Bani pe net din sondaje fără investiții cu BananaBucks | Oportunitate sau pierdere de timp?

0
(0)

Vă întrebați ce ar putea fi mai palpitant în timp ce savurați o banană? Ei bine, în cazul meu, am decis să explorez o aplicație de făcut bani pe net din sondaje fără investiții numită BananaBucks. Nu puteam ignora oportunitatea de a testa o aplicație cu un nume atât de apetisant, fiind un mare gurmand de fructe și legume.

Să lăsăm deocamdată bananele delicioase și să subliniez faptul că metoda de participare la sondaje prin intermediul telefonului mobil este printre preferatele mele.

Am experimentat și alte aplicații în trecut, dintre care unele sunt încă în uz, printre care CashBaron, Premise, Money Maker, FruiDu, Poll Pay și StreetBees.

Desigur, aceste metode nu ne vor transforma în milionari peste noapte, dar sunt o sursă eficientă de venituri suplimentare decente, mai ales atunci când nu necesită abilități speciale sau cunoștințe extrem de avansate.

Așadar, în timp ce vă bucurați de gustul unei banane, luați în considerare posibilitatea de a testa BananaBucks și de a vă alătura unei aventuri fructuoase în lumea sondajelor online.

Ce este BananaBucks?

BananaBucks este o aplicație delicioasă care vă permite să participați la sondaje, iar în loc de banane, primiți premii în bani! Tot ce trebuie să faceți este să vă folosiți smartphone-ul pentru a răspunde la diverse întrebări, în funcție de subiectul fiecărui sondaj.

Aplicația BananaBucks își are rădăcinile în Kowzha, compania care a creat alte aplicații interesante, precum SurveyMagic și SurveyParty. Ca și cum am trăi într-o lume plină de bucurie și culoare, BananaBucks ne oferă șansa de a descoperi magia sondajelor direct pe telefonul mobil, în timp ce ne bucurăm de o banană delicioasă.

BananaBucks – Opinii pozitive sau negative?

În lumea aplicațiilor, BananaBucks pare să fie pe buzele multora. Dar este acest entuziasm justificat? Haideți să vedem ce au de spus utilizatorii români din Google Play care au încercat-o.

Părerile sunt în mare parte pozitive, dar există și o ușoară nuanță. Se pare că a câștiga bani cu BananaBucks nu este la fel de ușor ca și cum te-ai bucura de o banană perfect coaptă.

Din păcate, Google Play nu ne oferă prea multe detalii despre secretele acestei aplicații. Așa că, în mod clar, un articol pe această temă este binevenit. Este timpul să aflăm despre acest misterios BananaBucks, care promite bani și distracție!

Dacă doriți să aflați mai multe despre sondajele oferite, metodele de plată și alte caracteristici care ar putea să vă atragă, rămâneți cu noi, pentru că vă voi dezvălui totul!

Înregistrarea pe BananaBucks: Pași rapizi și simpli

Sunteți gata să vă alăturați comunității BananaBucks? Ei bine, nu este deloc complicat!

Urmați doar acești pași și veți fi gata în cel mai scurt timp.

  • Găsiți aplicația;

Fie că sunteți un fan Android sau iOS, BananaBucks este la îndemâna oricui. O căutare rapidă în Google Play sau în App Store și vei găsi aplicația.

  • Descărcați și instalați;

Apasă „download” și lasă magia să se întâmple. Dimensiunea aplicației este de numai 12,17 MB, așa că nu vă faceți griji în legătură cu spațiul pe care îl ocupă pe telefon.

  • Creați un cont;

Surpriză! Chiar dacă aplicația vă ademenește să explorați universul BananaBucks, veți avea nevoie de un cont. Uitați-vă în colțul din dreapta jos al ecranului și veți vedea o secțiune pentru înregistrare.

  • Email și parolă;

Alegeți o adresă de e-mail și o parolă. Da, știu că nu este cea mai interesantă parte, dar este necesară pentru a vă bucura de toate avantajele BananaBucks.

  • Cod magic;

Verificați-vă căsuța de e-mail pentru un cod din șase cifre. Introduceți-l în aplicație și… voila! Bine ați venit în lumea fascinantă a aplicației BananaBucks!

cod de verificare pentru adresa de emailPin

Urmați acești pași simpli și veți fi înregistrat pe BananaBucks în cel mai scurt timp, gata să explorați toate bunătățile pe care aplicația le are de oferit!

Cum putem face bani pe net din sondaje fără investiții cu BananaBucks?

În continuare, vă voi ghida prin pașii necesari pentru a începe să câștigați bani.

Crearea contului: Primele recompense

După înregistrare, veți primi două sondaje care vă vor aduce un câștig combinat de 1,50 $.

Iată detalii despre fiecare dintre ele:

  • Sondaj introductiv;

Acesta vă va testa onestitatea cu întrebări simple și vă va cere să acceptați politica de confidențialitate. Odată completat, veți primi 1 $.

bananabucks bonus de 1$Pin
  • Al doilea sondaj.

Aici veți răspunde la întrebări despre modul în care completați sondajele, dispozitivele pe care le utilizați și detalii personale (sex, vârstă, etnie, cod poștal etc.). Un aspect interesant al acestui sondaj este întrebarea despre dreptul la vot, pe care nu o veți găsi în alte aplicații similare. Completarea acestui sondaj vă va aduce 0,50 dolari.

recompensarea utilizatorului pentru finalizarea unui sondajPin

Ce părere aveți despre experiența de până acum? BananaBucks pare a fi o aplicație ușor de utilizat, care ne oferă un mic cadou de 1,50 dolari pentru început.

Sondaje noi și reîmprospătate: oportunități suplimentare

După ce ați finalizat primele două sondaje, lista se va actualiza cu încă 5 sondaje. Acestea au recompense între 0,02 și 0,50 dolari, iar timpul maxim de completare este de 6 minute.

sondaje de opinie pe BananaBucksPin

Așa cum am menționat mai sus, completarea sondajelor este extrem de simplă: selectați sondajul și răspundeți la întrebări.

Metode de plată: Ce trebuie să știți?

Ați observat deja că în aplicația BananaBucks puteți completa un număr decent de sondaje, care vă pot aduce suma minimă de retragere într-un timp acceptabil. Bani pe net din sondaje fără investiții – sună tentant, nu-i așa?

Limita minimă pentru a putea retrage la BananaBucks este de 5 $. Așadar, dacă ați acumulat deja 1,5 $, tot ce trebuie să faceți este să câștigați încă 3,5 $ și apoi să transferați banii în contul dvs. de PayPal.

metode de plată disponibilePin

Iar dacă vă întrebați ce alte opțiuni de plată sunt disponibile, vă pot spune că aplicația include metode precum Visa, Amazon și chiar carduri cadou. Din păcate, însă, acestea nu sunt disponibile pentru utilizatorii din România.

După ce ați adunat suma necesară pentru a face o retragere, adăugați adresa de e-mail asociată contului PayPal. Asigurați-vă că contul PayPal este verificat, astfel încât să nu întâmpinați niciun obstacol în ceea ce privește încasarea câștigurilor câștigate cu trudă.

BananaBucks: O bucurie sau un coșmar?

Când aruncați o privire, BananaBucks se prezintă ca un site plin de sondaje, însoțit de un cadou delicios de 1,5 dolari pentru completarea a două sondaje de profil. Fără îndoială, veți aduna rapid cei 5 $. În mod normal, așteptarea pentru procesarea acestor plăți nu ar trebui să depășească 3 zile lucrătoare. Surprinzător sau nu, totuși, există cazuri în care unii utilizatori nu și-au primit banii nici după două săptămâni, ceea ce este total neașteptat.

Cu siguranță, veți primi un mesaj pe adresa dumneavoastră de e-mail care vă asigură că banii vor ajunge în contul dumneavoastră PayPal în doar 2 sau 3 zile. Din păcate, acest lucru nu se întâmplă întotdeauna. Ironia este că nu găsim pe internet nicio recenzie sau dovadă de plată din partea dezvoltatorilor acestei „încântătoare aplicații pentru banane”.

Concluzia: banane dulci sau amare?

În ciuda cuvintelor de laudă la adresa aplicației BananaBucks, utilizarea acesteia nu este recomandată, cel puțin până când nu vom vedea câteva plăți procesate cu succes.

Așadar, pentru cei interesați să câștige bani online din sondaje fără investiții, cel mai bine ar fi să abordeze alte alternative până când situația se clarifică în ceea ce privește BananaBucks.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu