Câștiguri suplimentare online cu MindSumo | Merită sau nu?

0
(0)

Dacă vă aflați pe acest site (și vă mulțumesc pentru asta) înseamnă că sunteți în căutarea unor modalități de a face câștiguri suplimentare online. Puteți folosi site-uri care nu necesită cunoștințe avansate, cum ar fi RewardMe, Bizdustry, Audio Bee sau ClickASnap. Pentru cei care posedă anumite abilități care pot duce cu ușurință la generarea de câștiguri suplimentare online, puteți opta pentru platforme precum Betabound, MindSumo, Userbrain sau Neevo.

Pornind de la această mică introducere, în acest articol vă voi prezenta un site mai aparte, care presupune un anumit set de abilități din partea celor care doresc să colaboreze cu el. Este vorba despre MindSumo.

Eu sunt într-o continuă căutare de site-uri ale căror oferte sunt mai deosebite și care pot aduce câștiguri suplimentare online și fără prea multe bătăi de cap.

Și astfel a luat naștere acest articol despre MindSumo, aducându-vă informații valoroase despre cum funcționează, locuri de muncă online și modalități normale de a profita la maximum de timpul petrecut pe acest site.

Ce este MindSumo?

MindSumo este un site web dedicat crowdsourcing-ului, unde veți fi recompensat pentru oferirea de sugestii sau răspunsuri la problemele cu care se confruntă diverse companii internaționale.

Și pentru a vedea ce fel de companii folosesc serviciile acestei platforme de crowdsourcing, vă pot da câteva exemple, după cum urmează:

 • Pepsi;
 • Avon;
 • IBM;
 • Amazon;
 • John Deere;
 • Dell;
 • Mercedes Benz și multe altele.

Astfel, prin cunoștințele dumneavoastră tehnice, veți oferi soluții la diverse situații sau provocări cu care se vor confrunta companiile partenere MindSumo.

exemple companii partenere MindSumoPin
Exemple companii partenere

Așadar, veți obține venituri suplimentare online care pot ajunge la sume destul de semnificative, desigur, în funcție de complexitatea fiecărei situații care trebuie rezolvată.

Să vedem ce presupune completarea unui formular de înregistrare MindSumo.

Cum vă puteți înregistra pe MindSumo?

Pe site-ul oficial veți avea la dispoziție 2 opțiuni de înregistrare, în funcție de ceea ce doriți să realizați pe acesta.

Astfel, pentru a vă crea un cont, va trebui să selectați una dintre cele 2 opțiuni:

 • Companie;
 • lucrător.

Desigur, cei mai mulți dintre dumneavoastră vor alege cea de-a doua opțiune, în care veți avea șansa de a găsi răspunsuri la anumite situații cu care se vor confrunta unele companii internaționale.

În colțul din dreapta sus, aveți opțiunea de a vă autentifica sau de a crea un cont. Selectați acest buton pentru a ajunge la formularul de înregistrare care prevede completarea următoarelor câmpuri:

 • numele și prenumele;
 • locația dumneavoastră;
 • adresa de e-mail;
 • parola, data nașterii și sexul;
 • nivelul de cunoștințe (creativ, marketing sau tehnic);
 • informații suplimentare privind tipul de proiecte care vă interesează, istoricul proiectelor finalizate cu succes pe alte platforme și așa mai departe.

Nu uitați să vă confirmați adresa de e-mail. Pe adresa cu care v-ați înregistrat veți primi și câteva informații care vă vor ajuta să înțelegeți mai bine cum funcționează acest site de crowdsourcing.

Cum se pot obține câștiguri suplimentare online cu MindSumo?

Înainte de a beneficia de joburi care să genereze câștiguri suplimentare online, este important să vă completați profilul prin adăugarea de informații despre:

 • Rețele sociale precum Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin sau conectarea la platforme precum PayPal.
 • Educația (ce universitate și ce specializare sau domeniu ai absolvit);
 • selecția de competențe (securitate, management social, croitorie, abilități creative, Facebook, vânzări, Microsoft Word și Excel sau Android).
 • experiența profesională (pentru ce companii ați lucrat, locația și perioada);
 • proiecte finalizate cu succes (numele, perioada și linkuri către acestea).
 • activități și interese.

Principalul mod în care puteți face bani cu MindSumo este prin proiecte sau provocări.

Câștiguri suplimentare online din proiectePin
Exemple de proiecte

În imaginea de mai sus puteți vedea câteva exemple de proiecte care au fost finalizate pe MindSumo și care au generat câștiguri online suplimentare.

De exemplu, pentru proiectul ”Femei care rezolvă probleme: Cum ați îmbunătăți chiloții?”’, au participat 149 de persoane, iar fondul de premiere a ajuns la 1.600 de dolari.

Premiile puse la bătaie au variat între 5,40 și 66,70 dolari.

Toate soluțiile oferite în cadrul unui proiect vor avea o perioadă de verificare de până la 2 săptămâni. În urma acestor verificări, câștigătorii vor fi stabiliți în funcție de nivelul de creativitate sau de relevanță.

Gradul de satisfacție al companiilor față de soluțiile oferite va îmbunătăți sau înrăutăți așa-numitul sistem RATING.

Veți întâlni anumite proiecte care pot fi finalizate doar de cei care au un RATING foarte bun. De aceea, trebuie să tratați cu seriozitate fiecare provocare sau proiect.

Nu vreau să vă plictisesc prea mult, dar nu oricine poate folosi acest site pentru a face bani online. Pe lângă cunoștințele tehnice, este necesar și un nivel destul de avansat de limba engleză.

Fiecare proiect va conține informații despre situația care trebuie rezolvată, termene și condiții de participare.

Rețineți că fiecare soluție oferită trebuie explicată în detaliu pentru a fi eligibilă pentru un premiu.

Care sunt metodele de plată?

Banii vor fi creditați în contul dumneavoastră numai după ce soluția trimisă a fost acceptată de către compania care a afișat proiectul.

Notă: Toate câștigurile sunt calculate de către compania în cauză.

Ca metodă de retragere, MindSumo folosește PayPal, nefiind necesară o sumă minimă de retragere. Nu uitați însă, atunci când vă completați profilul, să vă conectați la contul dumneavoastră PayPal.

La ce fel de câștiguri online suplimentare vă puteți aștepta cu MindSumi?

Câștigurile sunt generoase, dar concurența este foarte mare. Creativitatea, înțelegerea limbii engleze, cunoștințele avansate în domenii precum internet, software, design grafic, vânzări și altele sunt criterii la care trebuie să vă pricepeți suficient de bine pentru a-i putea învinge pe cei mai favorizați din punct de vedere geografic.

La care putem adăuga un număr limitat de proiecte pentru România. Obiectivul principal dacă acceptați să colaborați cu acest site este acela de a acumula experiență, care poate fi obținută prin finalizarea a cât mai multe proiecte.

Dacă aveți imaginație, cunoașteți limba engleză și vă pricepeți în domenii legate de lumea virtuală, atunci vă puteți implica într-o mică colaborare cu site-ul MindSumo care vă poate aduce câștiguri suplimentare online fără prea mult stres și la un nivel destul de acceptabil pentru România.

Doar în acest caz, merită să folosiți acest site.

Dacă nu sunteți atât de diversificat din punct de vedere al cunoștințelor tehnice, atunci puteți apela la site-uri mai simple care vă vor oferi câștiguri online suplimentare, dar nu atât de consistente, cum ar fi ySense, Honeygain, FireFaucet, Latium sau Idle-Empire.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu