri specializate pe reclame PTC. Din păcate, reclamele PTC nu sunt atât de profitabile. Într-adevăr, nu sunt complexe, dar veți primi și o recompensă pe măsura efortului depus.

Singurele site-uri care se apropie cât de cât de Cryptoniters pe care le folosesc și unde am investit bani sunt Paidverts, Adbtc.TOP, PTCShare, sau CoinPayU. De altfel, acestea sunt considerate unele dintre cele mai serioase site-uri în acest moment. De aceea, am avut și curajul să investesc sume destul de consistente de bani în Paidverts sau PTCShare.

Să revenim la subiectul acestui articol.

Cryptoniters ne oferă următoarele modalități de a face bani pe internet, și anume:

 • secțiunea ”FAUCET”;
 • linkuri scurte;
 • reclamele PTC;
 • joburi simple;
 • mineritul CPU;
 • concursuri;
 • jocuri.

Înainte de a vă oferi câteva informații despre fiecare în parte, este important de știut că acest site folosește reclame POP-AD, adică atunci când faceți click pe o pagină, se va deschide o altă pagină cu o reclamă. Este recomandat să aveți activat un program antivirus pentru a preveni apariția unor situații nedorite.

Obținerea de monede cu secțiunea ”FAUCET”’

Ce trebuie să faceți aici?

Ei bine, acesta este un joc în care pur și simplu trebuie să faceți click pentru a nimeri un număr de la 1 la 99 999. Dacă sunteți suficient de norocos pentru a nimeri 99 999, atunci veți câștiga 2 000 de monede.

faucet monede Pin
Faucet

Dar nu vă bucurați, probabilitatea de a nimeri acest număr este foarte mică. În mod normal, veți obține doar numere între 1 și 80 000, ceea ce înseamnă că veți primi 6 monede la fiecare 5 minute.

Teoretic, puteți obține până la 154 de monede sau puncte din această secțiune. La momentul publicării acestui articol, existau aproximativ 22 de linkuri scurte pe Cryptoniters.

shortlink CryptonitersPin
Linkuri scurte

În imaginea de mai sus, puteți vedea cam cât de mult puteți obține de pe urma unui link scurt.

Dacă faceți clic pe un link, se va deschide o pagină în care va fi afișată o imagine captcha. După ce ați rezolvat-o, veți fi direcționat către mai multe pagini cu reclame.

imagine captcha shortlinkPin
Imagine Captcha

Atenție! Aceste pagini cu anunțuri conțin publicitate POP AD. Vi se va da un ”timer” de 10 secunde, după care veți trece la următoarea pagină de anunțuri. În mod normal, veți avea 3 astfel de pagini de anunțuri. Așa că trebuie să aveți multă răbdare. După ce ați terminat de vizionat aceste pagini publicitare, veți primi o mică recompensă de 7 monede, adică 0,0007 dolari.

Bani online din reclame PTC

În această secțiune va trebui să vizitați o serie de site-uri care sunt promovate de anumiți membri ai acestui site GPT. Recompensa pentru vizitarea acestor reclame variază de la 3 monede la 4 monede, adică veți primi ”mult așteptata” sumă de 0,0004 dolari per reclamă.

clickuri din reclame PTCPin
Reclame PTC

Anunțurile vor dura 10 secunde și pot fi vizualizate unul după altul, adică nu puteți deschide mai multe tab-uri pentru a reduce timpul de vizualizare.

Numărul de reclame disponibile este de 13, acesta se poate schimba în funcție de cine cumpără reclamă.

Completarea de joburi online de acasă

Spre deosebire de modalitățile enumerate mai sus, joburile oferă recompense mult mai mari.

Aceste joburi cuprind activități precum:

 • acordarea unui vot de încredere pe anumite forumuri specializate, cum ar fi EarnHub sau FaucetPay;
 • crearea de subiecte pe forumuri precum eMoneySpace Forum, CariGold Forum, DreamTeamMoney Forum, Foro-PTC, Mmo4me sau BeerMoneyForum;
 • elaborarea unui logo pentru acest site;
 • promovarea Cryptoniters pe Reddit;
 • realizarea unui videoclip pe Youtube care să prezinte informații despre Cryptoniters.

Toate aceste joburi au un sistem de recompensare care poate începe de la 100 de monede și poate ajunge până la 5 000 de monede.

job youtube CryptonitersPin
Job Youtube

Pentru a obține recompensa, trebuie să furnizați dovada că ați finalizat cu succes jobul respectiv.

De asemenea, puteți folosi procesorul pentru a mina, dar nu voi intra în detalii pentru că nu recomand acest lucru. Sunt prea multe riscuri pentru a obține niște recompense modeste.

Completarea ofertelor, cum ar fi sondaje, videoclipuri sau jocuri

Ați mai văzut acest tip de oferte și pe alte website-uri, printre care Latium, GetPaidTo, Paid to Read Email sau Survey Savvy.

Pe Cryptoniters, veți lucra doar cu câteva platforme specializate în acest tip de oferte. Aici putem enumera câteva, precum:

 • Wannads;
 • AdGem;
 • KiwiWall;
 • CPALead;
 • Personaly.

Numele lor nu sunt foarte importante, deoarece în timp vor suferi unele modificări, în sensul că unele vor fi eliminate și altele adăugate.

Care sunt abonamentele oferite de Cryptoniters?

Câștigurile pot fi îmbunătățite prin achiziționarea de abonamente. Atunci când creați un cont nou, veți primi automat abonamentul ”BASIC”, care este, de asemenea, gratuit.

Teoretic, pentru a vă crește valoarea câștigurilor, aveți la dispoziție alte 3 abonamente, și anume:

 • Silver (3.99$ pe lună);
 • Gold (5,99$ pe lună);
 • Diamond (8,99 pe lună).

În ce constă programul de promovare?

Pentru a câștiga comisioane de la persoanele care se înscriu pe acest site prin intermediul linkului dvs. de promovare, trebuie să fiți activ.

Veți primi un link special pe care îl veți folosi pentru a atrage noi persoane.

Câștigurile din acest program de promovare sunt după cum urmează:

 • 10% comision din câștigurile din secțiunea ”Faucet”;
 • 8% comision din ceea ce obțin din ofertele completate;
 • 10% comision din câștigurile obținute din link-urile scurte.

Din câte puteți vedea, câștigurile sunt foarte mici, ceea ce este valabil pentru aproape tot ceea ce veți face pe site.

Aveți, de asemenea, opțiunea de a cumpăra referali care nu au folosit un link de promovare. Eu nu recomand să investiți bani în cumpărarea de referali.

Pentru a face conversație, prețul unui referal este de 0,50 dolari. Ceea ce trebuie menționat despre cumpărarea de referali este că nimeni nu garantează că veți obține profit de pe urma acestora. Chiar dacă pe site se precizează că acești referali sunt activi, nu puteți fi siguri de activitatea lor. În consecință, evitați să băgați bani în acest sistem de referali.

Care sunt metodele de plată?

Aici Cryptoniters se descurcă oarecum bine, în sensul că nu impune o retragere minimă prea exagerată.

Pentru a retrage de pe acest site, veți avea la dispoziție următoarele metode de retragere:

 • FaucetPay cu un minim de retragere de 0,01 dolari;
 • ExpressCrypto cu o retragere minimă de 0,01$;
 • Payeer cu o retragere minimă de 0,02 dolari;
 • Coinbase cu o retragere minimă de 0,20 dolari;
 • BEP20 BSC cu o retragere minimă de 0,90 dolari.

Merită sau nu?

Din păcate, nu vă pot da un răspuns pozitiv. Câștigurile sunt foarte mici, indiferent de metoda ”câștigătoare” pe care o alegeți. Având în vedere că 1 monedă valorează 0,0001$, vă puteți da seama la ce fel de câștiguri vă puteți aștepta. Chiar dacă investiți bani (nu vă recomand) tot nu veți obține prea mult din această ”afacere”.

Acest design l-am observat și pe alte site-uri, care nu au reușit să reziste în timp. Pentru România, site-ul Cryptoniters nu este o soluție bună pentru a face bani.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania