Sondaje pe mobil în România cu Poll Pay | Merită sau nu?

5
(1)

Recent, am văzut o reclamă la o aplicație numită Poll Pay care promite plăți de până la 2 dolari în doar câteva minute. Știu că este tentant să încercați acest lucru, dar trebuie să fiți atenți atunci când vă uitați la aplicații care promit câștiguri ușoare.

Ei bine, sunt sigur că ați întâlnit multe reclame pentru aplicații care promit câștiguri rapide și ușoare prin intermediul sondajelor mobile. Este ispititor să vă gândiți că ar fi ușor să câștigați bani în acest fel, dar adevărul este că doar un mic procent din aceste aplicații sunt legitime și vă oferă cu adevărat posibilitatea de a vă monetiza telefonul mobil prin activități simple, cum ar fi participarea la sondaje.

Cu atât de multe aplicații similare care ne ademenesc cu premii în bani atractive, poate fi dificil să le deosebim pe cele bune de cele care ne pot crea probleme. Este important să citiți recenzii și să solicitați feedback de la alți utilizatori înainte de a descărca orice aplicație.

Dacă ați dat peste aplicația Poll Pay în Google Play și nu sunteți sigur dacă este legitimă, vă recomand să citiți acest articol.

Ce este Poll Pay?

Poll Pay este o aplicație mobilă care vă ajută să câștigați bani completând sondaje. Este deținută de o companie germană numită BitBurst GmbH și colaborează cu alte companii precum Toluna, Pollfish, SaySO Rewards și multe altele.

Aceste companii oferă sondaje pe diverse subiecte și vă răsplătesc pentru completarea acestora. Personal, sunt curios dacă aceste companii sunt disponibile și în România.

La prima vedere, Poll Pay poate părea o aplicație mobilă standard pentru sondaje, dar am încercat multe astfel de aplicații și doar câteva dintre acestea au rămas instalate pe telefonul meu.

Unele dintre acestea sunt Swagbucks, App Flame, CashBaron sau Attapoll. Ceea ce le face speciale este faptul că nu vă aglomerează experiența cu reclame enervante sau alte modalități care pot afecta experiența utilizatorului.

Cum ne putem crea un cont pe Poll Pay?

Crearea unui cont pe Poll Pay poate fi o experiență simplă și ușoară, chiar și pentru începătorii care doresc să câștige bani online prin completarea de sondaje pe mobil.

Primul pas este să descărcați aplicația din magazinul de aplicații al telefonului dumneavoastră, indiferent dacă folosiți un sistem de operare Android sau iOS.

Evaluarea aplicației Poll Pay în Google Play

Unul dintre primele lucruri pe care le veți observa când deschideți aplicația este că are un rating destul de bun, cu 4,6 stele și peste 800.000 de recenzii, precum și un număr impresionant de peste 10 milioane de descărcări. Acest lucru arată, teoretic, că mulți oameni au încredere în această aplicație și au avut experiențe pozitive cu ea.

Cu toate acestea, este important să rețineți că fiecare persoană poate avea o experiență diferită și este posibil să găsiți unele recenzii negative despre aplicație.

Dar, singura modalitate de a ști cu adevărat dacă vă place sau nu este să o încercați singur. Și, din moment ce dimensiunea fișierului necesar pentru a o instala este de numai 25,68 MB, nu ar trebui să fie o problemă pentru spațiul de stocare al telefonului dumneavoastră.

După ce ați descărcat și instalat aplicația Poll Pay, următorul pas este să vă creați un cont. Este rapid și ușor, tot ce trebuie să faceți este să selectați butonul „Next” (Următorul) până când ajungeți la ecranul de înregistrare.

înregistrare pe Poll PayPin

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, aveți două opțiuni pentru a vă înregistra în aplicație:

  • prin intermediul contului de Google;
  • prin intermediul contului dvs. de Facebook.

Dacă aveți un cod de recomandare de la cineva care v-a invitat să folosiți această aplicație, puteți introduce acest cod pentru a primi un bonus de 0,25 dolari.

înregistrare cu un cod de promovarePin

Înțeleg că unele persoane ar putea prefera să folosească o altă adresă de e-mail decât cea furnizată de Google, dar, din păcate, aceasta nu este o opțiune disponibilă în acest moment.

Personal, am ales să îmi creez contul prin intermediul unui cont Google pentru a putea participa la sondaje mobile și a câștiga bani prin intermediul acestei aplicații.

Configurarea profilului

După ce faceți click pe butonul „Earn„, veți fi redirecționat către o pagină unde veți completa câteva informații despre dumneavoastră. Acestea pot include detalii precum limba vorbită, sexul, data nașterii sau codul poștal. Este important să completați aceste informații, deoarece vă vor permite să participați la sondaje relevante pentru dumneavoastră.

bonus pentru completarea profilului pe Poll PayPin

După ce ați completat aceste informații, veți fi recompensat cu o sumă de bani, în acest caz 0,35 dolari.

Este important de reținut că aceasta nu va fi singura modalitate de a câștiga bani pe această platformă, ci doar primul pas pentru a putea participa la sondaje și alte activități plătite. Așadar, completarea acestui profil este esențială pentru a putea începe să câștigați bani pe internet cu aplicația Poll Pay.

Completați sondaje cu telefonul mobil în România cu aplicația Poll Pay

Ei bine, am încercat să câștig bani online prin această aplicație numită Poll Pay. După ce mi-am completat profilul, am primit primul meu sondaj, care îmi oferea suma de 0,11 dolari, care era condiționat de oferirea unui răspuns la o întrebare de calificare.

întrebare de calificare pentru sondajePin

Din păcate, răspunsul meu nu a fost pe placul celor care au postat sondajul, așa că am fost descalificat din sondaj. Așadar, pentru mine, a fost un început nereușit.

Această aplicație oferă câteva opțiuni diferite pentru a face bani online, cum ar fi:

  • Secțiunea „Featured” sau „Recomandate„;

Aici veți găsi jocuri și aplicații care oferă premii în bani începând de la 0,09 dolari până la 11,93 dolari.

Trebuie să știți că unele dintre aceste aplicații care oferă cele mai mari premii necesită o anumită investiție, așa că nu vă recomand să faceți acest lucru.

  • Sondaje pe mobil;

Am încercat să câștig bani răspunzând la întrebări, dar, din păcate, am fost descalificat de la primul sondaj. Iar de atunci, am primit „eternul mesaj” că, din păcate, nu mai sunt sondaje disponibile pentru mine, pe baza informațiilor din profilul meu.

Oferte;

Veți găsi doar 3 companii care oferă oferte, cum ar fi BitLabs, AyetStudios sau AdGem.

pagina de start a aplicației de sondaje pe mbilPin

După ce am încercat aceste opțiuni, pot spune că această aplicație este una cu potențial scăzut pentru utilizatorii din România.

Programul de promovare

Promovarea Poll Pay poate fi o modalitate excelentă de a face bani pe internet. Dacă doriți să încercați această metodă, cel mai bine este să o promovați în afara României, deoarece acolo șansele de a obține mai multe sondaje mobile sunt considerabil mai ridicate.

Atunci când promovați aplicația Poll Pay, veți primi un comision de 25% din câștigurile celor care folosesc codul de promovare. De asemenea, persoana invitată va primi un mic bonus de 0,25 dolari, dar pentru a primi acest bonus, este necesar ca acea persoană să folosească un cod de promovare pentru a se înregistra pe Poll Pay.

Care sunt metodele de plată?

Ei bine, vom discuta despre metodele de plată oferite de această aplicație numită Poll Pay. Acesta este un serviciu prin care puteți câștiga bani completând sondaje de pe telefonul mobil, iar dacă vă întrebați cum puteți lua banii acasă, iată câteva informații despre opțiunile de plată disponibile.

metode de plată pentru Poll PayPin

Suma minimă de plată variază în funcție de țara în care vă aflați, dar pentru România, suma minimă este de 10 dolari. Trebuie să aveți în vedere că se va aplica o mică taxă de 0,50 dolari pentru fiecare plată, așa că luați acest lucru în considerare atunci când decideți să retrageți bani din aplicație.

Totuși, dincolo de PayPal, Poll Pay oferă și alte opțiuni de plată interesante, cum ar fi plățile în criptomonede. Puteți alege să vă primiți banii în Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Ripple sau Tether, cu o sumă minimă de 15 dolari pentru fiecare opțiune.

Merită sau nu?

După ce am testat aplicația Poll Pay și am cercetat recenziile utilizatorilor din România, pot spune că potențialul de câștig este destul de scăzut. Înțeleg de ce nu există multe recenzii pozitive din partea persoanelor care au încercat să câștige bani completând sondaje pe mobil prin intermediul acestei aplicații în România.

Este adevărat că, în trecut, această aplicație ar fi putut fi o opțiune interesantă pentru a câștiga bani online, dar, din păcate, în prezent, încrederea în ea a scăzut considerabil.

Așadar, după cum spuneam, potențialul de câștig este destul de scăzut, iar ajungerea la 10 dolari poate fi o aventură destul de neplăcută.

Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a câștiga bani online, din păcate, nu vă pot recomanda să folosiți aplicația Poll Pay pentru a completa sondaje mobile în România.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu