Bani pe telefon din sondaje folosind Survey Pirate

0
(0)

Trăim într-o perioadă în care telefonul mobil a devenit un instrument foarte important, de care nu ne mai putem lipsi în viața de zi cu zi. De la socializare, cumpărături online, divertisment sau comunicare, am ajuns să facem aproape totul cu acest instrument minune. Însă tot mai mulți oameni încep să vadă în telefonul mobil o oportunitate de a face bani. Cu aplicații precum Survey Pay, CitizenMe, Big Token, AppKarma și altele, utilizatorii din România pot câștiga bani prin completarea de sondaje plătite, oriunde s-ar afla. În acest articol însă, vă voi prezenta ceva similar, și anume aplicația Survey Pirate.

Dar oferă această aplicație ceva diferit? Merită efortul dumneavoastră să descărcați și să instalați această aplicație?

Este mai bună decât restul aplicațiilor care oferă sondaje plătite pe telefonul dumneavoastră? Rămâneți conectați la acest articol pentru a afla dacă Survey Pirate este alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

Ce este Survey Pirate?

Survey Pirate este o aplicație care încearcă să ofere accesul la o sursă suplimentară de venit prin completarea de sondaje pe telefonul mobil, indiferent de subiectul acestora sau de locul în care vă aflați.

Pentru a afla dacă este într-adevăr o soluție pentru a face bani, este necesar să se creeze un cont. Acest lucru va implica descărcarea și instalarea acesteia pe un telefon mobil.

Cum putem crea un cont nou pe Survey Pirate?

În primul rând, atunci când dorim să descărcăm o aplicație, trebuie să știm dacă aceasta este compatibilă cu sistemul de operare al telefonului pe care îl deținem.

La momentul actual, aplicația Survey Pirate este disponibilă doar pe telefoanele Android.

Pentru a descărca aplicația, deschideți magazinul Google Play Store de pe telefon și căutați „Survey Pirate„. După ce ați găsit aplicația, dați un click pe ” Descărcare” și așteptați până când se finalizează descărcarea. După ce ați descărcat aplicația, aceasta se va instala imediat pe telefonul dumneavoastră.

Nu știu ce părere aveți dumneavoastră, dar atunci când descarc o aplicație, nu vreau ca aceasta să fie însoțită de reclame enervante sau de alte detalii care pot afecta experiența utilizatorului. Din acest punct de vedere, aplicația Suirvey Pirate poate fi instalată fără nicio grijă sau întrerupere.

Notă: Ca de obicei, voi specifica și dimensiunea fișierului necesar pentru a instala această aplicație, care este de 28,58 MB. Sunt conștient că nu este atât de important, dar este bine de știut și acest mic detaliu.

înregistrare Survey PiratePin
Înregistrare Survey Pirate

În imaginea de mai sus puteți vedea cele 2 metode de creare a unui cont pe Survey Pirate. Eu de obicei nu folosesc sau folosesc foarte rar Google pentru a crea conturi pe anumite aplicații sau site-uri de făcut bani pe net.

Pentru a vă oferi informații cât mai exacte despre această aplicație, voi folosi contul meu Google pentru a mă loga pe Survey Pirate.

După cum puteți vedea, configurarea și crearea unui cont pe Survey Pirate este un proces simplu și la îndemână.

Verificarea numărului de telefon

Pentru o utilizare cât mai corectă a acestei aplicații, se recomandă verificarea numărului de telefon.

verificare număr de telefonPin

Astfel, va trebui să adăugați un număr de telefon unde veți primi automat o mică recompensă de 50 de puncte.

Se pare că este suficient doar să introduceți numărul de telefon, fără a fi nevoie să confirmați printr-un anumit cod primit prin SMS, așa cum am întâlnit la alte aplicații similare.

Recompense în puncte prin conturi de Social Media

Înainte de a vă explica cum funcționează această aplicație, doresc să vă arăt câteva opțiuni care vă pot aduce un număr de puncte gratuit.

Așadar, pe lângă bonusul de confirmare a numărului de telefon, puteți obține puncte folosind următoarele opțiuni:

  • autentificare zilnică (10 puncte);
  • Share, Like sau Follow pe rețelele sociale precum Facebook, Twitter, Instagram, Tik Tok, Messenger sau WhatsApp (între 10 și 15 puncte).

Cum putem face bani cu aplicația Survey Pirate?

Am încercat multe aplicații de sondaje. Ceea ce oferă Survey Pirate este mult mai bogat în oferte, sondaje, jocuri și alte modalități de a câștiga.

metode de câștig oferite de Survey PiratePin

În imaginea de mai sus puteți vedea doar o mică parte din lista de oferte sau sondaje.

În aplicația Survey Pirate, veți avea acces la oferte de la unii dintre cei mai recunoscuți furnizori de oferte, precum AdGate, OfferToro, Pollfish sau Adscend Media. Aceștia vă vor oferi oportunități de a câștiga bani prin completarea de sondaje sau prin încercarea de noi servicii sau produse.

Pe lângă aceste oferte, veți găsi și opțiuni de înregistrare pentru alte aplicații de făcut bani, cum ar fi Cash Alarm, Cash Giraffe, FruiDu, Poll Pay și altele.

Pentru cei interesați să încerce un videoclip, există un site specializat numit Hideout.TV, care oferă 5 puncte pentru completarea fiecărei oferte. Acest lucru vă permite să câștigați bani în timp ce vizionați videoclipuri scurte din diverse domenii.

sondaje pe bani cu Survey PiratePin

Având o varietate de opțiuni pentru a câștiga bani și un număr generos de puncte pentru fiecare sondaj sau ofertă, aplicația Survey Pirate oferă posibilități mari de câștig pentru utilizatorii săi. Puteți vedea acest potențial de câștig în imaginea de mai sus, unde sunt afișate detalii despre fiecare sondaj sau ofertă.

Cu toate acestea, fiți atenți la faptul că nu toate sondajele vor putea fi completate.

Unele dintre acestea vă vor descalifica în cazul în care răspunsurile date la întrebările înainte de începerea sondajului nu sunt satisfăcătoare din punctul de vedere al companiei care a publicat sondajul.

Programul de promovare

Aplicația Survey Pirate oferă, de asemenea, un program de promovare care vă permite să câștigați bani suplimentari invitând alți utilizatori să descarce și să utilizeze aplicația. Fiecare utilizator va primi un cod de promovare de 8 caractere (litere și numere) care poate fi popularizat pe rețelele de socializare sau prin alte metode de promovare.

Atunci când cineva folosește codul de promovare, va primi 50 de puncte. În același timp, persoana care promovează codul va beneficia de 100 de puncte, precum și de un mic comision de 5% din câștigurile generate de persoana invitată.

Este important să aveți grijă unde promovați codurile, deoarece promovarea acestora pe pagina aplicației din Google Play poate duce la pierderea contului dumneavoastră.

Valabilitatea introducerii codului de promovare este de 12 ore.

Acest program de promovare oferă oportunități suplimentare de a câștiga bani, iar invitarea prietenilor să se alăture aplicației poate duce la câștiguri decente pentru dumneavoastră. Prin urmare, este important să aveți grijă și să respectați regulile privind promovarea pentru a evita să vă pierdeți contul.

Care sunt metodele de plată?

Aplicația Survey Pirate propune mai multe modalități de plată pentru utilizatorii care doresc să își convertească în bani punctele obținute în urma completării ofertelor sau a sondajelor.

În primul rând, utilizatorul trebuie să selecteze țara de origine. Din păcate, lista nu include și România. Singura variantă pe care o avem la dispoziție este să selectăm opțiunea „Europa„, care ne va oferi și singura metodă de plată, cea de PayPal. Putem selecta și opțiunea „Worldwide„, dar aceasta ne va oferi tot o singură formă de plată.

Modalitatea de plată prin PayPalPin

Suma minimă de plată pentru această aplicație este de 3 dolari, ceea ce presupune un număr de puncte care poate varia între 4.200 și 4.400 de puncte. Este important de reținut că timpul de procesare a unei plăți poate fi de până la 2 săptămâni.

Desigur, poate fi procesată mult mai repede, dar este bine să fii conștient și de acest aspect.

Din păcate, pentru România, nu se pot folosi tichete cadou digitale pentru procesarea plăților. Prin urmare, utilizatorii din România trebuie să se limiteze doar la plata prin PayPal.

Este important să luați în considerare și aceste aspecte pentru a alege cele mai bune metode de plată și să vă bucurați pe deplin de beneficiile aplicației Survey Pirate.

Merită sau nu?

Câștigurile obținute sunt dependente în mare măsură de activitatea fiecărui utilizator.

Majoritatea ofertelor și sondajelor vor avea recompense cuprinse între 5 și 10.000 de puncte. O recompensă cu un număr mare de puncte va necesita mai mult efort sau alte condiții suplimentare pentru a o finaliza 100%.

Potențialul de câștig nu este foarte mare, dar există o varietate de opțiuni disponibile.

Celor care caută câștiguri mari și rapide, această aplicație nu le este recomandată.

Este nevoie de timp și efort pentru a obține ceva decent din această aplicație. Acest lucru este valabil pentru majoritatea aplicațiilor de oferte sau sondaje destinate utilizatorilor din România.

În concluzie, aplicația Survey Pirate poate fi o modalitate bună de a face bani în timpul liber, dar nu oferă câștiguri mari și rapide și depinde în mare măsură de activitatea utilizatorilor. Este important să luați în considerare toate aspectele menționate în acest articol și să decideți dacă această aplicație este potrivită pentru nevoile și așteptările dumneavoastră.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu