Paid to Read Email Tutorial | Câștigă bani din emailuri

4.8
(5)

De curând, un cititor m-a contactat în legătură cu un site pe nume Paid to Read Email. Era curios dacă merită să lucrezi pe acel site. De aceea, m-am decis să arunc o mică privire asupra acelui site pentru a vedea care sunt oportunitățile de câștig și, cel mai important, dacă își plătesc membrii pentru munca depusă.

La o primă evaluare, pot să spun că sunt cât de cât surprins de oferta de lucru pusă la dispoziția noastră de către Paid to Read Email. Vă spun sincer că mă așteptam să acest site să fie un SCAM, dar, spre surprinderea mea, membrii săi sunt chiar plătiți pentru a citi diverse emailuri, și nu numai.

Ce este Paid to Read Email?

Paid to Read Email este o platformă de tip GPT (get paid to) care ne oferă diverse modalități pentru a câștiga bani din emailuri, participare la sondaje online sau completare de oferte pe dispozitivele mobile.

După cum putem observa din numele acestui site, Paid to Read Email ne recompensează în bani pentru a citi emailuri. Da, este adevărat. Chiar ești plătit pentru a citi emailurile primite pe adresa de email.

Câștigați un bonus de 3$ pentru înscrierea pe Paid to Read Email

Pentru a obține acest bonus de 3$, este necesar doar să completați formularul de înscriere. Acest formular necesită următoarele informații:

 • Numele și prenumele dumneavoastră;
 • o adresă de email;
 • o parolă de securitate.
înscriere pe Paid to Read EmailPin

Bonusul de 3$ va fi adăugat imediat după ce ați finalizat procesul de înregistrare. Finalizarea acestui proces se va face după ce v-ați confirmat contul prin link-ul primit pe adresa de email.

Cum puteți face bani online cu Paid to Read email?

Așa cum am precizat în rândurile de mai sus, acest site vă va plăti pentru a citi diverse reclame primite pe adresa de email. Din fericire, mai sunt și alte modalități prin care vă puteți îmbunătăți balanța contului dvs.

Pentru a cunoaște potențialul de câștig al acestui site, am să vă prezint, mai în detaliu, fiecare metodă pe care o puteți folosi pentru a face bani online.

Câștigă bani din emailuri

Cât de greu poate să fie să citim un email și să câștigam bani. Deși, nu necesită prea mult efort pentru a citi un email, sunt câteva aspecte pe care ar trebui să le cunoașteți înainte să folosiți acest site.

Site-ul Paid to Read email vă trimite 2 tipuri de emailuri, și anume:

 • emailuri plătite;

Aceste emailuri sunt cele care vă vor oferi posibilitatea de a câștiga bani.

 • Emailuri de tip notificare.

În schimb, aceste emailuri vă vor oferi informații despre alte oportunități pe care le puteți realiza pe acest site. De exemplu, când vor apărea sondaje, veți primi acest tip de email pentru a vă aduce la cunoștință faptul că sunt disponibile în contul dvs pentru completare.

Ce este GPE-ul și cum poate influența numărul de emailuri primite?

GPE-ul (Guaranteed Paid Emails) reprezintă emailuri garantate. În momentul în care vă înscrieți, veți primi 100 de puncte GPE. Rata pentru un email este de 0.02$. Drept urmare, valoarea acestor puncte GPE este de 2$.

GPE număr de emailuriPin

Acum urmează partea interesantă. Pe măsură ce veți primi emailuri, acest număr GPE va scădea. În momentul în care se va ajunge la 0, atunci nu veți mai primi emailuri. Drept urmare, trebuie să aveți coeficientul GPE peste 0, pentru a citi emailuri.

Pentru a menține acest coeficient peste 0, trebuie să folosiți celelalte oportunități care vă sunt puse la dispoziție pe site. În rândurile următoare, o să vă prezint și alte modalități prin intermediul cărora puteți face bani online.

Câștigă bani din sondaje online

După cum puteți observa în imaginea de mai jos, aveți 3 opțiuni (pentru România) prin care puteți completa sondaje online, și anume:

 • Your Surveys, unde puteți câștiga până la 0.50$ pe sondaj completat;
 • Opinion Surveys, unde câștigurile se pot ridica la suma de 0.50$ pe sondaje completat;
 • Dynata Surveys, unde câștigurile sunt puțin mai mici dar veți găsi suficiente sondaje pentru a le completa.

Notă: Veți primi și sondaje care vă vor oferi câștiguri, care pot ajunge și la 1$ pe sondaj.

completează sondaje onlinePin

Sondajul trebuie completat cu succes pentru a primi acele recompense în bani. Pentru a duce la bun sfârșit un sondaj, sunt necesare anumite etape, pentru a evita alte neplăceri. Când începeți un sondaj, mai întâi trebuie să răspundeți la câteva întrebări de calificare. Doar după ce ați trecut cu succes peste această etapă, veți putea completa sondajul propriu-zis.

Dacă nu v-ați calificat pentru acel sondaj, veți primi o notificare, prin intermediul căreia veți fi informat că nu veți putea completa acel sondaj. Au fost site-uri care ofereau anumite compensații chiar dacă erați descalificați. Pentru Paid to Read email, nu veți avea aceasta posibilitate de a primi ceva, chiar dacă sunteți descalificați.

Răspunsuri cistite oferă o calitate ridicată pentru sondaje

Încercați pe cât posibil să oferiți răspunsuri cinstite, bazate pe experiența dumneavoastră. Sunt conștient că vor fi și cazuri în care veți fi nevoit să dați anumite răspunsuri care nu sunt reale. În acest caz, încercați să nu exagerați prea mult. Și mie mi s-a întâmplat acest lucru. Este normal.

Dacă sunteți în căutarea altor site-uri în care să completați sondaje online pe calculator sau telefon mobil, atunci vă prezint 5 site-uri testate de mine și care plătesc fără nici o dificultate. Atingerea minimului de plată nu este foarte dificil, chiar și pentru cei din România. Aceste 5 site-uri pe care le folosesc, sunt următoarele:

 • GG2U (bonus de înscriere de 1$);

Profitați de oferta de cashback

Pe Paid to Read email puteți găsi câteva oferte de magazine online care vă oferă diverse oferte de ”cashback”. Pentru România, sunt disponibile 5 opțiuni de cashback. Din păcate, eu nu am folosit aceste oferte. Deci, nu vă pot da prea multe detalii despre cum puteți obține acele procente de cashback. Dacă ați mai folosit asemenea site-uri, puteți încerca și SwagBucks, o alta platformă care vă oferă posibilitatea de a profita de acele oferte de cashback.

oferta de cashback Pin

Câți bani puteți face cu Paid to Read email?

Dacă sunteți destul de activ, atunci veți ajunge mai repede la minimul de plată. În ceea ce privește valoarea email-urilor, aceasta se poate stabili între 0.01$ și 0.10$. Un lucru trebuie menționat în legătură cu aceste valori. Dacă setați pentru valori mari, atunci coeficientul GPE poate ajunge la 0 foarte repede. Deci, trebuie să găsiți un echilibru care să ducă la un câștig continuu din aceste emailuri.

În ceea ce privește câștigul obținut din sondaje, puteți obține până la 1$ pe sondaj. Pentru România, nu este un câștig mic. Cu cât completați mai multe sondaje, cu atât veți fi mai aproape de acel minim de plată de 15$.

Câștigați bani prin programul de referință

Aducerea de noi membrii poate însemna câștiguri frumoase de pe urma acestora. Aveți un link de promovare, pe care îl puteți folosi pe diverse rețele de socializare sau forumuri. Comisionul pe care îl puteți obține este de 15% din toată activitatea pe care o desfășoară aceștia pe acest site.

Care sunt metodele de plată?

Din păcate, minimul de plată este destul de mare. În momentul în care veți câștiga suma de 15$, atunci veți putea retrage banii. De aceea, trebuie să realizați și alte activități pentru a ajunge într-un timp destul de rezonabil la minimul de plată. Nu vă veți putea baza doar pe acele emailuri. Chiar și așa, o să fie o călătorie destul de lungă până la suma de 15$, dar nu imposibilă.

Când ați ajuns la suma de 15$, îi puteți retrage prin intermediul următoarelor metode de plată:

 • PayPal;
 • carduri cadou (1 500 de puncte sau 15$).

Notă: 100 de puncte valorează suma de 1$.

Care sunt avantajele și dezavantajele acestui site?

Avantaje

 • este disponibil și în România;
 • un bonus de înscriere de 3$;
 • un număr decent de sondaje și oferte;
 • PayPal că metodă de plată;

Dezavantaje

 • potențialul de câștig nu este foarte ridicat;
 • minim de plată exagerat (15$).

Experiența mea cu site-uri de tip „Paid to Read Email”

Din păcate nu am avut o experiență pozitivă cu aceste site-uri. În trecut, am lucrat cu încă 2 site-uri care plăteau pentru a citi reclame. Site-urile respective se numeau Clicks Genie și Volutic. Aceste reclame le primeam pe adresa de email. La început, după o promovare serioasă, am ajuns să am un număr suficient de persoane care s-au înscris pe acele site-uri, folosind link-ul meu de referință.

Cu ajutorul acestora am reușit să câștig aproape 100$ pe ambele site-uri. Dar, cu timpul, cel care deținea aceste site-uri, a decis să mai elimine acele persoane care câștigau destul de decent. Drept urmare, conturile mele au fost blocate. Din păcate, mulți au avut aceeași soartă. Aceste site-uri încă mai funcționează în mediul online dar nu mai prezintă siguranță. De aceea, eu vă recomand să evitați aceste 2 site-uri.

Nu există nici un grad de comparație între „Paid to Read email” și aceste 2 site-uri. Drept urmare, vă recomand să verificați această oportunitate. Dacă aveți posibilitatea să și promovați, atunci este și mai bine.

Vizualizarea de reclame prin intermediul acestor emailuri poate fi considerată o modalitate legitima de a realiza venituri suplimentare fără prea mult efort și timp. Dar, nu vă puteți baza în totalitate pe aceasta.

Cu alte cuvinte, dacă deja folosiți site-uri prin care completați sondaje, faceți cumpărături online sau vă jucați diverse jocuri online pe bani, atunci adăugarea acestei modalități poate să vă ajute să vă îmbunătățiți potențialul financiar. Atât timp cât nu veți avea așteptări prea ridicate, folosirea site-ului Paid to Read Email vă poate aduce sume suplimentare de bani în mod gratuit. Dar nu o să înlocuiască locul de muncă offline.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.8 / 5. Număr de voturi: 5

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu