Sondaje online gratuite | Lucrul de acasă cu Survey Savvy

5
(1)

Ultima actualizare pe 28 ianuarie 2023 de Jonas

Îmbunătățirea veniturilor prin completarea de sondaje online gratuite poate fi o modalitate simplă dar și amuzantă de a face bani în mediul online. Internet-ul este plin de astfel de grupuri specializate în realizarea de chestionare online, care își recompensează membrii pentru activități precum participarea la diverse sondaje de opinie precum și alte oferte similare.

Completarea acestor sondaje online gratuite este un mod legitim de a face bani online. Într-adevăr se pot obține venituri decente folosind aceste sondaje, dar trebuie să cunoașteți și cealaltă latură, și anume că, există o probabilitate, nu foarte mare, de a nu vă califica pentru toate aceste chestionare la care suntem invitați.

Cu toate acestea, merită încercată și această metodă de a face bani online, mai ales că este gratuită. Drept urmare, pentru a vă introduce în această minunată lume a sondajelor online, o să vă prezint un site, care se numește Survey Savvy. Acest site acordă o mare importanță gândirii pe care o aveți dumneavoastră și vă răsplătește pentru a cunoaște punctele dvs. de vedere cu privire la diverse domenii de activitate. Cu alte cuvinte, motivele care stau în spatele deciziilor luate de către dvs. pot fi valorificate în bani prin intermediul acestor sondaje online gratuite.

Ce este Survey Savvy?

Survey Savvy a fost înființată în anul 1999 de către compania americană Luth Research, având sediul în orașul San Diego. Această platformă permite oportunitatea de a completa chestionare online în schimbul unor recompense în bani. Mai mult decât atât, Survey Savvy a pus la dispoziția membrilor săi și o aplicație mobilă (extensie), pentru a ușura accesul la aceste sondaje online gratuite. Aplicația SavvyConnect a fost lansată în anul 2009.

Pentru a începe să câștigați bani cu Survey Savvy, este necesară înregistrarea pe acest site. Acest proces de înregistrare presupune furnizarea unor informații personale, precum:

 • nume, prenume;
 • adresa de email;
 • o parolă de securizare al contului dvs;
 • țara de origine;
 • adresa de domiciliu;
 • data de naștere;
 • sexul;
 • câteva întrebări de securitate.

După cum puteți observa, înregistrarea pe acest site este puțin mai complexă. Este mai complexă datorită faptului că sunt necesare mai multe informații personale decât suntem obișnuiți să furnizăm pentru a ne înregistra pe astfel de site-uri.

Cum puteți face bani din sondaje online gratuite cu Survey Savvy?

Gândurile, ideile și experiența dvs cu privire la diferite servicii sau produse, pot fi valorificate în bani, folosind aceste companii specializate în sondaje online. Aceste companii funcționează ca niște intermediari între companii de renume și utilizatori.

Pentru a primi invitații la sondaje, este nevoie de un profil. Acest profil va cuprinde întrebări despre numele dumneavoastră, adresa unde locuiți, data nașterii, nivelul de educație și multe altele.

După ce v-ați completat profilul, veți primi invitații la sondajele care se potrivesc cu profilul dvs. O invitație va conține următoarele informații:

 • un număr de identificare;
 • valoarea sondajului;
 • durata sondajului.

După ce ați dat click pe numărul de identificare, veți ști cu siguranță despre ce este vorba în acel sondaj. Înainte de a începe sondajul propriu-zis, este posibil să mai răspundeți la câteva întrebări de calificare. De regulă, veți fi nevoiți să răspundeți la 3 până la 10 întrebări de calificare. Aceste întrebări vor stabili dacă sunteți potrivit pentru a completa acel sondaj.

Valoarea acestor sondaje online gratuite poate varia între 0.40$ și 1$. Este posibil să primiți și alte sondaje, care oferă recompense mai mari, dar acestea vor necesita un efort mult mai mare decât în cazul sondajelor normale. Din păcate, aceste chestionare nu sunt atât de dese. Drept urmare, potențialul de câștig este de maxim 1$ pentru o durată de timp care se situează între 5 minute și 30 de minute.

Cea mai des întâlnită problemă în ceea ce privește completarea de sondaje online gratuite, o constituie locația. Datorită acestui lucru, foarte multe persoane sunt descalificate din sondaje. Deseori, veți fi nevoiți să răspundeți la câteva întrebări de calificare, dar se mai întâmplă să vă descalifice și în timp ce completați acel chestionar.

Se pot completa sondaje online gratuite pe telefon?

Din fericire, acesta este un alt aspect care recomandă folosirea platformei Survey Savvy pentru a completa sondaje online gratuite.
Survey Savvy a lansat aplicația „SavvyConnect” în anul 2009. Această aplicație poate fi instalată pe cel mult 3 dispozitive (calculator, laptop, telefon mobil), având aceeași adresă de IP. Pentru fiecare dispozitiv pe care aveți instalat „SavvyConnect, puteți primi 5$.

SavvyConnect și sondaje online gratuitePin

Această extensie va oferi informații despre comportamentul dvs cu privire la activitatea pe care o desfășurați în mediul online. Aceste informații sunt folosite de diverse companii pentru a crea sau îmbunătăți anumite servicii sau produse.

Câștigă comisioane pe 2 nivele de referință

Programul lor de referință este un alt aspect care face diferența fata de alte site-uri similare. Veți câștiga comisioane pe 2 nivele de referință. Atâta timp cât vor fi activi și vor completa cu succes sondaje online gratuite, veți câștiga un venit pasiv din activitatea lor pe Survey Savvy.

Care sunt metodele de plată folosite pentru a vă retrage banii?

O să încep cu partea pozitivă în ceea ce privește retragerea banilor de pe Survey Savvy. Este vorba de minimul de retragere.

Minimul de retragere este de doar 1$.

Dar, deși oferă un minim de retragere mai mult decât decent, nu aveți prea multe posibilități de retragere. Singura modalitate prin care vă puteți retrage banii este prin intermediul unui cec.

Faptul că PayPal nu este disponibil ca mijloc de retragere, poate fi considerat un mare dezavantaj.

Un alt dezavantaj este că durata de primire al cecului poate ajunge până la 12 săptămâni. Din cauza faptului că durează destul de mult ca să primiți acest cec, multe persoane au avut impresia că nu vor fi plătiți. Dar, în cele din urmă, toate plățile au fost onorate cu succes.

Ceea ce vă pot spune cu certitudine este că Survey Savvy este o companie de sondaje serioasă care vă plătește în bani reali și nu în bonuri cadou sau alte metode de recompensare. Cu toate acestea, numărul de sondaje pentru România este destul de mic. Probabilitatea de a fi descalificat este destul de mare. Având în vedere faptul că este gratuit, puteți face o încercare cu Survey Savvy, mai ales cu extensia SavvyConnect.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania