Neevo Tutorial | Joburi Online de acasă, Inteligență Artificială

0
(0)

Ce părere ați avea dacă ați fi plătit pentru a contribui la îmbunătățirea inteligenței artificiale? Inteligența Artificială…wow…sună interesant, nu? În ultima perioadă, acest domeniu de activitate a început să atragă atenția din ce în ce mai mult din partea întregii lumi. Foarte multe platforme, printre care și Neevo, oferă diverse modalități de a face bani online prin intermediul unor sarcini de lucru. Aceste sarcini de lucru au ca scop principal îmbunătățirea inteligenței artificiale pentru diverse tehnologii din anumite domenii de activitate.

Citește și Testarea produselor software sau hardware cu Betabound

Partea interesantă este ca toată lumea poate să beneficieze de avantajele oferite de această platformă online. Pentru a câștiga bani cu Neevo, nu trebuie să deții cunoștințe avansate în domeniul IT (informației).

Ce este Neevo?

Putem spune că Neevo este o comunitate de persoane foarte entuziasmate, care depun eforturi importante în scopul de a îmbunătăți inteligența artificială. Știu că sună cam vag, dar o să încerc să vă prezint mai multe detalii despre această oportunitate de a câștiga bani online. Ceea ce este interesant este că, pe lângă potențialul financiar, mai puteți contribui și la apariția de inovație și creativitate în domeniul IT. Pentru a vă face o idee mai clară, o să vă prezint 2 exemple, unde Neevo își arata cu adevărat valoarea, și anume:

  • asistenți inteligenți virtuali (ceva semănător cu Cortana din Microsoft Edge);
  • mașini care nu au nevoie de șofer (soft-ul care face posibil acest concept de „mașini care se conduc singure”).

Platforma Neevo este deținută de către DefinedCrowd Corporation, care deține numeroase spații de birouri în orașe precum Tokyo, Lisabona, Seattle sau Porto. Activitatea realizată în acest domeniu face posibilă diverse parteneriate cu firme de prestigiu, cum ar fi Yahoo, BMW, Mercedes sau Master card.

Ce oferte de joburi online sunt disponibile pe Neevo?

Din fericire, la acest capitol, Neevo stă destul de bine. Oferta de joburi online este foarte diversificată. De exemplu, vă puteți înregistra când citiți un text sau să etichetați anumite sunete după diverse caracteristici sau sentimente. Un alt exemplu constă în identificarea anumitor persoane sau locuri în diferite texte.

Un alt job, care cu siguranță, îl veți întâlni pe Neevo este menținerea unui dialog cu o altă persoană. Dialogul se va face pe anumite teme, cum ar fi domeniul bancar, telecomunicații, comerț și multe altele. Acestea sunt doar niște exemple de joburi online, pe care trebuie să le completați pentru a câștiga bani.

Ce implică cu adevărat munca pe Neevo?

O să vă răspund la această întrebare cu un exemplu. Marea majoritate dintre noi am auzit de așa numitele aplicații (soft) pentru recunoașterea vocii. Cu siguranță, dumneavoastră dețineți un astfel de dispozitiv inteligent. Fie că vorbim de televizoare inteligente sau telefoane mobile inteligente, toate aceste dispozitive folosesc recunoașterea vocală.

Recunoașterea vocală este o tehnologie care necesită anumite îmbunătățiri. Eficiența aceste tehnologii încă nu a ajuns la adevăratul ei potențial. De pildă, România nu este o țară foarte mare. Dar gândiți-vă la câte accente de limbă sunt disponibile în țara noastră. Exista diferențe în ceea ce privește accentul pentru cei ce locuiesc în Ardeal față de cei care locuiesc în Muntenia, de exemplu.

Citește și Joburi de la distanță prin FlexJobs | Merită sau nu?

Să nu vorbim de accentul oltenesc sau de cel din Moldova. Fiecare zonă sau regiune are câteva caracteristici în ceea ce privește limba vorbită, cum sunt pronunțate anumite cuvinte cu accentele respective.

Aici intervenim noi. Datorită modului în care înțelegem să vorbim limba româna, noi putem aduce îmbunătățiri notabile la aceste sisteme cu inteligență artificială.

Selectarea limbii de interacțiune pe Neevo

După ce v-ați înscris pe Neevo, veți da un mic test de limbă. Acest test vă stabili limba de comunicare pe Neevo. O să aveți opțiunea să selectați fie limba engleza fie limba natală, în cazul nostru limba română. Acest aspect este recomandat pentru a vă oferi o mai buna experiență cu privire la oferta de joburi online disponibile pentru România, de exemplu.

Cât puteți câștiga cu Neevo?

Câștigul obținut depinde de durata fiecărui job. De exemplu, pentru acele joburi care necesită acțiuni de corectare text, durata de realizare este între 2 și 5 secunde. Dar mai sunt și alte joburi care au o durata de execuție, care poate ajunge la 50 de secunde, chiar și un minut. Drept urmare, depinde cat de activ sunteți pe această platformă.

Dificultatea fiecărui job este un alt factor care va afecta cu siguranță recompensa primită. Cu cât este mai dificil de completat, cu atât veți primi mai mulți bani. Și acuratețea joburilor completate vă poate afecta potențialul de câștig.

Dacă doriți să folosiți alte site-uri care vă răsplătesc, rapid și fără prea mari bătăi de cap, pentru munca de acasă, puteți folosi aceste platforme de sondaje online, care plătesc prin PayPal sau bonuri cadou.

Cum să vă măriți șansele de a primi joburi online pe Neevo?

Știu cât de frustrant poate să fie să nu ai suficiente joburi pentru a câștiga decent cu Neevo. Pentru a vă mări șansele de a primi un număr suficient de joburi, trebuie să faceți o „mică” modificare la profilul dumneavoastră.

Joburile sunt trimise către membrii platformei Neevo pe baza informațiilor adăugate în profil. În mod normal, Neevo vă permite să adăugați 4 limbi de circulație internațională, pe care le puteți folosi pentru a completa diverse joburi online.

Din aceste 4 limbi, două vor fi considerate limbi native iar celelalte 2 vor fi marcate cu titlul de „fluent„. Aceste 4 limbi sunt cele care vor influența în mare parte numărul de joburi pe care îl puteți primi.

Citește și Bani pe internet fără investiții folosind DropGC | Merită sau nu?

De aceea, eu vă recomand să adăugați doar acele limbi pe care dumneavoastră le stăpâniți cât de cât. Nu adăugați „limbi” de dragul de a adaugă, vorba vine…deoarece există o probabilitate destul de mare de a nu primi nici un job, si astfel va veți irosi timpul.

Notă: Nu vă schimbați limbile prea des. Modificările frecvente vor duce la blocarea contului dumneavoastră.

După ce ați adăugat limbile preferate, puteți face testul de verificare. Nu veți primi de lucru imediat după ce ați finalizat testul de limbă. Poate dura și 2 sau 3 săptămâni. Notificările cu privire la aceste joburi le veți primi pe adresa de email.

Dar, din moment ce rata de succes se va îmbunătăți, veți primi mult mai des aceste joburi online. Trebuie doar să fiți atent și să completați cât de bine puteți pentru a avea o „notă de evaluare” bună.

Se poate folosi pe telefonul mobil?

Din fericire, Neevo este disponibil și pe dispozitivele mobile. Aplicația se poate descărca atât din Google Play cât și din magazinul Apple. Cu alte cuvinte, este disponibil atât pentru utilizatorii platformei Android cât și de cei care utilizează sistemul de operare iOS.

Folosirea Neevo pe telefoanele presupune accesare rapidă a ofertelor de joburi online. Se poate completa oricând și oriunde folosind aplicația Neevo. Tot ce este nevoie pentru a folosi aplicația Neevo este să aveți o conexiune de internet stabilă.

Cum puteți fi plătit?

Pentru a fi plătit pe Neevo, trebuie să aveți contul de PayPal verificat. Nu puteți folosi această platformă, dacă nu aveți PayPal verificat. După ce veți completa cu succes un job, veți putea primi plata în PayPal. Dar, exista un mic detaliu care poate afecta acest proces.

Din nou, am să vă dau un mic exemplu pentru a înțelege mai bine ce vreau să spun. De exemplu, există un job care conține în jur de 30 sau 50 de sarcini de lucru. Pentru valorificarea acestui job, este nevoie de 20 de persoane. Pentru a primi plata din completarea acestui job, trebuie să așteptați ca și celelalte 19 persoane să finalizeze cu succes acel job.

În cazul în care nu va fi finalizat de toate părțile implicate, atunci veți fi plătit când termenul limită va fi depășit. Dar, trebuie că dumneavoastră finalizați cu succes acest job.

În momentul în care ați ajuns la suma de 3$, puteți face retragerea prin PayPal. Plata va ajunge în contul de PayPal în cel mult 2 săptămâni. Au fost cazuri, în care durata de primire a plații în PayPal a durat chiar mai mult de 2 săptămâni.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu