Sondaje online gratuite | Lucrul de acasă cu Survey Savvy

5
(1)

Completarea de sondaje online gratuite poate fi o modalitate simplă și distractivă de a vă îmbunătăți veniturile pe internet. Grupurile specializate în aceste sondaje vă răsplătesc pentru participarea la diverse sondaje de opinie sau oferte similare.

Este o modalitate reală de a câștiga bani online prin intermediul acestor sondaje. Desigur, se pot obține venituri decente, dar trebuie să țineți cont și de faptul că există o mică posibilitate să nu vă calificați pentru unele dintre ele.

Cu toate acestea, merită să încercați această metodă gratuită de a face bani online. Așadar, pentru a vă introduce în lumea fascinantă bazată pe sondaje online gratuite, vă prezint site-ul Survey Savvy. Acesta vă prețuiește opiniile și vă recompensează pentru că vă exprimați punctele de vedere pe diferite subiecte.

Cu alte cuvinte, deciziile dumneavoastră pot fi puse în valoare prin intermediul acestor sondaje online gratuite.

Ce este Survey Savvy?

Survey Savvy, fondată în 1999 de compania americană Luth Research din San Diego, oferă posibilitatea de a câștiga recompense în bani prin completarea de sondaje online.

Mai mult, pentru a facilita accesul la aceste sondaje online gratuite, Survey Savvy pune la dispoziție aplicația mobilă SavvyConnect, lansată în 2009.

Pentru a începe să profitați de aceste recompense oferite de Survey Savvy, trebuie să vă înregistrați pe site-ul acestora.

Înregistrarea implică furnizarea de informații personale, cum ar fi:

  • nume, prenume;
  • adresa de email;
  • o parolă de securizare al contului dvs;
  • țara de origine;
  • adresa de domiciliu;
  • data de naștere;
  • sexul;
  • câteva întrebări de securitate.

La o privire mai atentă, veți descoperi că procesul de înregistrare pe acest site necesită ceva mai multă atenție.

Acest lucru se datorează necesității de a furniza mai multe informații personale decât suntem obișnuiți să furnizăm în urma înregistrării pe alte site-uri similare.

Cum puteți face bani din sondaje online gratuite cu Survey Savvy?

Cu Survey Savvy, puteți câștiga bani prin participarea la sondaje online gratuite. Cu ajutorul acestor companii specializate în culegerea opiniilor, gândurilor și experiențelor utilizatorilor cu privire la produse și servicii, vă puteți valorifica cunoștințele. Aceste companii acționează ca intermediari între utilizatori și corporații bine cunoscute.

Citește și Sondaje efectuate pe internet | Așteptări, recomandări și sfaturi de urmat

Pentru a primi invitații la sondaje, trebuie să vă creați un profil care să conțină informații precum numele, adresa, data nașterii, nivelul de educație etc. Invitațiile la sondaje vor fi selectate pe baza profilului dumneavoastră.

Fiecare invitație va conține:

  • un număr de identificare;
  • valoarea sondajului și durata acestuia.

După ce faceți click pe numărul de identificare, veți afla despre ce este vorba în cadrul sondajului. Înainte de a începe sondajul propriu-zis, vi se va cere să răspundeți la câteva întrebări de calificare, care vor determina dacă sunteți eligibil pentru a completa sondajul respectiv.

Valoarea recompensei pentru aceste sondaje online gratuite poate varia între 40 de cenți și un dolar.

Deși există și sondaje cu recompense mai mari, acestea sunt mai puțin frecvente și necesită mai mult efort. Potențialul de câștig este de maximum un dolar pentru o perioadă de 5 minute până la 30 de minute.

Principala problemă cu completarea de sondaje online gratuite este locația, care descalifică un număr mare de utilizatori. Deseori, descalificarea apare în timp ce se răspunde la întrebările de calificare sau în timp ce se completează efectiv sondajul.

Completați sondaje online gratuite pe telefon cu SavvyConnect

Completarea de sondaje online gratuite este posibilă de pe telefon cu ajutorul platformei Survey Savvy.

SavvyConnect și sondaje online gratuitePin

Lansată în 2009, aplicația SavvyConnect oferă acest serviciu și poate fi instalată pe cel mult trei dispozitive, cum ar fi un computer, un laptop sau un telefon mobil, cu aceeași adresă IP. Instalarea acestei extensii pe fiecare dispozitiv aduce o recompensă de 5 dolari.

SavvyConnect furnizează informații despre comportamentul dumneavoastră online, care sunt folosite de diverse companii pentru a crea sau îmbunătăți serviciile sau produsele lor.

Program de promovare pe 2 niveluri de referință

Cu acest program de recomandare, veți primi comisioane pe două niveluri. Acesta este un aspect care face diferența față de alte site-uri similare.

Atunci când membrii pe care îi recomandați sunt activi și completează cu succes sondaje online gratuite, veți obține venituri pasive din activitatea acestora pe Survey Savvy.

Care sunt metodele de plată?

Să începem cu aspectul pozitiv al procesului de retragere: suma minimă necesară pentru a solicita o retragere. Aceasta este de numai 1 dolar.

Cu toate acestea, în ciuda acestui minim convenabil, opțiunile de retragere sunt limitate. Singura modalitate de a vă retrage banii este prin cec.

Lipsa de disponibilitate a opțiunii de retragere prin PayPal poate fi considerată un dezavantaj major.

O altă problemă este durata de timp necesară pentru a primi cecul, care poate fi de până la 12 săptămâni. Acest lucru a stârnit îngrijorarea unor utilizatori, dar toate plățile au fost onorate cu succes în cele din urmă.

Merită sau nu?

Ceea ce vă pot spune cu certitudine este că Survey Savvy este o companie de sondaje serioasă care vă plătește în bani reali și nu în bonuri cadou sau alte metode de recompensare.

Cu toate acestea, numărul de sondaje pentru România este destul de mic.

Probabilitatea de a fi descalificat este destul de mare. Având în vedere faptul că este gratuit, puteți face o încercare cu Survey Savvy, mai ales cu extensia SavvyConnect.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu