Câștigă bani pe net din clickuri pe reclame cu PTCShare

4.2
(6)

Știm cu toții că site-urile PTC sunt surse destul de bune pentru a câștiga câțiva dolari fără a depune prea mult efort. Există site-uri care, din păcate, promit că veți câștiga sume importante de bani doar dând click pe reclame. Dar vă pot spune cu certitudine că acest lucru nu este adevărat. Aceasta este doar o strategie nesănătoasă de a atrage cât mai mulți oameni și de a le oferi vise care nu au nicio bază reală. Este PTCShare un astfel de site sau poate fi considerat un model de afaceri care merită încercat?

Citește și Faceți sport și câștigați bani cu aplicația gratuită de fitness Walken

În acest articol, o să vă prezint mai multe detalii despre modelul de afaceri care stă la baza acestui site precum și alte informații importante care vă vor ajuta să înțelegeți mult mai bine modul mai special de a face bani online oferit de către acest site PTC.

În ce constă modelul de afaceri oferit de către PTCShare?

Aici se vede diferența dintre PTCShare și ale site-uri precum AdBTC.TOP sau Ojooo Wad. După ce v-ați înregistrat pe un site normal de PTC, imediat puteți începe activitatea de ”clickuit’.’ În schimb pe PTCShare, trebuie să vă construiți și să vă îmbunătățiți contul pentru a primi reclame în bani. Aceste reclame în bani le puteți primi doar dacă aveți puncte BAP. Sistemul de puncte BAP este cel care stă la baza câștigurilor realizate pe PTCShare. Fără aceste puncte, nu veți avea reclame în bani. Neavând reclame în bani, automat nu veți câștiga nimic pe acest site.

Notă: PTCShare a fost lansat în mediul online pe data de 14 iunie 2019.

Acest model de afaceri poate fi întâlnit pe un alt site PTC, care se numește Paidverts. Echipa din spatele site-ului Paidverts si MyTrafficValue este aceeași care a creat și PTCShare. Pentru mine, atât Paidverts cât și PTCShare sunt cele mai bune site-uri PTC pe care le-am folosit de când activez în mediul online.

Înainte mai foloseam și alte site-uri PTC mult mai simple decât PTCShare dar, m-am decis să renunț datorită câștigurilor foarte reduse care le primeam. Drept urmare, singurele site-uri PTC pe care sunt foarte activ sunt Paidverts și PTCShare.

Cum vă puteți înscrie pe PTCShare?

Înscrierea pe acest site se face la fel cum ați proceda pentru orice alt site, indiferent de natura serviciilor sau oportunităților oferite. Așadar, pentru a vă înscrie pe PTCShare, trebuie să completați anumite câmpuri cu diverse informații precum:

 • nume de utilizator;
 • parolă;
 • adresă de email

Notă: În cazul în care aveți probleme cu poza de verificare ”Recaptcha”, aveți o opțiune să schimbați acest tip de captcha cu una mult mai simplă, care se numește ”Visual Captcha”.

Citește și Obțineți o parte din bani înapoi la cumpărăturile online prin Tipli.ro

De altfel, vă recomand să faceți această schimbare imediat după ce v-ați înregistrat. Eu, unul, am avut foarte multe probleme în trecut cu ”Recaptcha”, de aceea este binevenit orice alt sistem de verificare de tip captcha.

Notă: Schimbarea tipului de ”CAPTCHA” se poate realiza în ”Account Data” în secțiunea ”Informații Personale”.

După ce veți completa toate câmpurile din formularul de înregistrare, veți primi un link pe adresa de email. Acest link are scopul de a verifica dacă adresa de email cu care v-ați înscris pe PTCShare este reală.

Așadar, deschideți contul de email pe care îl utilizați (Google, Yahoo, Yandex) și accesați link-ul de verificare pentru a finaliza procesul de înregistrare.

Recomandare articole UTILE pentru a face bani în România

Dacă sunteți în căutarea unor modalități gratuite de a face bani în România, vă sugerez 3 articole pe care să le parcurgeți la o ceașcă de cafea într-un fotoliu confortabil, și anume:

Care este investiția mea în PTCShare?

Eu folosesc Paidverts din anul 2015 și am trecut prin multe momente bune dar și prin momente mai puțin bune. Și cu toate acestea, am rămas fidel acestor site-uri care mi-au oferit multe satisfacții financiare și nu numai.

Având în vedere experiența acumulată pe Paidverts, era și normal să folosesc PTCShare chiar din momentul când a fost lansat în mediul online. Și, pot să spun cu mâna pe inimă că nu regret acest lucru.

În imaginea de mai jos puteți vedea suma de bani pe care am investit-o în PTCShare.

suma de bani investită PTCSharePin
Câți bani am investit în PTCShare

După cum puteți observa, am investit peste 300$ în acest site și am cumpărat reclame de aproape 600$. Prin intermediul acestor cifre, vrea să vă arăt câtă încredere am în aceste 2 site-uri PTC. Aceste 2 site-uri sunt singurele unde am investit sume de bani importante fără să am teama că îi voi pierde. Cu siguranță îmi voi recupera investita și voi avea și niște profit.

valoarea reclamei cumpăratePin
Reclama cumpărată pe PTCShare

Dacă mă concentram exclusiv pe recuperarea investiției, atunci deja eram pe profit. Dar, beneficiind de ofertele bune de promovare de pe aceste site-uri, am și cumpărat reclamă pentru câteva din site-urile sau link-urile de promovare al altor site-uri pe care le folosesc online.

Notificare importantă – 31 octombrie 2022

Munca pe PTCShare poate fi fructificată în două moduri:

 • investiții;

Din păcate, nu există nicio garanție că vă veți recupera investiția. În acest moment, câștigurile din PTCShare vor fi aplicate membrilor săi în funcție de profiturile obținute periodic de acest site.

Astfel, dacă site-ul înregistrează o perioadă mai proastă, câștigurile vor fi mai mici, dacă înregistrează CIFRE POZITIVE, atunci câștigurile vor crește.

 • participarea la oferte (sondaje de opinie, instalarea de aplicații, jocuri, etc.).

Aceasta ar fi SINGURA modalitate de a primi plăți de la PTCShare pentru un membru cu un cont gratuit.

Vă recomand să folosiți a doua modalitate de câștig (oferte) până când situația se va îmbunătăți.

Câștigă bani din clickuri pe reclame cu PTCShare

Pentru a face bani din clickuri cu PTCShare trebuie să avem puncte BAP. Aceste puncte BAP le putem obține prin următoarele modalități, și anume:

 • 8 reclame de activare;
 • reclamă BULK;
 • bonusuri în funcție de activitatea dumneavoastră;
 • jocuri;
 • click grid.

Din cele 5 opțiuni de mai sus, reclama BULK este cea mai importantă pentru a face rost de puncte BAP. Trebuie să înțelegeți un lucru, o reclamă pe care o vedeți, va consuma puncte BAP. Dacă nu aveți puncte BAP, nu veți primi nici o reclama. În fiecare zi dumneavoastră veți avea reclame în funcție de numărul de puncte pe care îl aveți în cont.

Notă: 1 punct BAP valorează 0.0005$.

Care este modalitatea de a cumpără o reclama Bulk?

În meniul principal, aveți secțiunea ”Buy Ads”, adică ”Cumpără Reclame”. Aici aveți mai multe posibilități de a cumpăra reclamă. Dar una singură vă oferă puncte BAP. Aceasta se numește ”Bulk Ads”.

Reclame Bulk Pin
Cumpără reclama BULK

O reclamă BULK vă costă 1$ și vă oferă 2 360 de puncte BAP. Dar, mai puteți primi și alte beneficii pe care le puteți folosi pentru site-urile dumneavoastră, cele pe care doriți să le promovați. Aceste beneficii vor fi sub forma de impresii pentru banere (125×125,728×90 sau 468×60) dar și clickuri (100 de clickuri pentru 1 reclama BULK).

Citește și Venituri în bitcoin din activități precum faucet, oferte, pariuri sportive sau recompense în produse electronice prin FreeBitcoin

Cu alte cuvinte, pentru o reclamă de 1$ veți primi înapoi suma de 1.18$ în puncte BAP (2 360 x 0.0005$ = 1.18$), adică 118%.

Cum se face distribuirea punctelor BAP?

Avem puncte BAP în contul nostru. Întrebarea este, cum sunt distribuite reclamele în funcție de punctele BAP? Răspunsul este în felul următor, reclamele sunt distribuite pe baza unor grupuri BAP, în funcție de numărul de puncte din contul dvs.

grupuri PTCShare de puncte BAPPin
Grupuri BAP

Notă: A mai fost adăugat încă un grup, și anume:

 • Grupul de BAP numărul 12 cu peste 20,000,000 de puncte BAP

Pentru a fi într-un grup BAP, aveți nevoie de un anumit număr de puncte. Pe PTCShare sunt 12 grupuri BAP, care necesită anumite praguri de atins. De exemplu, dacă aveți în cont 30 000 de puncte, atunci veți fi repartizat în grupul 3.

Pentru a ajunge în grupuri cu câștiguri mult mai mari, trebuie să investiți. Cu cât nivelul este mai mare, cu atât vă puteți aștepta la câștiguri mult mai mari.

Câștiguri mai mari în grupurile superioare

Nu o să vă spun că se poate face bani doar cu metoda gratuită, pentru că nu este adevărat. Pentru a realiza ceva notabil cu PTCShare sau cu Paidverts, trebuie să investiți bani. Acesta este adevărul.

În 2019, după ce a fost lansat acest site, valoarea reclamelor se încadra între 1000$ și 1400$. În timp, aceste câștiguri s-au redus pe măsură ce baza de membrii s-a mărit.

PTCShare nu este un site care să ofere câștiguri nerealiste și apoi să dispară, așa cum au procedat multe site-uri care au copiat acest model de afaceri.

Citește și Schimb de trafic și promovare în mediul online cu EasyHits4U

De aceea, eu vreau să vă avertizez cu privire la acele site-uri care copiază modelul practicat de PTCShare sau Paidverts. Nu investiți în acele site-uri pentru că veți pierde. Acest lucru vă spun din proprie experiență.

Eu am mai încercat 2 site-uri care au copiat acest model și, din păcate, am pierdut, deși bănuiam în ce direcție se îndreaptă. Partea bună, dacă putem spune, este că nu am investit mulți bani, doar câțiva dolari pentru a testa acele site-uri.

valoarea reclamelor pe PTCSharePin
Situația reclamelor zilnice

În imaginea de mai sus, puteți vedea ce valoare au reclamele care sunt distribuite de luni până vineri. Singurele reclame pe care le veți primi pe week-end vor fi doar cele care oferă puncte BAP. Țineți minte acest lucru, reclamele cu bani sunt trimise doar în cursul săptămânii cu excepția zilelor de Sâmbăta și Duminică.

În ce constă Click Grid și cum putem obține bani și puncte?

Click Grid-ul este foarte simplu de utilizat și se bazează în mare parte pe noroc. Tot ce trebuie să faceți este să dați un click oriunde în acel pătrat. Fiecare click va conține o reclamă cu un timp de vizualizare între 5 secunde și 30 de secunde.

Dacă sunteți norocos veți putea câștiga până la 10$ sau echivalentul în puncte, până la 100 000 de puncte BAP.

Nu cred că este nevoie să vă spun că șansele de a câștiga acele premii sunt foarte mici. Dar, cine știe, poate dumneavoastră veți fi unul dintre norocoșii care vor reuși să câștige marele premiu. Au fost persoane care au fost foarte norocoase și au câștigat acele premii, dar se întâmplă rar.

Ce este ”Recycle Upgrade” și de ce este importantă?

Recycle Upgrade” este un avantaj pe care îl puteți cumpără cu 0.05$. În schimbul acestei sume de 0.05$, dumneavoastră veți primi reclame în valoare de 1$. Așadar, pentru o simplă investiție de 0.05$, veți primi reclame care vă vor aduce un câștig de 1$.

Aceste reclame nu vor fi trimise în aceeași zi. Acestea provin de la alte persoane care nu le-au vizionat. Cu alte cuvinte, acestea sunt reclame reciclate. În momentul în care ați primit reclame de 1$, trebuie să cumpărați din nou acest upgrade, și așa mai departe.

Ce sunt punctele ”Achievements”?

Punctele ”Achivements” sunt cele care vă oferă alte bonusuri care sunt adăugate în balanța contului dvs. Aceste puncte se referă la activitatea pe care o desfășurați pe acest site, de la numărul de reclame vizionate, jocuri până la reclamele cumpărate, precum și suma de bani investită.

puncte AchievementsPin
Sistemul de realizări

În ce constă taxa pe cont?

Această taxă poate fi anulată doar dacă cumpărați cel puțin 1 reclamă BULK. Dacă în termen de 14 zile, nu ați cumpărat nici o reclamă, atunci contul dumneavoastră va fi taxat cu 100 de puncte BAP și suma de 0.001$ pentru fiecare balanță în care aveți bani.

În cazul în care nu aveți nici un ban să cumpărați reclamă, atunci puteți evita această taxă prin vizualizarea de reclame normale cel puțin o dată la 7 zile. Avantajul cumpărării reclamei BULK este că vă oferă protecție timp de 14 zile.

Promovează și câștigă bani

Ca și cazul altor site-uri online, PTCShare vă oferă un program de premiere, care vă oferă multe avantaje și beneficii, și anume:

 • fiecare reclamă cumpărată de referalul dvs vă aduce un comision de 7%;
 • fiecare reclamă vizionată de referalul dvs vă oferă un comision de 3% din câștigul realizat din acea reclamă;
 • bonusuri zilnice în funcție de numărul de referali activi;
 • realizări sau ”Achievement Points”, care pot crește substanțial venitul obținut PTCShare.

Notă: Nu există nici o limită cu privire la numărul de referali pe care îl puteți obține. Încă un aspect foarte important, nu trebuie să fiți activ în fiecare zi pentru a primi comisioane din activitatea persoanelor invitate de dvs, așa cum se întâmplă pe alte site-uri PTC normale.

Joacă jocuri și câștigă bani reali sau puncte BAP

Jocurile disponibile pe PTCShare pot fi accesate prin intermediul secțiunii ”Games”, care poate fi găsită în meniul principal. Momentan se pot juca doar 7 jocuri. Eu, personal, nu vă recomand să utilizați jocurile pentru a face rost de puncte BAP sau bani.

Motivul principal îl reprezintă posibilitatea foarte mare de a pierde.

Dumneavoastră utilizați acest site pentru a face bani iar aceste jocuri nu ar trebui să se încadreze în strategia de a face bani cu PTCShare.

Dovadă de plată | 07 Iunie 2023

dovada de plata în litecoin iunie 2023Pin
Plata în portofel

Cum puteți retrage bani de pe PTCShare?

Modalitățile prin că vă puteți retrage banii sunt afișate în balanța contului dvs. În momentul de față, pe PTCShare sunt disponibile 4 metode de retragere, și anume:

 • Perfect Money;
 • Payeer;
 • Bitcoin;
 • Litecoin.

Pentru a retrage bani, o să aveți nevoie de un cod PIN, care poate fi stabilit în secțiunea ”Account Data”. Acest cod va fi format din 6 cifre. Aveți grijă să nu pierdeți acest cod. Fără acest cod, nu veți putea retrage. Același lucru îl pot spune și despre data nașterii.

Data nașterii este foarte importantă și vă recomand să folosiți data REALĂ de naștere. Când veți retrage, o să vi se ceară data nașterii pentru a finaliza operațiunea de transfer între balanța contului și procesorul unde doriți să retrageți.

La un moment dat, așa cum s-a întâmplat și în cazul Paidverts, poate o să fie nevoie să vă verificați contul. Dacă data nașterii este greșită, atunci veți avea o problemă. Dar nu este sigur că acest lucru se va întâmpla. Dar este bine să fiți pregătiți.

Cuvinte de final

PTCShare se mândrește cu o reputație solidă pentru că oferă plăți fără bariere. Totuși, fiți atenți, lucrurile nu sunt întotdeauna atât de simple atunci când vine vorba de a face bani online din clickuri pe reclame fără a investi.

Citește și Se poate face bani reali online cu SwingBux? Merită sau nu?

Visezi la un venit semnificativ din PTCShare fără să investești niciun ban? Îmi pare rău să vă stric visele, dar acest lucru este cât se poate de puțin probabil. Totuși, nu totul este pierdut.

Eu personal folosesc PTCShare ca o trambulină către alte oportunități atractive care pot oferi un potențial de venit comparabil sau poate chiar mai mare. Sunt convins, fără nici o umbră de îndoială, că investiția inițială va fi returnată și chiar va produce un profit.

Vă întrebați dacă merită să explorați PTCShare ca model de afaceri? Răspunsul la această întrebare se află în mâinile dumneavoastră și depinde de cât de mult sunteți dispus să vă dedicați și să vă angajați.

Sper ca acest articol să vă lumineze calea. Dacă aveți întrebări despre PTCShare, aș fi fericit să vă ajut. Nu ezitați să folosiți secțiunea de comentarii pentru a vă pune întrebări.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.2 / 5. Număr de voturi: 6

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu