Construirea unui site cu tema Divi WordPress | Merită sau nu?

5
(1)

Divi este tema principală produsă de Elegant Themes. Este, de asemenea, una dintre cele mai comune teme WordPress de pe piață. Întrucât este o temă multi-funcțională, aceasta a fost special concepută pentru a se potrivi oricărui tip de site web care poate fi construit cu ajutorul WordPress.

Dacă sunteți interesat de o temă pentru WordPress modernă, ar trebui să luați în considerare în mod cert tema Divi, care este oferită de Elegant Themes.

Aceasta este o temă multifuncțională care poate fi aplicată la orice tip de site web, indiferent dacă vorbim despre bloguri simple sau site-uri sofisticate de comerț electronic.

Ce este Divi WordPress?

În prezent, Divi găzduiește unul dintre cei mai populari constructori de site-uri web din lume, unde puteți dezvolta proiecte de site-uri web drag & drop folosind în mod gratuit platforma WordPress.

Versiunea de încercare a site-ului web Divi este disponibilă gratuit. Atunci când decideți să treceți la versiunea completă a Divi, veți primi o garanție de 30 de zile de returnare a banilor, fără a da vreo explicație cu privire la motivul pentru care renunțați.

Citește și Bani din afiliere cu motorul de căutare EntireWeb | Merită sau nu?

Atunci când aleg o temă, mulți oameni preferă o varietate de modele. Acesta este un lucru la care Divi se pricepe foarte bine, oferind o gamă largă de șabloane de înaltă calitate pe care le puteți adăuga la propria dvs. temă.

Tot ce trebuie să faceți este să îl alegeți pe cel care se potrivește exact cu nevoile pe care le aveți și să începeți să îl personalizați.

Care este procedura de instalare a temei Divi pe WordPress?

Pentru a vă lansa propriul site web este necesară o găzduire optimă și un abonament Elegant Themes. De asemenea, asigurați-vă că există o instalare activă a WordPress pe serverul dvs.

Serviciul de găzduire web

Compania de găzduire web cu numele de Namecheap care a fost un sprijin imens pentru mine, oferind suport 24/7, poate fi de ajutor cu aproape orice, la care se adaugă faptul că sunt mai ieftini în comparație cu alte companii de găzduire.

Care este cea mai bună parte? Aceasta beneficiază de o configurare WordPress realizată cu un singur click, ceea ce înseamnă că vei fi funcțional în maximum 5 minute.

Apoi, va trebui să descărcați tema Divi din contul de utilizator pe care l-ați creat. După ce v-ați conectat cu succes, pur și simplu deschideți secțiunea ”Downloads” din meniul din stânga, apoi navigați până la opțiunea produsului Divi și apăsați Download.

Imediat ce descărcarea este finalizată, un fișier numit Divi.zip va apărea în computerul dvs. pe hard disk.

Notă: Dezarhivarea fișierului nu este necesară.

Procedura este foarte simplă, aveți o secțiune de ”Themes” la rubrica ”Appearance”. Aici veți putea descărca fișierul necesar pentru instalarea acestei teme pe serverul dumneavoastră.

După ce a fost descărcată și instalată cu succes, următorul pas este activarea acesteia. Dacă sunteți curios cum arată această temă, puteți folosi funcția ”PREVIEW” înainte de activare.

Cât costă abonamentele Divi WordPress?

Având în vedere toate opțiunile de configurare, tema Divi nu este una care să necesite o sumă mare de bani. În mediul online puteți găsi teme WordPress care presupun costuri mult mai mari și care nu vă oferă funcționalități suplimentare.

Și, la urma urmei, cât ar costa un abonament Divi WordPress?

Divi WordPress abonamentePin
Divi WordPress Abonamente

În imaginea de mai sus, puteți vedea cele 2 abonamente disponibile pentru achiziționarea temei Divi.

Astfel, veți descoperi 2 abonamente mari și late. și anume:

 • abonament anual care necesită o plată de 89$ prin card;
 • abonament pe viață (adică atâta timp cât platforma Divi va fi online) care costă 249 de dolari.

Desigur, există și opțiunea de a continua să utilizați tema și după expirarea perioadei pentru care ați plătit, în cazul unui abonament anual. Dar nu veți mai primi actualizări privind securitatea și nici implementarea de noi caracteristici sau îmbunătățiri ale celor existente.

Pentru un proiect cu o durată mai mare de 3 sau 4 ani, se recomandă să achiziționați planul ”LIFETIME”. Nu uitați că, în caz de nemulțumire, aveți la dispoziție o perioadă de 30 de zile pentru rambursarea banilor. Așadar, sunteți acoperit în caz că nu sunteți mulțumit de această temă.

O bibliotecă imensă de template-uri

Cu Divi vă puteți crea propriile site-uri web de la zero. Dar vă puteți ușura munca prin implementarea a peste 1300 de machete predefinite care sunt împărțite în peste 180 de pachete de layout-uri.

De exemplu, puteți apela la categorii precum:

 • Artă și Design;
 • Stil de viață;
 • Educație;
 • Tehnologie;
 • Modă;
 • Afaceri;
 • Servicii și așa mai departe.

O altă caracteristică importantă este salvarea modelelor și utilizarea lor ca modele pentru proiecte viitoare.

Constructor de pagini Divi

Pentru a da viață unui site web, structura acestuia trebuie să fie realizată, fie că este vorba de text, module de conținut, editor vizual de conținut DRAG-AND-DROP, elemente precum Formularul de contact, machete predefinite sau funcții precum trecerea de la vizualizarea de pe desktop la vizualizarea pe mobil.

Așadar, ce putem face cu acest constructor de pagini impresionant oferit de Divi?

Ei bine, putem crea șabloane personalizate, putem adăuga numeroase module de conținut, putem accesa funcția de creare de secțiuni reutilizabile, putem selecta previzualizări pentru mobil, tabletă sau desktop și așa mai departe.

Toate acestea vor duce la un control creativ complet, unde puteți gestiona diverse componente ale site-ului dumneavoastră.

Opțiuni de personalizare a temei Divi

Aveți o imaginație bogată, știți ce doriți de la site-ul dvs., în acest caz puteți profita de personalizatorul nativ WordPress oferit de această temă multifuncțională.

configurare site cu DiviPin
Opțiuni configurare site

Puteți previzualiza în timp real toate modificările pe care le faceți la noul dvs. site web, ceea ce vă va ajuta enorm în aducerea acestuia la cerințele dvs.

Cu tema Divi este posibil să proiectați și să personalizați aproape toate elementele site-ului dumneavoastră. Puteți crea efecte vizuale unice prin utilizarea opțiunilor de tip ”HOVER”, ceea ce face ca elementele să fie distractive și interactive. Mai mult, veți oferi mai multă profunzime imaginilor dvs. cu ajutorul umbrelor personalizate. Aveți, de asemenea, opțiunea de a seta dimensiunea, poziția, culoarea și profunzimea umbrelor dvs.

Cum se schimbă numele site-ului pe Divi?

Procedura este foarte simplă. Trebuie doar să mergeți la secțiunea ”Customize” unde veți găsi rubrica ”General Settings”. Aici veți putea să scrieți numele site-ului și un slogan (tagline) interesant sau poate chiar o pictogramă frumoasă pentru site.

Cum se schimbă tipul de font pe un site care folosește Divi ca temă principală?

Ei bine, vom face același lucru ca mai sus, cu excepția faptului că vom merge la tab-ul ”Typography” din ”General Settings”. Modificarea tipului de font poate fi aplicată la ”Header” sau ”Body Text”.

Tot în ”Typography” puteți seta culoarea fontului (text, link).

Construirea de pagini pentru dispozitive mobile?

Accesarea optimă a unui site pe dispozitivele mobile a devenit un factor foarte important. Iar în această privință, Divi se ridică la înălțimea așteptărilor noastre. În timp ce editați și personalizați site-ul dvs. web, puteți comuta între modul de vizualizare pentru desktop, tabletă sau mobil.

Citește și Căutarea unui loc de muncă cu Appjobs | Merită sau nu?

De asemenea, puteți face modificări la ceea ce înseamnă spațierea pe verticală (rânduri sau secțiuni), precum și ajustări ale lățimii modulelor.

Dacă doriți să creați butoane care să fie compatibile cu dispozitivele mobile, Divi oferă și această facilitate.

Caracteristicile de construcție eCommerce

Pentru a beneficia la maximum de funcțiile de construire a comerțului electronic, se recomandă instalarea unui plugin gratuit numit ”WooCommerce”.

Divi vă oferă module speciale de eCommerce pentru a realiza ceva special și eficient, cum ar fi produse, magazin, coș și categorii de produse.

Este tema Divi prietenoasă din punct de vedere al optimizării SEO?

Este 100% optimizat SEO. Tema Divi încorporează fiecare funcționalitate SEO crucială pe care ar trebui să o aibă o temă WordPress, precum și altele. Printre caracteristicile care fac Divi SEO prietenos se numără existența ”schema markup”, o structură îmbunătățită a site-ului, funcția URL canonică, precum și caracteristici care permit adăugarea de meta titluri și descrieri și așa mai departe.

opțiuni principale configurare site webPin
Tabloul principal Divi

În secțiunea SEO din pagina principală a temei Divi WordPress, veți găsi câteva opțiuni care permit îmbunătățirea vizibilă din punct de vedere SEO.

Aici pot enumera câteva, cum ar fi:

 • Homepage SEO (titlu personalizat, meta descriere, meta cuvinte cheie, url canonic);
 • Single Post Page SEO (câmpuri personalizate, titlu personalizat, meta descriere, meta cuvinte cheie, url canonic);
 • Index Page SEO (metoda de autogenerare a titlului, url canonic sau meta description).

Dar, pe lângă aceste modificări, aveți nevoie și de un plugin specializat, cum ar fi Yoast SEO sau Rank Math. Dintre cele două, vă recomand cu încredere pluginul Rank Math, care oferă mult mai multe opțiuni de configurare, toate fiind gratuite.

Iar dacă doriți să obțineți rezultate excelente cu site-ul dvs. web în ceea ce privește performanța, vă recomand, de asemenea, pluginul Perfmatters, care este unul dintre cele mai eficiente pluginuri premium de performanță WordPress. Apropo, pe acest site, folosesc deja acest plugin și sunt mai mult decât mulțumit.

Merită sau nu?

Pe câte site-uri web este instalată această temă, nu putem da decât un răspuns afirmativ. Este atât de complexă, încât fie folosiți Divi pentru a începe un proiect de la zero, fie ajungeți să folosiți una dintre temele deja realizate în bibliotecă.

Interfața este ușor de utilizat, bineînțeles că va trebui să petreceți puțin timp pentru a vă familiariza cu ceea ce oferă această temă, dar în cele din urmă veți putea realiza site-ul dvs. mult visat.

Doriți flexibilitate, seriozitate, efecte vizuale frumoase fără a avea nevoie de cunoștințe de programare, atunci Divi poate fi alegerea potrivită pentru proiectul dumneavoastră.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu