Bani din vânzarea fotografiilor originale cu ClickASnap | Merită sau nu?

4.7
(21)

Mediul online este atât de diversificat în ceea ce privește modalitățile de a face bani, încât găsirea celei potrivite nu mai este un lucru imposibil. Totul se rezumă la furnizarea de produse sau servicii atractive pentru potențialii clienți. Și așa am ajuns la postarea unor fotografii care pot fi achiziționate prin intermediul unor site-uri specializate. În acest articol vom discuta despre un astfel de site, care se numește ClickASnap.

Această activitate de vânzare de fotografii sau de materiale tipografice și tot ce ține de acest domeniu de activitate nu este una nouă. Cu ceva timp în urmă, persoanele care erau atrase de arta fotografică își puteau vinde cu ușurință fotografiile. Prețul la care acestea erau vândute era unul destul de avantajos.

Citește și Proiecte independente și plata în criptomonede cu Latium

În zilele noastre, există o concurență feroce în acest domeniu de activitate și obținerea unui profit a devenit mult mai dificilă.

Site-ul pe care îl voi prezenta în acest articol le oferă celor care își doresc o carieră în acest domeniu de activitate o modalitate de a-și vinde propriile produse. Nu contează cât de experimentat ești, atât cei care sunt la început de drum, cât și cei cu experiență pot folosi ClickASnap pentru a face bani din vânzarea fotografiilor proprii.

Dar cât de profitabil este să utilizați un astfel de site? Poate fi folosit și de persoanele care locuiesc în România? Care este modul în care funcționează?

Ce este ClickASnap?

ClickASnap este un site specializat unde puteți obține bani din vânzarea de fotografii originale. Cu alte cuvinte, nu puteți încărca fotografii care nu vă aparțin, astfel că riscați să vă pierdeți contul.

Pentru a putea beneficia de serviciile oferite de ClickASnap, trebuie completat un formular de înregistrare.

formular de înregistrare ClickASnapPin
Înregistrare ClickASnap

Cum ne înregistrăm pe ClickASnap?

Acest site ne oferă 2 modalități de înregistrare:

  • formular de înregistrare (adresă de e-mail, parolă);
  • utilizarea unui cont Google, Twitter sau Facebook.

Dacă folosiți prima metodă, adică completarea unui formular de înregistrare, va trebui să vă confirmați și adresa de e-mail prin intermediul linkului primit pe aceasta.

Cum puteți face bani din vânzarea fotografiilor cu ClickASnap?

ClickASnap este locul unde puteți face bani din vânzarea de fotografii originale folosind un instrument specializat (aparat foto).

abonamente pentru recompensarePin
Abonamente ClickASnap

Ei bine, atunci când v-ați înregistrat, vi s-a oferit posibilitatea de a cumpăra un abonament. Bineînțeles că ați făcut click pe abonamentul gratuit pentru a trece de etapa de înregistrare.

Pentru a câștiga bani din fotografiile dumneavoastră, TREBUIE să achiziționați un abonament.

Abonamentul gratuit nu include plata pentru vizualizare. Prin urmare, nu veți putea face bani cu planul gratuit.

Pentru a fi considerată o vizualizare plătită, aceasta trebuie să fie vizualizată timp de cel puțin 5 secunde.

La fiecare fotografie pe care o încărcați, veți avea un contor de vizualizări.

În funcție de numărul de vizualizări, veți fi recompensat.

Această metodă nu este complicată, dar, din păcate, nu toată lumea poate folosi acest site pentru a face bani din fotografii.

Fotografiile de înaltă calitate duc la un număr mare de vizualizări

Pentru a atrage cât mai mulți privitori, trebuie să postați fotografii de înaltă calitate. Numărul de abonați este, de asemenea, important. Cu un număr mare de abonați este mult mai ușor să obțineți o mulțime de vizualizări și astfel să fiți plătit pentru pasiunea dumneavoastră.

Tot ceea ce implică acest site necesită multă muncă din partea dumneavoastră.

Citește și Sondaje simple care pot fi completate prin intermediul site-ului Triaba | Merită sau nu?

Muncă și bani, acestea sunt lucrurile de care veți avea nevoie pentru a face bani cu ClickASnap.

Așadar, gândiți-vă bine înainte de a folosi acest site pentru a vă valorifica munca prin intermediul fotografiilor publicate. Nu este suficient doar să încărcați niște fotografii originale, trebuie să investiți și niște bani în cumpărarea de abonamente.

Deci, acest site nu este recomandat pentru toată lumea.

Cum vă puteți vinde fotografiile?

Pentru a începe să câștigați bani din fotografii, trebuie să aveți cel puțin un abonament ”AD-FREE”. Dar pentru a vă vinde fotografiile, trebuie să achiziționați un abonament ”Seller”.

Toate fotografiile pe care doriți să le vindeți vor apărea în secțiunea ”Marketplace”.

Dacă cineva este interesat să cumpere fotografia dvs., tot ce trebuie să facă este să folosească butonul ”Add to basket”, adica sa adauge în coșul de cumpărături.

În ”Marketplace” fotografiile sunt afișate în mai multe categorii:

  • animale;
  • de coastă;
  • natură;
  • fotografie stradală;
  • oameni;
  • spațiu;
  • ilustrație.

Ce prețuri se pot obține pentru fotografii?

Sunteți cel mai în măsură să apreciați adevărata valoare a muncii pe care o depuneți. Prețurile încep de la 0,50 dolari și pot ajunge până la 25 de dolari pe fotografie și poate chiar mai mult, în funcție de tematica abordată.

Ce este abonamentul gratuit?

În ceea ce privește abonamentul gratuit, trebuie să rețineți următorul aspect. Acest abonament nu vă oferă posibilitatea de a face bani de pe urma acestui site. Tot ceea ce puteți face cu acest plan gratuit este să încărcați fotografii. Mulți oameni au căzut în această ”capcană” crezând că vor putea face bani prin simpla utilizare a planului gratuit.

încărcare imaginiPin
Încărcare imagini

Așadar, le puteți încărca, dar pentru a face bani trebuie să investiți bani pentru a cumpăra un abonament.

Care sunt metodele de plată?

ClickASnap vă plătește pentru fiecare fotografie pe care o încărcați pe acest site, atâta timp cât acestea sunt vizualizate sau cumpărate de diverse persoane.

Toate câștigurile vor fi trimise în soldul contului dumneavoastră. Când ajungeți la 15 dolari, vă puteți retrage câștigurile prin PayPal. Aceasta este de fapt și singura modalitate de plată.

La ce câștiguri vă puteți aștepta?

Totul depinde de nivelul dumneavoastră de implicare. Cât de mult sunteți dispus să investiți pentru a vă monetiza fotografiile?

Dacă doriți să câștigați din vizualizări, vă puteți aștepta să câștigați între 0,006 și 0,007 dolari pentru o singură vizualizare de cel puțin 5 secunde.

Să facem un mic calcul. Pentru a ajunge la suma minimă de retragere de 15 dolari, o fotografie ar trebui să atragă un total de 2.143 de vizualizări la o rată de 0,007 dolari pe vizualizare.

Pentru a ajunge la acest număr de vizualizări, trebuie să aveți un număr decent de abonați.

Citește și Obțineți în mod gratuit criptomoneda Tron

Acest site poate fi considerat un fel de rețea de socializare, dar pentru fotografii.

Dacă alegeți un abonament necesar pentru vânzarea de fotografii, atunci vă va fi mai ușor să atingeți pragul de retragere.

Site-ul ClickASnap vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă promova fotografiile. Dar acest lucru nu înseamnă automat că le veți vinde imediat ce sunt postate pe ”Marketplace”.

Având în vedere toate acestea, putem presupune că acest site nu este pentru toată lumea. Dacă nu sunteți pregătit să vă creșteți numărul de abonați, ClickASnap nu este pentru dumneavoastră.

Merită sau nu?

Deși ClickASnap este un site serios, marea majoritate a celor implicați în arta fotografică nu consideră acest site ca fiind o alegere bună.

Un abonament de aproximativ 3 dolari nu ar reprezenta un efort financiar prea mare, dar având în vedere că este oarecum condiționat de un număr mare de abonați, nu este o opțiune profitabilă.

Citește și Realizarea de venituri online cu Hintsters | Merită sau nu?

Dacă stăm să ne gândim bine, ar fi mai bine să direcționăm aceste eforturi către crearea de la zero a unui site web unde să vă puteți promova tot ceea ce realizați.

În concluzie, acest site este recomandat doar celor care au o experiență vastă în acest domeniu și care doresc să își crească numărul de abonați.

Pentru cei care sunt la început de drum, utilizarea acestui site poate fi oarecum dificilă din cauza efortului care trebuie depus, atât financiar, cât și fizic.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.7 / 5. Număr de voturi: 21

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu