Înșelătorii pe internet, câștiguri și recenzii contrafăcute cu VideoPay.is

4.9
(172)

Într-o zi ploioasă, mă plictiseam acasă și m-am gândit să arunc o privire pe contul meu de pe un forum specializat în modalități de a face bani de acasă. În timp ce navigam pe paginile acestui forum, am dat peste un site numit VideoPay.is care pretinde că vom fi recompensați regește pentru vizionarea de videoclipuri promoționale preplătite. Exact așa se numesc clipurile video disponibile pe acest site.

Comentariile membrilor acestui forum nu au avut o părere bună despre site-ul VideoPay.is și am decis să arunc o privire și să văd dacă într-adevăr au avut dreptate și dacă este un site SCAM.

Citește și Escrocherie pe internet, premii frauduloase cu Earn-h4h4.beauty

În acest articol vă voi prezenta informații reale despre acest site de vizionare a clipurilor video, astfel încât să puteți decide dacă este într-adevăr un site care merită să fie folosit pentru a face bani online sau nu.

Ce este VideoPay.is?

VideoPay.is este o platformă online specializată în vizionarea de videoclipuri, care sunt puse la dispoziție de diverși agenți economici în scop de promovare. Până aici totul pare ok, nimic nu iese în evidență, deci este un site unde puteți viziona videoclipuri și veți fi recompensați pentru această simplă activitate.

Pentru a înțelege cum funcționează, trebuie să vedem ce oportunități ne oferă, adică ce trebuie să facem pentru a câștiga bani.

Pentru a face acest lucru, trebuie să ne înregistrăm pe VideoPay.is astfel încât să avem acces la secțiunea în care sunt afișate toate videoclipurile.

Cum ne înregistrăm pe VideoPay.is?

Pentru a vă înregistra pe VideoPay.is trebuie să completați un formular de înregistrare, care va conține următoarele câmpuri:

 • nume de utilizator;
 • adresa de e-mail;
 • parolă.

După ce ați adăugat toate aceste informații, verificați adresa de e-mail pentru a vă confirma contul.

Acum că v-ați creat un cont pe acest site, să vedem ce putem face pe acest site.

meniu VideoPay.isPin
Meniu

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, în meniul principal aveți mai multe secțiuni, și anume:

 • numele contului (editează profilul);
 • balanța contului în euro;
 • secțiunea de videoclipuri;
 • programul de promovare;
 • retragere.

Vizionați videoclipuri promoționale preplătite în schimbul unor recompense în bani

Singura secțiune pe care trebuie să o utilizați este cea în care sunt afișate videoclipurile, adică în secțiunea ”Vizionează videouri”. Haideți să vedem ce pretinde acest site că ne oferă pentru a face ”mulți” bani.

Citește și Sugestii utile pentru a urmări videoclipuri online pe gratis

Din ce am putut vedea este că nu sunt multe videoclipuri. Dacă vă uitați cu atenție, acestea se vor repeta și cu diferite poziții.

clipuri video pe baniPin
Exemple de clipuri video

În imaginea de mai sus, puteți vedea câteva exemple de videoclipuri. Dacă ne uităm la suma de bani pe care am putea teoretic să o obținem din vizionarea acestor videoclipuri, putem vedea că există ceva suspect la acest site.

Niciun site serios nu va oferi, de exemplu, aproape 25 de euro pentru vizionarea unui videoclip, indiferent de cine este promovat.

Pentru a vizualiza un videoclip, trebuie doar să dăm click pe el. Videoclipurile au o durată de vizionare de până la 90 de minute (poate chiar mai mult) și acestea având și ”recompense” pe măsură, cică.

Eu am făcut un test pe un videoclip de 3 minute pentru a vedea dacă într-adevăr mă plătește cu acei bani pentru vizionare.

recompensa video Pin
Am primit 2.10 EURO

Am vizionat videoclipul până la sfârșit și am primit suma de 2,10 euro. Banii au fost trimiși în balanță. Imediat ce am văzut acești bani, m-am dus la secțiunea de retragere. Am introdus suma și metoda de retragere și am dat click pe butonul de retragere.

Acum să vedem ce mesaj am primit.

retragere VideoPay.isPin
Minim de retragere

Un minim de retragere incredibil

În imaginea de mai sus, VideoPay.is mă informează politicos că suma minimă de retragere este de…200 de euro. Vă vine să credeți ce pot face unii pentru a-i păcăli pe oameni?

Aceeași abordare am observat-o și la un alt site suspect pe care l-am prezentat pe site-ul meu. Acesta se numește SocialRebel, care oferă, de asemenea, plăți mari și neîntemeiate care au ca scop principal să vă inducă în eroare cu scopul precis de a face bani NUMAI în folosul lor.

Sfatul meu este să nu vă lăsați păcăliți de acești oameni. Dacă vi se pare prea frumos pentru a fi adevărat, informați-vă. Nu vă grăbiți să luați decizii pe care le puteți regreta mai târziu.

Pe Google, puteți găsi tot felul de informații care vă pot ajuta să depistați la timp aceste site-uri SCAM.

În ce constă programul de promovare?

În această secțiune descoperim, de asemenea, un aspect important legat de retragere. Pentru a putea retrage bani de pe VideoPay.is, trebuie să aducem 30 de persoane active. Pe lângă faptul că avem nevoie de 200 de euro, surpriză, trebuie să aducem și alte persoane. Pe bune?

Citește și Obțineți gratuit Dogecoin cu Freedoge City

Dacă nu vă pricepeți să promovați un site, VideoPay.is vă oferă o altă soluție, aceea de a cumpăra persoane recomandate (referali). Un referral poate ajunge până la 30 de euro.

Vedeți, dragi prieteni, cum se fac banii? Acum sunt ironic, vă dați seama…

Care sunt metodele de plată?

Teoretic, VideoPay.is oferă următoarele metode de retragere:

 • card bancar;
 • PayPal;
 • Telefon mobil;
 • Cont bancar.

Aceste informații vi le dau pentru a vedea ce nivel s-a ajuns cu aceste site-uri de înșelăciune.

Ce concluzie putem trage cu privire la VideoPay.is?

Singura concluzie pe care o putem trage este că VideoPay.is este un site SCAM, adică conceput pentru a vă înșela. Nu veți obține niciodată o asemenea sumă de bani din vizionarea unui clip video, indiferent cât de mult durează sau ce ”companie” îl promovează.

Astfel de site-uri vor continua să apară, în speranța de a atrage cât mai multe persoane neexperimentate pentru a face bani de pe urma lor. Un astfel de site pe care l-am întâlnit la scurt timp după ce am scris această recenzie a fost HH-Video.xyz, care, din fericire, a dispărut la scurt timp după aceea și astfel nu a provocat prea multe ”pagube”.

Citește și Escrocherie în mediul online cu videoclipuri YouTube prin intermediul aplicației TubeBox

În secțiunea ”Întrebări frecvente”, ne informează că putem câștiga 0,60 euro pe minut, 36 de euro pentru vizionarea unui videoclip de 60 de minute sau 3.240 de euro pe lună.

Acest site ne mai spune că ne oferă și cea mai rapidă modalitate de a face bani online, cred că cea mai rapidă modalitate de a păcăli oamenii. Cred că este mai potrivit să o spunem în felul acesta, nu-i așa?

Ce mai este suspect la acest site?

Ei bine, dovezile de plată și recenziile altor membri sunt total false.

analize fictivePin
Recenzii false

În imaginea de mai sus, puteți vedea cât de mulțumiți sunt anumite ”persoane”. Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că oamenii din spatele acestui site au imaginație și cu siguranță au reușit să păcălească diverse persoane. Important este să învățăm din aceste lucruri pentru a nu le mai repeta pe viitor.

Citește și GramFree, o platformă SCAM de care trebuie să vă feriți

Dacă aveți comentarii pe marginea acestui subiect, vă rugăm să folosiți secțiunea de comentarii. Sper că ați găsit acest articol util.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.9 / 5. Număr de voturi: 172

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

8 comentarii la „Înșelătorii pe internet, câștiguri și recenzii contrafăcute cu VideoPay.is”

 1. Bun articolul, păcat că l- am găsit abia după ce mi+am pierdut câteva ore timp de vreo 3-4 zile, când puteam. Mi s- a părut dubios de la început dar am vrut să mă conving…🤣🤣 Da, trebuie atenție mare….!!! Mulțumesc pentru că mi ai întărit convingerea că nu se pot câștiga bani așa ușor! Gânduri bune !!!

  Răspunde
 2. Va rog mult sa ma ajutați. Dacă mi-am activat contul, pot avea probleme dacă nu continui sa urmăresc videoclip urile? Pentru ca nu pot șterge contul.

  Răspunde
  • Stai liniștită Andreea, nu se va întâmpla nimic rău dacă nu continui să folosești acest site SCAM. Dacă vei primi emailuri de la ei, pur și simplu marchează-le cu eticheta SPAM.
   Chiar te sfătuiesc să nu mai folosești acest site. Este o pierdere totală de timp.

   Răspunde
 3. Exact,este total fake. Bineinteles ca am incercat ,metoda asta,ba chiar mai mult am adus si aceti referalii,adica minim 30 persoane si? Mare teapa,am retras undeva la 500 Euro,dar nici 1Euro nu am primit pana in ziua de azi. Ba mai mult ,le-am trimis si un mail cerand o explicatie,bineinteles ca nu am primit niciun raspuns.

  Răspunde
  • Îmi pare rău că a trebuit să treceți prin această situație nefericită. Site-urile care oferă astfel de câștiguri într-un timp scurt nu sunt de încredere. Au mai fost astfel de site-uri și vor mai fi și altele. Dar trebuie să fim mai atenți și să nu mai oferim astfel de ”oportunități” acestor persoane lipsite de scrupule.

   Răspunde
   • Mda…și eu am urmat pașii deși mi s-a părut prea ciudat să poți câștiga atâția bani doar uitandu-te la niște videoclipuri. La un moment dat ți se spune că poți cumpăra referali, dacă nu poți aduna 30,dar poți cumpăra doar cu bitcoin. Mare vrăjeală!

    Răspunde

Lasă un comentariu