Sfaturi utile pentru a evita descalificarea când completați sondaje online

5
(2)

Descalificarea când completați sondaje online pe bani poate fi destul de frustrantă pentru cei care doresc sa obțină venituri din acestea. Deși, descalificarea nu este întotdeauna din vina noastră, sunt câteva sfaturi utile pe care le putem urma pentru a evita, pe cât posibil, ca acest lucru să se mai întâmple.

Într-adevăr, descalificarea din sondaje nu poate fi eliminată 100%. Cu toate acestea, ne putem îmbunătăți procentul de reușită atunci când completăm sondaje online pe bani sau carduri cadou.

Citește și Sondaje online | Perspective, recomandări și sfaturi de urmat

Sa știți ca participarea la aceste sondaje de opinie nu este atât de simplă pe cât se crede. Deși, am destulă experiență în ceea ce privește realizarea de venituri din sondaje, și mie mi se mai întâmplă sa fiu descalificat. Acest lucru apare când facem anumite greșeli, care puteau fi evitate cu ușurință. Deși, am realizat unde am greșit, a fost, din păcate, prea târziu ca să o remediez.

Sondajele de opinie sunt comandate de diverse companii internaționale care activează în diferite domenii de activitate. Țineți cont ca aceste companii plătesc sume importante de bani pentru a afla opinia REALĂ a consumatorilor cu privire la anumite produse sau servicii.

Sa luam ca exemplu, o companie care comercializează autoturisme. Pentru aceste companii, persoana care deține un autoturism sau un permis de conducere este relevantă pentru sondajul comandat. Deci, dacă nu aveți o mașină sau nu ați condus niciodată, veți fi descalificat. Așa gândesc marile companii atunci când comandă un sondaj de opinie.

Câteva sfaturi utile în sprijinul dumneavoastră

De aceea, în acest articol, o sa va prezint câteva sfaturi utile, care va vor ajuta sa preîntâmpinați apariția acestor experiențe neplăcute sau, cel puțin, sa micșorați numărul acestora.

Evitați dezamăgirea prin accesul rapid la sondaj

Acesta este unul dintre motivele principale care duc la eliminarea din sondaje. Multe persoane aplica prea târziu la sondajele respective și drept urmare sunt eliminați sau „Screen-ed Out„. Trebuie sa știți că bugetul alocat pentru acele sondaje nu este nelimitat. Sondajul în sine se aplică unui număr limitat de participanți. De aceea, este recomandat să reacționați cât de rapid puteți pentru a accesa acel sondaj.

Notificările primite pe telefon sau pe adresa dumneavoastră de email va pot ajuta sa reduceți considerabil timpul de reacție. În mod normal, ar trebui sa aveți o adresă de email special făcută pentru notificările primite de la acești furnizori de sondaje sau pentru orice altă metodă pe care o folosiți pentru a face bani online. Nu folosiți contul principal de email pentru toate activitățile (personale sau financiare) pe care le realizați în mediul online.

Notă: Eliminarea dintr-un sondaj care a atins numărul limita de participanți nu este același lucru cu descalificarea. Descalificarea poate apărea doar dacă nu treceți de o întrebare capcană sau de verificare (greșeală sau informație falsă). Eliminarea apare când nu mai sunt locuri disponibile pentru respectivele sondaje de opinie.

timp de completare redusPin

Durata fiecărui sondaj este importantă pentru evitarea descalificării

Durata de completare al unui sondaj este una dintre cele mai simple metode pentru a evita o experiență neplăcută. Încercați sa acordați o prioritate mai mare acelor sondaje care nu necesită un timp prea mare de completare (între 2 și 10 minute). Astfel, timpul alocat nu se va transforma într-o risipă de timp. Prin completarea cu responsabilitate al profilului dumneavoastră, puteți valorifica mult mai bine timpul acordat respectivului sondaj.

Onestitatea este cheia succesului

Imaginați-vă că acel sondaj este o persoană cu o memorie de elefant. Toată informațiile pe care le adăugați în profilul dumneavoastră sunt folosite pentru a detecta dacă răspunsurile oferite în sondaj sunt reale sau false. Nu răspundeți la acele întrebări doar de dragul de a răspunde. Acest lucru va duce la descalificare sau chiar mai rău la pierderea banilor făcuți pană în acel moment.

Nu cred ca doriți sa fiți descalificat pe la mijlocul sondajului. Fiți calm și încercați să oferiți răspunsuri cât mai cinstite la întrebările din sondaje. Dacă, din păcate, răspunsurile acordate nu se potrivesc, în mare parte, cu realitatea, cel puțin sa fiți corect în privința locației geografice. Aceasta este printre primele lucruri care sunt verificate. Aici ma refer la orașul dumneavoastră sau codul poștal.

Graba strică treaba

Nu va grăbiți sa răspundeți la întrebări. În cazul unui sondaj care necesită un timp de completare de 10 minute, dumneavoastră reușiți sa îl finalizați în 5 minute. Acest lucru va duce la descalificarea dumneavoastră. Dar, vă poate afecta și la următoarele posibile invitații de sondaje. Mie mi s-a întâmplat, mai rar, sa fiu redirecționat către pagina de start pentru simplu motiv ca am completat mult prea repede acel sondaj. Drept urmare, am pierdut atât banii cât și timpul petrecut pentru a răspunde la acele întrebări.

Sunteți în căutarea unor site-uri serioase de sondaje? Atunci, eu vă recomand aceste site-uri de sondaje plătite prin PayPal sau carduri cadou.

Atenție la anumite întrebări de verificare

În cazul în care completați un sondaj cu o durată mare de timp, este foarte posibil sa vă pierdeți concentrarea. Acest lucru va duce la acordarea unor răspunsuri, care nu corespund cu realitatea. Mie mi s-a întâmplat sa primesc astfel de întrebări de verificare pe la mijlocul sondajului. Norocul meu a fost ca eram destul de concentrat la acel sondaj și am putut depista acea întrebare. Și, astfel, am putut trece cu bine peste acel test.

Aceste întrebări de verificare sunt normale. Acestea au scopul principal de a verifica dacă sunteți atent și nu oferiți răspunsuri de o calitate inferioară.
Când răspundeți la un sondaj, mai întâi aruncați o simplă privire pe întrebările respective.

Veți întâlni întrebări care va cere sa bifați varianta a doua, de exemplu, din posibilele răspunsuri pentru a vedea dacă sunteți concentrat sau nu pe acel sondaj. Dacă, nu sunteți atent și bifați alt răspuns decât cel corect, veți fi descalificat.

Nu oferiți informații contradictorii

Anumite sondaje pot să detecteze dacă răspunsurile oferite sunt contradictorii. Dacă de exemplu, la începutul unui sondaj sunteți întrebat de vârsta dumneavoastră și răspundeți ca aveți 28 de ani. Aproape de finalul sondajului, vi se va pune aceeași întrebare, în același format sau formulată puțin diferit. Dar, din păcate, datorită neatenției, spuneți ca aveți 24 de ani. Atunci, greșeala va fi observată și veți fi, desigur, descalificat.

Întrebările de verificare se vor repeta pe parcursul sondajului pentru a oferi certitudinea că sunteți potrivit pentru a oferi o opinie relevantă.

Folosiți site-uri serioase de sondaje online

Deși, descalificarea poate apărea din alte motive care nu depind de dumneavoastră, sunt importante și site-urile pe care le folosiți pentru a completa sondaje online pe bani sau carduri cadou.

Analizele oferite în mediul online sunt foarte importante pentru a va ajuta sa luați decizia corectă în ceea ce privește folosirea unui site pentru a face bani online. De aceea, eu vă recomand sa cautați pe internet analize sau păreri din partea celor care deja au folosit acele site-uri. Astfel, veți afla dacă sunt disponibile pentru România (în cazul de față) sau dacă au probleme cu plățile sau dacă sunt plângeri cu privire la descalificările din sondaje.

De exemplu, eu nu prea am avut succes sa completez sondaje folosind furnizori de sondaje precum Persona.ly, Pollfish, Revenue Wall sau Tap Research. Sunt multe astfel de companii care nu au oferte disponibile pentru România.

Dar sunt și cazuri în care am avut un număr de sondaje decent care mi-au asigurat, într-un timp relativ scurt, atingerea minimului de retragere. Aici putem enumera câțiva furnizori de sondaje, cum ar fi:

  • Your Surveys;
  • Dynata;

Dumneavoastră sunteți „cocoșul” în familie (glumind…nițel)

Aceste companii sunt interesate de persoanele care își asumă rolul de a lua cele mai importante decizii în familiile lor. De aceea, când veți întâlni acest gen de întrebări, selectați acea variantă care va arăta ca dumneavoastră sunteți cel care ia deciziile importante în familia dvs.

Descalificarea în sondaje poate fi o experiență neplăcută. Sper ca aceste sfaturi utile va vor ajuta sa va reduceți rata de descalificare la o valoare cât mai acceptabilă.

Va rog sa postați și alte sugestii cu sfaturi utile în secțiunea de comentarii

Dacă aveți și alte sugestii pentru a ne ajuta sa obținem rezultate mai bune atunci când completăm sondaje de opinie, va rog sa folosiți secțiunea de comentarii.

Va mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu