Faceți bani din sondaje de opinie și jocuri cu TapCent | Adevărat sau Fals?

0
(0)

În căutarea unor aplicații care să genereze venituri prin completarea de sondaje și jocuri, ne întrebăm ce opțiuni am putea explora. Explorând universul din Google Play sau App Store, introducând termenul de sondaje, descoperim o lume vastă de aplicații, unele autentice, altele înșelătoare. În acest articol, explorăm o aplicație numită TapCent, care se prezintă ca fiind cea mai profitabilă aplicație.

Este o practică neobișnuită pentru aplicațiile de acest gen să se pretindă ca atare. Cum altfel ar putea ele să atragă atenția unui număr semnificativ de utilizatori dornici să le încerce? Dezvoltatorii acestor aplicații se bazează pe veniturile generate de reclamele vizualizate de utilizatori, astfel încât astfel de tactici vor fi mereu prezente.

Bineînțeles, există aplicații lăudabile, reale, care își recompensează în mod constant membrii. Printre acestea se numără Attapoll, SwagBucks, HoneyGain, PawnsApp sau Peer2Profit. Cu toate acestea, numărul aplicațiilor înșelătoare este, din păcate, mult mai mare. Prin urmare, prudența este esențială atunci când alegeți să testați o aplicație pentru a obține bani.

Dar în ce categorie am putea clasifica aplicația TapCent? Este o aplicație sigură sau ar fi mai prudent să căutați alte alternative mai profitabile?

TapCent – O prezentare generală

TapCent este o aplicație aflată încă în stadiul de dezvoltare, care oferă acces anticipat și prezintă o metodă obișnuită de a câștiga bani prin participarea la sondaje sau prin jocuri. În ceea ce privește scopul aplicației, nu este nimic neobișnuit.

Opinii despre TapCent

Din păcate, nu am reușit să găsim recenzii de la persoane care au testat deja aplicația. Acest lucru este valabil atât pentru Google Play, cât și pentru diverse forumuri și site-uri de recenzii online. Așadar, ne aventurăm în necunoscut pentru a descoperi potențialul real de câștig pe care îl oferă această aplicație pentru locuitorii din România.

Cum ne putem înregistra pe TapCent?

De cele mai multe ori, aplicațiile concepute pentru a obține venituri se află într-o relație strânsă cu sistemul Android. Acest lucru se datorează faptului că dezvoltatorii acestor aplicații își concentrează eforturile pentru a le optimiza pentru dispozitivele Android, datorită popularității acestora în rândul posesorilor de telefoane mobile.

TapCent în Google PlayPin

TapCent nu face excepție de la această regulă, fiind compatibilă exclusiv cu telefoanele Android. În consecință, Google Play este sursa de unde această aplicație poate fi descărcată și instalată.

La momentul redactării acestui articol, aplicația TapCent necesită aproximativ 9,68 MB pentru o instalare reușită.

TapCent înregistrarePin

Odată instalată, veți fi întâmpinat cu trei opțiuni de înscriere:

  • accesarea aplicației ca ”Guest” (invitat).

Această abordare de a permite accesul la aplicație fără a necesita înregistrare am întâlnit-o și în cazul aplicației Money Maker.

În opinia mea, este o idee excelentă, deoarece oferă utilizatorilor posibilitatea de a explora potențialul de câștig fără a se înregistra. Prin urmare, vă îndemn să încercați să accesați aplicația selectând opțiunea „Guest„. În acest fel, veți putea evalua dacă TapCent merită efortul de a vă înregistra și de a vă implica.

Cum funcționează aplicația TapCent: bani din sondaje și jocuri

Prima impresie despre aplicație

În momentul în care am accesat aplicația TapCent în calitate de „Guest„, am fost surprins în mod neplăcut de apariția unor notificări în partea de sus a ecranului.

informații înșelătoare despre câștigurile din aplicațiiPin

Acestea ne informau că, la intervale scurte de timp, o persoană „câștigă” zeci de dolari prin utilizarea aplicației.

Indiferent de secțiunea aplicației pe care o parcurgeți, veți fi asaltați de aceste notificări enervante. Fără a face prea multă analiză, nu este greu de dedus că aceste câștiguri sunt mincinoase.

Completarea profilului dvs.

Pentru o aplicație specializată în sondaje, completarea profilului este un proces firesc. În doar un minut, vă veți completa profilul și veți fi recompensat cu 5.000 de puncte, sau echivalentul a 0,50 dolari.

recompensă pentru finalizarea profiluluiPin

Întrebările din profil se găsesc prin intermediul platformei Pollfish.

Sondaje de opinie

După ce v-ați completat profilul, veți primi primele sondaje de opinie. Acestea pot fi vizualizate în secțiunea „Câștigă prin sondaje„. În cazul meu, un sondaj oferea 3.200 de puncte pentru un efort de numai 4 minute.

sondaje de opinie pe TapCentPin

Toate sondajele par să fie furnizate de PollFish.

Jocuri disponibile

Dacă doriți să descoperiți jocurile oferite de TapCent, selectați opțiunea „Earn by Games” (Câștigă prin jocuri).

exemplu de joc în Google PlayPin

Aici veți da peste doar trei jocuri care promit câștiguri de până la 12 dolari:

  • Wordo (câștiguri de până la 12 dolari);
  • No Ten (câștiguri de până la 10$);
  • Ball Crawl (câștig de 8 dolari).

Fiecare joc vă va răsplăti cu puncte pentru fiecare nivel pe care îl parcurgeți. Este important de reținut că va trebui să instalați toate cele trei jocuri pentru a le juca.

jocul No Ten în TapCentPin

Am verificat scorul de rating al acestor jocuri în Google Play și, așa cum era de așteptat, un joc cu un rating de 1,8 nu promite mare lucru.

Prin urmare, secțiunea de jocuri se dovedește a fi o pierdere de timp.

Program de promovare

În lumea vastă a aplicațiilor de făcut bani, TapCent oferă un program de promovare prin care veți primi un link de invitație pentru a fi promovat.

Cu toată sinceritatea, cine ar vrea să își dedice timpul promovării unei astfel de aplicații? Ei spun că, dacă cineva acceptă invitația dumneavoastră de a se alătura aplicației TapCent, veți fi recompensat cu 4.500 de puncte.

Metode de plată: surprize neplăcute

Se pare că TapCent continuă să ne surprindă în moduri neplăcute. Suma minimă necesară pentru a solicita o plată este de 25 de dolari. Printre metodele de plată oferite se numără PayPal și transferul bancar.

Suma minimă de plată Pin

Este demn de remarcat cât timp vă va lua să ajungeți la această sumă, având în vedere că aplicația se bazează exclusiv pe sondaje și jocuri. Nu ar fi deloc surprinzător dacă vor apărea condiții suplimentare atunci când trimiteți cererea de plată, astfel încât să nu vă primiți câștigurile câștigate cu greu.

Merită sau nu efortul?

TapCent se dovedește a fi, în esență, o pierdere de timp. Nu veți obține nimic notabil din utilizarea acesteia. Puțini sunt cei care cred că o aplicație bazată pe sondaje și jocuri poate oferi câștiguri de peste 25$ într-un ritm rapid, așa cum încearcă să ne convingă.

Designul acestei aplicații pare a fi o insultă la adresa inteligenței noastre. Prin urmare, dragi prieteni, utilizarea aplicației TapCent nu este recomandată.

Cu această ocazie, aș dori să vă prezint câteva exemple de site-uri sau aplicații care s-au dovedit a fi escrocherii online notorii, astfel încât să vă feriți de ele:

Fiți precauți și evitați aceste aplicații menționate mai sus. Lista site-urilor SCAM va fi actualizată constant pentru a vă proteja de intențiile ilegitime ale creatorilor acestora.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu