Sondaje de opinie plătite | Avantaje si Dezavantaje

5
(1)

Ultima actualizare pe 11 noiembrie 2022 de Jonas

Întrebarea este, se poate face bani online completând sondaje de opinie plătite? Care sunt avantajele și dezavantajele folosirii acestei modalități de a câștiga bani? Chiar merită să participăm la aceste chestionare de opinie?

Aceste întrebări sunt doar câteva pe care foarte multe persoane, indiferent dacă au sau nu experiență în mediul online, le adresează înainte să participe la aceste sondaje de opinie. Datorită experienței acumulate în urma completării acestor chestionare online, am ajuns să cunosc destul de multe detalii sau informații. Aceste detalii, cu siguranță, vă vor ajuta în a înțelege această metodă de făcut bani online prin sondaje.

Dacă sunteți cu adevărat interesat de ceea ce înseamnă cu adevărat completarea de chestionare de opinie, atunci vă recomand să citiți în continuare.

Ce sunt aceste sondaje de opinie plătite?

Mai întâi de toate, trebuie să înțelegeți ce sunt cu adevărat aceste sondaje de opinie. Dar și de ce sunteți recompensați în bani sau tichete cadou pentru completarea lor. Indiferent de profilul de activitate al companiei care oferă acele sondaje de opinie, se dorește ca oferta de servicii să fie de cea mai înaltă calitate.

Drept urmare, au nevoie de analize din partea diferitelor categorii de persoane. Aceste analize pot veni doar pe baza experienței avute în urma folosirii acelor servicii sau produse.

Aceste companii angajează anumite platforme de cercetare pentru a obține acele analize de la noi. Și cum se pot obține aceste analize sau „feedback-uri”?

Așa cum bănuiți, aceste analize rezultă din completarea online a acestor chestionare de opinie de către membri fiecărei platforme de cercetare socială.

De fiecare dată când se completează cu succes un astfel de sondaj, veți fi recompensați fie în puncte, fie în bani cash. Aceste puncte se pot schimba atât în bani cash, cât și în vouchere sau tichete cadou. Vouchere-le sau tichetele cadou pot fi folosite în diverse magazine online.

Haideți să discutam despre avantajele și dezavantajele completării acestor sondaje de opinie plătite. Vom începe cu avantajele acestei metode, pentru că în final, să puteți trage o linie și, astfel, să vă faceți o idee despre eficiența acestei modalități de făcut bani online.

Care sunt avantajele participării la aceste sondaje de opinie plătite?

Fără stres sau alte cheltuieli financiare;

Din păcate, marea majoritate a locurilor de muncă „full-time” implică, printre altele, anumite eforturi fizice dar și cheltuieli financiare, în ceea ce privește, de exemplu, traseul de la domiciliu la locul de muncă. Astfel, veți pierde destul timp prețios, și dacă faceți un calcul la sfârșit de lună, veți observa o creștere destul de importanta a cheltuielilor realizate. Toate aceste aspecte pot fi evitate prin munca realizată de acasă.

Fotoliul dumneavoastră – locul propice pentru munca de acasă

Ce poate fi mai confortabil decât spațiul pe care l-ați creat în casa dumneavoastră? Puneți muzica favorită, întindeți fotoliul, relaxați-vă și apoi începeți să câștigați bani online prin participarea la diverse sondaje de opinie plătite. Atâta timp cât aveți o conexiune de internet stabilă, puteți face bani de acasă prin aceste chestionare de opinie.

Program destul de flexibil pentru a completa sondaje de opinie

Una dintre aspectele importante care favorizează munca de acasă prin sondaje de opinie, este faptul că pot fi realizate când aveți dumneavoastră timp liber. Nu contează dacă este zi sau noapte. Vă puteți face un program flexibil. Flexibilitatea programului de lucru vă permite să completați aceste chestionare, în funcție de celelalte evenimente sociale din viața dvs.

Informații interesante pe care le aflați din aceste sondaje

Desigur, că vor fi și persoane care consideră că realizarea de sondaje online este o activitate plictisitoare și monotonă. Eu am o altă opinie cu privire la acest aspect. Dacă veți completa acele sondaje care se potrivesc profilului dumneavoastră, veți avea surpriza plăcută de a afla detalii sau informații interesante care vă pot ajuta în viața de zi cu zi.

De exemplu, puteți afla mai multe informații despre anumite brand-uri sau mărci de renume, ce noutăți aduc pentru a ne îmbunătăți viața și multe altele.

Părerea dumneavoastră chiar contează

Toate aceste sondaje de opinie plătite în bani sau tichete cadou vă oferă șansa să vă exprimați părerea direct cu anumite companii de prestigiu. Cu această ocazie, aveți posibilitatea de a avea un cuvânt greu de spus în ceea ce privește îmbunătățirea produselor sau serviciilor pe care le utilizați. Numai prin acordarea acestui feedback, puteți avea un impact destul de important cu privire la evoluția anumitor servicii sau produse.

Munca de acasă – Adevărata motivație pentru dumneavoastră

Aceasta este șansa de a arăta care este cu adevărat potențialul dumneavoastră. Lucrând de acasă, veți controla în totalitate metodele de a face bani online. Nu veți mai avea parte de așa numitele termene limită de realizare a anumitor activități de lucru. Drept urmare, dumneavoastră veți fi singurul care vă decide în privința rezultatelor și mai ales cu privire la diversitatea modalităților de pus în practică pentru a obține venituri online.

Mai mult timp petrecut în familie

Din păcate, un loc de muncă full-time poate fi destul de dăunător în ceea ce privește timpul petrecut în sânul familiei. Ceea ce vă recomand este să vă schimbați prioritățile din viață de zi cu zi.

Familia este și va fi pe primul plan. Participarea la aceste sondaje de opinie plătite online vă oferă oportunitatea de a avea mai mult timp de calitate cu membrii familiei dumneavoastră. Acest aspect va îmbunătăți cu siguranță atât starea emoțională cât și productivitatea dumneavoastră.

Ignorarea animalului de companie nu este benefică

Dumneavoastră realizați cât de greu este pentru animalul de companie, în momentul în care vă luați la revedere de fiecare dată când plecați la serviciu? Da, este adevărat. Animalul de companie se simte neglijat și trist, când dumneavoastră îl părăsiți, și temporar, pentru a merge la muncă.

Munca de acasă mai reduce din stresul simțit de către animalul de companie. Un contact cât mai apropiat cu animalul dvs. de companie va duce la producerea unor beneficii notabile, care vă vor afecta cu siguranță, atât pe plan emoțional cât și pe plan profesional.

Care sunt dezavantajele participării la aceste sondaje de opinie plătite?

Descalificarea în timpul sondajului

Descalificarea în timpul sondajului, și nu numai, poate oferi o experiență negativă. Și eu am avut parte de această experiență. Am avut un sondaj de 30 de minute, am răspuns onest la întrebările puse, dar pe la mijlocul sondajului, am fost descalificat. A fost destul de frustrant după ce am petrecut aproape 15 minute răspunzând la acele întrebări.

Singurătatea

Munca de acasă prin realizarea de sondaje de opinie, poate să ducă la accentuarea sentimentului de singurătate. Interacțiunea socială cu diverse persoane este, în mare parte, mult mai redusă decât în cazul în care ați fi lucrat într-o comunitate mult mai largă. Munca de acasă, din păcate, duce la pierderea contactului social.

O disciplină de fier

Munca de acasă este într-un fel mult mai dificilă. Este nevoie de o disciplină de fier ca să ignorați anumite distracții sau evenimente neprevăzute. Într-adevăr, vă puteți stabili orele când să munciți de acasă, dar este nevoie de caracter puternic pentru a fi cât mai eficient.

Un venit suplimentar, doar atât…

Este important să nu considerați completarea de sondaje de opinie un loc de muncă full-time. Este doar una din metodele prin care puteți obține doar un venit suplimentar. Pentru a acoperi toate cheltuielile, este necesar să aveți și alte surse de venit. Sondajele de opinie nu vor fi disponibile în fiecare zi. Vor fi și perioade, în care nu veți avea suficiente sondaje de opinie plătite, pentru a vă asigura un mod de viață decent.

Riscul de creștere în greutate

Da, și acest aspect poate fi considerat un dezavantaj. Munca de acasă poate fi mai „riscantă”, având un frigider lângă dumneavoastră. Chips-urile, băuturile răcoritoare sau alte „mâncăruri” de ronțăit pot duce la creșterea caloriilor în timp ce completați sondaje online sau alte activități care se încadrează în categoria muncii de acasă.

Un control necesar al evenimentelor care vă oferă anumite distracții

La pachet cu stabilirea unui program personal flexibil, de muncă vine și stabilirea unor limite cu privire la activitățile recreaționale. Câtă distracție puteți avea în așa fel încât să nu afecteze programul de lucru stabilit pentru munca de acasă. Ca evenimente recreaționale putem enumera interacțiunea pe diverse canale sociale precum Twitter, Facebook sau YouTube, navigarea pe internet sau chiar și folosirea telefonului mobil pentru acele conversații relaxante (bârfe…glumesc…).

Sentimentul de îndoială cu privire la câștigurile obținute din realizarea de sondaje de opinie plătite

Eu, de exemplu, am câțiva prieteni care nu privesc cu ochi buni această metodă de a face bani online. Ei nu sunt conștienți că acele persoane care lucrează de acasă, depun un efort mult mai mare decât cei ce lucrează la birouri sau în alte activități de muncă. De aceea, momentan, participarea la diferite chestionare de opinie nu prezintă un interes din partea unui procent destul de important al celor care activează în câmpul muncii.

Eficiența muncii de acasă nu se compara cu cea de la birouri

Spațiul de muncă de acasă este realizat în mare parte pentru confortul dumneavoastră. Dar, poate avea câteva minusuri în ceea ce privește instrumentele de lucru care sunt disponibile la anumite locuri de muncă. În această categorie putem enumera birouri, scaune ergonomice, o conexiune de internet stabilă sau o ventilare normală a spațiului de lucru.

Sunt conștient că sunt anumite persoane care au reușit să îndeplinească aceste condiții pentru îmbunătățirea acestui spațiu de lucru. Dar, sunt și persoane care, din păcate, încă se chinuie să își asigure minimul necesar pentru a lucra de acasă. Aceasta este realitatea în România.

Suspendarea contului dumneavoastră în orice moment

Au fost cazuri, dar mai rare, în care unii membrii și-au pierdut contul din variate motive. Ceea ce nu am înțeles este faptul că nu au precizat motivele reale, care au dus la suspendarea acelor conturi. Este important să citiți regulamentele interioare pentru a evita suspendarea contului dumneavoastră.

Și astfel, am ajuns la aceste concluzii…

După cum puteți observa, această metodă de făcut bani online are și părți bune dar și părți negative. Eu, personal, îmi place foarte mult să completez sondaje de opinie plătite în bani sau tichete cadou. Motivele le-am enumerat în rândurile de mai sus. Datorită faptului că este în totalitate gratuit să completați sondaje de opinie, puteți încerca și dumneavoastră. Astfel, vă puteți decide dacă este rentabil sau nu.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Un comentariu la „Sondaje de opinie plătite | Avantaje si Dezavantaje”

 1. Buna multe dintre site-uri sunt păcăleli! Cele care oferă premii prin tragere la sorti sau premii obiecte, evitați-le. Sunt pățit. Muncești degeaba la sondaje.
  Eu sunt membru pe mai multe paneluri.
  Cel mai OK este Market agent dar și Ebuno ( la 2 săptămâni retragi 10$ prin PayPal)
  Am văzut recent GreenPanthera, a retras cineva bani?
  Marius

  Răspunde

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania